dominic 24.01.02, 23:38 Hej! chciałbym Wam przedstawić moją przyjaciółkę - Imkę, która, mam nadzieję, od dzisiaj będzie z nami rozmawiała na naszych forumowych postach. Imko - pozdrawiam, dominic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grover Re: Cześć Imka!!! 24.01.02, 23:40 Pozdrawiam także (choc nie znam) trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Cześć Imka!!! 24.01.02, 23:47 Witaj Imko!!! Mam nadzieję, że zostanies stałą bywalczynią tego oto forum:) panBozia >>> Uczyńmy nasz świat lepszym <<< aizoBnap Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Cześć Imka!!! 24.01.02, 23:52 Witaj Imko i od razu zapraszam na sabat czarownic. Masz własną miotłę, czy Ci pożyczyć? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Cześć Imka!!! 25.01.02, 01:45 Witam w niskich progach zamczyska :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My też Imka,Imka.Pytamy :gdzie ta Imka ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 23:56 Odpowiedz Link Zgłoś
aksa Ja też się przywitam 25.01.02, 09:19 Też chciałam wszystkich przywitać i się przedstawić. Po przeczytaniu postów o biernych forumowiczach postanowiłam się uaktywnić :) Pozdrawiam wszystkich PS. Kropko. ja też chcę na sabat! Skombinuję sobie jakąś miotłę. Najnowszy model Nimbus. Odpowiedz Link Zgłoś
grover "Z Archiwum I" 25.01.02, 09:32 Trwają poszukiwania, kobiety o nicku "Imka", jak dotąd nieskuteczne, ma chyba opory z ujawnieniem się, albo jest postacią czysto fikcyjną??? Pozdrawiam Agent Grover :) Odpowiedz Link Zgłoś
aksa Re: 25.01.02, 09:51 Ja wiem Imka to postać fikcyjna wymyślona po to żeby dwa razy móc się napić :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dominic Re: 25.01.02, 15:40 nie, Imka naprawdę istnieje, wiem coś o tym :))) Imko - oto Forum w całej okazałości :))) czekamy!!! - dominic Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Ja też się przywitam 25.01.02, 15:43 aksa napisał(a): > Też chciałam wszystkich przywitać i się przedstawić. Po przeczytaniu postów o > biernych forumowiczach postanowiłam się uaktywnić :) > Pozdrawiam wszystkich > PS. Kropko. ja też chcę na sabat! Skombinuję sobie jakąś miotłę. Najnowszy > model Nimbus. Toż witaj nowe "wiedźmisko" :))) panBozia >>> Miotły di wynajęcia <<< aizoBnap Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Ja też się przywitam 25.01.02, 16:14 O'Rety wiedźm u nas co raz więcej, chyba musimy panowie założyć własne towarzystwo wiedźmaków czy innych maggów. I przyłączam się do komitetu powitalnego Imki :) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 16:30 Własne koło to jest myśl.. może na cześć nowej forumowiczki nazwiemy je IMKA I Mężczyźni Kochają Alkohol Pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 16:33 Vladip - ty to masz łeb! Nazwa pasuje jak ulał! Ja się zapisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 16:36 vladip napisał(a): > Własne koło to jest myśl.. może na cześć nowej forumowiczki nazwiemy je IMKA > I Mężczyźni Kochają Alkohol > Pzdr > vladip > Tylko nie jak Al Bundy. W "NO MA'AM" nie dam się wciagnąć:) Czy koło przewiduje konsumpcję alkoholu i niesłusznie nielegalną ganję (dla chętnych oczywiście:) buaahaa:)) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 16:50 Konsumpcja alkoholu - obowiązkowo, jak wskazuje nazwa. Co do innych wspomagaczy, to według uznania. Mnie wystarcza tytuń. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 17:11 saper_ napisał(a): > Konsumpcja alkoholu - obowiązkowo, jak wskazuje nazwa. Co do innych > wspomagaczy, to według uznania. Mnie wystarcza tytuń. Do wyboru, do koloru (ale do blancika dobry tytoń najlepszy:)) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 17:25 Eee tam , nie przekonasz mnie. Dobry tytoń jest dobry sam, ewentualnie wymieszany z innym dobrym tytoniem. Wtedy to jest jeszcze lepszy tytoń. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 17:28 saper_ napisał(a): > Eee tam , nie przekonasz mnie. Dobry tytoń jest dobry sam, ewentualnie > wymieszany z innym dobrym tytoniem. Wtedy to jest jeszcze lepszy tytoń. Ja do niczego nie namawiam:), każdu robi to co lubi:), jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą:). Każdy ma wybór:) i to chodzi:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 17:38 Ale, ale, my tu sobie jak zwykle gwarzymy o pierdołach, a Imki jak nie było tak nie ma. Czy agent Grover ma jakieś nowe informacje? Odbiór Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 19:53 ja sie z checia do IMKA zapisze, zeby sie tylko nie okazalo pozniej ze to YMCA !!!! :))) z checia pokomsumuje z wami jakis alkohol, najchetniej whisky z cola. do tego moze byc ganja - jak najbardziej. brazowy i zielony - urocze zestawienie :))) da.braz&zielen.killa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 20:22 to co jeszcze robisz na tym wątku, da killa? Pospiesz się, bo na innym już niedługo alkoholu zabraknie. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 20:25 a gdzie polewaja? w ”Wiecie , chyba pójdę na wódke” ??? jak tak to lece! da.bibka!bibka!bibka!.killa Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 20:26 Nie zabraknie. A nawet jakby już nie było, to yaa napewno znajde jeszcze w samochodzie :) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: własne koło.. to jest myśl 25.01.02, 20:45 aaaaaa, do wódeczki jeszcze się nie przyznałeś, Yaa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka. Re: Ja też się przywitam IP: *.mm.com.pl 25.01.02, 17:20 Ten najnowszy model miotły to z turbodoładowaniem, widzę :)) Świetnie. Bardzo się przyda teraz. Zamiataj pełną parą, proszę Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Ja też się przywitam 25.01.02, 19:59 Aksa, witam również, jestem Yaa, bardzo mi miło. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Cześć Imka!!! 25.01.02, 19:49 Ya też witam Imkę, kimkolwiek jest., jeśli jest. I zapisuję się do IMKA. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Cześć Imka!!! 01.03.02, 20:50 Małe przypomnienie i pytanie: gdzie jest Imka? Nie zauważyłem (jak dotąd) jej obecności na forum. IIIIIIIIMKAAAAAAAAAAAAA!!! Odezwij się w końcu! Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Cześć Imka!!! 01.03.02, 22:52 Bo to była straszna podpucha, a my się wszyscy na nią złapaliśmy:((( Ale co mi tam brnę dalej w nieświadomości... ...czy ktoś widział IMKĘ??? Grover Odpowiedz Link Zgłoś