Dodaj do ulubionych

Zagrzmi w nocy!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:17
Proszę wszystkich o zabezpieczenie okien i rzeczy które mogą spaść innym na
głowę. Ważna jest również latarka - zawsze trzymajcie ją przy sobie.
Trzymajcie się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Zaczyna się. Już widać błyski 22:22. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:22
      Trzymajcie się.
      • Gość: kwiatu Re: Zaczyna się. Już widać błyski 22:22. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:32
        idę do schronu. oby do zobaczenia!
        • Gość: skorpionik84 Re: Zaczyna się. Już widać błyski 22:22. IP: *.toya.net.pl 15.07.09, 22:39
          Zabijam okna deskami, wyłączam telefon (komórka przyciąga pioruny), odłączam
          prąd, to będzie długa noc. Oby do jutra!
          • Gość: Jac Widzę, że wszyscy się powoli przygotowują. Brawo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:55
            Z tym telefonem to dobru pomysł. Tylko pamiętajcie, że chodzi o komórki które
            ściągają pioruny. Ja ma 30 kilo szynki w piwnicy, niedaleko 30 litrów wody i 40
            puszek o bochenkach chleba już nie wspomnę. O... słyszeliście grzmi, jest już
            coraz bliżej. Dajcie znać jak przygotowania u Was, może coś przeoczyłem.
            Pozdrawiam. I życzę więcej uśmiechu.
            • Gość: jasnowidz Re: Widzę, że wszyscy się powoli przygotowują. Br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 23:00
              mialem jednak nosa, sprzedalem dzis caly dobytek, teraz siedze w kafejce i
              kicham na burze. nic mi nie zniszczy bo nic nie mam. za pieniadze z dobytku mam
              siedzenie w kafejce na pare lat (jesli jej bura nie zniszczy).
              • Gość: Hans Klips Czy to grzmi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 23:16
                czy mój sąsiad siedzi na sedesie i taki hałas robi po zjedzonej na obiad fasolce? :P
    • Gość: abraham Może bóg się zlituje i walnie piorunem we władze i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 09:20
      ich pałac na Piotrkowskiej. Frankensteina to pobudziło do życia - więc może
      prezydent i urzędasy pobudzą sie do pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka