Gość: M IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 14:54 Czy masz swój własny styl? A może jest coś w czym nie znosisz się pokazywać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: costa Jak się masz ? Kochanie jak się M.asz IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 14:56 Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 14:57 Wyłącznie na czarno i / lub szaro, a od czasu pobytu w Szwecji nie istnieją dla mnie inne ubrania jak firmy KappAhl :-) Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:02 Perry widze, że gustujemy w tych samych firmach... Z kolorów dorzucam granatowy + różne kolszulki z fajnymi napisami :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:05 Lubię coś czego nie cierpi bardzo wielu facetów. Mianowicie chodzę ubrany "oficjalnie" - w garnitur albo przynajmniej marynarkę. Zawsze koszula i krawat. Kolory - szary, granatowy, czarny, (w tej kolejności). Ulubionej firmy nie mam. Baaardzo żadko można mnie zobaczyć w swetrze. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:08 A, zapomniałem dodać, że praktycznie zawsze w stylu "Friday". Yaa, to chyba pierwszy raz kiedy nie mogę powiedzieć tak samo jak Ty :-) Pozdroovka - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:14 A ja właśnie zakupiłem sobie ciemnoszary sweter i polubiłem go ,chodze w nim dosyć często. Perry jest gdzieś sklep KappAhl'a w Łodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:19 Z tego, co wiem na razie nie ale może otworzą w tym roku. Ja najbliżej mam w Klifie w Warszawie - trzy przystanki tramwajem :-) Ale jeśli chodzi o wybór to nic nie przebije sklepu KappAhl`a w innym Klifie - w Gdyni - przy takim asortymencie jaki jest tam, sklep w warszawskim Klifie może się schować :-( Greetz - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 17:13 yaa- pamiętasz, że teraz najmogniejsze krawaty są w paski? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 21:50 Uwielbiam... Yaa, gdzieś Ty się taki uchował? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Jak się ubierasz? 24.01.02, 22:54 Taki już staromodny jestem. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:12 Widzę, że szarość, garnat i czerń rzadzą. Qłcze, nikt nie lubi czerwieni, turkusu albo cukierkowego różu??! Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:22 tulka napisał(a): > Widzę, że szarość, garnat i czerń rzadzą. Qłcze, nikt nie lubi czerwieni, > turkusu albo cukierkowego różu??! Nie bardzo sobie wyobrażam siebie wchodzącego do jednej z dwóch Szacownych Instytucji w których pracuje w czerwonym garniturze. Albo różowym sweterku z napisem np. "Bulba". I zielonych, odblaskowych wąskich spodniach. A chcielibyście być obsługiwani przez urzędnika ubranego w ten sposób ? Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:29 Yaa, myślę, że super byś wyglądał :-)) A tak nawiasem mówiąc też preferuję wymienione (nie przeze mnie!) kolory. Plus jeszcze kapka białego. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:32 yaa napisał(a): > Nie bardzo sobie wyobrażam siebie wchodzącego do jednej z dwóch Szacownych > Instytucji w których pracuje w czerwonym garniturze. Albo różowym sweterku z > napisem np. "Bulba". I zielonych, odblaskowych wąskich spodniach. Dorzuć do tego pomarańczową czapkę i zielone okulary :))) > A chcielibyście być obsługiwani przez urzędnika ubranego w ten sposób ? hmmm... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 17:20 czerwien i cukiekowy róż to ulubione kolory pewnej nauczycielki w mojej szkole- nazwiaska nie wymienie... ale potrafi ona do czerwonych spodni założyć różowy sweter. Ja natomiast na dzień szkolny zakładam: biały, niebieski, czarny, ciemny zielony, bordo, jasny zielony, szary, brązowy, beżowy... na dzień inny niż szkolny: przerózne kombinacje- od sukienki w panterkę, żółte odblaskowe spodnie, bojówki do różowych bluzek, kolorowych topów i swererków "made by Mama" :) Słowem nosze wszystko w czym jest mi wygodznie, co pasuje do danej okazji i w czym czuje się swobodnie. Pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Jak się ubierasz? IP: 157.25.164.* 22.01.02, 15:18 O jak fajnie o jak miło! Myslałam, że tylko ja chodze wyłacznie w czerni i szarościach... A tu okazuje się, że faceci tez się tak milusio ubierają.... Ja lubię jeszcze nosić spodnie z rozszerzaną nogawicą i buty na grubszym spodzie, ale wbrew temu opisowi nie jestem stadnie ubraną kobietką! Aha, bizuterii nie nosze, poza pierścionkiem, jednym, małym i cienkim, rozmiar 8. Odpowiedz Link Zgłoś
dominic Re: Jak się ubierasz? 22.01.02, 15:43 Zależnie od nastroju. Mam chwile, kiedy potrzebuję ubrać się w coś mniej rzucającego się w oczy, np. czarno-szary golf /Reporter/ albo ciemnozielona bluza /Americanos/ i do tego granatowe jeansy /Big Star tudzież Levi`s/. Jak mam dobry humor, a zwłaszcza latem, lubię na siebie wrzucić jakiegoś wypasionego T-shirta, z odjassdowymi graffami albo wyrąbanym w kossmos texciorem. Dotego jeszcze ciemnogranatowe, nieco looźniejsche jeansy /Lee/ no i booty z wysokom cholewkom na nogach. W miejscach o wysokiej kultoorze - granatowa, prążkowana marynarka /Internoda, 1999r./ i jasne spodnie. Ale zawsze, niezależnie od tego, czy ubieram sie poważnie czy nie, nie znoszę jednego; nie znoszę tandety. dominic Odpowiedz Link Zgłoś
makowinka. Re: Jak się ubierasz? 24.01.02, 16:54 co do tempa: to zależy, ale dość często spóźniam się do pracy:-))) a lubię czerń, bo ten kolor jest "wygodny" i pozwala mi zaoszczedzić czas (oczywiście na myślenie "i co by tu dzisiaj założyć"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: Jak się ubierasz? IP: *.uni.lodz.pl 25.01.02, 09:33 makowinka. napisał(a): > co do tempa: > to zależy, ale dość często spóźniam się do pracy:-))) > > a lubię czerń, bo ten kolor jest "wygodny" i pozwala mi > zaoszczedzić czas (oczywiście na myślenie "i co by tu dzisiaj założyć"). Czy również proszek? Cumella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak. Re: Jak się ubierasz? IP: *.kis.p.lodz.pl 25.01.02, 12:50 > Czy również proszek? > > Cumella > - tak, od bólu głowy Mak. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jak się ubierasz? 24.01.02, 20:10 Luzik,białe bojówki,biała bluza z kapturem, i czerwony kapilinder, (chciałbym jeszcze białe martensy ale nie mam gdzie kupić). Luzik nr.2, czarne dżinsy, biała bluza z kapturem, skórzany płaszczyk do kolan, czarne martensy, czerwony kapilinder. Oraz wszelkie ciuchy w których dobrze się czuję, niekoniecznie markowe, bez krzykliwych ozdobników, oraz zielono-żóto-czerwone koszulki... panBozia >>> LOOZIK <<< aizoBnap Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jak się ubierasz? 24.01.02, 20:19 p8 napisał(a): > bez > krzykliwych ozdobników, jasne! czerwony kapilinder nie jest w żadnym wypadku krzykliwym ozdobnikiem. Milczy jak grób!!! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak się ubierasz? 24.01.02, 20:23 Kropka. lepiej, że chodzi w czerwonym kapelinderku niżby miał paradowac po mieście z aureolą! Jak myslisz co bardziej rzuca się w oczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jak się ubierasz? 24.01.02, 21:59 kropka. napisał(a): > p8 napisał(a): > > > bez > > krzykliwych ozdobników, > jasne! czerwony kapilinder nie jest w żadnym wypadku krzykliwym ozdobnikiem. > Milczy jak grób!!! > pozdrowionka > Chodzi mi o wielkie, ogromniaste znaki firmowe:), a red hat to mój znak firmowy:) greetz panBozia >>><<< aizoBnap Odpowiedz Link Zgłoś
keep_smile Re: Jak się ubierasz? 28.01.02, 12:08 no, no! Ale strojniś z tego naszego bozi. Czy to dlatego nie masz jeszcze partnerki/a i wyładowujesz swoje frustracje seksualne na forum? ale przede wszystkim: keep smile Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jak się ubierasz? 28.01.02, 12:16 keep_smile napisał(a): > no, no! Ale strojniś z tego naszego bozi. Czy to dlatego > nie masz jeszcze partnerki/a i wyładowujesz swoje > frustracje seksualne na forum? > > ale przede wszystkim: keep smile Witaj szanowny prezesie anty_p8, dzielna/y dowódco mego przybocznego antyfanklubu:), jak zwykle mi pochlebiasz:). Chcesz zostać moim partnerem/tką?, wtedy miałbym na kim wyładowywać swoje frustracje:), Co ty na to??? Aha, przedewszystkim - KEEP SMILE:), uśmiech jeszcze nikogo nie skrzywdził:), spróbuj - co Ci szkodzi, może jak zaczniesz się uśmiechac do Siebie, zaczniesz też lubić innych ludzi:). A więc keep smile prezesuniu, trzymaj uśmiech i bądź dobry dla innych. I myśl pozytywnie - to nie boli:) panBozia ps.To co, zostaniesz moją partnerką/partnerem? - Czekam na odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
keep_smile Re: Jak się ubierasz? 28.01.02, 12:24 niestety p8 nie przepadam za idiotami ubierającymi się jak pajace:) wiesz już co jest nie tak z twoim angielskim? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jak się ubierasz? 28.01.02, 18:35 keep_smile napisał(a): > niestety p8 nie przepadam za idiotami ubierającymi się > jak pajace:) Oj, jakie miłe komplementy:), masz przesrane, bo już Cię polubiłem:) > wiesz już co jest nie tak z twoim angielskim? wiesz już co jest nie tak z twoim polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jak się ubierasz? 25.01.02, 01:51 1. Ciepło 2. Wygodnie 3. W stonowane kolory 4. Jeżeli do pracy, to z reguły w ostatniej chwili przed wyjściem 5. Za chwilę - w piżamkę :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aksa Re: Jak się ubierasz? 25.01.02, 09:13 CZy to nie ciekawe że taki temat dużo obszerniej i szczegółowo wypowiedzieli sie Panowie :) Ach mężczyźni, jakie to płoche stworzenia:) Pozdrawiam wszystkich Panów i Panie. PS. A ja nie lubię czerni. Przy mojej "bladej twarzy" wyglądam w niej jak topielica Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jak się ubierasz? 26.01.02, 16:19 Ja lubię bojówki (zgniła zieleń), a na górę coś czarnego lub zielonego ewentualnie szarego. W sytuacjach specjalnych ubiór zmieniam na czerwono-biało- czerwony, biało-czerwony, lub garniak na okoliczności świąteczne:-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Jak się ubierasz? 26.01.02, 16:31 Flanelowo, bo miłe to i miekkie oraz jeans'y choć nie markowe. Strasznie ciemno ubrane towarzystwo tu siedzi!Czarny,szary a świat jest taki kolorowy! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jak się ubierasz? 26.01.02, 16:34 To szkoda że nie widzieliśmy się podczas Parady Techno!!! :-))) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Jak się ubierasz? 27.01.02, 23:26 hubar napisał(a): > To szkoda że nie widzieliśmy się podczas Parady Techno!!! :-))) > > pozdrowy Po pierwsze byłem za granicą. Po drugie za stary już jestem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Jak się ubierasz? IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 21:39 Nie wiem co to znaczy "za stary"! Odkurzacz na plecy, mmaska gazowa na twarz, gwizdek, jakis spray do włosów i na PARADE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: Jak się ubierasz? IP: *.Astral.Lodz.PL 29.01.02, 01:06 Jeśli chodzi o kolory to mialem taki okres w swoim zyciu ze otwieralem szafe i wszystko co sie w niej znajdowalo bylo w kolorze granatowym. Potem byl przeskok na wszystko co przypominalo kolor piaskowo-bezowy. Teraz mieszam - granat, beż, czarny, bialy i żólty. wychodzi calkiem, calkiem. Poza tym nie musze sie martwic bo mam prace w ktorej "nie widac" :-) Kolorow ktorych nie lubie to czerwony i zielony... brrrr Co do firm to bardzo ubolewam ze Galeria Centrum posprzeczala sie z celio* bo bardzo lubilem ciuchy z celio* Teraz ich juz wogole w Polsce nie ma (chyba) Gdyby ktos gdzies widzial ich sklep prosze o kontakt. Hmmm jesli chodzi o inne firmy to chyba latwiej mi wymienic czego nie lubie (dzialanie na zasadzie przeciwienstwa). Nie lubie Cottonfielda, Baty, Big Stara, Diesla, Nike, Levisa, Reeboka... oj jeszcze kilka by sie znalazlo. Prawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Jak się ubierasz? IP: 157.25.164.* 29.01.02, 09:27 Właściwie to już napisałam jak się ubieram.... Chciałam tylko jeszcze jedno dodać.... Pytanie brzmi: "jak"? A nie: "W ubrania jakich firm"? albo: "Które firmy preferujesz nosić na ciałku"? Kazdy mógłby się do woli wypisac, dać upust: jeden snobizmowi, dla innych to nobilitacja chyba, wielkie logo na czapce na czole nosić..... A może inny wątek: "Ulubione marki ciuchów"? Kazdy się wypisze o Cottonie, Dieslu, Vero, Quiqiosku, Tatuum i innych, kobietki by conieco o bieliźnie napisały, torbach, butach, wręcz o kosmetykach, bo niektóre makijaż wręcz "noszą".... Tylko po co? Zdrowie noszacych się na czarno! Ich przede wszystkim! Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: Jak się ubierasz? IP: *.uni.lodz.pl 29.01.02, 15:18 Gość portalu: Misza napisał(a): > Właściwie to już napisałam jak się ubieram.... > Chciałam tylko jeszcze jedno dodać.... > Pytanie brzmi: "jak"? > A nie: "W ubrania jakich firm"? albo: "Które firmy preferujesz nosić na ciałku" > ? Jak? Jednowarstwowo. Cumella Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jak się ubierasz? 30.01.02, 13:04 Gość portalu: cumella napisał(a): > Jak? Jednowarstwowo. Futro wprost na ciało? ;) Pozdrowienia zamek=tynk+cegła+ocieplenie+tynk :) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jak się ubierasz? 29.01.02, 19:23 > Zdrowie noszacych się na czarno! Ich przede wszystkim! > Ciao Będziesz błogosławiona!!! Kler stanie za Tobą murem :)))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: Jak się ubierasz? IP: *.uni.lodz.pl 30.01.02, 09:24 p8 napisał(a): > > > Zdrowie noszacych się na czarno! Ich przede wszystkim! > > Ciao > > Będziesz błogosławiona!!! Hej p8! Czy aby nie za pochopnie z tym awansem? Cum > > > panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Jak się ubierasz? IP: 157.25.164.* 30.01.02, 10:57 Zazdrosnicy:-))))))) A wracając do tych, którzy powinnie się nosić..... Otóz ONI wola latac w ciuchach cywilnych, mało! nawet bez koloratek! Nie doceniają czerni, oj nie:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: Jak się ubierasz? 30.01.02, 15:12 a ja ubieram sie fajnie ,ciepło, miło,kolorowo. Pozdrowy dla wzystkich lubiacych... ubierać się :) Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: Jak się ubierasz? 30.01.02, 15:14 montes też jet dzisjaj fajnie ubrana ma mojego ulubionego sierściuszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Teraz, to właściwie dość szaro. IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 02:42 Dziś do pracy: Od dołu - buty gumowe z cholewką wywróconą na lewą stronę (wypastowane "na błysk"), spodnie od dresu - żeby było luźno!! -no wiecie gdzie!? (szkoda, że bez kieszeni!!) koloru khaki z jasnofioletowymi lampasami , koszula w motylki, jasnobeżowy prochowiec z paskiem ze skaju, błękitny beret wywrócony na lewo (żeby ukryć antenkę, bo to takie bezguście i wstyd!), szpanerskie czarne okularki w kształcie myśliwca "Mig 29" - lewy i czołgu "Leopard" -prawy. Pod spodem - kanarkowe pończoszki i pas do pończoch tego samego koloru, barchanowe - czerwone figi rozmiar 40 i 4 (kurczę! - już kiedyś tę liczbę słyszałem) żeby było luźno!! - no wiecie gdzie!? (szkoda, że bez rozporka!!), seledynowe koronkowe body. A że jestem poważnym facetem, za radą pana Tymochowicza, zażywam tabakę i palę fajkę. Tylko - cholera - czemu wciąż kasłam!? i kicham??!). Wszystkie detale mego ubioru pochodzą od najlepszych ŚWIATOWYCH dyktatorów mody!! Niestety nie potrafię powtórzyć ich nazwisk i nazw, bo mój dostawca pisze jakąś tam cyrylicią (czy cóś??!), a mówi jeszcze bardziej niezrozumiale. Na przykład jak już wreszcie spada, to mówi: "da swidanija"!! Cholera - nigdy nie wiem, czy on tym komuś nie ubliża??! Co radzicie?? Dać mu następnym razem w mordę, czy nie?? Pozdrawiam - Rubin P.S. Ech!! Gdybyście mnie widzieli w Sylwka!!! To była kreacja!! Odpowiedz Link Zgłoś