lahliq 02.10.03, 09:49 Ile Iwona ma lat? Wygląda dość poważnie. Zawsze ja podziwiałam, teraz polubiłam ją jeszcze bardziej. Jest naturalna, sympatyczna i posiada tzw. życiową mądrość. Wygląda na dziewczynę, która wykorzystała daną jej szansę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonny07 Re: Iwona G. 02.10.03, 09:51 Iwona Guzowska CV >> Waszym zdaniem Przyznaj plusa Plus/minus Galeria E-m@il Kontakt z Iwoną Jeśli chcesz wysłać smsa do Iwony wpisz IGK następnie daj spację i wpisz treść swojej wiadomości. SMS wyślij na numer 7278 (cena sms-a 2,44zł z VAT). SMS może składać się max. ze 160 znaków. Wiek: 29 Znak zodiaku: Wodnik Stan cywilny: mężatka Miasto: Gdynia Miejsce urodzenia: GDAŃSK Rodzina: SYN WOJCIECH, 11 LAT Wzrost: 164 Nr buta: 38 Waga: 58 Nr ubrania: M Obecnie zajmuje się jeździectwem - skokami przez przeszkody. Pochodzi z Gdańska, mieszka w Gdyni z mężem i 11-letnim synkiem - Wojtkiem. Wielokrotna Mistrzyni Świata i Europy w kick-boxingu i boksie, czterokrotnie zdobyła Puchar Świata w kick-boxingu, a także tytuł Mistrzyni Holandii w kick-boxingu, tytuł Mistrzyni Finlandii w kick-boxingu, siedmiokrotne Mistrzostwo Polski, ale to oczywiście nie wszystkie jej trofea. Jestem... jaka jestem, tego nie wie nikt! Ogólnie rzecz biorąc pogodna jestem..., ale tak, jak to pogoda - czasem zimna, czasem ciepła. Mój pierwszy sukces... pamiętam dobrze. W mojej szkole powstał wokół niego totalny szum. Strasznie się wstydziłam, kiedy tak wszyscy nagle zwrócili na mnie uwagę. Mam... mało czasu. A jak już go mam, to śpię! Chciałam... dostać się do programu głównie dla przygody, chociaż do tej pory miałam negatywny stosunek do programów typu reality show. Myślę, że BAR bez granic to program, który może obnażyć kilka "niefajnych" stereotypów funkcjonujących w naszym społeczeństwie. Gdyby udało mi się wygrać spełniłabym swoje wielkie marzenie: kupiłabym sobie sportowego konia. Nie życzę nikomu... tego co przeżyłam, gdy pewnego dnia wróciłam do domu i nie zastałam w nim niczego. Nie było nawet kaloryferów i kranów... wszystko mi ukradli. Łatwo żyje się... może komuś, ale nie mnie. Nie mam łatwego życia, ale mam dobre życie. Nie sądzę jednak by ludzi, którym łatwo się żyje, było wielu. To chyba w ogóle nie jest możliwe. Lubię... podróżować. Odwiedziłam kilkadziesiąt krajów i we wszystkich było coś ciekawego. Wrogowie... są miarą twoich sukcesów. A powodem ich wrogości jest zwykła zawiść. Osiągnięcia sportowe 1992 - październik Mistrzostwa Europy w kick-boxingu - light-contact - Varna III m-ce 1993 październik Mistrzostwa Świata w kick-boxingu - light-contact - Atlantic City I m-ce 1993 grudzień Mistrzostwa Świata w kick-boxingu - full-contact - Budapeszt II m-ce 1994 październik Mistrzostwa Europy w kick-boxingu - full-contact - Helsinki I m-ce 1994 grudzień Mistrzostwa Europy w kick-boxingu - light contact - Lizbona I m-ce 1995 listopad Mistrzostwa Świata w kick-boxingu - full-contact - Kijów I m-ce 1996 październik Mistrzostw Europy w kick-boxingu - full-contact - Belgrad I m-ce 1996 listopad Mistrzostwa Europy w kick-boxingu - light contact - Casale Monferato - I m-ce 1997 październik Mistrzostwa Świata w kick-boxingu - light-contact - Dubrownik I m-ce 1998 październik Mistrzostwa Europy w kick-boxingu - full-contact - Leverkusen III m-ce 1999 styczeń - 25 podpisanie kontraktu w boksie zawodowym 1999 luty - debiut bokserski walka 4 rundowa - Emilia Velisarova-Jakimowa (Bul) wygrana I runda k.o. 1999 kwiecień - walka 4 rundowa - Vanda Correia (Por) wygrana II runda k.o. 1999 lipiec - walka o tytuł zawodowej mistrzyni Europy federacji W.I.B.F 10 rundowa - Esther Shouten(Hol) wygrana jednogłośnie na punkty 1999 wrzesień - walka o tytuł zawodowej mistrzyni świata federacji W.I.B.O 10 rundowa - Valerie Ranghard (Fra) wygrana jednogłośnie na punkty 1999 listopad - walka w obronie tytułu mistrzyni świata W.I.B.O 10 rundowa (USA) wygrana jednogłośnie na punkty 2000 kwiecień - walka o unifikację tytułów federacji W.I.B.O i I.W.B.F 10 rundowa - Kris Cruz(USA) wygrana jednogłośnie na p-kty 2000 listopad - walka towarzyska - Galina Gumlińska( Bul) przegrana 2:1 na p-kty 2000 grudzień - walka towarzyska 8 rundowa - Leona Brown(USA) wygrana jednogłośnie na p-ty 2001 wrzesień - walka w obronie tytułu zawodowej mistrzyni świata W.I.B.O 10 rundowa - Kelsy Jeffries (USA) wygrana jednogłosnie na p-kty Dodatkowo: - czterokrotnie zdobyty puchar świata w kick-boxingu, - tytuł mistrzyni Holandii w kick-boxingu, - tytuł mistrzyni Finlandii w kick-boxingu, - siedmiokrotne mistrzostwo Polski. Do tej pory w zawodach gwiazd zdobyła v-ce mistrzostwo Polski, raz czwarte i piąte m-ce. W zawodach oficjalnych klasy L i klasy L na styl uplasowała się na 7 i 10 pozycji na ponad 25 startujących koni. Odpowiedz Link Zgłoś