Gość: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 18:31 Na teofilowie...był ktoś? Interesowałoby mnie ile karnecik kosztuje i jak się tam pływa? :) To kawałek ode mnie-dlatego pytam tu a nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Wodny Raj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 16:05 dni tygodnia - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Wodny Raj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:25 To sie nazywa DOKŁADNA informacja! Dziękuje ślicznie, chyba się skusze na wizyte od godziny 7, a później może karnecik... Jeszcze jedno-ulga obejmuje studentów? Kiedy jest najmniej osób? Dzięki raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wodny Raj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:28 obejmuje studentów :) (czasem nie sprawdają legitymacji, ale lepiej mieć ze sobą). z mojego niezbyt dużego doświadczenia to bardzo dobrze jest w godzinach przedpołudniowych albo wczesnych popołudniowych - jak wchodziłem to się przeraziłem widokiem tłumu dzieciarni ze szkół podstawowych, ale jak się okazało na basenie zajmują oni skrajne tory gdzie mają zajęcia, a na środku byłem sam :) (tylko sucha sauna czynna dopiero od 14, parowa od rana). o 7 rano nie byłem więc nie wiem, ale kiedyś byłem o takiej porze na basenie w Aleksandrowie (jak jeszcze ten nie działał) i było tam nadspodziewanie dużo osób - po 3-4 na każdym torze. Odpowiedz Link Zgłoś