Dodaj do ulubionych

co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;)

IP: 213.186.84.* 08.05.04, 21:22
Obserwuj wątek
    • Gość: In Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 217.96.34.* 09.05.04, 11:49
      Jako, że są to nazwiska, to należy je pisać z dużej litery!
      Co do reszty, to się nie wypowiem !
      • Gość: mike Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:55
        skurwysyny, hanysek brał w łapę ile wlazło ale nie co niedzielę w kościółku w
        pierwszej ławce.
    • dr_scott Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 09.05.04, 13:06
      Naprawde nie wiem o kim mówisz...

czyzby chodziło ci o panów małego hanysa i ostrego? Tych to znamy... i są to
      pospolici przestępcy.
    • forman5 Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 09.05.04, 13:29
      A co my szaraki możemy wiedzieć ?
      Przejrzyć parę wątków to coś znajdziesz,mogą to być przypuszczenia i sugestie .
      • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 09.05.04, 18:49
        no dobra. a czy kto wie. czy hanys. koniecznie z malej litery!. ma od żółtów
        papier. by unikac odpowiedzi. ;)
        • forman5 Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 09.05.04, 22:26
          Gość portalu: pleplak napisał(a):

> no dobra. a czy kto wie. czy hanys. koniecznie z malej litery!. ma od żółtów
          > papier. by unikac odpowiedzi. ;)

Podobno się leczył,ale czy ma- to lekarze wiedzą a to tajemnica lekarska !
          • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 09.05.04, 22:37
            no leczył. tylko pytanie. ile z tej żółci. dostał lekarz. ja mysle ze on zdrowy
            jak ryba;) i symetria. zachowana
    • loggic Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 10.05.04, 07:56
      :)
      A co chcesz wiedziec i co nam powiesz w zamian?
      L.
      • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 10.05.04, 16:00
        jak to nam? krol przemowił? he he
        • Gość: In Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 217.96.34.* 10.05.04, 16:35
          Jeśli ktoś dostaje żółte papiurki, to jest chory.
          Powienien wtedy być na rencie i nie pracować.
          Ja hanyska widuję w pracy, więc albo nie ma, albo ja głupi
          • drcarlos Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 10.05.04, 17:51
            jak tak bedziecie sam godać a sie komus cosik wymsknie to taki jeden z drugim
            go do sądu zawlekom... wiec tak sie wypowidadją jak sie wypowiadają...
            jakby ten temat byn zatytulowany np. ostry i (jego) nyska to co innego...
            chyba wiecie co mam na mysli ;)
    • Gość: ja Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.05.04, 22:41
      www.ryano.net/iraq/?551544
      • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 12.05.04, 16:14
        no dobra. zmienmy ton wypowiedzi. kto jest za tym aby tych dwoch panów.
        wypedzic z miasta. na zawsze.

pierwszy JA. tyle ze ja bym ich wysłał za kraty. tak z hanysowi . z 7 lat. a
        brzytwie. jako ze biznesmen. 6

kolej na was. ;)
        • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 13.05.04, 16:32
          czemu sie ich boicie. to ludzkie odruchy. a wiecie ze dr politechniki slaskiej.
          jankowskiego. ktorego jeszcze. niedawno. na miescie. przy cafe i ciescie.
          wyprowadzili. o 6 rano w pidzamie. i mial. kajdany na rekach i nogach.

a kiedy wyprowadza hanyska i brzytwe?
          • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 13.05.04, 16:35
            a wiecie jak hanysek. oszukuje ludzi. chodzi ostatni do komuni. z żoną.
            a wiecie że nie zmienił mebli od 45 lat. w swoim mieszkaniu
            a wiecie ze jezdzi starym fiatem. bo go nie stac.

a wiecie ze mu sie wydaje. ze jest cwany. jak gates.
            a wiecie. ze u gatesa. jest geniusz. a u hanyska. prymitywizm
            a wiecie. ze jego dzieci. to najwieksze prymitywy. w miescie
            itd itd
            • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 13.05.04, 16:37
              a wiecie ze stosuje. esbeckie metody. i jego syn maciej tez.
              np mowi mi do ucha. eeee co aj wam bede mowil .. he he
              • Gość: ja Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.05.04, 19:59
                i jego syn maciej tez.
                np mowi mi do ucha.

po seksie, czy przed?
                • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 13.05.04, 20:54
                  stary co to mlody hanys. jak ja znam diabła. po imieniu i w imieniu ;)
                  • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 13.05.04, 20:56
                    hanysy to i tak zwykle płotki. czy tam leszcze. zwał jak chciał
                    • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 13.05.04, 21:00
                      a wiecie jaki najwiekszy wstyd. ze hanys nalezal do solidarnosci. i oparł sie o
                      kosciol. a potem wszedl w kaoalicje z sld. taka ideowosc.

bo tak serio tu idzie o kase. niemałą he he
                      • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 13.05.04, 21:03
                        ale wy sie go boicie. a ja nie. hi hi
                        • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 14.05.04, 14:31
                          a kiedy ich zamkną? ;) tych dwoch gnoji
                        • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 14.05.04, 14:32
                          a kiedy ich zamkną? ;) tych dwoch esbeckich gnoji
                          • yasny Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 14.05.04, 21:23
                            Troche juz przynudzasz ...
                            • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 15.05.04, 15:50
                              no bo nikt nie chce nic powiedziec. to co mam sam pociagnac. dyskusje ;)

a wiec tak.
                              1. park wodny. pomylka 20 mln z kosztorysem
                              2. tereny pod park wodny. przekret
                              3. wodaciagi. francuzom. przekret
                              4. tereny pod tesco. przekret
                              5. sprzedaz osiedli. przekret
                              6. gazyfikacja. przetargi brzytwy. przekret

i gdzie są te mln złotych? hanysek??

i czy NIK zajmuje sie takim leszczami ?
                              • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 16.05.04, 18:43
                                jak wy sie ich boicie. wstyd. kis kis ;)
                                boicie sie mafi i kryminalistów? eh. a wlasnego cienia? ja juz was znam. jestem
                                rodowitym bywalcem. knajp. he he
                                kazdy siedzi cicho. gdy sie cos dzieje.
                                tak to wyglada. w tg. tchorz za tchorzem. i kilku twardzieli. ja czesio. i kilku
                                • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 16.05.04, 18:46
                                  zreszat młody hanys. to tez tchorz. to taki glowny frajerek miasta. wizytowka.
                                  miasta rodzinnego. hi hi i prymitywnych hanyskow. zreszta znajomych. jana
                                  miodka. hi hi
                                  • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 17.05.04, 14:35
                                    jesli i tak pójdą siedziec. to temat sie wyczerpal. choc nikt. ani slowa. nie
                                    pisnął. no bye
                                    • Gość: Pendragon Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:13
                                      Wiesz co Pleplak , przynudzasz krótko mówiąc, już ktoś ci to wcześniej napisał.
                                      Wydaje mi sie ze masz jakieś osobiste "ale" do Maćka. Na siłę próbujesz wywołać
                                      tutaj jakąś burzę.
                                      Powiem Ci tak, znam go od wieeeeelu lat bardzo dobrze i zapewniam cię że jako
                                      kumpel jest naprawdę w porządku. Nie wnikam w to czy nasz były burmistrz robił
                                      coś dobrze czy zle, pozostawiam to do własnej oceny każdego z nas, ale wkurzyło
                                      mnie to, co pisałeś, o rodzinie Hanysków, na przykład to którzy to oni w kolejce
                                      do komunii chodzą, jakim autem jezdzą i inne tym podobne o stanie majątkowym i
                                      intelektualnym również. Po tych Twoich wypowiedziach, stały bywalcu
                                      tarnogórskich knajp, skojarzyłeś mi się z nikim innym jak ze starą przekupą z
                                      targu, pleplającą na prawo i lewo. Jeśli chodzisz do kościoła to proponuję Ci
                                      abyś skupił się na maszy a nie na obserwowaniu kto i w jakiej kolejności idzie
                                      do komunii.
                                      Nie wiem, może to jest tak, że piszesz to wszystko z zazdrości, chociażby z
                                      tego powodu, że na przykład to Hanysek został wybrany swego czasu na burmistrza
                                      a nie Twój ojciec? Kto wie, jakieś tam swoje powody masz. Nic, do tego to nie
                                      dojdziemy.

To jest pierwsza i ostatnia moja wypowiedz w tym poscie, nie mam zbytnio ochoty
                                      na jakąkolwiek dyskusję, więc zapamiętaj że jej prowokowanie z Twojej strony
                                      byłoby bezsensowne.
                                      • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 17.05.04, 19:17
                                        nie nie. moj tata nie. ;) dzieki bogu
                                        ja tylko chcialem wam uzmyslowic. w jaki prymitywny sposob . hanysek osiaga
                                        swoje cele. mi potrzeba mu tez zazdroscic. mi chodzi o to. ze to miasto. nie
                                        jest kurwa jego wlasnoscia. ze jak robi z brzytwa przekret. z terenami. to
                                        oszukuje tez ciebie. nie tylko mnie. powiazanie polityki i biznesu to
                                        najlatwijeszy. sposob na zrobienie pieniedzy. i najbardziej prymitywny. bo
                                        hanysek firmy nie prowadzi. a miastem zarzadza jak zlodziej . pana brzytwy.
                                        wiec pierdolisz za przeproszeniem. i twojego glosu. nie biore pod uwage

a zyskiwac glosy wyborcow przez przyjmowanie komuni. to juz kompletna obłuda.
                                        a jesli znasz mecieja i jest ok. to tymbardziej. nie mow. do mnie. malenki
                                        • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 17.05.04, 19:19
                                          jaki mam cel. aby sprawdziła jego lata dzialalnosci. profesjonalna firma. a
                                          najbardziej profesjonalna firmą jest NIK ;)
                                          • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 17.05.04, 19:25
                                            to jakim autem autem jezdza. to jak sie zachowuja . mam na mysli tego chocaizby
                                            najmlodszego. i to ze ostatni chodza do komuni. nie bierze sie z nikąd. bo
                                            chyba nie z ich religijnosci. ani tymbardziej. nienagannej opinii. a jesli juz.
                                            to chodzi. o zachowanie pozorów. bo kto chcialby przesiedziec reszte zycia. za
                                            kratami. a wiesz jakie w polsce sa warunki. w wiezieniach. straszne.. hi hi
                                            • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:12
                                              straszne.. hans boisz sie? he he zemscisz sie? hihi za tate
                                              • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:15
                                                a tata narozrabial oh narozrabial
                                                a kradl ile wlezie
                                                biedne dzieci ktore maja takiego tate
                                                ja nie chce miec takiego taty
                                                nie zycze nikomu miec takiego taty
                                                • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:19
                                                  a ten pan. rzekomy przyjaciel . macieja. mowi ze to relatywne. nakradl. no tak.
                                                  no i co z tego. i ty chodzisz do kosciola? synu. ja nie. chodze

a lubas ile dostal? ten bliski wspolpracownik tych esbekow. a czemu hanysek nie
                                                  dostal. wypchnal go. powiedzial 'idz czesiek przodem'. czy jak. to bylo
                                                  • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:23
                                                    'Były prezydent Opola Piotr S. został dziś zatrzymany w związku z podejrzeniami
                                                    o korupcję. Łącznie w opolskiej "aferze ratuszowej" zarzuty postawiono ponad
                                                    dwudziestu osobom.'

hanysek i brzytwa. mowie wam. fala ruszyla. i was pochlonie. na 100 procent ?

• forman5 Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 19.05.04, 00:30
      Ja nie wiem więc plotek nie roznoszę !
    • drcarlos Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 19.05.04, 14:08
      wiem z pogłoek, ze ten jeden to podobno jakiś ostry facet.... ;)
      • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 18:31
        są ostrzejsi. w sądach. licze na to. przynajmniej. ze ich wezmą za dupe.
        i ze usuną te dwie rodziny z naszego miasta. nie moge patrzec na te mordy.
        jezdzace jaguarem. i hi hi fiatem punto. dla zmylenia przeciwnika.

hanysek jest wiekszym prymitywem od brzytwy. bo brzytwa jezdzi furą. a hanysek
        chodzi do kosciolka. i udaje swietego. z żółtymi papierami he he
        • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 18:36
          wszyscy w tym kraju. cos wiedzą. z poglosek. i dają sie okradać. to mnei
          martwi.
          • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 22.05.04, 16:03
            ten hanysek i brzytwa mi wraca jak . mantra hi hi
    • Gość: Przypadek_sprawił Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:23
      213.186.84.0 - 213.186.84.3 (PL-SZPITALTG-LINK) Szpital Powiatowy nr 1 w
      Tarnowskich Gorach; WAN link; PL
      213.186.84.8 - 213.186.84.15 (PL-SZPITALTG) Szpital Powiatowy nr 1 w Tarnowskich
      Gorach; LAN; PL
      213.186.84.32 - 213.186.84.63 (PL-WNET) Studio Stron Multimedialnych "WNET"
      s.c.; hosting services; PL

Więc w TG nie ma zbyt wielu możliwości.
      • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 23.05.04, 12:54
        ale sie mylisz. to co z tym hanyskiem i brzytwą. do paki kurwa z nimi! na 25
        lat. z najwieksza polska cholotą. ;)

hanyski czy wy nie pojmujecie? ze jestescie cholota. a ojciec. zlodziej.
        brzytwy. no jak mozna nie rozumiec.
        • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 23.05.04, 12:57
          ale cichutko. bo hanysek. wlasnie z kosciola wrocil. i jeszcze mogl sie. hostią
          z kluską udławić.

ciekawe jak on żre? tak na marginesie? ;)
          • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 23.05.04, 12:59
            hanysek i brzytwa. zlecil. informatyka. ale informatyk. sie pogubił.
            panie hanysek i brzytwa. ja panom radze. poszukac adwokata. informatyk. sie nie
            zda. na nic
    • drcarlos Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 23.05.04, 13:53
      takie nazwisko i tak je zbluźnić....
      wdał sie w goroli!!
      • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 23.05.04, 19:46
        no bo im trumny niosą. wiec. chciałem. wspomnieć. o zmarłych. i wypada.
        • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 26.05.04, 16:14
          'Były prezydent Katowic Henryk D. został aresztowany pod zarzutem oszustw, do
          których dochodziło w spółce Miastoprojekt-Katowice. W związku ze sprawą
          zatrzymano w sumie 10 osób, podejrzanych o wyprowadzenie z tej firmy kilku
          milionów złotych - podała w środę policja.'

byly burmistrz miasta tarnowskie gory........ktory tez odpowiada. za milionowe
          wyłudzenia. nadal chodzi. z brzytwą. po miescie. i grozi. zwyklym ludziom. a
          oni sie go boją. bo są biedni. boją sie o prace. i mało zarabiają. a on .
          żeruje na strachu. tych ludzi. i ich oszukuje. jak ostatni skurwiel. latami..
          • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 26.05.04, 16:20
            i przypadek sprawi. że bedzie siedział w przeludnionym wiezieniu.

i protestował że mu brzytwa. przykłada. noż . i grozi. że go zabije. bo mógł
            byc. zwyklym i normalnym. biznesmenem. a hanysek. go wplątał. w milonowe
            interesy. a na samym koncu. chciał biedaka wyruchać. i mu pokiwac. żółtym
            papierkiem

'a w ogole protest miał trwać jeden dzień, miał zwrócić uwagę na problem
            przepełnienia więzień i nie był formą walki z administracją zakłądu.'
            • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 26.05.04, 16:23
              a was internauci prosze. dajcie mi znac. kiedy ich zamkną. bo juz nie sledze.
              wydarzen. w naszym miescie. od pewnego. czasu.

z gory dzieki
              • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 27.05.04, 14:19
                przsuwam ten temat. bo to priorytet. naszego miasta ;)
                • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 27.05.04, 18:19
                  hanysek. i brzytwa. jedziemy po nich.

'kto jest bez winy. niech rzuci. pierwszy kamieniem. '

to zasada. ktorej hanysek. zacięty. przez brzytwe. katolik. nie przestrzegał.
                  i wpierdalał hostie razem. z łapówą.

wiec kto je katolik niech rzuci. ;) w hanysa. i na hanyssssssaaaaaa ..;)

no tchorze. katolickie ;)
                  • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 28.05.04, 12:51
                    priorytet. w góre.

innymi słowy. upierdolić. hanyska i brzytwe ;) jak michnik sld. ;)
                    • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 28.05.04, 12:56
                      tak długo nudzic. az ich eksmitują. co im wybierzemy. wronki. wałcz. sztum.

a ja wam powiem. żebym im odebrał wszytsko. i eksmitował. na dworzec. do
                      bytomia. dajmy na to ;) i dał im spokoj . takie bydlo w tych wiezieniach. sie
                      zdarza. i pedalstwo. i pchły. oh hanysek. nie wymigasz się. przeciez kazdy w
                      miescie. wie. że to ty z brzytwą. no kazdy. ;)
    • loggic KONKRETY NO NIE!!!??? 29.05.04, 09:56
      Napisałeś:

1. park wodny. pomylka 20 mln z kosztorysem
      2. tereny pod park wodny. przekret
      3. wodaciagi. francuzom. przekret
      4. tereny pod tesco. przekret
      5. sprzedaz osiedli. przekret
      6. gazyfikacja. przetargi brzytwy. przekret

Większość spraw jest znana tarnogórzanom, ale może rozwiń punkt 5. Tylko nie
      jak do tej pory równoważnikami zdań, ale spróbuj przekazać jakąś składną
      informację. Ok?
      L.
      • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 29.05.04, 16:22
        stary. ty mowisz. do mnie . jak sld. o raporcie blochowiak. jak piskorski. o
        kupnie miekszania. itd itd.

do tego sie dojdzie chlopie. ale ja nie reprezentuje . firmy deloite. jestem
        szarym mieszkancem. tego miasta. i żądam by sprawdzono. majątki brzytwy i
        hanyska. i całą ich działalnośc. przez te wszytskie lata. kapujesz?

moze sie okazac . ze sie ich wsadzi za 5 tys zlotych. a nie za 40 mln. ale i
        tak. beda siedziec. ja jestem o tym . przekonany
      • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 29.05.04, 16:24
        'wiekszosc spraw jest znana tarnogorzanom'. no to ja wiem. ze wszytscy mowia ze
        hanysek i brzytwa. to dwa huje.

no i co z tego. nadal chodzą po ulicy. i smieją ci sie . prymitywnie w twarz. a
        to skonczeni. idioci. bo nie przewidzieli tego. mysleli ze na wieki potrwa ich
        krolestwo. gnoju na koncu rybnej
        • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 29.05.04, 16:27
          gnoju na koncu rybnej. to do hanyska nie do ciebie . loggic ;)

a jesli . żadasz. skaldnych wypowiedzi. to np. prof jaskiernia. albo dr
          kulczyk. są specjalistami. ja nie. wybacz
          • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 29.05.04, 16:29
            i mowie ci. gra chodzi o to. by dorwac sie. do wladzy. a prawnicy zawsze sluzą.
            i do nich nie mozna miec wiekszych pretensji. a ty myslisz. ze hanys po nedznej
            ceramice. na agh. potrafi pisac umowy. chlopie.

a brzytwa co skonczyl? bo mi wyglada. na chlopa . małorolnego
        • loggic Re: KONKRETY NO NIE!!!??? 29.05.04, 21:18
          No i masz!
          Jam ci nie wróg. Tak samo mam dość Hanyska i spółki, że głosowałem na SLD.
          Przynajmniej nie są obłudni a nie podpierają się religijnością itp. Wiadomo
          czego się po nich spodziewać.
          A ty myślisz, że ja mam do ciebie pretensje. Nie! Tylko stary ja bym chciał się
          dowiedzieć o co chodzi z tymi osiedlami??? BO pozostałe sprawy już znam a tej
          nie.
          Dasz radę mi to powiedzieć?
          L.
          • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 12:49
            no i co . jak ci powiem. co to zmieni. hanysek i brzytwa. nadal beda mieli
            całe. miasto. w dupie. wiec ci nie odpowiem.

a poza tym. ja w zyciu. nie zaglosowalbym na sld.
            • loggic Re: KONKRETY NO NIE!!!??? 30.05.04, 18:44
              Gość portalu: pleplak napisał(a):

> no i co . jak ci powiem. co to zmieni. hanysek i brzytwa. nadal beda mieli
              > całe. miasto. w dupie. wiec ci nie odpowiem.

OK. Ale zachowujesz sie tak smao jak oni. Tez masz nas w d....
              Chyba będę cie musiał tak traktować.

> a poza tym. ja w zyciu. nie zaglosowalbym na sld.

A mnie do tego zmusił Hanysek. Czuję się usprawiedliwiony.
              A zresztą co ci będę pisał.
              L.
              • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 31.05.04, 12:49
                no nie pisz.

a hanysek. ty gnojku. spojrz. na str. 8 GWyb. tam pisze. o tym jak . za
                lapowki. lekarze. zolte papiery. i pojda siedziec. z gangsterami.

hanys zrozum. ze juz koniec. ;)
                • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 31.05.04, 22:23
                  dobra to trzeba . to jakos zorganizowac. jest ktos bankowcem. ale nie mlody
                  hanys. bo trzeba zalozyc konto. moze ktos (z was) zalozy kogo znacie. i jest
                  wiarygodny. ja wplacam 100 zł.

nie bedziemy sobie wiecej dawac. dmuchac w kasze. przez dwoch skonczonych
                  prymitywow. jeszcze zeby to bystre było. ale to gnojem ciągnie
                • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 31.05.04, 22:26
                  dobra to trzeba . to jakos zorganizowac. jest ktos bankowcem. ale nie mlody
                  hanys. bo trzeba zalozyc konto. moze ktos (z was) zalozy kogo znacie. i jest
                  wiarygodny. ja wplacam 100 zł.

nie bedziemy sobie wiecej dawac.dmuchac w kasze.przez dwoch skonczonych
                  prymitywow. jeszcze zeby to bystre było. ale to gnojem ciągnie
                  • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: *.handel.tgory.pik-net.pl 01.06.04, 19:09
                    juz nie chce mi sie. podnosic tego tematu ;)
                    • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 02.06.04, 15:25
                      a hanysek to zapchlony pies. i bedzie z psami siedzial . w schronisku 'cichy
                      kąt'
                      • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 03.06.04, 14:13
                        te a co u hanyska ? trzesie dupą ? czy co robi? pali te akta? czy żre jak
                        swinia i wydala.
                        • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 04.06.04, 16:31
                          ostatni raz. obiecuje ;)

hanysek to zapchlony pies ;-)
                          • Gość: pleplak Re: KONKRETY NO NIE!!!??? IP: 213.186.84.* 07.06.04, 12:59
                            a hanysek i brzytwa z tej kasy inwestują. i zatrudniają ludzi za 3 zł. lub za
                            jabola.

powtarzam. hanysek i brzytwa. doczekają się. a jak nie. to sie ich . zastrzeli.

no bo co

ja moge sie poswiecic. i ich zabić
    • Gość: adamekk Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 217.96.34.* 08.06.04, 12:24
      Pleplak większego tchórza od ciebie to ja nie znam!!! Jak potrafisz wskazywać
      czyjeś nazwiska to się poprostu przedstaw z imienia i nazwiska - nikt cię tutaj
      poważnie nie traktuje, tylko jak śmiecia zanieczyszczającego te stronki
      • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 08.06.04, 22:06
        stary . co ty mowisz. chcesz sie bic? na rynku
    • dr_scott Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 09.06.04, 11:01
      "Każdy poddany oskarżony o popełnienie przestępstwa ma naturalne prawo, aby
      uznawano go za niewinnego dopóty, dopóki nie udowodni mu się winy zgodnie z
      ustawą podczas publicznego procesu w sprawiedliwym, niezależnym i bezstronnym
      sądzie, w którym zapewniono mu wszystkie konieczne środki obrony."
      • Gość: pleplak--> adamek Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: 213.186.84.* 09.06.04, 14:15
        jesli sie chcesz. bić. to przy kosciele ewangielickim. powiedz kiedy. i jak
        bedziesz ubrany. wtedy poznasz oblicze. zła. hi hi. wierzysz?
        • dr_scott Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 09.06.04, 15:28
          Gość portalu: pleplak--> adamek napisał(a):

> jesli sie chcesz. bić. to przy kosciele ewangielickim. powiedz kiedy. i jak
          > bedziesz ubrany. wtedy poznasz oblicze. zła. hi hi. wierzysz?

stary niezle ci odbiło....
          polecam niskie domki kolo trójki albo toszek czy lubliniec.
          • Gość: pleplak Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 11:26
            no to czemu mam sie przedstawiac. do jasnej cholery.
    • forman5 Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 24.08.04, 07:51
      Prasa doniosła:

tarnowskiegory.naszemiasto.pl/wydarzenia/394638.html
      • loggic Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 24.08.04, 07:59
        Brawo RIO!
        Pytanie - co zrobi prokurator?
        L.
        • yasny Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) 24.08.04, 10:21
          Jeżeli to będzie Norbert B. to ... wiadomo.
          • Gość: wkurwiony Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:05
            Gdzie jest sto tysięcy?

Poniedziałek, 2 sierpnia 2004r.

Znane są już wyniki kompleksowej kontroli, jaką kontrolerzy Regionalnej Izby
            Obrachunkowej przeprowadzili między 18 marca a 14 maja w Urzędzie Miejskim w
            Tarnowskich Górach. Protokół pokontrolny RIO otwiera notatka, z której wynika,
            że Piotr Hanysek, poprzedni burmistrz Tarnowskich Gór, skłamał, udzielając
            odpowiedzi na wniosek prezesa RIO z 8 sierpnia 2002 roku.

Prezes pytał Hanyska o wyezgekwowanie od konsorcjum SHW Holter Wassertechnik
            GMbH (Polska) sp. z o.o. z Warszawy, Gazoplast sp. z o.o. Tarnowskie Góry i SHW
            Holter Wassertechnik GMbH z Essen (Niemcy) kwoty 100 tysięcy 656 złotych. Była
            to kara umowna, za zwłokę w przekazaniu dokumentacji przez konsorcjum,
            obejmującej budowę Centralnej Oczyszczalni Ścieków wraz z obiektami
            towarzyszącymi. Hansyek powiedział, że pieniądze wyegzekwował, tymczasem
            kontrolerzy stwierdzili, że tego nie zrobił.

RIO zwraca także uwagę, że bezpodstawnie obciążono majątek gminy w celu
            zabezpieczenia kredytu dla "osoby trzeciej", czyli Agencji Inicjatyw
            Gospodarczej. Chodzi tutaj o obciążenia hipoteki i zastawy skarbowe. W sumie
            kwota ta wynosiła 28 milionów 700 tysięcy złotych. W 2001 roku Zarząd Miasta
            udzielił także poręczenia dla AIG w wysokości 201 tysięcy 400 złotych. Według
            kontrolerów RIO takie działania mogą doprowadzić do utraty płynności finansowej
            miasta. Łączna kwota zadłużenia Tarnowskich Gór w końcu 2003 roku wynosiła ponad
            43 miliony złotych, czyli 53 procent dochodów gminy. RIO wnioskuje, by
            zaprzestać obciążania majątku gminy hipoteką i zastawami, a także by wzmocnić
            wewnętrzną kontrolę w Urzędzie Miejskim.

Teraz każda ze stron ma 30 dni na ustosunkowanie się do raportu i ewentualne
            złożenie odwołań.

• Gość: brzytwa na hanyska Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:40
              oszustwo goni oszustwo.Precz ze zlodziejami i skorumpowanymi "działaczami"
              politycznymi.
              Hanysek podobno nie był jeszcze tylko kościelnym.
              • Gość: dr_no Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.ticom.pl 29.08.04, 21:43
                Może się jeszcze zgłosi do św, Brygidy w Gdańsku???
                • Gość: Brzytwa na Hanyska Re: co kto powie. o hanysku i brzytwie. ;) IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:34
                  Panbie Norbercie kiedy Hanysek trafi tam gdzie jego miejsce????

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka