Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gerry Weber Open

IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.13, 20:43
    Pierwsze harce na trawie. W nadreńskim Halle tradycyjny turniej rozgrzewkowy przed Wimblem. Na starcie m.in Fedek, Gasquet, Haas i nasz Janowicz. Jerzyk jest w ćwiartce Federera, wcześniej zagra z Petzschnerem i ewentualnie Goffinem.

W Queen's Club pokażą się po przerwie Andy Murray i Delpo, ponadto Berdych i Tsonga.

www.atpworldtour.com/posting/2013/500/mds.pdf
    www.atpworldtour.com/posting/2013/311/mds.pdf
    Obserwuj wątek
      • andy_lt Re: Gerry Weber Open 09.06.13, 21:26
        W Halle zagra również Kubot,który w pierwsze rundzie zagra z Niemcem Tobiasem Kamke.
        • maksimum Re: Gerry Weber Open 09.06.13, 22:36
          Najwyzszy czas zeby janowicz wygral z Federerem ale uwazam ze Haas jest w tej chwili lepszy.
          • Gość: MACIEJ #22 Janowicz-#240 Basic 67 63 IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 11.06.13, 14:53
            21 letni Basic nastraszyl Janowicza ale powoli wszystko wraca do normy.
            Samym serwowaniem nie da sie wygrac meczu.
            • Gość: MACIEJ Re: #22 Janowicz-#240 Basic 67 63 13 IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 11.06.13, 15:03
              Wyglada na to ze Janowicz nie opanowal jeszcze sztuki wygrywania.
              • Gość: MACIEJ #22 Janowicz-#240 Basic 67 63 67. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 11.06.13, 15:40
                Zawiodly Janowicza drop-shoty a poza serwami niewiele pokazal i przegral mecz.
                • Gość: ps Re: #22 Janowicz-#240 Basic 67 63 67. IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 16:22
                  Niezła wtopa. O Basiciu słyszałem, że ma talent, ale przecież ten Bośniak nie osiągnął tak naprawdę nic poza jednym finałem Challengera. To jeden z tych zawodników, którzy grają głownie w futuresach. Nawet jeśli Jurek miał słabszy dzień, to powinien ten mecz wyciągnąć. Janowicz po raz kolejny pokazuje, jak bardzo jest niestabilny niestety. A za chwilę zaczyna się bronienie punktów. Tak naprawdę tylko finał Bercy trzyma Polaka w czołowej 25. Gdyby się nie udało obronić większości zdobytych w listopadzie punktów, to Jurka i tych, którzy już go widzieli w czołowej 10, może czekać bolesne przebudzenie... Kubot też odpadł, ale tego się akurat spodziewałem.
      • andy_lt Re: Gerry Weber Open 11.06.13, 16:21
        Zmiana na trawę nie wyszła Janowiczowi.Nie poharcował zbytnio.Na dodatek przeciwnikiem nie
        był #98 Petzschner,a 240 Basic z Hercegowiny.
        Kubot również przegrał.Tak więc już po turnieju.
        • andy_lt Re: Federer Haas w półfinale 14.06.13, 21:21
          Ciekawa konfrontacja.Roger idzie jak burza.Haas po wyeliminowaniu Gulbisa i Monfilsa
          może być nieco zmęczony,chociaż zmiana nawierzchni wcale mu nie przeszkodziła.
          • Gość: j. ktoś to w PL pokazuje? IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 22:43
            ???
            • andy_lt Re: ktoś to w PL pokazuje? 14.06.13, 23:00
              Gość portalu: j. napisał(a):

> ???

Nie w PL tylko w RP -nie ma transmiji w TV tylko w necie.Pokazywany jest turniej w Londynie,
              a przy okazji wyniki z Halle.
              • Gość: j. Re: ktoś to w PL pokazuje? IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 09:18
                andy_lt napisał:

> Nie w PL tylko w RP

RP to jest akronim oficjalnej nazwy naszego państwa, ale ja przecież nie odnoszę się do przedsięwzięć państwowych.

Turniej w Halle pokazywany jest przez Eurosport niemiecki, ale ja nie mam doń dostępu. Eurosportplayer.pl nie retransmituje tego, choć mogliby przecież np puścić choćby surowy przekaz, bez komentarza - tak, jak to robią przy wielu innych okazjach.

Federer - Haas to jaest najciekawszy mecz całej tej serii wstępnych turniejów trawnikowych, ale widać nie jest mi pisane go zobaczyć.
                • andy_lt Re: ktoś to w PL pokazuje? 15.06.13, 10:16
                  Gość portalu: j. napisał(a):

> Federer - Haas to jaest najciekawszy mecz całej tej serii wstępnych turniejów t
                  > rawnikowych, ale widać nie jest mi pisane go zobaczyć.

Możesz obejrzeć na stronie

www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html o godz 13.00
          • andy_lt Re: Federer Haas w półfinale 15.06.13, 15:05
            Jednak Roger lepszy,chociaż przed meczem nie byłem pewien tego w 100%
            • andy_lt Re: Finał dla Federera 16.06.13, 18:58
              Rogerowi przyda się takie zwycięstwo tuż przed Wimbledonem pod względem psychologicznym.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka