Dodaj do ulubionych

Atak personalny na pseudo Adminow ;))

14.09.06, 15:22
Szanowne Darmozjady ktorych wizytowka jest to zagnojone i zasyfione forum
Zamiast udowadniac co dzien ... ze nie ma takiego dna ktorego
ktorego nie bylibyscie w stanie przebic zamiast odbic,
moze wezmiecie sobie za przyklad i do serca
przyklady z innego forum :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=47901022&a=48042298
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=48582823
krotka pilka i zadnych nedznych godzinnych dyskusji
"moze. czamu, eli ja abo iniy,ino trocha,czasym" i tony podobnego badziewia.
Jest netykieta jedna dla wszystkich i koniec.

Oczywiscie moze Silesiana to faktycznie patologiczne forum sluzace wylacznie
terapi zbiorowej psychicznie uposledzonych i niedowartosciowanych
jednostek pod okiem lekarzy specjalistow. Aby w realu wmare normalnie
funkcjonowac
moga tu wylewac tonami swoje "prowdy" i zale ...
Jesli tak jest ..to wypada w czolowce obok nazwy silesiana dokleic
znaczek "weza Eskulapa"

Obserwuj wątek
    • oberschlesier1921 [...] 14.09.06, 15:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ballest Re: te braid, a to prawda ze tata cie molestowal? 14.09.06, 15:37
        Juz zaluje ;)
        • oppelner_os Re: te braid, a to prawda ze tata cie molestowal? 14.09.06, 22:34
          Cos w tym jest Ballest:)))
    • ballest Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 15:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=26142162&a=26157828
      • cirano Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 16:56
        Tyn Braid, na ja, znany szowinista, monciciel,
        Godocie że pitnoł ze psychola? Ci tam som szczynsliwi, że go niy majom, na nasze
        ale utrapiynie.
        A moze go zas zawrom? Oby
    • braid Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 20:29
      Ups,
      poniewaz z niewyjasnionych przyczyn link drugi
      prowadzi do nirwany .. ( dopiero od jakiegos czasu)
      zacytuje z pamieci co zawiral.
      Autorem posta byl Arnold7 moderator.
      " xxxx (tu nick forumowicza) ostatnie ostrzezenie.
      jeszcze jeden atak personalny i zostaniesz zabanowany"

Moderator z jajami ! tez ma porzadek na forum
      a nie bagno dla psycholi
      • rico-chorzow Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 20:52
        braid napisał:

> Ups,
        > poniewaz z niewyjasnionych przyczyn link drugi
        > prowadzi do nirwany .. ( dopiero od jakiegos czasu)
        > zacytuje z pamieci co zawiral.
        > Autorem posta byl Arnold7 moderator.
        > " xxxx (tu nick forumowicza) ostatnie ostrzezenie.
        > jeszcze jeden atak personalny i zostaniesz zabanowany"
        >
        > Moderator z jajami ! tez ma porzadek na forum
        > a nie bagno dla psycholi

Bo się tacy jak Pan tam nie odpoważą.
        • plac_piastow Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 20:57
          "odpoważą" to jakies nowe słowo panie riko? Bardzo pan odpoważny jak widzimy!
          • braid Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 21:22

odpowazyc mooze sie jedynie nadworny hampelmann
            da ist Justitia auf einem Auge blind;)))
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=48485287&a=48508140
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=48485287&a=48502598
            • rico-chorzow Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 22:12
              braid napisał:

"odpowazyc mooze sie jedynie nadworny hampelmann
              da ist Justitia auf einem Auge blind;)))
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=48485287&a=48508140
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=48485287&a=48502598"

Są języki obce zabronione,a jeżeli - to słowo - Arsch tak razi,to proszę o
              polskie tłumaczenie i definicję - tego słowa -,i to uznanych polskich wydań,

przy okazji załączam polską rzeczywistość,i polskiego,chyba,uznanego profesora:

Fragment autentycznego wykładu prof. Jana Miodka na Wydziale Polonistyki
              Uniwersytetu Wrocławskiego:

„Kiedy się człowiek potknie albo skaleczy, woła: „O ku..”. To lapidarne słowo
              wyraża jakże wiele uczuć, począwszy od zdenerwowania, rozczarowania poprzez
              zdziwienie, fascynację, a na radości i satysfakcji kończąc. Przeciętny Polak w
              rozmowie z przyjacielem opowiada np.: „Idę sobie stary przez ulicę, patrzę, a
              tam dupa, że o kuuu..”. Ku.. może również występować w charakterze
              interpunktora, czyli zwykłego przecinak, np.: „Przychodzę ku.. do niego, patrzę
              ku.., a tam jego żona, no i się ku.. wku..łam, no nie?”. Czasem ku..
              zastępuje tytuł naukowy lub służbowy, gdy nie wiemy, jak się zwrócić do jakiejś
              osoby płci żeńskiej („chodź tu ku.. jedna”. Używamy ku.. do charakteryzowania
              osób („brzydka, ku.. nie jest”, „o ku.., takiej ku..e na pewno nie pożyczę”,
              czy jako przerwy na zastanowienie („czekaj, czy ja ku.. lubię poziomki?”.
              Wyobraźmy sobie jak ubogi byłby słownik przeciętnego Polaka bez prostej ku...
              Idziemy sobie przez ulicę, potykamy się nagle, mówimy do siebie: „bardzo mnie
              irytują nierówności chodnika, które znienacka narażają mnie na upadek. Nasuwa mi
              to złe myśli o władzach gminy”. Wszystkie te i o wiele jeszcze bogatsze treści i
              emocje wyraża proste „O ku..!”, które wyczerpują sprawę. Gdyby jeszcze Polakom
              zakazać „ku..”, niektórzy z nich przestaliby w ogóle mówić, gdyż nie umieliby
              wyrazić inaczej swoich uczuć. Cała Polska zaczęłaby porozumiewać się na migi i
              gesty. Doprowadziłoby to do nerwic, nieporozumień, niepewności i niepotrzebnych
              naprężeń w Narodzie Polskim. A wszystko przez jedną małą „kurwę”. Spójrzmy
              jednak na rodowód tego słowa. „Ku..” wywodzi się z łaciny od „curva”, czyli
              krzywa. Pierwotnie w języku polskim „ku..” oznaczała kobietę lekkich obyczajów,
              czyli po prostu dziwkę. Dziś „kurwę” stosujemy również i w tym kontekście, ale
              mnogość innych znaczeń przykrywa całkowicie to jedno. Można z powodzeniem
              stwierdzić, że „ku..” jest najczęściej używanym przez Polaków słowem. Dziwi
              jednak jedno – dlaczego słowo to nie jest używane publicznie (nie licząc filmów
              typu „Psy”, gdzie aktorzy prześcigają się w rzucaniu „ku..mi”, praktycznie nie
              słyszymy, aby politycy czy dziennikarze wplatali w swe zdania zgrabne „ku..”.
              Pomyślmy o ile piękniej wyglądałaby prognoza pogody wygłoszona w następujący
              sposób: „Na zachodzie zachmurzenie będzie ku.. umiarkowane, wiatr raczej ku..
              silny. Temperatura maksymalna ok. 2 st. Celsjusza, a więc ku..ko zimno ku..
              będzie. Ogólnie, to ku.. jesień idzie...”.

A Pan się nad takim ciulem jak Pan zastanawia?
              • braid Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 22:21
                rico-chorzow napisał:
                > Są języki obce zabronione,a jeżeli - to słowo - Arsch tak razi,to proszę o
                > polskie tłumaczenie i definicję - tego słowa -,i to uznanych polskich wydań,

???? my wiemy riko ze ty tikasz trocha inakszi
                ale mam nadzieje ze poza toba w domu wszyscy zdrowi

; )))))))))
                • rico-chorzow Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 22:24
                  Kto - my -?
                  • braid Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 22:40

;)) po lekturze wypowiedzi rika a wlasciwie calej silesiany badz gnojoka
                    wniosek nasuwa sie jeden...

Urzedowe papiery narodu Slaskiego moga miec jeden jedny
                    kolor ..... ZOLTY
                    • rico-chorzow Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 22:48
                      braid napisał:

>
                      > ;)) po lekturze wypowiedzi rika a wlasciwie calej silesiany badz gnojoka
                      > wniosek nasuwa sie jeden...
                      >
                      > Urzedowe papiery narodu Slaskiego moga miec jeden jedny
                      > kolor ..... ZOLTY

Wszystkie,byle nie takie kolory:

www.jol.pl/galeria,1,1,45.html
                      • braid Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 22:51
                        czyli zolty ci nie bedzie przeszkadzal ...

no tak beda pasowaly do reszty twoich papierow
                        • rico-chorzow Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 22:59
                          braid napisał:

> czyli zolty ci nie bedzie przeszkadzal ...
                          >
                          > no tak beda pasowaly do reszty twoich papierow

Lepiej powiedzieć - żółto-niebieski -,jak ktoś woli to i - złoto-niebieski
                          -,jednak ja nie przepadam za złotem.
          • rico-chorzow Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 21:59
            plac_piastow napisał:

> "odpoważą" to jakies nowe słowo panie riko? Bardzo pan odpoważny jak widzimy!

Chyba dość czesto mój nik był pisany -rico-,chyba,że ktoś jest ślepy - i chce
            być bezwarunkowo nauczycielem języka polskiego - też ja każdy nik piszę z dużej
            litery,i obojętnie,gnoja czy też nie gnoja,Panie Plac_Piastów.
            • plac_piastow Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 22:24
              nadal pan, panie riko odpowiedzi na moje pytanie nie udzielił. Gnój czy nie
              gnój, odpowiedzi mógłby udzielić.
              • rico-chorzow Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 14.09.06, 22:26
                plac_piastow napisał:

> nadal pan, panie riko odpowiedzi na moje pytanie nie udzielił. Gnój czy nie
                > gnój, odpowiedzi mógłby udzielić.

Ponieważ Panie Piasten-Place nie mam ochoty:)
    • schlesier.de Re: Atak personalny na pseudo Adminow ;)) 15.09.06, 12:39
      Przyszedles sie u nas przewietrzyc braid? Musi cholernie smierdziec w tym waszym
      gnojoku.

Kiedy jedziesz sie poplywac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka