Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 10:44 czesc wszystkim!!!kto lubi zakupy???ja uwielbiam...w jakich sklepach sie ubieracie,jaki lubicie styl?Czy znacie sklep "JACK&JONES" albo "TERRANOVA"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Sklep dobra rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 16:39 Ja lubie chodzic do drogich,wytwornych sklepów! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Sklep dobra rzecz... 17.11.03, 19:02 Skylark Dynamo Borsuk (to w zasadzie włąściciel, wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi) Sklep FR (jak FRanciszkańska, gdzie też się mieści... albo jak FR ;-) Lady Peron Boman Burak cukiernie wszelkiej maści Cyklotur (eSklep) Empik sklepy spożywcze, które są jeszcze otwarte gdy wracam z zajęć... Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Sklep dobra rzecz 17.11.03, 19:22 widze, ze podbijamy watek.... heh. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe ? 17.11.03, 19:39 keridwen napisała: > widze, ze podbijamy watek.... heh. Do mnie pijesz? Mam akurat wolne, jutro rano jadę do Ciechocinka, nie miałem wcześniej czasu sprawdzić poczty, forum GW, forum MK, GG... dobrze że śniadanie zjeść zdążyłem. Po urzędach latam znowu, psiakrew, muszę jeszcze zanieść (jakoś - ciekawe kiedy) wniosek o nadanie (...) NIPu mojemu bratu... Padam. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: ? 17.11.03, 19:49 ejjjjjjj, daj spokoj, ciebie sie nie czepiam, a dwoch wpisow z tego samego ip.... wrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś