Gość: Pozdrawiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:17 Proszę wszystkich o zabezpieczenie okien i rzeczy które mogą spaść innym na głowę. Ważna jest również latarka - zawsze trzymajcie ją przy sobie. Trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Zaczyna się. Już widać błyski 22:22. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:22 Trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatu Re: Zaczyna się. Już widać błyski 22:22. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:32 idę do schronu. oby do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionik84 Re: Zaczyna się. Już widać błyski 22:22. IP: *.toya.net.pl 15.07.09, 22:39 Zabijam okna deskami, wyłączam telefon (komórka przyciąga pioruny), odłączam prąd, to będzie długa noc. Oby do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Widzę, że wszyscy się powoli przygotowują. Brawo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:55 Z tym telefonem to dobru pomysł. Tylko pamiętajcie, że chodzi o komórki które ściągają pioruny. Ja ma 30 kilo szynki w piwnicy, niedaleko 30 litrów wody i 40 puszek o bochenkach chleba już nie wspomnę. O... słyszeliście grzmi, jest już coraz bliżej. Dajcie znać jak przygotowania u Was, może coś przeoczyłem. Pozdrawiam. I życzę więcej uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowidz Re: Widzę, że wszyscy się powoli przygotowują. Br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 23:00 mialem jednak nosa, sprzedalem dzis caly dobytek, teraz siedze w kafejce i kicham na burze. nic mi nie zniszczy bo nic nie mam. za pieniadze z dobytku mam siedzenie w kafejce na pare lat (jesli jej bura nie zniszczy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Klips Czy to grzmi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 23:16 czy mój sąsiad siedzi na sedesie i taki hałas robi po zjedzonej na obiad fasolce? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abraham Może bóg się zlituje i walnie piorunem we władze i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 09:20 ich pałac na Piotrkowskiej. Frankensteina to pobudziło do życia - więc może prezydent i urzędasy pobudzą sie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś