sikawiak 23.02.09, 12:34 I smieszno i straszno. "Ten facet bez prawa jazdy może uważac , Że fotoradary moga poprawić bezpieczeństwo na drogach. Bezpieczeństwo warunkują naprawy i budowa nowych dróg..." I kto to powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujek_samo_bro precz z nordykami!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.09, 13:28 niech żyje sikawiak w typie sikawskim!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: sikawiak 23.02.09, 12:38 Ja wiem. Jeden taki... Cudotwórca. Zresztą, bo to jedną głupotę wypowiedział, wygaduje i jeszcze palnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak1000 Re: sikawiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 14:41 Riksza Twoją przyszłością, bo na rowerze już przekroczysz.I Kropiwnicki wentle wykręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikawiak Re: sikawiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 10:36 A jednak "Rok 1984" Orwella górą. Totalny "Wielki Brat" na drogach /na razie/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikawiak Re: sikawiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 08:58 Ciąg dalszy. 50 zł za kilometr ponad dopuszczalna szybkość. Myślę, ze powinniśmy skoncentrować się uruchomieniu auta narodowego. Nadwozie np. mercedesa a napęd od Fiata 126. Odwrotnie byłby volksdojcz a tak to chyba osti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikawiak Re: sikawiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 07:39 Pewnie, że jajco. Zwróć uwagę jaki piękny spfrzęt otrzymała Policja zmierzaszybkość nawet pieszego jak idzie do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
0u Re: sikawiak 23.03.09, 11:28 Walczysz o normalność? Ale teraz mamy normalność inaczej widzianą i bezpieczeństwo polegające na szybkiej jezdzie bez kontroli a akcje pojedynczych członków społeczenstwa są niemile widziane jeśli nie mają podstaw partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Gdyby było można fotoradar 23.03.09, 20:14 ustawić koło swego domu to byłoby ich multum i kierowcy klęli by, jakie to czubki je stawiają. Sami też by postawili obok swoich domów. Odpowiedz Link Zgłoś