orientman 24.11.03, 11:01 Dzien dobry, Poszukuje szkoly lub nauczyciela jezyka arabskiego. Czy znajde cos takiego w Lodzi? Nauka nie musi byc potweirdzona certyfikatem, ale dobrze by bylo :) Z gory dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AJOiKN Re: Nauka jezyka arabskiego w Lodzi IP: 62.29.134.* 24.11.03, 11:10 Proszę zobaczyć tu: www.akademia.ipt.pl/pol/INDEX1200.html Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Nauka jezyka arabskiego w Lodzi 24.11.03, 11:26 Gość portalu: AJOiKN napisał(a): > Proszę zobaczyć tu: [ciach] Dzieki. Przejde sie dzis zapytac co i jak.. Moze jakies inne namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Eurodialog 24.11.03, 15:25 Szkola miesci sie w ŁDK-u. A stronka: www.eurodialog.edu.pl Otwawrte od 13 nie wiem czemu nie umiescili tej info an stronie glownej - wogole nie ma tego. Chyba im musze to zasugerowac. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Nauka jezyka arabskiego w Lodzi 24.11.03, 21:02 u mnie na uczelni otworzyli kursy telcowskie jezyka arabskiego. wssm brzozowa 3, warto zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Nauka jezyka arabskiego w Lodzi 25.11.03, 11:46 keridwen napisała: > u mnie na uczelni otworzyli kursy telcowskie jezyka arabskiego. > wssm brzozowa 3, warto zapytac. 'Kursy telcowskie'? A co to jest i czym to sie je? :) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Nauka jezyka arabskiego w Lodzi 25.11.03, 21:24 telcowskie, czyli zakonczone egzaminem TELC, czyli akceptowanym w calej europie. Odpowiedz Link Zgłoś