Dodaj do ulubionych

Dobranoc v.17

17.04.04, 23:32
Kurde, nie skończyłem w poprzednim wątku!
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:33
      aż się wrócę by zobaczyć co jest nieskończone :)
      a mówią , ze niedobrze się wracać :)
      • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:36
        dobranoc jest nieskączonością, to sie mówi z dnia na dzień, mam głęboką
        nadzieję , ze nie skończysz ?????
      • oso1 Re: Dobranoc v.17 17.04.04, 23:37
        chyba, że w słusznej sprawie
        a u nas choroszaja pogoda!!!
        • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 00:17
          dobranoc wszystkim
          jakos tako się porobiło, że piękności mamy wiele a i potrzeba wiele snu,
          podwójny sen to twardy sen chyba - może być:)

dobranoc wszystkim
          a szczególnie oso, cos dzis jest rozkojarzony, ale uwierzcie jest jaki jest,
          lubie go takiego :) z kimkolwiek rozmawia :)
          • oso1 Re: Dobranoc v.17 18.04.04, 00:18
            Ura, ura, ura
            • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 00:25
              dobrze wdepłam , to ten wątek , w którym się idzie spać ????????
              wszystko to było tym co tygryski najbardziej lubią - psocić :)
              dobrze , ze ktoś to naprawia ;)))))))))

przydaloby się zasnąć spokojnie - będzie jakaś kolysanka ? ;))))))

dobranoc wszystkim
              • oso1 Re: Dobranoc v.17 18.04.04, 00:28
                To są tak zwane mrożki,.... - oj oczka mrużą - o przsrane...
                • thor_tr Re: Dobranoc v.17 18.04.04, 21:57
                  "Rano trzeba wstać..."
                  Papatki:-)
                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 22:05
                    thor_tr - milo, ze o tym watku nie zapomniałeś, czasmi takie skromne slowo , a
                    cieszy - śpij spokojnie :)
                    • oso1 Re: Dobranoc v.17 18.04.04, 22:09
                      Dobranoc
                      :)
                      • Gość: giga Re: Dobranoc v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:13
                        Dobranoc Oso
                        Dobranoc Rita
                        kolorowych snów:)
                        • Gość: giga Re: Dobranoc v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:37
                          Jeszcze raz
                          dobrej nocy
                          • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 22:53
                            I na mnie przyszla pora :)
                            Przychodze , by złożyć życzenia Bardzo Szczęśliewgo poniedzialku

dobranoc wszystkim
                            • Gość: giga Re: Dobranoc v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 22:28
                              Dobranoc kochani:)
                            • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 22:30
                              "Usnęli wszyscy. Sędzia sam oczu nie zmruża.
                              Jako wódż gospodarstwa obmyśla wyprawę.
                              W pole i w domu przyszłą urządza zabawę."

jedna ciekawostka mi sie przypomniała, dzisiejsza, a więc wchodzi sobie
                              klientka, potkneła się o próg i mówi chyba kogoś spotkam, jakiegoś męższczyzną,
                              a ja do niej - służę Panem Tadeuszem i smiech ;)))))))

nie wiem co sie dzieje , ale śniła mi się Angela, która czekała w Krakowie na
                              zaproszenie na wizytę do Papieża. :)
                              a umnie strasznie rozrabiała :)

dobranoc wszystkim
                              • oso1 Re: Dobranoc v.17 19.04.04, 22:49
                                Shimanko
                                • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 22:48
                                  Pan niechaj do pałacu wraca
                                  I wyśpi się, bo jutro będzie wielka praca;
                                  Pan spać lubi, już pózno, drugi kur już pieje;
                                  Ja tu będę pilnować zamku, aż rozdnieje,
                                  A ze słoneczkiem stanę w olsztyńskim zaścianku.
                                  Na te słowa pan Hrabia ustąpił z krużganku :)

dobranoc wszystkim
                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 22:55
                                    dobranoc
                                    • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 23:09
                                      dobranoc giga, teraz zacząła mi chodzić gazeta jak burza wiosenna
                                      ale jutro do pracy
                                      miłych snów

zaraz położy się i bpkw - nie będziemy same ;)))))))))))
                                      oso - czuwa ;)))))
                                      • oso1 Re: Dobranoc v.17 20.04.04, 23:10
                                        Po pasztecie - dobrej nocy
                                        • bpkw Re: Dobranoc v.17 20.04.04, 23:27
                                          Czesc spiochy.
                                          • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 22:51
                                            Tu przerwał, lecz róg trzymał; wszystkim się zdawało,
                                            Że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało.

pora spać
                                            miłych snów Olsztynie
                                            • oso1 Re: Dobranoc v.17 21.04.04, 23:30
                                              A Ritka chodzi spać z Panem Tadziem, no to pozdrowionka i dobrej nocy.
                                              • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 22:47
                                                Pan Tadziu zajmuje pół łózka ;)))i ma okładkę twardą ;))))))))

"Dziś dla nas na świecie nieproszonych gości,
                                                W całej przeszlości i w całej przyszlości
                                                Jedna już tylko jest kraina taka,
                                                w której jest trochę szczęścia dla Polaka:
                                                Kraj lat dziecinnych ! On zawsze zostanie
                                                Święty i czysty jak pierwsze kochanie,
                                                Nie zburzony błędów przypomnieniem,
                                                Nie podkopany nadziei złudzeniem
                                                Ani zmieniony wypadków strumieniem."

dobranoc wszystkim
                                                miłej pracy i spania i wstania :)
                                                • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 23:01
                                                  Zostawiam Was w spokoju. Chcę poleżeć troszkę aby skupić myśli ;))))))))
                                                  Taka jestem zmęczona, taka zmęczona, a i Wam sądzę czas do łóżek ;))))))
                                                  Już prawie północ.

dobranoc wszystkim
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.17 24.04.04, 01:26
                                                    Już po północy - dobranoc
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 21:59
                                                    Myśl wielka zwykle usta do milczenia zmusza

dobranoc :)
                                                    bawcie się dobrze u Jurków i Wojtków
                                                    bay, bay
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.17 25.04.04, 00:34
                                                    No to dobrej nocy po pólnocy
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.17 25.04.04, 22:21
                                                    Dobranoc
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 22:50
                                                    "Niezbadana jest głębia serc ludzkich"
                                                    od poniedzialku trzeba to pogłebić
                                                    tylko, żebym rano nie zapomniała o tym ;)

usmiechów poniedzialkowych życzę
                                                    dobranoc wszystkim
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 22:37
                                                    mycie, spanko, lulanko i wstanko ranko
                                                    dobranoc wszystkim
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.17 26.04.04, 22:41
                                                    aaaaaaaanoooooooo, to było ziewnięcie
                                                    Dobranoc
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.17 27.04.04, 21:30
                                                    Szybsze dzisiaj dobranoc
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 21:37
                                                    dobrze, śpij spokojnie, a oglądałeś zdjęcia w Olsztynie pieknym o rowerowaniu ?
                                                    są zdjęcia, dużo zdjęć z lasów olsztyńskich i nie tylko, można sie zapatrzeć
                                                    śpij spokojnie oso - czuwam !
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 22:36
                                                    oso - Ty śpisz przed monitorkiem ;) ??????
                                                    a klawiaturka sam pracuje, to jakaś nowoczesna , dobra klawiaturka :)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.17 27.04.04, 22:56
                                                    Teraz to dobranoc - pa
                                                  • em.erka Re: Dobranoc v.17 27.04.04, 23:02
                                                    idę już spać bo jutro nie wstanę i oczywiście trzeba dojechac do Centrum, a ja
                                                    mieszkam w Wawie a tam jak wiecie co się dzieje, wszystko pozamykane i objazdy
                                                    wszędzie. Pozdrawiam osoby pracujące jutro, papapapa i dobranoc :-) słodkich
                                                    snów życzę mojemu kochanemu miastu jakim jest Olsztyn :-)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 23:15
                                                    życzę miłego wstawania w Warszawie - bardzo współczuję tego chaosu, chociaż
                                                    mówią , ze w-wa jest wymarła - nie wiem czy jutro będą zbierać prochy ;))))))
                                                    tak dosłownie sobie mówią w tv

ja idę liczyć baranki po polsku, bo po europejsku jeszcze nie umię

dobranoc wszystkim
                                                  • Gość: em.erka Re: Dobranoc v.17 IP: *.crowley.pl 27.04.04, 23:19
                                                    no dobrze już naprawdę idę spać bo nie wstanę jutro z łóżka pa wszystkim co
                                                    jeszcze nie śpią. Pociesze was tym że piątek i poniedziałek są dniem wolnym :-)
                                                    czyli mamy bardzo długiiiii weekenddddddddd
                                                  • bpkw Re: Dobranoc v.17 28.04.04, 00:03
                                                    Śpiochy poszły spać. No to ja również idę do sypialni.
                                                    ŚPIJCIE WSZYSCY DOBRZE. Em.erko, Warszawie raczej nic nie grozi. Z dużej chmury
                                                    bedzie pewnie maly deszcz. I tego przede wszystkim życzę olsztyńskim i
                                                    warszawskim warszawiakom.
                                                    Dobranoc.
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 22:55
                                                    Śpijcie grzecznie , róczki na kołderki i twarzyczką do sufitu :)

Czy ktoś wcześniej wstaje? - prosze mnie obudzić o 5.30 - dzięki!

dobranoc wszystkim
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.17 28.04.04, 23:02
                                                    No to dobranoc
                                                    Shimanko
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.17 29.04.04, 21:52
                                                    Jutrzejsza noc przed nami
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 21:55
                                                    będzie to ostatnia noc wolności ;)))))))))))
                                                    jutro idziemy by wejść pojutrze, wezmę ze sobą bagaż ;)))
                                                    tylko co włożyć do plecaka ?????????
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 22:44
                                                    wiem - włożę miłe sny i marzenia, o wspomnieniach też nie zapomne
                                                    Otwórzmy serca, otwórzmy drzwi tak brzmią slowa piosenki której słycham

dobranoc wszystkim
                                                    jutro tez sloneczko wejdzie :)
                                                    i weekeeeeeeeeeeeeeeend :)
    • bpkw Re: Dobranoc v.17 29.04.04, 23:37
      Dobranoc. Za 24 godz i 24 minut bedziemy krajem unijnym. Rita, Oso. Czy np. w
      1982 r. przyszłoby Wam coś takiego do głowy ????????? .
      Młodzieży forumowej wyjaśniam, że w roku 1982 nie miała miejsca bitwa pod
      Grunwaldem.
      • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.05.04, 00:10
        nie- bpkw
        dziś po raz pierwszy idę spać unijnie - nie wiem jak będzie róznica w spaniu -
        jutro opowiem

unijne dobranoc wszystkim
        • Gość: giga Re: Dobranoc v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 22:59
          Dobrej nocy, miłej niedzieli:))
          • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.05.04, 23:04
            Iwaszkiewicz - europejskim -obywatelom
            " Noc
            Siostra noc mnie przygarnie połą swego płaszcza
            I świat się odnajduje - w miarę jak świat zanika "

dobranoc wszystkim
            miłej niedzieli
            • Gość: giga Re: Dobranoc v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:18
              Uciekam, dobrej nocy wszystkim:)
              • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 23:05
                Cały Olsztyn położyłam do łózek
                dobranoc wszystkim

a jutro, jutro to ........... ;))))
    • Gość: KOWALSKI JAN Re: Dobranoc v.17 IP: *.elpos.net 03.05.04, 00:13
      dla wszystkich pieknych kobiet dlugi pocalunek na dobranoc
      • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 23:02
        ja słyszałam, że nie ma kobiet brzydkich

jestem dziś bardzo zmęczona, padam jednym slowem, wiecej czytałam niż pisalam,
        ale do wszystkiego trzeba miec wienę, ja dziś jej nie miałam :)

a jutro, jutro - poranna podwójna kawa, żeby włączyć się w kołowrót :)

dobranoc wszystkim
        • Gość: KOWALSKI JAN Re: Dobranoc v.17 IP: *.elpos.net 03.05.04, 23:10
          > ja słyszałam, że nie ma kobiet
          brzydkich
          oczywiscie ze nie sa tylko troche mniej
          ladne
          DOBRANOC
          • oso1 Re: Dobranoc v.17 03.05.04, 23:24
            Dobrej nocki
            • bpkw Re: Dobranoc v.17 03.05.04, 23:44
              Brzydkie kobiety ???. Oczywiscie, ze ich nie ma.
              Tylko, jak spiewal Irek Dudek, wina czasem brak...
              • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 23:16
                wino to Wam potrzebne całkiem do czego innego :)
                Panie Kowalski , czy policzek pana satysfakcjonyje i nie tylko dla Pana, dla
                reszty Forumowiczów też :)

dobranoc i miłych snów
                • oso1 Re: Dobranoc v.17 04.05.04, 23:21
                  No to buźka (w policzek) kobietom i grabulka chłopom
                  siemka
    • to.ya Re: Dobranoc v.17 04.05.04, 23:29
      Kolorowych i słonecznych snów, z pieknymi księżniczkami, odważnymi rycerzami,
      przyjaznymi smoczycami i smokami, czystymi jeziorami...
      Buziaczki i słodkie całusy wszystkim!
      :))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 23:08
        przyszlo mi sie już pożegnać - śpijcie spokojnie, bezsennym życze snu, byle do
        rana :)

Olsztyn powinien już grzecznie spać - przykryję Was kołderką :)
        • Gość: KOWALSKI JAN Re: Dobranoc v.17 IP: *.elpos.net 06.05.04, 10:42
          www.kartki.ng.pl/index.php3?kat=5&id=8&kartka=1 dla urazonych kobiet
          kwiatki na przeprosiny zeby poprawic wasze smutne miny DOBRANOC [PISZE TO JUZ
          TERAZ BO WIECZOREM NIE DORWE SIE DO KOMPUTERA]
      • oso1 Re: Dobranoc v.17 05.05.04, 23:09
        Shimanko - jutro śniadanko
        • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 23:07
          kolorowych snów
          www.kartki.ng.pl/index.php3?kat=1&id=7&kartka=1
          dzis Mickiewicz otuli Was snem :)

DOBRANOC
          Dobranoc! już dziś więcej nie będziem bawili,
          Niech snu anioł modrymi skrzydły cię otoczy,
          Dobranoc, niech odpoczną po łzach twoje oczy,
          Dobranoc, niech się serce pokojem zasili.

Dobranoc, z każdej ze mną przemówionej chwili
          Niech zostanie dźwięk jakiś cichy i uroczy,
          Niechaj gra w twoim uchu; a gdy myśl zamroczy,
          Niech się mój obraz sennym źrenicom przymili.

Dobranoc, obróć jeszcze raz na mnie oczęta,
          Pozwól lica. - Dobranoc - chcesz na sługi klasnąć?
          Daj mi pierś ucałować. - Dobranoc, zapięta.

- Dobranoc, już uciekłaś i drzwi chcesz zatrzasnąć.
          Dobranoc ci przez klamkę - niestety! zamknięta!
          Powtarzając: dobranoc, nie dałbym ci zasnąć.

• bpkw Re: Dobranoc v.17 06.05.04, 23:40
            Gość portalu: rita

Daj mi pierś ucałować. - Dobranoc, zapięta.

Powtarzając: dobranoc, nie dałbym ci zasnąć.

Nie wiem dlaczego najbardziej kocham te dwa fragmenty "mickiewiczowskiej
            dobranocki"

Dobranoc Kochani.
            • oso1 Re: Dobranoc v.17 06.05.04, 23:48
              Bo lekka, ciepłem letnim powoli rozgrzana
              Roztopiła się lodu cukrowego piana
              I dno odkryła, dotąd zatajone oku;

Dobranoc
              • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 16:47
                wczoraj forum było zepsute , dzis za wczoraj życzę popołudniowej drzemki do
                wieczora

mam nadzieję , że dziś wieczorem wróci do formy :)
                • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 23:01
                  do spania wszyscy, mamy problem i trzeba sie z nim przespać

Dobranoc, spij słodko już
                  Zamknij zmęczone oczęta...
                  Spokojnie, nie płacz już
                  Otrę każdą łzę z policzków Twych...

www.go2sleep.be/
                  • oso1 Re: Dobranoc v.17 08.05.04, 23:13
                    Dobrej nocki
                  • bpkw Re: Dobranoc v.17 08.05.04, 23:13
                    Dobranoc
                    • sola28 Re: Dobranoc v.17 08.05.04, 23:41
                      Czyżbym jako ostatnia dziś szła spać?
                      Dobrej nocki :)
                      • bpkw Re: Dobranoc v.17 09.05.04, 21:46
                        Musze konczyc. Mam jeszcze troszke zajec. Dobranoc forum.
                        • oso1 Dobranoc 09.05.04, 22:49
                          No to spańku
                        • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 22:51
                          dobranoc forum - milych snów

Bez granic
                          Potoki mają swe łoża
                          I mają granice morza
                          Dla swojej fali -
                          I góry, co toną w niebie,
                          Mają kres dany dla siebie.
                          Nie pójdą dalej!

Lecz serce, serce człowieka,
                          Wciąż w nieskończoność ucieka
                          Przez łzy, tęsknoty, męczarnie
                          I wierzy, że w swoim łonie
                          Przestrzeń i wieczność pochłonie
                          I niebo całe ogarnie.

Adam Asnyk

• oso1 Re: Dobranoc v.17 10.05.04, 22:35
                            Jak Asnyk to Asnyk

Dosyć łez, po co te smutki?
                            Czas się nareszcie rozchmurzyć!
                            Poranek życia tak krótki,
                            Trzeba go użyć.

Dobranoc Rodacy, a ja do pracy!

• bpkw Re: Dobranoc v.17 10.05.04, 22:36
                            Powiem krotko. Ide spac. Dobranoc.
                            • Gość: emerka Re: Dobranoc v.17 IP: *.crowley.pl 10.05.04, 22:40
                              ja też już znikam papapa wszystkim dobranoc ;-)
                              • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 22:59
                                - O , gwiazdozbiory, czy jesteście nam choć teraz życzliwe ?
                                "Jesteśmy Wam zyczliwe" - odparły
                                widzicie ? -możemy iść spokojnie spać

spanie to wielka przyjemnośc
                                spijcie spokojnie
                                dobranoc wszystkim
                                • oso1 Re: Dobranoc v.17 11.05.04, 02:33
                                  No to dobranoc
                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 20:46
                                    idzie burza i w każdym momencie mogę odejść, więc gdyby to ........
                                    • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 23:10
                                      tak po cichutku na palcach potuptam sobie do łózeczka, nikogo nie ma na forum,
                                      wszyscy śpią

dobranoc i miłych snów

oso - ty za pózno chodzisz spać
                                      • oso1 Re: Dobranoc v.17 12.05.04, 01:19
                                        Ja? Przecież mówiłem, że pracuję.
                                        Dobranoc
                                        • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 22:37
                                          będzie zmiana - strasznie ziewam :)
                                          I wtem cięzka marzeniami na pierś spada glowa
                                          I tak wam usneła ostatnia casarzowa.

dobranoc wszystkim
                                          • oso1 Re: Dobranoc v.17 12.05.04, 23:38
                                            Cesorz to ma klawe życie
                                            Dobranoc
                                            • bpkw Re: Dobranoc v.17 13.05.04, 21:58
                                              Dzis ja otwieram watek spiocha. Dobranoc linii Olsztyn-Warszawa-Krakow.
                                              • oso1 Re: Dobranoc v.17 13.05.04, 22:07
                                                No to dobrych snów
                                                • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 22:51
                                                  wszystkim życze miłego weekendu - i na wyjazdach i w domu i wszędzie gdzie losy
                                                  was wiodą :)

dobranoc wszystkim

• Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 22:59
                                                    ...Tylko oczu rozmowa ...

Tylko oczu rozmowa ...

uszom
                                                    nic
                                                    to
                                                    nie powie

nie podsłucha
                                                    zły sąsiad
                                                    nie rozniosą
                                                    plotkarze

Tylko spojrzeń wymiana ...

dialog
                                                    duszy
                                                    pieśń
                                                    źrenic
                                                    nawet dłoniom
                                                    nieznana
                                                    nawet sercom -
                                                    skrywana

gdy milczenie krtań
                                                    sciska...

Kiedy słów brak po prostu!

I noc długa
                                                    do rana...

dobranoc wszystkim
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 22:52
                                                    Gdy księzycowa noc rozbłyska,
                                                    Przyjemnie wyobrazić sobie,
                                                    Że jest na świecie dusza bliska,
                                                    Że ktoś oddany śni o tobie.
                                                    Że także ona, dłonią piekną
                                                    Błądząc po harfie - urodziwa,
                                                    Melodią smętną i namietną
                                                    Wzywa do siebie - ciebie wzywa !
                                                    Jeszcze dzień-dwa i raj nastanie,
                                                    Lecz - ach ! - to nie jest chyba tak !

dobranoc wszystkim - Tołstoj tez ładny wiersz sobie napisał :)
                                                  • bpkw Re: Dobranoc v.17 16.05.04, 22:10
                                                    Dobranoc.
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 22:57
                                                    dobranoc wszystkim
                                                    bardzo dobrego poniedziałku Wam życzę
                                                    wraz z poranna czarną kawą
                                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 23:08
                                                    Na dobranoc

Wszystkie gwiazdki-poduszeczki
                                                    zamykają już książeczki.
                                                    Księżyc szepcze kołysanki,
                                                    nocne panny kładą wianki
                                                    i splatają snów warkocze.
                                                    Dobranoc:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 23:10
                                                    giga - slodziutki wierszyk
                                                    ja chyba dziś poważniej :)

Zamknij oczy...przypomnij sobie...
                                                    Tylko WY, sami w czterech ścianych, najpiękniejsza chwila w życiu, tak blisko
                                                    siebie, tak cudownie, wszystko takie proste. Niech chwila się nie kończy...
                                                    Tylko cichy szept, który koi ból, potrafi wybaczyć, jest lekarstwem rozpaczy
                                                    dwóch serc... Myślisz wtedy:

Uśmiechnij się, jutro też jest dzień, od Ciebie zależy jaki on będzie.
                                                    Może jest Ci teraz smutno...
                                                    może wydaje Ci się, że nikt o Tobie nie myśli...
                                                    Więc spójrz... Uśmiechnij się bo...

bo ja właśnie ciepło o Tobie po prostu

dobranoc wszystkim

• Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 22:14
                                                    dobranoc
                                                  • bpkw Re: Dobranoc v.17 18.05.04, 22:59
                                                    Spijcie spokojnie. Niech Was jutro przywita piekne slonce.
                                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:52
                                                    DOBRANOC:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 23:09
                                                    Gość portalu: giga napisał(a):

> nie śpię w skarpetkach, w domku ciepło
                                                    > zresztą jestem w ciągłym ruchu(prawie)
                                                    > dobranoc:)

giga - co mam zrobić by nie spać w skarpetkach - o jaki ciągły ruch Ci
                                                    chodzi ????????? ;)))))))))))))))

dobranoc wszystkim
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 21:08
                                                    jeszcze nie chodżmy spać :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 21:12
                                                    zaraz wracam
                                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:13
                                                    Sprzątaj, sprzątaj,
                                                    poczekamy:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 21:13
                                                    jeszcze tylko tradycyjnie seteczkę
                                                    nie chodżcie jeszcze spać ;))))))))
                                                    nie ma jeszcze aaaaa, kotki dwa :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 21:47
                                                    kurcze nie strzeliłam seteczki :)
                                                    gratuluję giga - chodżmy teraz na forum studenckie sie wpisać
                                                  • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.17 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.05.04, 22:06
                                                    Piątek "oczko" (21.o5.04 r.) nikt nie będzie życzył dobrej nocy? A może nie
                                                    będziemy dzisiaj spać? Kto dłużej nie zaśnie?????????
                                                    "Czemu włóczysz się jak widmo ,tyś z księżyca chyba spadł , ale popatrz na
                                                    dworze jest zimno , a ty masz we włosach wiatr....."
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.17 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 22:11
                                                    oj, Maruszka - gdyby tak było można , to bym tak przesiedziała całe dnie do
                                                    upadlości i jeszcze dalej ale..........mam czas do 23.00 - i przymusowe spanko

Maruszka, czy Ty aby nie pobładziłaś w wątkach - zaprszam do dalszej części
                                                    dobranocki - obróć się na drugi bok ;))))))))))))do kolejnej części

może Cie zaprowadzić ?????? ;)))))
                                                  • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.17 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.05.04, 22:15
                                                    Mimo wszystko u was na razie raczkuję , poszukam wątku, dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka