eichendorff 05.09.05, 15:01 Tytuł Miss Polonia zdobyła w tym roku 19-letnia Malwina Ratajczak z Krapkowic. Kolejny powód do dumy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Ona nie jest Slazaczka:-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BomberHarris Re: Ona nie jest Slazaczka:-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=28553209&a=28595826 Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff W takim razie ja jestem Marsjaninem... 05.09.05, 17:13 ...jeśli wykształcenie decyduje o byciu (bądź niebyciu) Ślązaczką/Ślązakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? Re: W takim razie ja jestem Marsjaninem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:20 A w ogole to w tej czesci opolskiego ,z ktorej pochodzi miss mieszkaja autochtoni??? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: W takim razie ja jestem Marsjaninem... 05.09.05, 21:34 A gdzie mieszka Kroll? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Kroll to gorol:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:08 Nawet niy poradzi godac po naszymu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 503 Re: W takim razie ja jestem Marsjaninem... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.05, 00:48 Czy "Kroll" to nie byl film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlus Sloonzoczka uot jednygo pokolynia:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! 05.09.05, 20:09 No własnie miałem zapytać, czy to Ślązaczka, czy gorolka napływowa:) A ładna bestyja.. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! 05.09.05, 22:24 bartoszcze napisał(a): > No własnie miałem zapytać, czy to Ślązaczka, czy gorolka napływowa:) > A ładna bestyja.. Richich gyfno -bestyjo- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.09.05, 23:59 eichendorff napisał: > Tytuł Miss Polonia zdobyła w tym roku 19-letnia Malwina Ratajczak z Krapkowic. > > Kolejny powód do dumy... Gryfne frele sa wszyndzie, a im barzij na Wschod tym swarniyjsze..? Hehhe..! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! 06.09.05, 08:13 Gość portalu: . napisał(a): > Gryfne frele sa wszyndzie, a im barzij na Wschod tym swarniyjsze..? Hehhe..! Gdzie zaczyna się wschód a gdzie kończy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.09.05, 08:18 > Gdzie zaczyna się wschód a gdzie kończy? Kazdy inksza ma perspektywa, moze to byc na ten prziklad Bug-Ural? Co Pan na to?! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! 06.09.05, 08:57 Gość portalu: . napisał(a): > > Gdzie zaczyna się wschód a gdzie kończy? > > Kazdy inksza ma perspektywa, moze to byc na ten prziklad Bug-Ural? > Co Pan na to?! Co jest z Japonią,jak oni widzą - wschód -? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.09.05, 08:27 wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=118569 > Najpiękniejsza Polka mierzy 176 cm ma brązowe oczy oraz wymiary: 86-60-86. Czemu nie 95-58-95? :)) > W nagrodę otrzymała kluczyki do seata altea i naszyjnik ze 185 diamentami. > Pojedzie także na tygodniowe wczasy na Kubę oraz do Włoch na pokazy mody Alta > Roma. Będzie też reprezentowała Polskę w konkursie Miss World. Jeszcze sie w rzici jej przewróci od tych luksusów :) Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: [...] 06.09.05, 09:18 Gość portalu: [...] napisał(a): > Jeszcze sie w rzici jej przewróci od tych luksusów :) Rzić tysz mo gryfno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Re: [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.09.05, 23:16 eichendorff napisał: > Gość portalu: [...] napisał(a): > > > Jeszcze sie w rzici jej przewróci od tych luksusów :) > > Rzić tysz mo gryfno... Organoleptycznie sam tego drogi panie nie zgłębiłem, więc stwierdzę wielceż lapidarnie: nie wiem, nie mam pojęcia, nie znam, nie orientuję się... :) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! 06.09.05, 11:38 nic dziwnego, ze wygrala malwina, bo polowa z kandydatek byla albo malo fotogeniczna (byc moze trafilem na pechowe zdjecia) albo to po prostu kobietki o urodzie umiarkowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visażysta Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! IP: *.Zabrze.Net.pl 06.09.05, 12:28 A ile dziewczyn w Polsce jest ładnych....jakby tak każdą pacykowali (fryzura, makijaż dobrane przez specjalistów, solaruium, ćwiczenia, masaże)przez miesiąc, same gryfne by chodziły po ziemi. Tylko szkoda, że zrobione "laleczki". Odpowiedz Link Zgłoś
capretta Nagrody za wygląd ;) 07.09.05, 13:30 No proszę jakie to teraz nagrody rozdają ;) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2903931.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Slonzkie japcoki som nojlepsze:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! 06.09.05, 23:54 eichendorff napisał: > Tytuł Miss Polonia zdobyła w tym roku 19-letnia Malwina Ratajczak z Krapkowic. > > Kolejny powód do dumy... > hehh!, nie przygnebiaj mnie!, Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! 07.09.05, 09:21 builder napisał: > hehh!, > nie przygnebiaj mnie!, Tęsknisz za tymi frelkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.09.05, 11:43 eichendorff napisał: > builder napisał: > > > hehh!, > > nie przygnebiaj mnie!, > > Tęsknisz za tymi frelkami? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesianmann Re: Śląskie frele są najpiękniejsze! 07.09.05, 13:35 Może zostanie Miss Świata jak Kręglicka?! To bardzo fajne, nasze dziewczę, sprawia wrażenie miłej i skromnej - a to lubię najbardziej!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś