Dodaj do ulubionych

Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa

IP: *.olsztyn.mm.pl 01.12.09, 21:27
A to mi mobbing :) Ktoś musi chyba chodzić w patrolach pieszych. Wszyscy chcą
dupy wozić... A jeść pewnie w gabinecie komendanta. Młodym pie...oli się w
głowach. Chyba wrócę z tej emki, bo ktoś porządek musi zaprowadzić w tym
województwie.
Obserwuj wątek
    • Gość: weganin11 Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.olsztyn.mm.pl 01.12.09, 21:28
      Skoro Policjanci skarżą się na mobbing to źle się dzieje w Policji. Czyżby to
      odgórne zalecenia ,aby zmusić Policjantów do uległości i nie upominania się o
      zaległości płacowe?
    • Gość: As Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.12.09, 21:42
      Funkcjonariusze z drogówki? Nie rozumiem zupełnie, nigdy nie widziałam
      pieszego patrolu w białych czapkach z drogówki...Jak to rozumieć? To prewencja
      czy drogówka?
    • Gość: nieolsztynianin Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.chello.pl 01.12.09, 22:03
      A jak jest u Pana Naczelnika z kwestiami merytorycznymi ?
      Wypowiedź Pana Naczelnika w Portalu "Warmia i Mazury" w publikacji pt.
      "Instrukcja obsługi ronda Bema" nie daje pozytywnego świadectwa o
      kwalifikacjach. Nie dziwię się, że w publikacji (w tym samym portalu) pt.
      "Codziennie jeździmy po drogowym bublu" już głosu nie zabrał.

Mam nadzieję, że po tych dwóch w/w publikacjach olsztyńska drogówka w bieżącym
      roku już nie uskutecznia polowań na kierowców na rondzie Bema (zwłaszcza w
      odniesieniu do zjeżdżających ronda w kierunku dworców) i nie wmawia im
      wykroczeń, których nie popełnili.
      • Gość: gość Re: Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.12.09, 22:31
        Jakie płace?? W całej Polsce jest taka sama sytuacja. A w Olsztynie paru
        gamoniom i nierobom wydaje się, że będą wybierać szefa... Może im chodzi o szefa
        w związków zawodowych :) Smarkacze nie wiedzą co to mundur...
        • Gość: xyz Re: Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: 201.38.254.* 02.12.09, 06:04
          To wytlumacz madralo co to jest mundur, bo zdaje sie ze jestes
          kapralem lub sierzantem minionych czasow.
          • Gość: xyz Re: Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.09, 07:35
            znam tego naczelnika - wyjatkowy człowiek. w sensie negatywnym oczywiscie.cham
            zakompleksiony. mowienie o drugim sniadaniu wydaje mi sie absurdalne ale trzymam
            kciuki za wywaleniem pana g.
            • Gość: gość Re: Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.12.09, 12:17
              Od kiedy to pracownicy wybierają przełożonego?? Już mówiłem. Taki wybór jest w
              ZZ. Przełożony nie jest od lubienia. Po prostu ma być. Wiecznie aktualne
              powiedzenie - nie podoba się, to...odejdź ty, a nie odwołuj szefa. Cieniasy bez
              jaj. Mazgaje nie policjanci. Z byle czym lecą do mamusi, gazet, tv... Mundur do
              czegoś zobowiązuje. Śmiechu warte. Mobbingiem nazywają patrole piesze :)
              Sytuacja powinna być odwrócona. Normą jest patrol pieszy, a patrol zmotoryzowany
              jest nagrodą. Niebieskie pacanki kiedyś to zrozumieją, albo i nie... I żeby nie
              było. Nie znam tego ich/waszego przełożonego i to co piszę to nie w jego obronie.
              • weganin11 Re: Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa 02.12.09, 13:16
                Gość portalu: gość napisał(a):

> Od kiedy to pracownicy wybierają przełożonego?? Już mówiłem. Taki wybór jest w
                > ZZ. Przełożony nie jest od lubienia. Po prostu ma być. Wiecznie aktualne
                > powiedzenie - nie podoba się, to...odejdź ty, a nie odwołuj szefa. Cieniasy bez
                > jaj. Mazgaje nie policjanci. Z byle czym lecą do mamusi, gazet, tv... Mundur do
                > czegoś zobowiązuje. Śmiechu warte. Mobbingiem nazywają patrole piesze :)
                > Sytuacja powinna być odwrócona. Normą jest patrol pieszy, a patrol zmotoryzowan
                > y
                > jest nagrodą. Niebieskie pacanki kiedyś to zrozumieją, albo i nie... I żeby nie
                > było. Nie znam tego ich/waszego przełożonego i to co piszę to nie w jego obroni
                > e.
                Albo siedziałeś za Komuny i w stołek pierdziałeś , albo nie masz pojęcia o czym mowa
                • Gość: gość Re: Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.12.09, 14:05
                  Ani za komuny, ani w stołek.... I wiem co mówię.
                  • Gość: obSeRDak Re: Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.12.09, 16:15
                    gdybyś "gosciu" wiedział o czym mówisz to nie pisałbyś takich
                    bredni. Przeczytanie artykułu nie oznacza znajomości problemu jaki
                    został poruszony. To co tu napisali to brednie i żaden z policjantów
                    z nimi nie rozmawiał chyba za jakis w białej koszuli
                    • Gość: gość Re: Funkcjonariusze z drogówki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.12.09, 16:27
                      A skąd możesz widzieć skąd czerpię wiedzę?? Artykuł jest pokłosiem
                      nieudacznictwa policjantów płaczących. Niech tu, na forum, napiszą czego się
                      spodziewali wstępując w szeregi umundurowanej formacji? W ich/wasze płace (nie
                      dodatkowe bonusy) wliczona jest śmierć. Widziały gały co brały. Co według
                      nich/was oznacza noszenie munduru?? Czy to to samo co fartuch spawacza czy
                      tokarza? Bez urazy dla dobrze płatnych zawodów.
              • Gość: gość Re: Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.olsztyn.mm.pl 03.12.09, 10:45
                Nie bronisz jego bo sam nim jesteś pacanie.
    • Gość: z_firmy Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 12:10
      po skandalicznym zachowaniu tych "kolegów" tj. pójście z tematem do mediów to
      po pierwsze wstyd mi; po drugie zastanawiam się czy oni na pewno chcą innego
      naczelnika czy może komendanta miejskiego...a ja zawsze myślełem że RD to tacy
      zgrani i zaprawieni w bojach...pozdrowienia dla ciężko pracujących - uczciwych
      Policjantów RD KMP Ol-n!!!
      • Gość: ja Re: Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: *.olsztyn.mm.pl 03.12.09, 10:49
        U was nie ma ani ciężko pracujących ,ani uczciwych,to nie tylko moje zdanie,to
        co sie dzieje w tej formacji woła o pomstę do nieba.
    • Gość: władza władza to nie wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 18:49
      Oprócz tego , że jest się naczelnikiem trzeba też być człowiekiem ,
      a u pan G tego brakuje
    • Gość: Karosia85 Funkcjonariusze z drogówki chcą innego szefa IP: 62.49.201.* 03.12.09, 16:18
      Bez sensu ta cala akcja, czy ci policjanci nie wzieli pod uwage, ze
      nastepny naczelnik moze byc jeszcze gorszy?
      Jesli juz szef policji zgodzil sie z nimi porozmawiac o sprawie, to
      powinni naczelnika zbrac ze soba na spotkanie, wszystko byloby wtedy
      jasne. Jesli teraz szef policji nie zwolni naczelnika, to tych 20
      policjantow co sie podpisalo pod protestem ma przesrane.
      Tak czy inaczej to jest maloprawdopodobne,zeby policjanta z drogowki
      sie polepszylo.
      Szkoda, bo mozna bylo to inczej zalatwic, zamiast robic otwarta
      afere.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka