Dodaj do ulubionych

Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta.

08.08.06, 18:05
W swoich wypowiedziach łamie konstytucje RP, podważa jej integralność
terytorialną co jest niezgodne z art. 5 konstytucji:
Art. 5.
Rzeczpospolita Polska strzeże niepodległości i nienaruszalności swojego
terytorium, ...
To jest link do jego rewizjonistycznych wypowiedzi:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=4658308
Obserwuj wątek
    • rodak3 Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 08.08.06, 18:14
      Jestem za :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=46583084
    • arnold7 Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 08.08.06, 18:26
      Dziwna ta Rzeczpospolita, ale co tam, nie pan to zglosi do prokuratury.
      • sss9 Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 08.08.06, 18:37
        arnold7 napisał:

> Dziwna ta Rzeczpospolita, ale co tam, nie pan to zglosi do prokuratury.
        >
        >
        ty to zrobisz? jak na porządnego Polaka przystało. :)
        • Gość: t Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:42
          nie liczyłbym na to. Wśród schlesierów taki duch bojowy panuje, że ostatnio w
          Gliwicach chcieli balestowi pancerkampfwagena wyrąbać, żeby samemu nach osten
          ruszyć.
          • duschek Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 08.08.06, 19:30
            A jo wom gorole cos powiem !

Ballest to jest od mojej frelki i moich kumpli AUTORYTET !
            Ciesza sie ,ze momy takiego przywodcy jakim je Ballest !

Tosch pyrsk !
            Oberschlesien ist meine liebe Heimatland !

I specialne pozdrowienia dla Eichenau,Aloisa i Wehrwolfa !
            • ballest Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 08.08.06, 21:34
              89.110.147.62:8888/Alte%20Kameraden%20Marsch.mp3.m3u
              Willi my som stare Kamraty, pra;)
              • duschek Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 09.08.06, 08:11
                Ballest mosz recht,My tam jusz na froncie przezyli niejedno :)
            • tbb1 Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 08.08.06, 22:06
              duschek napisał:

> Ballest to jest od mojej frelki i moich kumpli AUTORYTET !
              > Ciesza sie ,ze momy takiego przywodcy jakim je Ballest !
              autorytet, przywódca - po prostu wódz. No powiedz jak to będzie po waszemu?
              No to teraz wstańmy, podnieśny w górę prawe dłonie i zaśpiewajmy sobie...
              Deutschland, Deutschland über alles,...
              • ballest Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 08.08.06, 22:14
                Tbb1, co to mou znaczyc??
                89.110.147.62:8888/Deutsche%20Nationalhymne.mp3.m3u
                Ten hymn jest zabroniony, choc piosenka nie jest zabroniona, ale wybaczam
                sobie, zebyscie ja w tu na forum spiywali!
                • tbb1 Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 08.08.06, 22:46
                  Entschuldigung, main Fürer, poniosło mnie.
                  • ballest Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 08.08.06, 23:05
                    Idam spac;)

Gute Nacht!

89.110.147.62:8888/Sag%20beim%20Abschied%20leise%20servus.mp3.m3u
              • cirano Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 09.08.06, 14:22
                Jo by niy mioł nic przeciw tymu, żeby nazi-Poloka tbb1 zabanować
    • Gość: . golebica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:42
      w poczciwym Szpitalu na peryferiach dr Sztrosmajer mawial: jakby glupota umiala
      fruwac, toby pani poleciala niby golebica..
      dowiedz sie na poczatek kto to jest nazista, a potem zapytaj prawnika o to, na
      czym polega wolnosc slowa i pare innych drobiazgow, o ktorych tez nie masz pojecia
      a ze forum bez miszcza byloby lepsze? pewnie! nie tylko bez niego..
      • tbb1 Re: golebica 08.08.06, 18:49
        a Ty kolego zajrzyj do słownika pod literę o i sprawdź hasło odpowiedzialność,
        zwłaszcza odpowiedzialność za słowo.
        To nie jest tak, że jak jest "wolność słowa" to se można gadać co się chce -
        nawet w necie.
        • Gość: ? Re: golebica IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.06, 19:29
          a jak sie komus polski okupant Schlesien nie podoba, to nie mozna go krytykowac?
        • Gość: . Re: golebica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:18
          ROTFL
          nawet nie wiesz dziecinko nic o przepisach prawa, ale buzie drzesz jak stary
          papuga:D:D
          zyczliwie ci radze skorzystac z poprzedniej rady, chyba ze chcesz byc kolejnym
          forumowym posmiewiskiem..
        • schlesier.de Kogo obchodzi polska cenzura itd.? 09.08.06, 07:45
          Wyslij zawiadomienie do prokuratury zamiast sie tu bezproduktywnie wymadrzac!
          Viel Spass:)
          • Gość: t Re: Kogo obchodzi polska cenzura itd.? IP: *.profarm.pl / 212.160.154.* 09.08.06, 08:23
            Prokuratorzy to wykstałceni ludzie, ich praca kosztuje(nie to co takich matołów
            bez szkoły jak ty i twój firer), więc dlaczego polscy podatnicy maja ponosic
            koszty waszego kretyństwa - ban w zupełności wystarczy.
            • schlesier.de Re: Kogo obchodzi polska cenzura itd.? 09.08.06, 21:23
              Zapewne masz na mysli tych inteligentnych prokuratorow, ktorzy wspolpracowali z
              mafia pruszkowska. Innych inteligentnych prokuratorow w Polsce nie znajdziesz.

Ban to wam by sie przydal...za glupote.
          • plac_piastow Re: Kogo 09.08.06, 14:27
            jak masz jakis problem, ktos ci coś zabrał to po prostu przyjdz i to sobie
            odbierz a nie jazgocz jak ratlerek.
            • schlesier.de Re: Kogo 09.08.06, 21:24
              Ty musisz miec wiecej nie jeden problem...
    • schlesier.de [...] 08.08.06, 22:28
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • korfantydrugi [...] 09.08.06, 11:28
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • ballest Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 12:02
          Moze troche kultury na tym forum , prosze.
          • black.ok Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 21:24
            Nie pierdź tyla, gdzie twoja "kultura"?
            • schlesier.de Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 22:58
              O twojej kulturze lepiej nie gadac:(
              • ballest Wy tylko i wylacznie promilami blyszczycie 09.08.06, 23:01
                Na całym świecie opatentowuje się około 1,6 miliona wynalazków rocznie! Połowa
                z tej liczby pochodzi z USA, Wielkiej Brytanii, Francji, Japonii i Niemiec.
                Polacy na tym tle wypadają co najmniej mizernie. Uzyskujemy europejskie patenty
                na około 20 - 30 wynalazków rocznie (czyli zaledwie 0,003 % opatentowanych w
                Europie wynalazków pochodzi z Polski), Czesi i Węgrzy mają sto razy więcej
                patentów w ciągu roku. Dużo lepiej było przed II wojną światową, kiedy to
                Polska zajmowała 5-6 miejsce w Europie pod względem liczby patentów.
          • schlesier.de Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 21:25
            Nie wymagaj cudow od polskich nacjonalistow...oni ledwo przebrneli przez
            podstawowke.
            • black.ok Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 21:28
              buuuaaaahahhaaaaaa, adept szkoły specjalnej schlesier.de napisał. Do łopaty,
              nie na forum.
              • schlesier.de Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 23:03
                Hasla godne absolwenta wieczorowej szkoly podstawowej...nie mylilem sie
            • tbb1 Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 21:57
              Kto jest matołem bez szkoły to udowodnił ballest - nawet nie słyszał o rachunku
              różniczkowym (to jest już w szkole średniej, więc jak widać jej nie
              przebrnął).Sądząc po poziomie twoich wypowiedzi ty też nie.
              Co do konstutucji RP to nie mam złudzeń, wiem gdzie ją masz (tam gdzie ja twój
              vaterland) dlatego nie zwracam się do ciebie tylko do admina. Bądź uprzejmy nie
              produkować się więcej w tym wątku.
              • ballest Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 22:49
                tbb1 jeszecze raz, ile patentow europejskicn masz matouku?
                NO ILE?????
                Znajac rachunek rozniczkowy, powinien zes ich miec co najmniej 100?
                Wiesz o tym, ze WY POLACY JESTESCIE UOGONEM EUROPY, po prostu murzynami Europy,
                a ty smiesz o rachunakach rozniczkowych mnie pytac.
                Z tym twoim rachunkiem nadajesz sie w Europie tylko do strugania konikow i
                opatentuj to struganie synu wanalazcy polskiego luczywa, a instrumencie
                Jankiela.
                Z twoja jedna szara komoreczka mozesz tylko dutkiem operowac, ale znajac twoje
                wpisy nawet do tego sie nie nadajesz.
                To wlasnie osoby Twego pokroju sa winne polskiej emigracji za zarobkiem, bo
                konczycie studia, a nadajecie sie po tych studiach do pierdzenia w stolek, a
                robotnicy na Was placa.
                • tbb1 Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 23:34
                  ups... poruszyłem drażliwy temat.
                  Dobrze nie będę już Cię pytał o rachunek różniczkowy i nie wspomne też o
                  matematyce dyskretnej o, której przecież Ty i Twoi kumple też nie macie pojęcia.
                  • ballest Do Maliniakow! 09.08.06, 23:44
                    Strugaczu konikow, zapraszam Cie na zbieranie malin w Niemczech
                    • tbb1 dziękuje nie skorzystam. 09.08.06, 23:56
                      Ostatnio miałem kilka propozycji pracy w moim zawodzie nawet z twojego
                      vaterlandu, ale wolę pracować w Polsce.
                      Do malin to może weź, któregoś z forumowych folksdojczy.
                      • ballest Re: dziękuje nie skorzystam. 10.08.06, 06:55
                        mosz angebot z Niymiec, to je richtig fajnie, tam ale bys nie mog takich
                        koniczkow strugac, jak tu na forum.
                        Tam bys nie mog se chwolic rachunkiem rozniczkowym, bo by Cie za idioty uznali,
                        tam musisz pokozac co umiysz!
                        Tam tysz nikt nie patrzy, czys je inzynier, doktor czys wcale podstawowki nie
                        skonczou, tam musisz robota znac, a niy w stouek pierdzic.
                        • tbb1 Re: dziękuje nie skorzystam. 10.08.06, 10:55
                          Rozumiem, że omawiane tu dziedziny matematyki są ci obce. Skoro to dla ciebie za
                          trudne to ciekawy jestem na jakim poziomie edukacji matematycznej się
                          zatrzymałeś. Jesteś w stanie opanować tabliczke mnożenie do 10?
                          Pytanie testowe: ile jest 7x6?
                          Co do stanowiska, które mi proponowali to wiem ,że przyjeli na nie jakiegoś
                          Hindusa - niedługo połowa twojego vaterlandu, będzie chodziła w turbanach tylko
                          dlatego, że twoi ziomale mają wstręt do matematyki.
                          • ballest Re: dziękuje nie skorzystam. 10.08.06, 12:56
                            Mozesz sie wykazac:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=46679621
              • schlesier.de Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 23:06
                No coz mamy wolnosc slowa...
                • ballest Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 09.08.06, 23:16
                  To nie moje haslo, potomku uosioukow z PODLASIA, jak widziesz nie tylko wom
                  kultury brak ale szarych komoreczek takze!
                  • cirano Re: Kogo obchodzi ta wasza konstytucja? 10.08.06, 08:31
                    Ballest pisze co wiy... i zaś mo recht.
                    Przerobiłech w Niymcach (na roztomajtych stanowiskach) 18 lot, i zgodzom sie z
                    kożdym jego słowym
    • Gość: znajomy Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.06, 07:14
      jestem za
      • oppelner_os Lepiej zabanowac takich jak ty 02.09.06, 10:12
        Nawiedzonych polskich nacjonalistow!
      • ballest Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 02.09.06, 12:23
        Tysz jestem za zabanowaniem, jesli ktos podou czymu, nienawidzam ale
        HADZIAJOW, co dupa w Niymcach grzejom, niemiecki chlyb wciskajom, moze jak
        wiekszosc goroli, na zasilku siedzom, czytej my ich utrzymujemy i ich computer
        finansujemy, te gprple jeszcze rzondzic chcom.
        Wstydzcie se bo to wy robicie wstyd Polsce.
    • Gość: eurofanatik Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.09.06, 17:15
      Ballest jest o tyle nieszkodliwy, ze nikt jego wypowiedzi nie traktuje na
      powaznie. :) Poza tym nawolywanie do podzialu panstwa to zadne przestepstwo.
      Gorzej jest z tym, ze czesto nieusuwane sa posty obrazajace Polakow i Niemcow.
      Specyfika forum gornoslaskiego jest, ze obrazanie calych narodow jest tutaj na
      porzadku dziennym...
    • oberschlesier1921 Re: Proszę o zbanowanie neonazisty ballesta. 03.09.06, 02:49
      a moze dla niego nienaruszalna granica, jest granica slasko polska?
      Rzeczpospolita Polska strzeże niepodległości i nienaruszalności swojego
      terytorium?
      powinnes napisac: rp, zajela terytorium slaskie (niemieckie - plabiscyt 1921),
      wbrew woli jego mieszkancow i niszczy, wyzyskuje i okupuje je od ponad 60 lat.

pajacu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka