kael_1 07.08.09, 21:53 Kochani! Pomocy.Znacie może jakiś hotel tylko dla kotów w Łodzi lub okolicach.Sprawa bardzo pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magik Re: Hotel dla kotów IP: *.retsat1.com.pl 07.08.09, 22:40 www.firmy.net/hotele-dla-zwierzat,lodz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel dla kotów IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 00:51 www.kotel.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
salins Re: Hotel dla kotów 08.08.09, 09:21 Jeśli hchodzi o KOTEL to byłam, widziałam i jestem bardzo zadowolona. Mój pupilek również :) Hotel jest blisko centrum. Każdy kociak ma do dyspozycji bardzo fajny duży boks, ale z tego co wiem zwierzaki są wypuszczane do większego pomieszczenia, żeby mogły pohasać :) Dość często wyjeżdżam i jestem pewna, że następnym razem też skorzystam z KOTELU. Aaa i opieka jest rewelacyjna, właścicielki mają bzika na punkcie zwierząt :):) Odpowiedz Link Zgłoś
salins Re: Hotel dla kotów 08.08.09, 09:24 aa, podaję jeszcze numer dla zainteresowanych - 509 062 408. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicka Re: Hotel dla kotów IP: *.play-internet.pl 27.11.14, 19:41 Dodam jeszcze swój wpis, może ktoś skorzysta. Polecam dogclub hotel. Tam kociaki mają dla siebie normalne pokoje domowe, włącznie z dostępem do szafy ;-)) jeśli tylko mają taką potrzebę. Włascicielka jest zwierzęcym psychologiem - super babka. Z sercem i podejściem. SUPER MIEJSCE!!! tel 698466060 Odpowiedz Link Zgłoś
kael_1 Re: Hotel dla kotów 08.08.09, 21:58 Wielkie dzięki salins.skorzystałem.Myślę że będzie dobrze.Właścicielki bardzo miłe,ceny przystępne,dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: Hotel dla kotów IP: *.30.161.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.14, 20:28 Oddaliśmy naszego kocia do hoteliku Koci Raj w Konstantynowie Łódzkim. Kocio dostał super przygotowany boks w którym było pełno półek, drapaków, poduszek do leżakowania, fotel bujany i komodę (taki mały pseudo pokoik jak w domu). Jak zobaczyliśmy to miejsce to od razu wiedzieliśmy, że będzie dobrze. Właścicielka jest cały czas, jest to osobny budynek zadaszony i przygotowany do hotelowania kociów- nawet zimą. Nasz kocur był bardzo zainteresowany wszystkimi poziomami a na urlopie logując się na fejsa mogliśmy podejrzeć zdjęcia z urlopu naszego pupila i mieć tym samym pewność, że wszystko jest OK. Pani Monika i Pan Andrzej- super ludzie. To widać, że znają się na opiece nad kotami. Nasz wrócił taki sam jakiego oddaliśmy więc dla mnie najlepsza rekomendacja! Odpowiedz Link Zgłoś
kot.morus Re: Hotel dla kotów 28.11.14, 00:43 najlepsze dla mnie ciepło w domu mym najchętniej blisko kaloryferka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa M. Re: Hotel dla kotów IP: 77.67.45.* 22.05.15, 12:31 My korzystaliśmy z hotelu dla kotów Koci Raj w Konstantynowie Ł. Mieszkamy na retkini wiec mielismybardzo blisko. Hotel bardzo ładnie urządzony, czysto, a własciciele bardzo sympatyczni. Zdjecia naszym miziaków podglądalismy na fb, w czasie wakacji. Ogolnie pozytywne wrazenie i na pewno w przyszlosci jeszcze skorzystamy z tego miejsca.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrews231 Re: Hotel dla kotów 23.07.15, 09:46 My zostawiliśmy naszą kotkę w Hotelu w Zgierzu "Gecko" . Efekt ? Zgubili nam kota (!!!). Podobno uciekł i teraz musimy go szukać . Jak narazie bezskutecznie :( . Zero profesjonalizmu ,właściciele prawdopodobnie gdzieś sobie wyjechali ,zostawiając naszego pupila samego sobie. Miski i jedzenie dla kota były niewykorzystane. Nie wiadomo nawet kiedy kot uciekł ,być może wypuścił go ktoś pod ich nieobecność (!!!) Właściciele plątali się w odpowiedziach. Nie poinformowali nas o zajściu ,pomimo faktu posiadania kilku telefonów kontaktowych (w tym do weterynarza kociaka) . Dowiedzieliśmy się sami o tym że kota nie ma gdy chcieliśmy go odebrać ! Jeśli chcecie mieć swojego zwierzaka z powrotem to nie oddawajcie go do tego hotelu !!! Odpowiedz Link Zgłoś