Dodaj do ulubionych

PRECZ Z PROWOKATORAMI

10.01.06, 00:16
moi drodzy, konsekwyntnie muszymy przeciwdziałać prowokatorom, którim zależi
yno na głupich docinkach i upuszczyniu kapki "jadu antyślonskygo" na tim forum
wszandzie muszom se pchac
Obserwuj wątek
    • argos1 Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI 10.01.06, 21:00
      Popieram. Prowokator to prymityw. Łatwo go rozpoznać. Jego wypowiedź jest
      krótka i głupia. Jak przeciwdziałać?. Olac i nie odpowiadać
      • Gość: van deer Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.01.06, 21:04
        Racja Argosie, tylko jak to wytlumaczyc komus, ze tak mozna i nawet trzeba,
        skoro ten drugi reagujacy twierdzi, ze sie powstrzymac nie jest w stanie?!

Milego wieczoru wszystkim. :)
        • argos1 Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI 10.01.06, 21:32
          Prowokator-prymityw skoro umie czytać,to napewno posiada pierwociny myslenia.
          Jeśli zauważy brak reakcji na jego podszczekiwanie, to wcześniej czy później
          przestanie zgodnie z teorią odruchów Pawłowa. Oto nam idzie.
          Pozdrawiam Pana Van deer
          Argos.
          • Gość: van deer Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.01.06, 19:10
            Takiego zwie sie w wirtualnym swiecie trollem: o tym w Netykiecie.

Rowniez pozdrawiam!
      • argos1 Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI 11.01.06, 01:52
        Ten wątek mnie zaintrygował. Rozejżałem się co nieco po wątkach forum
        Katowice, Śląskie Region i Silesiana. Pragnę ostrzec forumowiczów iż z
        komputera IP*internetdsl.tpnet.pl nielogowany prowokator-pluskwa tworzy wątki
        i wypowiada sie w innych wątkach raz po ślasku innym raz
        polsku "napuszczając" jednych a drugich. Typowe prowokowanie .Z podanego
        komputera nadaje pod znakami-imionami:
        .
        linker, Pytek, szkolorz, Rehtoor, asesor, Pistulka, Kryjoulok,
        aletojuzbylo, Jacek z Nikąd i chyba bedzie sie podszywał pod inne imiona-znaki.
        .
        Przypominam ceche komputera: IP*internetdsl.tpnet.pl
        Proponuję go olać,zbojkotować i nie odpowiadac na jego bzdury obojętne czy to w
        gwarze śląskiej czy po polsku.
        Można się nie zgadzaćw dyskusji jest wtedy ciekawsza i do czegoś prowadzi, ale
        nie może pluskwa-prowokator jątrzyć.
        Pozdrawiam Argos
        • bartoszcze Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI 11.01.06, 20:42
          argos1 napisał:

> Ten wątek mnie zaintrygował. Rozejżałem się co nieco po wątkach forum
          > Katowice, Śląskie Region i Silesiana. Pragnę ostrzec forumowiczów iż z
          > komputera IP*internetdsl.tpnet.pl

Uprzejmie informuję, że taka informacja to za mało, aby jednoznacznie
          zidentyfikować użytkownika.
          Moderatorzy widzą więcej, ale więcej na ten temat nie powiedzą.
    • milik1954 Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI 10.01.06, 22:22
      upuszczanie jadu antyśląskiego?- jaką polską lekturę wyrzuciłbyś przez okno...To jest śląska obłuda...
    • nivol Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI 10.01.06, 23:00
      Muszymy wspolnie na tim forum cos robic, innym przipominac ze nie maja reagowac
      co to my som? matki nos chowały w szacunku do druguygo człowieka, a jezeli taki
      jedyn z drugim ha...aj co moł we gowie pomiyszano nie moł respektu to to znaczi
      ze nie moł pojyncia co to znaczi faszyzm czy nazizm
      TO NIE TY CZASY

Fur freies O/S
      • Gość: cirano Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI IP: 83.238.116.* 11.01.06, 11:24
        Spokoj kolego, fto duzyjsiedzi na forum, tyn zauwazyl, ze jym juz tymaty wyszly.
        Nic ciekawego ani nowego sie uot tych pieskow niy idzie spodziywac, nojlepij niy
        czytac niy uodpowiadac - ignorowac.
    • marcin32 Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerzy. 11.01.06, 01:05
      nivol napisał:

> moi drodzy, konsekwyntnie muszymy przeciwdziałać prowokatorom, którim zależi
      > yno na głupich docinkach i upuszczyniu kapki "jadu antyślonskygo" na tim forum
      > wszandzie muszom se pchac

Oczywiście, największym jadem antyśląskim zioną szlezjerzy.
      • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 11:23
        Proponuję nie odpisywać na wątki i posty (osobnika) osobników:Tomekk04,
        marcin32. Ja postaram się tego nie robić, bo uważam, że to (czółowy),czołowi
        prowokatorzy.
        • nivol Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 12:52
          tak zrobiymy
          • espritt [...] 11.01.06, 15:55
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • milik1954 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 15:59
              zgadzam się- wymienione osoby to główni prowokatorzy na tym forum, zaniżający jego poziom do poziomu rynsztoka.jeżeli znikna, zniknie tez Tomek- jestem o tym przekonany.
              • Gość: sok Re: Największym jadem antyśląskim zioną ? IP: 62.159.154.* 11.01.06, 16:01
                A Ty tez?
              • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 16:03
                Tomek juz zniknal admin dal mu bana pod ten nick.Jestem tylko ciekawy czy
                szlezjerska holote tez zbanowal.
                • Gość: sok Re: Największym jadem antyśląskim sa ? IP: 62.159.154.* 11.01.06, 16:12
                  a co z Toba kolego?
                  Nie jest Tobie wstyd?
                • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 16:13
                  espritt, milik1954 - nie wiem co wam zrobiłem, że macie o mnie takie zdanie. No
                  ale cóż to wolny kraj. Każdą nie obraźliwą wypowiedz traktuje poważnie. Jeśli
                  komuś wcześniej ubliżyłem na tym forum to tylko dlatego, że wcześniej przez
                  tego osobnika ja zostałem obrażony.
                  • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 16:16
                    Nie rozumie tylko wypowiedzi espritta. Dlaczego nawet w tym wątku obrażasz,
                    nazywasz – słowami, które nawet nie istnieją w polskim słownictwie ?.
                    • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 16:22
                      Czytam twoje wypowiedz i powiedziales kiedys "glupi jak polak",dla mnie jestes
                      juz spalony.
                      • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 16:27
                        Twierdzisz ze Slask to czesc niemiec,oderwana i okupowana przez Polske.To juz
                        cie dyskwalifikuje i stawia w kolejce na wykastrowanie.
                        • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 17:29
                          Te forum powstało, aby dyskutować, a nie sobie ubliżać. Jeśli chcesz kogoś
                          uszczęśliwiać na siłę swoimi przekonaniami to rób to w rzetelny sposób. Ja mam
                          odmienne przekonania i inne poglądy. Nie mam zamiaru ich zmieniać. Jeśli ktoś
                          zwraca się do mnie z szacunkiem to i ja jestem mu życzliwy. Więc nie wyciągaj
                          brudów, bo byłem wtedy sprowokowany. Jeśli nie będziecie nazywać ludzi od
                          najgorszych tylko dlatego, że mają odmienne zdanie i są innej narodowości to
                          nie będzie tego całego barachła.
                          • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 18:12
                            Jaki ja moge miec szacunek dla kogos kto zna lepiej polski niz niemiecki,siedzi
                            w niemczech na papierach od niedawna i udaje niemca ,zadnego.Brudow nie
                            wyciagam tylko pisze to co ty napisales,chocby nie wiem jak ktos cie
                            sprowokowal nie ubliza sie wszystkim,a ty obraziles Polakow.Na koniec ja tu
                            jestem u siebie ,a ty jestes gosciem ktory przychodzi tu z niemiec.Najpierw
                            zrob porzadek ze swoim podworku ,a pozniej pouczaj innych.Pamietaj jestes
                            gosciem i tu i w niemczech ,pewnie tez.
                            • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 18:59
                              Jak już wspomniałem w innym wątku - dalsza dyskusja z Tobą nie ma najmniejszego
                              sensu. Mogę tylko dodać, że Twoja wizja dzisiejszego śląska (sądząc po Twoich
                              wypowiedziach)nie odbiega wiele od wizji jaką mieli naziści. Jesteś jednym z
                              tych, którzy tu mącą i wcześniej czy później zostanie to zauważone prze
                              tutejszych forumowiczów.
                              • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 20:34
                                herman za duzo "choddogow"sie nazarles.
                                • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 20:40
                                  Widzisz tomkomarcinoesprittyczna hybrydo. Przepoczwarzasz się jak insekt. Teraz
                                  widać jaki z ciebie osobnik.
                                  • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 20:46
                                    Insekty to masz na glowie.
                • bartoszcze Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 20:44
                  espritt napisał:

> Tomek juz zniknal admin dal mu bana pod ten nick

Nie idź więc jego śladem, bo może Cię spotkać to samo..
                  I każdego innego, kto nie będzie przestrzegał zasad korzystania z Forum,
                  zwłaszcza Netykiety.
                  • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 20:47
                    A dlaczego tylko Tomek zniknal to jakas nagonka i spisek.
                    • bartoszcze Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 20:56
                      Widocznie przesadził z używaniem wyrazów.
                      • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 20:59
                        Najgorsze w tym jest to, że tomekk04 to marcin32 a marcin 32 to espritt. Więc
                        prawie po staremu.
                        • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 21:02
                          Poloz sie juz hermanku miales znowu zly dzien i twoja paranoja sie poglebia.
                          • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 21:17
                            Wiesz, że mam rację - nie rób z siebie większego durnia niż jesteś.
                            • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 21:22
                              Chocbym nie wiem jak sie staral ,wiekszym durniem i pajacem od ciebie nigdy nie
                              bede,sztuczna inteligencjo.
                              • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 21:29
                                Tak sobie to tłumacz. Wmawianie sobie różnych niedorzecznych idiotyzmów, to
                                twoja specjalność.
                                • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 21:32
                                  Ty i tak zostaniesz mistrzem w tej dziedzinie,nikt cie nie przebije.
                                  • herman28 Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 21:35
                                    No ale ty za to przodujesz w przepoczwarzaniu się. Może teraz zalogujesz się
                                    jako jakaś dama?.
                      • espritt Re: Największym jadem antyśląskim zioną szlezjerz 11.01.06, 21:04
                        Wyluzuj bartoszcze a inni nie przesadzaja ,pewnie jakies osobiste porachunki?
    • nivol Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI 11.01.06, 16:35
      nie mogymy im dołwać pola do popisu,
      oni włażom na to forum yno po to zeby oznajmic jakymi my to som
      kundlami,fizolami itp
      NIE DOŁWAĆ POWODU DO DALSZYJ KOMWERSACJI

pozdr dloł wytrfałich :)

Fur freies O/S
      • milik1954 Re: PRECZ Z PROWOKATORAMI 11.01.06, 21:03
        dlaczego lansujesz hasło Fuer freies O/S? jeżeli chcesz wolnego Śląska dla Ślązaków, ma on byc niemiecki? to chyba tu tu jestes jakimś prowokatorem...
    • nivol DO herman28!! 11.01.06, 21:51
      kolego, nie warto z niymi gołdać, oni majom yno z tygo uciecha ze ti sie im
      dołwosz ciongnonć za jynzyk,olyj ich..nikt juz im nie odpisuje
      tym ha...jom nie wpoisz nic mondrygo do łba
      tak juz zostali wychowani przez swoich "patriotycznich" rodzicow
      to je rasizm na punkcie narodowim co oni robiom,
      nie po to szczycymy se 11 noblistoma zeby potym ulegac takim niemondrim prymitywom
      pozdr

Fur freies O/S
      • milik1954 Fur freies O/S 11.01.06, 21:58
        Fur freies O/S- to twoja ideologia...to nie jest wolny Śląsk i nic tu wasze szczekanie nie pomoże.gadaj se ze swoim hermanem o dupie maryny, i tak wszyscy wiedzą cos za jeden. a od moich patriotycznych rodziców sie odwal, chamie, mógłbyś im buty czyścić
        • argos1 Re: Fur freies O/S 11.01.06, 23:18
          milik1954 napisał:

> Fur freies O/S- to twoja ideologia...to nie jest wolny Śląsk i nic tu wasze
          szc
          > zekanie nie pomoże.gadaj se ze swoim hermanem o dupie maryny, i tak wszyscy
          wie
          > dzą cos za jeden. a od moich patriotycznych rodziców sie odwal, chamie,
          mógłbyś
          > im buty czyścić
          .
          Ale kultura. Kult....Uraaaa...! wstyd
          • milik1954 Re: Fur freies O/S 11.01.06, 23:25
            taka kultura, jaki adwersarz! trzeba się dostosować do poziomu,jeżeli chce się być rozumianym
      • herman28 Re: DO herman28!! 12.01.06, 11:36
        Mosz racja nivol -100%. Ni warto z niyni gołdać, oloć ich cza.
        pozdr.
        Hermann
        • espritt Re: DO herman28!! 12.01.06, 16:25
          Slaskich niemcow kazdy olewa czy to Slazacy czy Polacy ,a nawet Niemcy pod
          ktorymi sie tak chowacie,oni tez was maja gleboko w dupie.Musicie przestac
          myslec o tym ze Slask jest w jakis sposob niemiecki to moze sie cos
          zmieni,chociaz watpie wam juz nic nie pomoze jestescie skazani na izolacje i
          instrumentalne traktowanie.
          • herman28 Re: DO herman28!! 12.01.06, 16:39
            Znowu wypowiadasz się za wszystkich. Nie wszyscy są zidjociali jak ty.
          • argos1 Re: DO herman28!! 12.01.06, 19:09
            espritt napisał:

> skazani na izolacje i instrumentalne traktowanie.
            .
            Ależ skądże. Ileż ludzi przyjechało na Śląsk do pracy. Bardzo, ale to bardzo
            dużo kawalerów pożeniło się ze ślązaczkami. Mają zdolne i dobrze uczące sie
            dzieci. Wielu dochowało się wnuków. Długie lata przepracowałem w okolicach
            Wodzisławia i Rybnika. Jestem teraz tam często zapraszany. Proszę wierzyć,że w
            domach wszyscy mówia po śląsku. Ja też sobie chwalę tamte czasy na śląsku.
            Dobrze i mile wspominam tych ludzi. Jest O. K. Panie aspritt.
            Pozdrawiam.
            Argos
            • milik1954 Re: DO herman28!! 12.01.06, 19:27
              i to jest bardzo dobra sytuacja- dlaczego jest tak wielu, którym to zgodne współżycie przeszkadza: jątrzą, podburzają,wyciagają jakies mniej lub bardziej prawdziwe różnice miedzy Polakami Ślązakami! komu na tym zależy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka