redakcja 21.01.02, 16:15 Jaki prezent dałeś (aś) dziś babci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Co dla babci? 21.01.02, 16:24 Jeszcze nic. Powiem parę miłych słów. Życzenia zdrowia przede wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Co dla babci? 21.01.02, 17:20 Pyszne ciasto upieczone własnoręcznie przez wnuki. (O ile nie spalą, ale jak znam babcię, i tak będzie zachwycona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodman Re: Co dla babci? IP: 10.0.209.* 21.01.02, 17:23 Oczywiscie wspaniale slowo i pieknego kwiatka w doniczce - taki sliczny,kolorowy, przebrany i doniczka owinieta sliczna bibułką - ogolnie przeslodki :-) pozdrofka, good Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Co dla babci? 21.01.02, 17:25 Ja swoim babciom poza "ptasim mleczkiem", będę życzyć tego co im się zawsze przyda: zdrowia, szczęścia i pociechy z wnuków. Pozdrawiam wszystkie BABCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Co dla babci? IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.01.02, 17:29 Pierwszym prezentem dla Babci były życzenieprosto z serca płynące... Niestety nie udało mi się być pierwszej :( Brat mnie uprzedził, ale i tak Babcia dziś przez cały dzień była otoczona miłością płynąćą z serduszek wszystkich wnucząt! Bądźmy kochani dla BABĆ- ZAWSZE! pozdroofka, Ixtlilto- wnuczka Odpowiedz Link Zgłoś