marala 01.02.09, 10:39 szukam dobrego ortopedy dla taty który ma okropne problemy z ostrogami w piętach? macie jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marala Re: ortopeda dla osoby z ostrogami? 02.02.09, 10:10 a może jednak ktoś coś poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja bym chciała, nie jestem w stanie. 02.02.09, 10:19 Nawet zaczęłam szukać, jak taka ostroga wygląda (lubię zdjęcia z obrzydlistwami), ale przestałam. Coś tylko zdołałam przeczytać o jakichś wkładkach sylikonowych, zabiegu rozbijania ostróg, oraz nacieraniu pięt chrzanem. A może to nie ortopeda jest potrzebny, tylko chirurg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella ostroga IP: 62.29.173.* 02.02.09, 14:29 ja mam to świństwo.bolało, kulałam i cierpiałam.u ortopedy dostałam zastrzyk ze sterydami.bałam sie potwornie,sekunde zabolało i...jaka ulga.przeszło od razu.ale to nie jest rozwiązanie problemu tylko bólu.teraz bede chodzić na zabiegi.na laser i ultradzwięki. trzeba isc do ortopedy prywatnie i po kłopocie bo czekanie w kolejce to ok 3 m-cy.i zapisać do rehabilitanta ktory skieruje na zabiegi-to juz w ramach ubezp.zdrowotnego.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ostroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:47 Szkoda pieniędzy na wizyty u ortopedy. Wystarczą dwie lub trzy serie (po 10 zabiegów) ultradźwięków- przechodzi jak ręką odjął. Nawet jeśli przyjdzie zapłacić za zabiegi z własnej kieszeni (koszt ok. 6-7 zł za zabieg)- to warto, bo na wizytę u rehabilitanta czeka się ok. 3 tygodni, potem dwa miesiące na zabiegi. Ultradźwięki przetestowałam na sobie , zresztą nie tylko ja - jedyne najskuteczniejsze lekarstwo na ostrogi. Pozdrawiam i życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ostroga IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.09, 19:33 też potwierdzam rozbijanie ultradzwiękami bezboleśnie . i pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
marala Re: ostroga 03.02.09, 19:54 a mogę wiedzieć gdzie taki zabieg można wykonać prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortopeda Re: ortopeda dla osoby z ostrogami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 08:26 A słyszałas o ostrogach w innym miejscu niż na pietach? Może w "akwenie wodnym"? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy To proste 04.02.09, 08:36 Ostrogi zyja w morzach, tak wiec recepta na nie bedzie wyjecie nogi z wody. Na piasek. I juz. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:27 ATOS Rehabilitacja ul. Widzewska tel. 677-57-28, Centrum Rehabilitacyjne "Bazarowa" . "Ultradźwięki" mają w każdej poradni rehabilitacyjnej , bo to bardzo popularny zabieg, trzeba tylko pytać czy robią odpłatnie i ile kosztuje. Zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortopeda Re: To proste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 08:55 ..."członek" "z ramienia" wysunięty "na czoło"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortopeda Re: To proste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 08:56 Szproty też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ortopeda dla osoby z ostrogami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:30 ATOS Rehabilitacja ul. Widzewska tel. 677-57-28, Centrum Rehabilitacyjne "Bazarowa" . "Ultradźwięki" mają w każdej poradni rehabilitacyjnej , bo to bardzo popularny zabieg, trzeba tylko pytać czy robią odpłatnie i ile kosztuje. Zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś