Dodaj do ulubionych

Może tu??

15.04.04, 18:02
dzień dobry przeprowadiłem sie, moze tu bedzie troche spokojniej
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: Może tu?? 15.04.04, 21:43
      Jest Diosko spokojnie... i to o wiele :) Sam widzisz, nic sie praktycznie nie
      dzieje, ale moze jak jeszcze pare osob dojdzie, to i moze taki "zreformowany
      hyde park" nam powstanie :)
      • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.04, 00:46
        Ano sie nie dzieje, bo jakos malo osob tu jest :P A nawet jak ktos przyjdzie to
        nie pisze prawie nic :( Ciezko jest pociagnac forum w 2-3 osoby, wiec po jakims
        czasie ludziska sie poddaja i opuszczaja gazete.
        • marija78 Re: Może tu?? 16.04.04, 13:19
          Ja chętnie popiszę z Wami, ale jakos tematów mało:(( Mimo, że mieszkam tu
          prawie 2 lata, to jeszcze nie wciągnęło mnie życie tego miasta ( o ile takowe
          istnieje). Pozdrawiam
          • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.04, 13:39
            Serdecznie witamy na forum, jak i w miescie :)) Jak kazde miasto takze Elblag
            ma swoje zycie. Moze nie jest ono tak widoczne, ale istnieje :) No to zakladaj
            tematy :D Chetnie porozmawiamy. Pytaj sie o wszytstko, czego chcesz sie
            dowiedziec, z czym masz problem. Moze bedziemy mogli pomoc.
    • ssowl Re: Może tu?? 16.04.04, 00:38
      Welcome Diosko :) Życze miłego użytkowania :)
      • marija78 Re: Może tu?? 16.04.04, 14:25
        dzięki za miłe powitanie. prawdę powiedziawszy to robiłąm już kilka podchodów
        do tego forum, ale nie było z reguły o czym pisac:(( Zaraz coś wymyślę;0)
        Kiedyś weszłam na hyde park na elblag.pl, ale tego (akurat może wtedy) nie dało
        się czytać. słoneczne pozdrowienia
        • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.04, 14:33
          HP jest dosc specyficzne, ale ostatnio jest tam niezle bagdno. Wiele osob
          przestalo tam pisac, a jak pisza to tylko sporadycznie. Chyba za duzo dzieci
          dorwalo sie do kompow w domu i wypisuja co im tylko wpadnie do glowy.
          P.S
          No pogode mamay naprawde ladna :)) Mogla taka byc tydzien temu tez ://
    • dioskorides Re: Może tu?? 16.04.04, 17:42
      byleby tylko małolactwo z HP nie przylazło
      • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.04, 18:18
        Chyba nam to nie grozi. Jakos raczej spokojnie sie tu zachowujemy, no chyba ze
        ktos wypisuje bzdury o Naszym pieknym miescie :)) Wtedy jestemy zli :P A na
        zaczepki szczeniakow jestemy obojetni :D
        • marija78 Re: Może tu?? 16.04.04, 21:31
          uuuu a jak się Wam narażę krytyką tego pięknego miasta?? :(( Nie bijcie,
          proszę:))
          • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 02:32
            Hehe nie no, az takstraznie to nie jest :)) Ale pomysl 5 razy zanim cos
            napiszesz ;)))))))
          • francuz_el Re: Może tu?? 17.04.04, 20:57
            Jak cos zle napiszesz, to kara musi byc. Ale nie jakies tortury cielesne, ale
            piwko nam postawisz :P
            • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 22:04
              Slusznie prawisz francuz :D Browarek i wyjasnienia powinny wystarczec ;)
            • marija78 Re: Może tu?? 17.04.04, 22:05
              Oki:))
              • francuz_el Re: Może tu?? 17.04.04, 23:07
                No to bardzo sie ciesze... tylko napisz teraz cos zle, musimy wyprobowac
                system :P
                • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 23:30
                  Nie prowokuj francuz, nie prowokuj !! :))))
                  • marija78 Re: Może tu?? 18.04.04, 10:15
                    Już widzę pierwszą prowokację z tym powietrzem:))echhhh
                    pozdrowienia
                    i wstrzymajcie się.. dajcie się rozkrecić:)
                    • francuz_el Re: Może tu?? 18.04.04, 14:12
                      No dobra... poniewaz dzis niedziela to damy Ci spokoj,,, ale za 2 tygodnie
                      nam... zaspiewasz w Hollywoodzie. To jest dopiero zadoscuczynienie :P
                      • zasadniczo_wodnik welcome to the jungle 19.04.04, 11:30
                        Skoro językowi puryści i wielbiciele pettingu składnią oraz kapryśną czcionką
                        zalegli teraz tutaj to się "przyłanczam" :-)rezerwuje sobie posadę tego dziadka
                        z loży szyderców w Muppet Show i poproszę drugiego do parki ;-)

--------------------
                        "Czas nie śpieszy, to My nie nadążamy"
                        • marija78 Re: welcome to the jungle 19.04.04, 11:51
                          zasadniczo to nie zrozumiałam :P Po co Ci te "fajerwerki językowe"?? (tym
                          bardziej, że nie mają one sensu żadnego:))
                          Ja się nie przyłączę do loży, gdyż wybieram krzesełko przy fortepianie- mów mi
                          Rolf:))
                        • czydziecha Re: welcome to the jungle 19.04.04, 16:26
                          Zasadniczo to sie z lekka posun:)
                          Witam:))
                          • zasadniczo_wodnik Re: welcome to the jungle 21.04.04, 18:09
                            Cześć siostro! Jak tam life po czydziestce - tak miało właśnie być? :-)))
                            Miłego ogarniania bieżączki.
                      • marija78 Re: Może tu?? 19.04.04, 11:44
                        hahahah gdybym miała zaśpiewać to chyba byś tego nie wytrzymał:))
                        • francuz_el Re: Może tu?? 20.04.04, 09:55
                          No nie wiem, nie wiem, to Ty nie widzialas(slyszalas) mnie jeszcze w akcji :P
                • dziuunia Re: Może tu?? 19.04.04, 22:10
                  francuz_el napisał:

> No to bardzo sie ciesze... tylko napisz teraz cos zle, musimy wyprobowac
                  > system :P

To może jakiś wątek o najlepszych pizzeriach;)?
                  • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 10:13
                    Hehehe, mysle ze wlasnie o to francuzowi chodzilo ;) Pizzerie... temat rzeka
                    • francuz_el Re: Może tu?? 20.04.04, 11:09
                      Moze na razie nie bawmy sie w typowo portelowskie tematy typu: pizzerie, rowery
                      itd. OK? :)
                      • dziuunia Re: Może tu?? 20.04.04, 11:14
                        francuz_el napisał:

> Moze na razie nie bawmy sie w typowo portelowskie tematy typu: pizzerie,
                        rowery
                        >
                        > itd. OK? :)

Pozwoliłam sobie po prostu na malutką prowokację;)
                      • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 11:30
                        Spox, jak bedziesz gotowy to daj znac ;)
                        • francuz_el Re: Może tu?? 21.04.04, 19:33
                          Tak w ogole Rosa to powinnismy stworzyc jakis zarzad, na ktorym bysmy omawiali
                          polityke forumowa m.in. zakladanie roznych watkow itd. :P
                          • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.04.04, 20:43
                            Hehe, widze ze za malo Ci jeszcze wladzy ;)) W sumie mozna napisac do GW, aby
                            umozliwilo moderowanie i po problemie ;)) Pozniej sie oglosi wyniki wyborow,
                            ktore oczywiscie nie beda jawne, bo narod bladzi i nie wie co jest dla niego
                            dobre ;D Dobra mysl :) Niniejszym mozna powiedziec, ze w przyszlosci beda
                            poszukiwani specjalisci z takich dziedzin jak "wulgarne slowa", "nietaktowne
                            odzywki", "rasizm w XXIw" itp :))) CV i list motywacyjny mozna przsylac na
                            adres e-mailowy francuza do dnia 20.IV.2004 roku :]
                            ROTFL
                            • francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 08:07
                              Chyba rasizm dot.miast :P Tak w sumie to mialbym ochote byc widoczny z czerwona
                              czcionka :)
                              • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 09:00
                                Hehehe, wiesz mi by stykal kolor granatowy ;P Czerowny dopiero po jakims
                                czasie :]
                                • francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 09:54
                                  Do granatowego to musialbys sie jeszcze troche podszkolic, skoro nie wiesz, ze
                                  Prochnik to dzielnica Elblaga :P
                                  • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 10:04
                                    Hehe. Wiesz ja po prostu tak pisalem, aby troche licznik podkrecic ;D No i poza
                                    tym to juz teraz wiem :P
                                    • francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 11:32
                                      Jednak internet takze uczy, nie tylko bawi :P
                                      • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 11:40
                                        No jasne, ze uczy :) Mysle, ze zabawa jest poboczna zaleta neta :P
                                        • marija78 Re: Może tu?? 22.04.04, 12:07
                                          o qrcze, co za teksty?? czuje sie jak pierwszoklasistka:)) zaraz zaplotę sobie
                                          warkoczyki i założę białą bluzeczkę;))
                                          • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 12:17
                                            Hmm brzmi interesujaco ;))
                                            • marija78 Re: Może tu?? 22.04.04, 13:53
                                              no siedze już w ławeczce i czekam na lekcję o tym, że neciu uczy, a przy okazji
                                              bawi:))tylko zapomianłam papuci na zmianę;((
                                              • francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 18:06
                                                A ta biala bluzeczka to jak wyglada?? Moze nauczycielem jeszcze zostane :P
                                                • Gość: rosa Re: Może tu?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 19:12
                                                  Hehe, monotematyczny jestes ;)))
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 19:45
                                                    Od razu monotematyczny... :P
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 22.04.04, 19:51
                                                    A jak bys to inaczej, w bardziej dyplomatyczny sposob powiedzial ??
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 19:52
                                                    A po co tu dyplomacja??
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 22.04.04, 19:55
                                                    No jak chcesz to mozesz nawac to bez dyplomacji :P Myslalem, ze chcesz to jakos
                                                    tak lagodnie czy cos, no ale sie mylilem chyba :P Ty jestes taki bezpruderyjny
                                                    typ co ?? :D
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 19:57
                                                    Nawet nie wiesz jak :P i lepiej zebys nie wiedzial... musze miec w koncu jakies
                                                    tajemnice :)
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 22.04.04, 21:49
                                                    A ja nie chce poznac Twoich tejemnic :P Miej se ile i jakie chcesz (byle nie
                                                    zgrazaly one cudzemu zyciu:P). Kazdy musi je miec :D
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 22.04.04, 22:39
                                                    Nie martw sie... nie zagrazaja ;)
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 22.04.04, 23:30
                                                    No to OK. Jak Cie gdzies spotkam to nie musze sie obawiac tak ?? ;) Tylko
                                                    prosze - NIE SPIEWAJ ;D
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 23.04.04, 00:34
                                                    Ze spiewaniem to nie moge obiecac, ale reszta spoko :P
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 23.04.04, 08:28
                                                    No to ja juz sam zadbam, aby mnie to jakos ominelo :P Tylko bys musial mnie
                                                    kiedys uprzedzic, ze masz takie zamiary, abym szoku nie doznal :)
                                                  • marija78 Re: Może tu?? 23.04.04, 10:34
                                                    A tańczyć będziecie???
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 23.04.04, 11:17
                                                    Ja sie nie biore za spiewanie, ani tym bardziej za tanczenie :P Znam swoje
                                                    miejsce w szeregu :] Choc jak ostatnio bylem w Holly, to znalazly sie znakomite
                                                    przyklady na slowa "Spiewac kazdy moze...."
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 23.04.04, 14:54
                                                    Wiesz marija... ja to i zaspiewam i zatancze, choc ludzie przyznaja,ze
                                                    choreografia mi lepiej wychodzi :P
                                                  • marija78 Re: Może tu?? 23.04.04, 17:36
                                                    a może ogniste tango z różą w zębach??? Oj popatrze chętnie:))
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 23.04.04, 17:46
                                                    No nie wiem, nie wiem... chyba,ze znajdzie sie roza i druga osoba... w koncu do
                                                    tanga trzeba dwojga :)
                                                  • marija78 Re: Może tu?? 23.04.04, 18:47
                                                    Rozpiszmy "casting":))))) partnerka do tanga dla francuza - pilnie
                                                    poszukiwana. Francuz określ wymagania:))
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 23.04.04, 20:33
                                                    Hmmm... wymagania? Musi mi sie podobac :P
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 26.04.04, 22:06
                                                    No to zes sie okreslil :P Zapodaj linka jakiegos z przykladowa niewiasta i
                                                    bedziemy wiedziec kogo Ci podprowadzic w piatkowy wieczor ;D
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 00:20
                                                    Zdajcie sie na wlasna intuicje, sam ocenie,czy mi sie podoba :P
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 27.04.04, 01:57
                                                    Taaa, nie ma glupich :P Musisz najpierw Nas jakos nakierowac. Idzisz na
                                                    latwizne jak urzednicy z ...sztyna :PP
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 08:41
                                                    Nie obrazaj mnie od urzednikow stamtad :P Ja nie wiem, troche kreatywnosci nie
                                                    zaszkodzi... ale niech tam, sprobuje niedlugo cos wkleic...
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 27.04.04, 11:05
                                                    Wiedzialem, ze takie porownanie Cie zmobilizuje :DD
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 11:20
                                                    No dobra, najchetniej widzialbym taka:

ok.172-174 cm wzrostu, slowianska uroda, klasyczne rysy twarzy, wlosy dlugie,
                                                    niekoniecznie blond, ale nie rude(naturalnie rude)... po prostu ladna, zgrabna
                                                    i powabna, no i musi miec troche oleju w glowie :)
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 27.04.04, 11:31
                                                    Hmm z tym ostatnim to zaweziles znaczaco krag ;)) No, ale na powaznie to nie
                                                    znam zbyt wielu kobiet o rudych wlosach wiec nadzieja w mariji. Moze ona kogos
                                                    dla Ciebie znajdzie :)
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 15:11
                                                    Przeciez napisalem,zeby nie ruda... nie przeczytales mnie dokladnie...
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 27.04.04, 17:47
                                                    No fakt nie doczytalem chyba. No to w takim ukladzie moze uda sie kogos dla
                                                    Ciebie znalezc :] Choc o inteligentne blondynki moze byc ciezko w
                                                    mecce "pinki" ;D Wiekszosc fajnych jest zajeta juz :P No, ale moze jakas
                                                    brunetka sie znajdzie :) Pogadam z SsOwL'em, moze jemu sie uda cos tam wylookac
                                                    i podprowadzic w piatek :)
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 27.04.04, 23:24
                                                    Qrcze... ale tu wszyscy o mnie dbaja :P
                                                  • marija78 Re: Może tu?? 28.04.04, 12:13
                                                    uuuu, ale masz wymagania 172-174 cm?? Jasny piernik, ale jesteś konkretny;)) Ja
                                                    chyba nie pomogę w poszukiwaniu, gdyż moje koleżanki:
                                                    1.są na oko 7-10 lat starsze
                                                    2.z reguły to mężatki
                                                    3.większość wolnych nie mieszka w elblagu, a tanga na odległość nie da się
                                                    zatańczyć:))
                                                    I co my zrobimy??
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 28.04.04, 14:14
                                                    Wiesz... no nie musza byc idealnie takie, jak napisalem... Rosa chcial
                                                    konkretow,wiec napisalem ;) Wierze w was jednak,ze cos wymyslicie :)
                                                  • marija78 Re: Może tu?? 28.04.04, 15:05
                                                    A właściwie to my szukamy partnerki od tanga, a nie do ołtarza, no nie?? więc
                                                    chyba powinna przede wszystkim dobrze tańczyć?? To taka moja sugestia:0)Może
                                                    rosa sie przebierze za 'niunie"??
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 28.04.04, 16:39
                                                    NIe wiem czy sie obrazic czy smiac :P Obawiam sie, ze nawet najlepszy chirurg i
                                                    charakteryzacja nie upodobnily by mnie do "niuni". Za wysoki, za lysy i w ogole
                                                    za bardzo pizniety :P Francuz moze potwierdzic przynajmniej czesc z tego :]
                                                  • marija78 Re: Może tu?? 28.04.04, 17:12
                                                    co to znaczy pizniety????
                                                    No wiesz, podejrzewac mnie, że chcialam Cię obrazic:(( ja tylko chcialam ozywic
                                                    watek i sie usmiechnac. ale nie przejmuj sie ja tez nie pasuje od opisu idealu
                                                    francuza-za mała, zbyt obrośnięta i raczej nie tańczę, bo całymi dnaimi wcinam
                                                    banany na drzewach;))
                                                  • rosa_el Re: Może tu?? 28.04.04, 18:32
                                                    Kazdy facet jest pizniety :) Jeden na mniejsza ilosc "rzeczy" a drugi na
                                                    wieksza :P Ja mam wiele takich rzeczy wiec odpadam :P Nie no spoko, nie
                                                    obrazilem sie :D Usmiechu troche wprowadzilas w watek :) To Ty jedziesz na mase
                                                    skoro banany wpierdzialasz przez caly dzien ;)))
                                                  • francuz_el Re: Może tu?? 28.04.04, 19:18
                                                    A moze chcesz latac jak Adam Malysz i zaoszczedzic na biletach lotniczych?
                                                    Podpowiem, jeszcze sa do tego potrzebne bulki ;P

Rzeczywiscie Rosa, zeby nie wiem jak sie staral, nie da rady sie przerobic na
                                                    niunie ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka