dioskorides 15.04.04, 18:02 dzień dobry przeprowadiłem sie, moze tu bedzie troche spokojniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: Może tu?? 15.04.04, 21:43 Jest Diosko spokojnie... i to o wiele :) Sam widzisz, nic sie praktycznie nie dzieje, ale moze jak jeszcze pare osob dojdzie, to i moze taki "zreformowany hyde park" nam powstanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.04, 00:46 Ano sie nie dzieje, bo jakos malo osob tu jest :P A nawet jak ktos przyjdzie to nie pisze prawie nic :( Ciezko jest pociagnac forum w 2-3 osoby, wiec po jakims czasie ludziska sie poddaja i opuszczaja gazete. Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 16.04.04, 13:19 Ja chętnie popiszę z Wami, ale jakos tematów mało:(( Mimo, że mieszkam tu prawie 2 lata, to jeszcze nie wciągnęło mnie życie tego miasta ( o ile takowe istnieje). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.04, 13:39 Serdecznie witamy na forum, jak i w miescie :)) Jak kazde miasto takze Elblag ma swoje zycie. Moze nie jest ono tak widoczne, ale istnieje :) No to zakladaj tematy :D Chetnie porozmawiamy. Pytaj sie o wszytstko, czego chcesz sie dowiedziec, z czym masz problem. Moze bedziemy mogli pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ssowl Re: Może tu?? 16.04.04, 00:38 Welcome Diosko :) Życze miłego użytkowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 16.04.04, 14:25 dzięki za miłe powitanie. prawdę powiedziawszy to robiłąm już kilka podchodów do tego forum, ale nie było z reguły o czym pisac:(( Zaraz coś wymyślę;0) Kiedyś weszłam na hyde park na elblag.pl, ale tego (akurat może wtedy) nie dało się czytać. słoneczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.04, 14:33 HP jest dosc specyficzne, ale ostatnio jest tam niezle bagdno. Wiele osob przestalo tam pisac, a jak pisza to tylko sporadycznie. Chyba za duzo dzieci dorwalo sie do kompow w domu i wypisuja co im tylko wpadnie do glowy. P.S No pogode mamay naprawde ladna :)) Mogla taka byc tydzien temu tez :// Odpowiedz Link Zgłoś
dioskorides Re: Może tu?? 16.04.04, 17:42 byleby tylko małolactwo z HP nie przylazło Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.04, 18:18 Chyba nam to nie grozi. Jakos raczej spokojnie sie tu zachowujemy, no chyba ze ktos wypisuje bzdury o Naszym pieknym miescie :)) Wtedy jestemy zli :P A na zaczepki szczeniakow jestemy obojetni :D Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 16.04.04, 21:31 uuuu a jak się Wam narażę krytyką tego pięknego miasta?? :(( Nie bijcie, proszę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 02:32 Hehe nie no, az takstraznie to nie jest :)) Ale pomysl 5 razy zanim cos napiszesz ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 17.04.04, 20:57 Jak cos zle napiszesz, to kara musi byc. Ale nie jakies tortury cielesne, ale piwko nam postawisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 22:04 Slusznie prawisz francuz :D Browarek i wyjasnienia powinny wystarczec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 17.04.04, 23:07 No to bardzo sie ciesze... tylko napisz teraz cos zle, musimy wyprobowac system :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 23:30 Nie prowokuj francuz, nie prowokuj !! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 18.04.04, 10:15 Już widzę pierwszą prowokację z tym powietrzem:))echhhh pozdrowienia i wstrzymajcie się.. dajcie się rozkrecić:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 18.04.04, 14:12 No dobra... poniewaz dzis niedziela to damy Ci spokoj,,, ale za 2 tygodnie nam... zaspiewasz w Hollywoodzie. To jest dopiero zadoscuczynienie :P Odpowiedz Link Zgłoś
zasadniczo_wodnik welcome to the jungle 19.04.04, 11:30 Skoro językowi puryści i wielbiciele pettingu składnią oraz kapryśną czcionką zalegli teraz tutaj to się "przyłanczam" :-)rezerwuje sobie posadę tego dziadka z loży szyderców w Muppet Show i poproszę drugiego do parki ;-) -------------------- "Czas nie śpieszy, to My nie nadążamy" Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: welcome to the jungle 19.04.04, 11:51 zasadniczo to nie zrozumiałam :P Po co Ci te "fajerwerki językowe"?? (tym bardziej, że nie mają one sensu żadnego:)) Ja się nie przyłączę do loży, gdyż wybieram krzesełko przy fortepianie- mów mi Rolf:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czydziecha Re: welcome to the jungle 19.04.04, 16:26 Zasadniczo to sie z lekka posun:) Witam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zasadniczo_wodnik Re: welcome to the jungle 21.04.04, 18:09 Cześć siostro! Jak tam life po czydziestce - tak miało właśnie być? :-))) Miłego ogarniania bieżączki. Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 19.04.04, 11:44 hahahah gdybym miała zaśpiewać to chyba byś tego nie wytrzymał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 20.04.04, 09:55 No nie wiem, nie wiem, to Ty nie widzialas(slyszalas) mnie jeszcze w akcji :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Może tu?? 19.04.04, 22:10 francuz_el napisał: > No to bardzo sie ciesze... tylko napisz teraz cos zle, musimy wyprobowac > system :P To może jakiś wątek o najlepszych pizzeriach;)? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 10:13 Hehehe, mysle ze wlasnie o to francuzowi chodzilo ;) Pizzerie... temat rzeka Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 20.04.04, 11:09 Moze na razie nie bawmy sie w typowo portelowskie tematy typu: pizzerie, rowery itd. OK? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Może tu?? 20.04.04, 11:14 francuz_el napisał: > Moze na razie nie bawmy sie w typowo portelowskie tematy typu: pizzerie, rowery > > itd. OK? :) Pozwoliłam sobie po prostu na malutką prowokację;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 11:30 Spox, jak bedziesz gotowy to daj znac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 21.04.04, 19:33 Tak w ogole Rosa to powinnismy stworzyc jakis zarzad, na ktorym bysmy omawiali polityke forumowa m.in. zakladanie roznych watkow itd. :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.04.04, 20:43 Hehe, widze ze za malo Ci jeszcze wladzy ;)) W sumie mozna napisac do GW, aby umozliwilo moderowanie i po problemie ;)) Pozniej sie oglosi wyniki wyborow, ktore oczywiscie nie beda jawne, bo narod bladzi i nie wie co jest dla niego dobre ;D Dobra mysl :) Niniejszym mozna powiedziec, ze w przyszlosci beda poszukiwani specjalisci z takich dziedzin jak "wulgarne slowa", "nietaktowne odzywki", "rasizm w XXIw" itp :))) CV i list motywacyjny mozna przsylac na adres e-mailowy francuza do dnia 20.IV.2004 roku :] ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 08:07 Chyba rasizm dot.miast :P Tak w sumie to mialbym ochote byc widoczny z czerwona czcionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 09:00 Hehehe, wiesz mi by stykal kolor granatowy ;P Czerowny dopiero po jakims czasie :] Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 09:54 Do granatowego to musialbys sie jeszcze troche podszkolic, skoro nie wiesz, ze Prochnik to dzielnica Elblaga :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 10:04 Hehe. Wiesz ja po prostu tak pisalem, aby troche licznik podkrecic ;D No i poza tym to juz teraz wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 11:32 Jednak internet takze uczy, nie tylko bawi :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 11:40 No jasne, ze uczy :) Mysle, ze zabawa jest poboczna zaleta neta :P Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 22.04.04, 12:07 o qrcze, co za teksty?? czuje sie jak pierwszoklasistka:)) zaraz zaplotę sobie warkoczyki i założę białą bluzeczkę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 12:17 Hmm brzmi interesujaco ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 22.04.04, 13:53 no siedze już w ławeczce i czekam na lekcję o tym, że neciu uczy, a przy okazji bawi:))tylko zapomianłam papuci na zmianę;(( Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 18:06 A ta biala bluzeczka to jak wyglada?? Moze nauczycielem jeszcze zostane :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 19:12 Hehe, monotematyczny jestes ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 22.04.04, 19:51 A jak bys to inaczej, w bardziej dyplomatyczny sposob powiedzial ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 22.04.04, 19:55 No jak chcesz to mozesz nawac to bez dyplomacji :P Myslalem, ze chcesz to jakos tak lagodnie czy cos, no ale sie mylilem chyba :P Ty jestes taki bezpruderyjny typ co ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 19:57 Nawet nie wiesz jak :P i lepiej zebys nie wiedzial... musze miec w koncu jakies tajemnice :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 22.04.04, 21:49 A ja nie chce poznac Twoich tejemnic :P Miej se ile i jakie chcesz (byle nie zgrazaly one cudzemu zyciu:P). Kazdy musi je miec :D Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 22.04.04, 23:30 No to OK. Jak Cie gdzies spotkam to nie musze sie obawiac tak ?? ;) Tylko prosze - NIE SPIEWAJ ;D Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 23.04.04, 00:34 Ze spiewaniem to nie moge obiecac, ale reszta spoko :P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 23.04.04, 08:28 No to ja juz sam zadbam, aby mnie to jakos ominelo :P Tylko bys musial mnie kiedys uprzedzic, ze masz takie zamiary, abym szoku nie doznal :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 23.04.04, 11:17 Ja sie nie biore za spiewanie, ani tym bardziej za tanczenie :P Znam swoje miejsce w szeregu :] Choc jak ostatnio bylem w Holly, to znalazly sie znakomite przyklady na slowa "Spiewac kazdy moze...." Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 23.04.04, 14:54 Wiesz marija... ja to i zaspiewam i zatancze, choc ludzie przyznaja,ze choreografia mi lepiej wychodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 23.04.04, 17:36 a może ogniste tango z różą w zębach??? Oj popatrze chętnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 23.04.04, 17:46 No nie wiem, nie wiem... chyba,ze znajdzie sie roza i druga osoba... w koncu do tanga trzeba dwojga :) Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 23.04.04, 18:47 Rozpiszmy "casting":))))) partnerka do tanga dla francuza - pilnie poszukiwana. Francuz określ wymagania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 23.04.04, 20:33 Hmmm... wymagania? Musi mi sie podobac :P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 26.04.04, 22:06 No to zes sie okreslil :P Zapodaj linka jakiegos z przykladowa niewiasta i bedziemy wiedziec kogo Ci podprowadzic w piatkowy wieczor ;D Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 00:20 Zdajcie sie na wlasna intuicje, sam ocenie,czy mi sie podoba :P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 27.04.04, 01:57 Taaa, nie ma glupich :P Musisz najpierw Nas jakos nakierowac. Idzisz na latwizne jak urzednicy z ...sztyna :PP Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 08:41 Nie obrazaj mnie od urzednikow stamtad :P Ja nie wiem, troche kreatywnosci nie zaszkodzi... ale niech tam, sprobuje niedlugo cos wkleic... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 27.04.04, 11:05 Wiedzialem, ze takie porownanie Cie zmobilizuje :DD Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 11:20 No dobra, najchetniej widzialbym taka: ok.172-174 cm wzrostu, slowianska uroda, klasyczne rysy twarzy, wlosy dlugie, niekoniecznie blond, ale nie rude(naturalnie rude)... po prostu ladna, zgrabna i powabna, no i musi miec troche oleju w glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 27.04.04, 11:31 Hmm z tym ostatnim to zaweziles znaczaco krag ;)) No, ale na powaznie to nie znam zbyt wielu kobiet o rudych wlosach wiec nadzieja w mariji. Moze ona kogos dla Ciebie znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 15:11 Przeciez napisalem,zeby nie ruda... nie przeczytales mnie dokladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 27.04.04, 17:47 No fakt nie doczytalem chyba. No to w takim ukladzie moze uda sie kogos dla Ciebie znalezc :] Choc o inteligentne blondynki moze byc ciezko w mecce "pinki" ;D Wiekszosc fajnych jest zajeta juz :P No, ale moze jakas brunetka sie znajdzie :) Pogadam z SsOwL'em, moze jemu sie uda cos tam wylookac i podprowadzic w piatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 23:24 Qrcze... ale tu wszyscy o mnie dbaja :P Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 28.04.04, 12:13 uuuu, ale masz wymagania 172-174 cm?? Jasny piernik, ale jesteś konkretny;)) Ja chyba nie pomogę w poszukiwaniu, gdyż moje koleżanki: 1.są na oko 7-10 lat starsze 2.z reguły to mężatki 3.większość wolnych nie mieszka w elblagu, a tanga na odległość nie da się zatańczyć:)) I co my zrobimy?? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 28.04.04, 14:14 Wiesz... no nie musza byc idealnie takie, jak napisalem... Rosa chcial konkretow,wiec napisalem ;) Wierze w was jednak,ze cos wymyslicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 28.04.04, 15:05 A właściwie to my szukamy partnerki od tanga, a nie do ołtarza, no nie?? więc chyba powinna przede wszystkim dobrze tańczyć?? To taka moja sugestia:0)Może rosa sie przebierze za 'niunie"?? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 28.04.04, 16:39 NIe wiem czy sie obrazic czy smiac :P Obawiam sie, ze nawet najlepszy chirurg i charakteryzacja nie upodobnily by mnie do "niuni". Za wysoki, za lysy i w ogole za bardzo pizniety :P Francuz moze potwierdzic przynajmniej czesc z tego :] Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Może tu?? 28.04.04, 17:12 co to znaczy pizniety???? No wiesz, podejrzewac mnie, że chcialam Cię obrazic:(( ja tylko chcialam ozywic watek i sie usmiechnac. ale nie przejmuj sie ja tez nie pasuje od opisu idealu francuza-za mała, zbyt obrośnięta i raczej nie tańczę, bo całymi dnaimi wcinam banany na drzewach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Może tu?? 28.04.04, 18:32 Kazdy facet jest pizniety :) Jeden na mniejsza ilosc "rzeczy" a drugi na wieksza :P Ja mam wiele takich rzeczy wiec odpadam :P Nie no spoko, nie obrazilem sie :D Usmiechu troche wprowadzilas w watek :) To Ty jedziesz na mase skoro banany wpierdzialasz przez caly dzien ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Może tu?? 28.04.04, 19:18 A moze chcesz latac jak Adam Malysz i zaoszczedzic na biletach lotniczych? Podpowiem, jeszcze sa do tego potrzebne bulki ;P Rzeczywiscie Rosa, zeby nie wiem jak sie staral, nie da rady sie przerobic na niunie ;P Odpowiedz Link Zgłoś