Gość: mcav IP: *.smrw.lodz.pl 17.05.09, 21:55 SUPER!! co prawda całości nie widziałem ale podoba mi się, że w "bajkowej" scenerii starych-odnowionych murów zaprezentowano tak kolorowy spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sas Re: "Łowca księżyca" w Manufakturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 07:47 Fakt. super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz "Łowca księżyca" w Manufakturze IP: *.toya.net.pl 18.05.09, 10:52 Pomysł bardzo trafiony, ale z tą widownią dla wielce szanownych vipów to porażka, tłum masowo wcisnął się po bokach a przed ekranem pyły puchy bo wielce szanowne państwo na widowni siedzieli. No i z tyłu za widownią wieeeelki dmuchany balon jakichś gór co to go musieli co jakiś czas GŁOŚNO dodmuchiwać...... nie mogli tego jakoś dograć, uzgodnić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matias "Łowca księżyca" w Manufakturze IP: *.cm.p.lodz.pl 18.05.09, 13:44 Czyżbym tylko ja dostrzegł w tym tekscie niedorzeczność (wynikającą zapewne z ctrl-c + ctrl-v z informacji prasowej i co za tym idzie wyłączenia myślenia u redagującego) dotyczącą dat powstania i wystawienia "łowcy księżyca" po raz pierwszy? Dla przypomnienia: paraolimpiada (i olimpiada) w Sydney: 2000 olimpiada w Barcelonie: 1992. Stosując indukcję matematyczną można udowodnić, że 1992 < 2000 < 2006, a zatem albo pierwsze wykonanie nie było w 2006, albo (co bardziej prawdopodobne) Plasticiens Volants jest grupą istniejącą od ładnych kilkunastu lat i wcześniej występowali z innymi podobnymi "przedstawieniami", ale nie z "łowcą księżyca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzka "Łowca księżyca" w Manufakturze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 14:35 Ale piękne zdjęcie, to z dwoma dzieciakami i tym kolorowym "czymś", piękne... :) Odpowiedz Link Zgłoś