boczek2001 05.12.03, 14:47 Jakieś propozycje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raszefka Re: Przyczyny posiadania krzywych nóg 06.12.03, 11:45 Kowboje mieli krzywe pałączki od siedznia na koniu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Przyczyny posiadania krzywych nóg 08.12.03, 14:24 ;)) od prostowania kulosów na beczce... Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Przyczyny posiadania krzywych nóg 08.12.03, 14:47 Idę ulicą i co widzę? Ok 25% ludzi ma krzywe nóżki.....Słyszałam że krzywe nogi są wynikiem bardzo częstego uprawiania s**(zwłaszcza u kobiet) Ale z drugiej strony wierząc w opublikowany niedawno, sondaż nie jakiego Durex'sa, z którego wynika iż przeciętny Polak kocha się 23 razy do roku, to.....wnioski wyciągnijcie sami. P.S Szanowny kolego Boczku a czy Ty masz zgrabne nóżki? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 to zetfive 08.12.03, 14:58 zetka5 napisała: > Idę ulicą i co widzę? Ok 25% ludzi ma krzywe nóżki.....Słyszałam że krzywe nogi > > są wynikiem bardzo częstego uprawiania s**(zwłaszcza u kobiet) Ale z drugiej > strony wierząc w opublikowany niedawno, sondaż nie jakiego Durex'sa, z którego > wynika iż przeciętny Polak kocha się 23 razy do roku, to.....wnioski > wyciągnijcie sami. > P.S Szanowny kolego Boczku a czy Ty masz zgrabne nóżki? hahahahahaha widzę że boimy sie słowa na s... ;))))) wątpie aby Polak kochał sie tylko 23 razy do roku!!! Chyba ze brali pod uwagę ludzi do lat 15 i po 70... odp. na P.S.: kolega Boczek cytując Mamine słowa, twierdzi że jak na faceta to nogi ma niczego sobie...a jakby wziąc jeszcze pod uwagę że był swego czasu piłkarzem to juz w ogóle!!! pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: only Boczek 08.12.03, 15:15 sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex, sex, sex,sex, sex,......itd. Ja się niczego nie boję!! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 for your eyes only 08.12.03, 15:19 psssss....ale gorąco....ktos napalił w piecu czy co... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: to zetfive 08.12.03, 22:44 taaaaa krzywe nóżki u piłkarza :/... no to własnie masz przyczyne u panów...uprawianie zdrowych sportów...a u Pań :P mnie tam sie podoba odpowiedź naszej przeuroczej Zetki5 :P seeeeeeekssssssss :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: to thorgal79 09.12.03, 10:41 kto ma choć niewielki wkład w przyczynę krzywizny nóg u pań, ten zgadza sie z moja obserwacją :)A tak serio to wielkie dzięki! P.S skąd wiedziałeś że jestem urocza???? Odpowiedz Link Zgłoś
majass Troche niesmacznie 09.12.03, 11:29 Tak sie mówi ze krzywe nogi masz jak ..asz Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 eee tam niesmaczne.... 10.12.03, 11:03 Tak się mówi, ale to prawda najprawdziwsza... nie wiesz że przysłowia są mądrością narodu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 zetka5 PRV 09.12.03, 12:07 zetka5 napisała: > kto ma choć niewielki wkład w przyczynę krzywizny nóg u pań, ten zgadza sie z > moja obserwacją :)A tak serio to wielkie dzięki! > P.S skąd wiedziałeś że jestem urocza???? <ubiegnę thorgala> ...bo komentarz o krzywiźnie kobiecych członków był barrrrrdzo uroczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: zetka5 PRV 09.12.03, 12:23 boczek2001 napisał: > zetka5 napisała: > > > kto ma choć niewielki wkład w przyczynę krzywizny nóg u pań, ten zgadza si > e z > > moja obserwacją :)A tak serio to wielkie dzięki! > > P.S skąd wiedziałeś że jestem urocza???? > > <ubiegnę thorgala> > ...bo komentarz o krzywiźnie kobiecych członków był barrrrrdzo uroczy ;) > zabrzmiało to dosyć ironicznie....? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: zetka5 PRV 09.12.03, 12:47 zetka5 napisała: > > zabrzmiało to dosyć ironicznie....? no co Ty... ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: zetka5 PRV 10.12.03, 08:34 boczek2001 napisał: > zetka5 napisała: > > > > zabrzmiało to dosyć ironicznie....? > > no co Ty... ;)))))))))))))))) > > pewnie takie biedne, istotki jak ja - pożerasz na śniadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: zetka5 PRV 10.12.03, 16:15 zetka5 napisała: > > > > pewnie takie biedne, istotki jak ja - pożerasz na śniadanie? już nie ;)) od 12 sierpnia 2002 roku jestem na diecie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: zetka5 PRV 09.12.03, 12:41 boczek2001 napisał: > ...bo komentarz o krzywiźnie kobiecych członków był barrrrrdzo uroczy ;) > Uroczy, nieuroczy, ale ja trochę podrążę temat. To się robi od (ehkem ekhem)... tego no, niezależnie, czy nogi w iksy, czy w pałączki? Z góry dziękuje za odpowiedź Raszefka z prostymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: zetka5 PRV 09.12.03, 12:52 uuu,chyba wkraczmy na niebezpieczne tory...szczerze mówiąc to nie wiem, ja mam proste! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: zetka5 PRV 09.12.03, 13:01 zetka5 napisała: > uuu,chyba wkraczmy na niebezpieczne tory...szczerze mówiąc to nie wiem, ja mam > proste! eee nie ma tak! ;) powiedziało sie A, trza powiedziec B! Proszę o wyjaśnienie pytanie raszefkowego, pani zetko pinć... Ciekawe czy masz takie proste? Jeśli tak, to wierząc twoim opiniom, jesteś jeszcze młodą panienką, co? ;)) qui qui Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: zetka5 PRV 09.12.03, 13:15 pewnie, pewnie! Zetka piątka chce się teraz wycofać chyłkiem, boczkiem (hihih). A ja się chcę dowiedzieć, bo lubię swoje proste nogi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka cuś mi się przypomniało... 09.12.03, 13:20 Kiedyś na tablicy ogłoszeń w liceum ktoś powiesił karteczkę o treści "za dużo seksu zrobi z Ciebie krótkowidza". Wysoko, stopniowo zmniejszająca się czcionka. Akurat wtedy miałam okulary w naprawie, stałam po tą tablicą i głośno zgadywałAm, CO TAM JEST NAPISANE NA KOŃCU 8)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: cuś mi się przypomniało... 09.12.03, 14:05 raszefka napisała: > Kiedyś na tablicy ogłoszeń w liceum ktoś powiesił karteczkę o treści "za dużo > seksu zrobi z Ciebie krótkowidza". Wysoko, stopniowo zmniejszająca się > czcionka. Akurat wtedy miałam okulary w naprawie, stałam po tą tablicą i głośno > > zgadywałAm, CO TAM JEST NAPISANE NA KOŃCU 8)))) - czyli zadałaś kłam opinii że prostonogie to cnotliwe świętoszki ;)) a już myślałem ze bede miał patent na odzsukiwanie właściwych dziewcząt w tłumie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: cuś mi się przypomniało... 09.12.03, 14:12 dobra,dobra....myślisz że Ci uwierzymy? A kiedy to było w podstawówce? Do jakiej Ty szkoły chodziłeś - wychowania seksualnego? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: cuś mi się przypomniało... 09.12.03, 21:14 a jakie to są WŁAŚCIWE dziewczęta, ciekawość? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 only raszefka 09.12.03, 14:35 przepraszam myślałam że to Boczuś wciska kit o krótkowzroczności Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 do zetki5 09.12.03, 14:38 zetka5 napisała: > przepraszam myślałam że to Boczuś wciska kit o krótkowzroczności Boczuś??? jaki Boczuś??!!!??? szybko sie spoufalamy ze społeczeństwem widzę... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: do zetki5 09.12.03, 15:23 boczek2001 napisał: > zetka5 napisała: > > > przepraszam myślałam że to Boczuś wciska kit o krótkowzroczności > > > Boczuś??? jaki Boczuś??!!!??? szybko sie spoufalamy ze społeczeństwem > widzę... ;)) > > O kurczę, zadzieramy noska? Dobrze od dzisiaj jesteśmy na Pan/Pani - i proszę o tym nie zapominać!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: only raszefka 09.12.03, 21:11 A to ja wciskam - mentalna dziewica-okularnica :))) A chodziłam do pierwszego liceum Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: zetka5 PRV 09.12.03, 14:03 boczek2001 napisał: > zetka5 napisała: > > > uuu,chyba wkraczmy na niebezpieczne tory...szczerze mówiąc to nie wiem, ja > > mam > > proste! zamiast <<po Bożemu>> to wszyscy boczkiem,boczkiem a potem mamy taki procent krzywonożnego społeczeństwa!!! Ja tam nóg nie pokazuję byle interesantowi a tym bardziej nie pozwalam mu zaglądać w moją metryczkę! > > eee nie ma tak! ;) powiedziało sie A, trza powiedziec B! > Proszę o wyjaśnienie pytanie raszefkowego, pani zetko pinć... > > Ciekawe czy masz takie proste? Jeśli tak, to wierząc twoim opiniom, jesteś > jeszcze młodą panienką, co? ;)) > > qui qui > Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: zetka5 PRV 09.12.03, 14:10 zetka5 napisała: Ja tam nóg nie pokazuję byle interesantowi a tym bardziej nie pozwalam mu zaglądać w moją metryczkę! auć... Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: zetka5 PRV 09.12.03, 14:38 boczek2001 napisał: > zetka5 napisała: > > Ja tam nóg nie pokazuję byle interesantowi a tym bardziej nie pozwalam mu > zaglądać w moją metryczkę! > > boli? To dobrze, to miało zaboleć Że też taką wariatke na Forum wpuścili....:) > auć... > Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 RASZEFKA prv 28.01.04, 15:41 raszefka napisała: > Uroczy, nieuroczy, ale ja trochę podrążę temat. To się robi od (ehkem ekhem)...tego no, niezależnie, czy nogi w iksy, czy w pałączki? > Z góry dziękuje za odpowiedź > Raszefka z prostymi ;) Tak przeglądałem sobie mój wspaniały wątek i ujrzałem o zgrozo! że przegapiłem taką rzecz... Raszefko, zadam teraz pytanie - jakby nie było - fundamentalne: w myśl wypocin zetkowych nogi sie wykrzywiają w esy i floresy od tej rzeczy co tam dorośli ludzie robią po nocy... Domniemuję że do młokosów sie nie zaliczamy oboje, tak więc: jak to jest z tymi Twoimi nogami, są lekko wygięte?? z góry przepraszam za niedyskrecje Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: to thorgal79 10.12.03, 00:37 zetka5 napisała: > kto ma choć niewielki wkład w przyczynę krzywizny nóg u pań, ten zgadza sie z > moja obserwacją :)A tak serio to wielkie dzięki! > P.S skąd wiedziałeś że jestem urocza???? to sie po prostu wie :) ... a nogi zaczne baczniej co niektórym pania obserwować :P Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Przyczyny posiadania krzywych nóg 09.12.03, 14:17 Chciałam zauważyć iż, oddaliliśmy się od tematu krzywych nóg na rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: oskara Boczkowi za temat 10.12.03, 00:47 jak wyżej dawno się tak juz tu nie ubawiłem :) dziękówa a wracając do tematu...;P Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: oskara Boczkowi za temat 10.12.03, 09:15 thorgal79 napisał: > > > dawno się tak juz tu nie ubawiłem :) dziękówa Nie ma to ja zdrowy uśmiech na dobry początek doby :D Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: oskara Boczkowi za temat 10.12.03, 22:28 raszefka napisała: > thorgal79 napisał: > > > > > > > > dawno się tak juz tu nie ubawiłem :) dziękówa > > Nie ma to ja zdrowy uśmiech na dobry początek doby :D no bo tak sie przejąłem tym co zetka mówiła ze czekałem do pólnocy by wszsycy domownicy sie pospali ... zebym miał lustro w przedpokoju tylko dla siebie :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: I jaki wynik? Pochwal się ;) nt 11.12.03, 11:49 ja też chyba zaczne co nie których, baczniej obserwować Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: I jaki wynik? Pochwal się ;) nt 11.12.03, 13:01 zetka5 napisała: > ja też chyba zaczne co nie których, baczniej obserwować :P Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: I jaki wynik? Pochwal się ;) nt 11.12.03, 12:59 a do tej pory myslałem że to od piłki :) :P... kurde no :P Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 o krzywości raciczków... 11.12.03, 11:51 a jaki kąt rozchylenia to norma? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: o krzywości raciczków... 07.01.04, 11:24 boczek2001 napisał: > a jaki kąt rozchylenia to norma? > standaedowy...38 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: o krzywości raciczków... 07.01.04, 11:28 a to można jakoś zmierzyć?? 38 ??!!!?? to giganteria!!!! Zeciu Ty chyba nie...no wiesz... <shock> Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: o krzywości raciczków... 07.01.04, 15:18 boczek2001 napisał: > a to można jakoś zmierzyć?? > > 38 ??!!!?? to giganteria!!!! > > Zeciu Ty chyba nie...no wiesz... <shock> >strzelałam..tak przynajmniej mi się wydawało że tyle! A swoją droga jak nie tyle to ile? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: o krzywości raciczków... 08.01.04, 22:16 zetka5 napisała: > boczek2001 napisał: > > > a to można jakoś zmierzyć?? > > > > 38 ??!!!?? to giganteria!!!! > > > > Zeciu Ty chyba nie...no wiesz... <shock> > >strzelałam..tak przynajmniej mi się wydawało że tyle! A swoją droga jak nie > > tyle to ile? Boczek Ty jeszcze mało wiesz :P A zetce to nie podskakuj :) jak mówi 38 to znaczy że tyle i juz :P Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: o krzywości raciczków... 09.01.04, 08:51 thorgal79 napisał: > Boczek Ty jeszcze mało wiesz :P A zetce to nie podskakuj :) jak mówi 38 to > znaczy że tyle i juz :P > Tak, tak... słuchaj kolegi i nie podskakuj bo jeszcze sobie nóżkę złamiesz albo cuś.... Gdyby kóżka nieskakała....... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: o krzywości raciczków... 09.01.04, 09:36 thorgal79 napisał: > Boczek Ty jeszcze mało wiesz :P A zetce to nie podskakuj :) jak mówi 38 to > znaczy że tyle i juz :P no ale 38 ???? Rozkrok maksymalny zwany też potocznie szpagatem to 180 stopni, To, o czym rozmawiamy jest tylko blisko 5 raza mniej!!!! Jak taki człowiek może wyglądać???? :-/ 1-3 stopnie najwyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Przyczyny posiadania krzywych nóg 14.09.04, 23:31 Jestem maloletnia, nie aż tak bardzo ale dalej pozostaje pod czujnym okiem wladzy rodzicielskiej. Bacznie uważam przy rodzicu co piję , co mówię... itp. A tu masz spotkałam kolegę forumowego i ten ni zgruszki, ni z pietruszki wyskakuje z hasłem że ja uważam że od sexu robią się krzywe nóżki i to przy moim ojcu. Oczywiście zaprzeczał, bo niby skąd on ma wiedzieć że ja to przeczytałam i nie wiem tego z atopsji..... ale jak się kapnie czemu to jego latorośl nie chodzi w spódniczkach to zabije!!! Oj ciężko być grzecznym pupilkiem tatusia, cięzko.... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Przyczyny posiadania krzywych nóg 15.09.04, 12:59 zetka5 napisała: > Jestem maloletnia, nie aż tak bardzo ale dalej pozostaje pod czujnym okiem > wladzy rodzicielskiej. Bacznie uważam przy rodzicu co piję , co mówię... itp. > A tu masz spotkałam kolegę forumowego i ten ni zgruszki, ni z pietruszki > wyskakuje z hasłem że ja uważam że od sexu robią się krzywe nóżki i to przy > moim ojcu. Oczywiście zaprzeczał, bo niby skąd on ma wiedzieć że ja to > przeczytałam i nie wiem tego z atopsji..... ale jak się kapnie czemu to jego > latorośl nie chodzi w spódniczkach to zabije!!! Oj ciężko być grzecznym > pupilkiem tatusia, cięzko.... cieżko ciezko, a jak sie najpierw samemu chlapnie publicznie ze krzywość jest od sexu a pozniej sie tego wypiera i oskarza kolege to wtedy dopiero jest ciężko... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaajjj Re: Przyczyny posiadania krzywych nóg 24.02.05, 01:25 Mój sąsiad ma krzywe nogi bo jest chudy jak szkapa i jak takie wiatry ostatnio były to aż mu nogi powyginało :D Mże jakoś mu pomożemy ? HA HA HAAA Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Przyczyny posiadania krzywych nóg 01.03.05, 13:49 fajnaajjj napisała: > Mój sąsiad ma krzywe nogi bo jest chudy jak szkapa i jak takie wiatry ostatnio > były to aż mu nogi powyginało :D Mże jakoś mu pomożemy ? HA HA HAAA wiatry? pomruk jelit? hmm to by miało sens... Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik521 up 06.08.05, 23:18 Ot tak dla zalepienia dziury po usuniętym wspomnieniowym wącie Rumiana. Pozdry dla czuwającego Panboczka Lajkonik (a moze by raczej wywalić ten wątek? Wszak wstyd przed Zgierzem.) Odpowiedz Link Zgłoś