big_news 30.03.09, 11:20 Bolku. Zapomnij o nas. Przynajmniej do czasu, kiedy odzyskasz pamięć o sobie samym i przestaniesz złorzeczyć oraz miotać przekleństwa. Dużo zdrowia na obczyźnie. Pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 11:30 Co Ty tu wybazgroliłeś? Toż to kura pazurem lepiej by to wyskrobała! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 11:42 Pojechałem Bolkowym stylem. Pewnie słabo mi wyszło, bo nabazgrać tak jak on, to się może mało komu udać. W każdym razie farewell mr Bolek, farewell. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 11:44 Nie OTAKE Polskie chodziło, nie OTAKE. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 11:50 No. Chodziło OTAKE Polske, w której o Bolkach można będzie mówić wyłącznie z przyklękiem i, oczywista oczywistość, nadzwyczaj pochlebnie. Cóż, ludzie to wilcy, więc Bolo pakuje tobołki. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 11:43 Bigi, już jutro możesz ogłosić swoją upadłość! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 11:53 Guzik prawda. Po pierwsze primo: nie muszę. Po drugie primo: pełowiaki tak skaszanili (jak zresztą wszystko za co się wezmą) tę ustawę, że skorzystać z niej praktycznie będą mogli wyłącznie ci, którym... całkiem nieźle się wiedzie. Jest to najbardziej restrykcyjna ustawa "upadłościowa" na świecie. Ma tyle wspólnego z tym co proponował PiS, co Bolek z prawdomównością. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 12:04 PiS najlepiej wie, jak upadać i strzelać sobie w kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Piję zdrowie posła Marka Łatasa! 30.03.09, 12:10 Niech mu drogi szerokie będą! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Piję zdrowie posła Marka Łatasa! 30.03.09, 12:14 Pewnie się zapatrzył na Śledzińską-Katarasińską, dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 12:21 Bigi, Ty i tak wielu rzeczy nie wiesz, bo nie czytujesz GW. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 12:25 A w niej się da cokolwiek czytać? Bo mam przekonanie, że tam nic nowego od nastu lat nie drukują. Wciąż i niezmiennie są "obiektywni" i dają łamy "bezstronnym" komentatorom. Chociaż jedno muszę GW przyznać: im nie jest wszystko jedno. Wciąż i niezmiennie mieszają ludziom w głowach, przerabiają młodych na swoją papkę. Nic, tylko powinszować zagorzałym czytelnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 12:47 Zdziwiłbyś się czasem, gdybyś czytał. Komentatorów nikt nie każe Ci czytać. Bigi, a jak byś się czuł, gdyby jakieś ubeckie pomioty zarzucałyby Ci nieślubne dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 12:59 Dla kogos, kto zarzuca ubeckosc czlonkom czyjejs rodziny to chleb powszedni, a nie cos zlego. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 13:03 Masz co konkretnego do powiedzenia, czy tylko tak sobie pitolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 13:14 Jasne, ja sobie pitole, tak sobie. A ty rzucasz gownem, tez tak sobie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=58874285&a=58942780 Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 13:19 Lol! Cóż za staranność archiwalna! POgratulować czujności. Jakiej, już chyba nie muszę dodawać... A wracając do tematu: prócz pitolenia masz coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 13:20 > Lol! > Cóż za staranność archiwalna! > POgratulować czujności. Jakiej, już chyba nie muszę dodawać... O, argumenty się skończyły. (mnie tu nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 13:28 Nie skończyły się, bo się jeszcze... nie zaczęły. No, chyba, że za takie uznać link do stareńkiej dyskusji, która w końcu wcale taka jednoznaczna nie była, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 13:02 Nie spodziewam się w GW nic ponadto, co wrzucają na gazetę.pl. Czasem rzucę na coś okiem i jest dokładnie tak, jak napisałem wyżej. Gdyby ktokolwiek rozpowszechniał publicznie jakieś kłamstwa na mój temat, a na dodatek byłbym osobą publiczną, to po prostu spotkałbym się z kimś takim w sądzie. Oczywiście, rozumiem, że pytasz mnie o to w kontekście nieślubnego ojcostwa Bolka. Wiesz co? Ta sprawa nie jest znana od dzisiaj, a o wyczynach na boku tego pana wróble ćwierkały już ładnych parę lat temu. Za to zupełnie nie rozumiem co skłania Cię do nazywania kogokolwiek ubeckim pomiotem. A jeśli już ta poetyka jest Ci tak bliska, to zrozumiałym będzie, kiedy podobnej nomenklatury użyjesz w odniesieniu do wieeeeeelu gazwyb autorytetów. Śmiało, rzuć parę nazwisk, z pewnością nikt się nie obruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:09 Masz rację, Bigi, potomstwo zrodzone z ubeckiego nasienia jest najlepsze. To najzdrowsze geny narodu. A co miałbyś przeciwko nieślubnym dzieciom Wałęsy nawet, gdyby je miał? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:16 Aha. Czyli Ty, tam wyżej, pochwałę wygłosiłaś? Hm, ciekawe, ciekawe... Ciekawe jak ludzie potrafią w _odpowiednim_ momencie relatywizować. Co do nieślubnych dzieci... Nie grzeją mnie, nie ziębią, w ogóle wydaje mi się, że się niczym od ślubnych nie różnią. Natomiast, gdybyś zechciała mnie spytać o to, czy moralnym jest posiadać nieślubne dzieci, samemu będąc z kimś zaślubionym, to odpowiedziałbym, że absolutnie nie, że to naganne. Swoją droga ciekawe, czy te ewentualne dzieci Bolka wiedzą kto jest ich ojcem i czy są z tego powodu szczęśliwe. Bo jak się wydaje, to Bolek raczej wyparł je ze swojej świadomości, więc zbytnio one na takiego ojca liczyć nie mogą... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:20 To ile tych dzieci miał? To istny Ojciec Wirgiliusz czy Ojciec Zadżumionych? Ojcostwo można już dziś bez większego problemu udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:28 Nie wiem ile ich miał, ma i ile ich jeszcze może mieć. Odpowiadałem w konwencji, którą sama zaproponowałaś. Oto Twoje słowa: A co miałbyś przeciwko nieślubnym dzieciom Wałęsy nawet, gdyby je miał? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:24 To cudownie jest mieć za ojca takiego bohatera narodowego, człowieka tak wybitnego i słynnego na całym świecie. Chciałabym być jego nieślubnym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:31 A ja z kolei nie chciałbym być synem megalomana, kłamczucha, potwarcy, nieuka i gościa, na którym w świecie już się zdążyli poznać. Tym bardziej nie chciałbym być nieślubnym dzieckiem kogoś takiego. Chyba miałbym duży żal do swojej Matki. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:37 To, gdzie się tak w świecie na Wałęsie zdążyli poznać? Ja tylko pamiętam, jak Miodowicz miał z niego zrobić marmoladę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:40 Od Miodowicza to już 20 lat z okładem minęło. Gdzie na świecie się na nim poznali? Wychyń nosa poza GW, to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:45 Minęło 20 lat i gdzie ta marmolada? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:46 Koniecznie musisz Alfreda z krypty wyciągnąć i zrobić mu awanturę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:50 Ten się śmieje, kto śmieje się ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:54 Bardzo akuratne. No, boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 15:01 Kto jeszcze może, ten zrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 15:03 Kiepsko przędziesz w tej materii. W odniesieniu do tego, którego już pomiędzy nami nie ma, żeby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:39 Jak mógłbyś coś takiego Matce zrobić, wyrodny synu? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:41 Matkę się kocha bez względu na to jaka ona jest. Co nie oznacza automatycznie, że się ją bierze w każdym calu bezkrytycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:48 To Matka nie mogłaby liczyć na Twoje wsparcie, jeno na potępienie nieślubnego syna? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Addio,ade, adieu, прощ 30.03.09, 14:54 Jedno nie wyklucza drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news No proszę, premier grozi paluszkiem 30.03.09, 13:47 IPN-owi, oczywiście. Jak nie bedzieta pisali o Bolku z namaszczeniem i nabożnom czołobitnościom, to bedzieta widzieli fige z makiem, a nie szmal. No! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nudzisz. A teraz Twoja kolej: 30.03.09, 14:06 Wiesz, tak szczerze, to mi to wisi, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nudzisz. A teraz Twoja kolej: 30.03.09, 14:10 Jak szczerze, to szczerze: a to nie dobrze. Bo wiesz, zaszłości zawsze nas dopadną. Choćbyśmy się w Mysich (od "cenzorskiej" ulicy) dziurach pochowali. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Nudzisz. A teraz Twoja kolej: 30.03.09, 14:11 Oj Bigusiu, strasznie zawiłe są Twoje słowa. Może przetłumaczysz nam pewiem tekst: "Полнолунья чаша горька, как кровь: Я сегодня, любимый мой, буду с тобой. Не забудет боль, да простит любовь: Я сегодня, любимый мой, буду с тобой. За спиной - песок, ворон над холмом, Нерожденный сон, разоренный дом. Но меж первой звездой и последней звездой Я сегодня, любимый мой, буду с тобой". Odpowiedz Link Zgłoś