Gość: diabliq IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 00:36 wycieczka do izraela... razem z p. kropiwnickim?? rotfl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Miss Fali 2009 IP: *.toya.net.pl 17.08.09, 00:49 zdjęcia i wideo z finału www.mmlodz.pl/5966/2009/8/16/miss-fali--fotowideo?districtChanged=true wywiady z laureatkami www.mmlodz.pl/5968/2009/8/17/Miss+Fali+2009+-+rozmowy+z+laureatkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniol Miss Fali 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 10:30 Sorry bez obrazy ale ona wygląda nie na 22 ale na 42lata. Koszmarnie hmmm...wszystkie muszą dobrze dawać...hmmm niestety wiem jak to wygląda od drugiej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja, łodzianka Re: Miss Fali 2009 IP: *.4web.pl 17.08.09, 12:16 anioł, bo ona ma na oko 22 lata. Na jedno. A na drugie oko - kolejne 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestniczka Re: Miss Fali 2009 IP: 94.254.197.* 17.08.09, 18:17 Szkoda że już w 2 dzień choreografi poszła plotka kto ma wygrać Olaka anie nie przychodziła na układy a jak juz przyszła to nie wiedziała co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Miss Fali 2009 IP: *.mobile.playmobile.pl 18.08.09, 09:22 Twoje Poglądy Są Mało Inteligentne i Świadczą O Braku Jakich-Kolwiek Doświadczeń i informacji na temat takich konkursów.A skoro "wiesz jak to wygląda od drugiej strony" to "Gratuluję" (tylko czego ) ? Ludzka Głupota i Zazdrość połączona z cynizmem nie zna granic !Osobiście znam Te dziewczyny i zaręczam ,że są w porządku .Może co po nie które nie "błyszczą" inteligencją ,ale są szczere i napewno nie poszły tam żeby "wzbijać się na szczeble wyższości poprzez czyjeś łóżko" więc za nim ktoś wpadnie na kolejny genialny pomysł obrażania i krytykowania niech się tego Nauczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam i wiem Re: Miss Fali 2009 IP: 81.219.112.* 20.08.09, 10:08 a co powiesz na laskę-> miss- której szczytem marzeń jest po prostu zdobycie jakiegokolwiek tytułu, zostania jakąkolwiek misską. Z tego co wiem, a wiem, to był jej główny i wyśniony cel ostatnich lat. Wskazuje na to jej uczestnictwo w innych wyborach miss. Desperacja? próba dowartościowania się? głupota? chyba wszystko naraz. Więc gratuluję zwyciężczyni która przez resztę życia już nie musi nic robić- jej największe marzenie się spełniło- tylko czy uczciwą drogą??? w końcu znajomości robią swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do łodzianki Re: Miss Fali 2009 IP: 81.219.112.* 20.08.09, 10:10 ale nauczy czego??? o co ci chodzi??? przykre... naucz się wyrażać myśli- kimkolwiek jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja, łodzianka Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: *.4web.pl 17.08.09, 12:13 Obejrzałam filmik! Cóż za powalająca choreografia!!! Chyba sam kropek ja układał ;)))))) Panienki totalnie głuche, bez poczucia rytmu. Natura obdarzyła je pierwszym stopniem słuchu muzycznego: rozróżniają kiedy grają a kiedy nie grają. Kolejna kompromitacja władzuchny naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: *.wroclaw.mm.pl 17.08.09, 12:21 ZAZDROŚĆ... LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ WYŁĄCZCIE INTERNET I IDŹCIE NA SPACER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swimmer Re: Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: *.devs.futuro.pl 17.08.09, 12:42 no tak to pewnie komentarz oli tak jak odp typu "... no i czemu siedziec w domu jak jest taka piekna pogoda":P genialna odpowiedz a jaka blyskotliwa:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: *.adsl.wanadoo.nl 17.08.09, 12:42 Łubu dubu,łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilbolodz Re: Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 18:15 A czy finalistki będzie mozna spotkac w saunarium łodzkiej fali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: *.wroclaw.mm.pl 18.08.09, 00:13 Ola może jedynie reklamować pastę do zębów ma piękny uśmiech ,ale jej nogi nie powinny być pokazywane- okropne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: *.devs.futuro.pl 18.08.09, 12:47 nie ma to jak dmuchana lala po solarze- sama natura:P brawo dla ustawionej miss! Odpowiedz Link Zgłoś
cartman01 Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 18.08.09, 14:42 Panowie to jakaś masakra jest!!!Poprawcie mnie jeśli się mylę ale ta miska nie jest ładna.Wręcz przeciwnie.Czy to ja mam zachwiania estetyki i piękna ?Przecież tam było co najmniej kilka naprawdę pięknych kobiet ,naturalnych z kobiecymi sylwetkami,nie zniszczone i z ładnymi buziami.Takich jak laureatka codziennie widzi się setki na ulicy- blond włosy(swoja droga farbowane czy nie?),ciemna skora - co daje piękny kontrast:)oczywiście pół pośladków na zewnątrz+goły brzuch i push up żeby wyeksponować małe piersiki.Aha zapomniałbym -Ego to co najbardziej wyeksponowane ,całkiem niesłusznie zresztą co widać na załączonym przez forumowicza filmiku.(ale nie chodzi tutaj o czepianie się walorów intelektualnych,sorry).PS.Ci wszyscy,którzy chcą mnie nazwać zazdrośnikiem,onanistą czy desperatem niech sobie darują.Szkoda waszego czasu,wyżej wymienione tezy i zarzuty znam z autopsji.PS2.Te kobiety są piękne,które posiadają nutkę tajemniczości a nie są rozwydrzone,gołe i puste. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgodny Re: Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: 81.219.112.* 20.08.09, 10:00 racja racja racja... aleksandro zmień stylistę i pójdź wreszcie do szkoły:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestniczka Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: 94.254.146.* 18.08.09, 22:41 słuchajcie,fajna zabawa i wspomnienia -co prawda trafiają sie w takich konkursach dziewczyny typu Aleksandra,ale poprzednia miss fali tez nie jest zbytnio inteligentna całkiem do siebie podobne:)A Oli najlepiej wychodziło robienie z siebie idiotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: 94.254.151.* 22.08.09, 08:14 To fakt znam Ewelinę i na jej temat też mogę śmiało powiedzić, uroda nie idzie w parze z inteligencją, ale patrząc na obecną miss jestem załamana zero urody i zero inteligencji. Tak jak ktoś napisał wcześniej jedyne co może prezentować to uśmiech, reszta do kasacji. Ale czego się nie robi aby wygrać, łóżko łóżko robi swoje i znajomości też, ciekawe dlaczego jej facet nie kibicował jak reszta facetów wszystkich finalistek! Myśę że wstyd mu było za jej zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telefonik Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 23:58 nie znam zeszłorocznej miss fali ale na temat obecnej moge wiele powiedzieć. Ładna może i ona jest(od liceum troche schudła przez co wyładniała ale tyłek i tak jej został) ale jej inteligencja sięga poziomu zerowego, wystarczy popatrzeć na jej wypowiedź na samym końcu. Sorry ale jak na miske powinna wypowiadac się z gracją a nie jąkac i co chwile powtarzac te same słowa, no ale tak bywa jak w liceum było się gościem na lekcjach, przychodziło tylko na sprawdziany i glupim usmieszkiem próbowało się zdobyc dobra ocenkę. Mając taką dziewczyne każdy by się wstydził, więc nie dziwcie się że jej chłopaka nie było, zresztą nie raz ją zostawił sama bo jej zachowanie było krytyczne. Olu startowałaś do miss woj łodzkiego ale to dla Ciebie stanowczo za wysokie progi. Proponuję żebys zdobyła jeszcze tytuł miss zbierania truskawek w polu, zapewne też wygrasz. Osiągnełaś swój cel bycia miss ale Ci co Cię znają wiedzą jaka jesteś naprawde pamiętaj że miska oprócz urody potrzebuje inteligencji ale niestety Ty jestes tleniona blondyna po solarium. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: 195.117.116.* 05.09.09, 00:39 Aleksandra Pietrasiak nie potrafiła sensownie podsumować całego konkursu, jedynym słowem jakiego używała to "fajnie". "bylo fajnie, fajna zabawa, fajnie konkurs, fajna fala, fajna nagroda"! Nie potrafiła podczas wywiadu sklecic sensownego zdania, lepiej, nie potrafiła sklecic żadnego zdania! Piszczała i jąkała się jak pięciolatka! Z czym do ludzi dziewczyno? Na jej miejscu bym w ogole sie nie wypowiadała bo tylko sie upokorzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Miss Fali 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:48 co myslicie o tej kobiecie? to naturalna blondynka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Miss Fali 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 13:46 czy ta kobieta jest modelka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodlooking Re: Miss Fali 2009 IP: *.devs.futuro.pl 15.09.09, 21:44 co to za pytania? co to za różnica czy jest modelką czy nie??? z tego na co wygląda to zmienia kolor włosów jak rękawiczki- więc upsss- nie jest raczej naturalną blondi i tym bardziej naturalnie nie wygląda- wystarczy się przypatrzeć:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: *.toya.net.pl 17.09.09, 00:55 miss fali 2008 byla bardziej w moim guscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleh Piękne na basenie - wybory Miss Fali 2009 IP: 81.219.114.* 19.10.09, 13:15 Paskudna Odpowiedz Link Zgłoś