Dodaj do ulubionych

OJB recruitment

IP: *.032.c73.petrotel.pl 10.08.12, 09:13
WITAM WSZYSTKICH!!!
Czy ktokolwiek slyszał o agencji pośrednictwa pracy OJB RECRUITMENT?????
Agencja zaoferowała setkom ludzi prace za granicą przeprowadzała kursy językowe, podpisała umowę wstępną i ... ZNIKNĘŁA !!
Jeśli ktoś ma jakieś informacje proszę o kontak... Jestem jedna z osób, która uczęszczała na kursy językowe z ramienia danej agencji oraz dostałem wstępną umowę pracy ... Nie mam żadnych danych pracodawcy, z którym współpracowała agencja a bardzo zależy mi na podjęciu tej pracy!!!
Mój numer telefoun 722 216 492
Obserwuj wątek
    • geminorum.apha Re: OJB recruitment 10.08.12, 16:51
      witam,u nas podobna sytuacja,zero kontaktu z firmą,lekcje niemieckiego przerwane z powodu braku kontaktu z agencja,nikt nic nie wie.
      Jesli mogę zapytac,skad jestes?
      • Gość: Henryk Re: OJB recruitment IP: *.play-internet.pl 10.08.12, 19:38
        Jestem z Płocka i w takiej sytuacji jak moja jest jeszcze 16 osób z Płocka... TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ. Zajrzyj na forum forum gazeta.pl/forum/s,64,138082202,138094969.html?rep=1 tam nas jest pare osób (olsztyn.com.pl zakładka forum)
        • geminorum.apha Re: OJB recruitment 10.08.12, 21:04
          Tak,my tez z Płocka. Informacje o tych dziwnych zdarzeniach dostalismy od wyjładowcy j. niemieckiego. co ciekawe, znalazłam ich ogłoszenia z oferta pracy jak wczesniej, z dnia 2 sierpnia!
        • geminorum.apha Re: OJB recruitment 10.08.12, 21:09
          Liczę że może odezwie sie ktos z Olsztyna i poprostu tam sie wybierze i sprawdzi czy w ogóle ktos tam jest....
    • Gość: janusz Re: OJB recruitment IP: *.suwalki.vectranet.pl 21.08.12, 13:47
      witaj ja tez bylem wtej firmie i tez podpisalem umowe wstepnom i tez wydzwaniam donich i nikt nieodbiera muj tel 721224012 jak co odpisz jak mozesz muj meil szysia2@wp.pl
      • Gość: marek Re: OJB recruitment IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.12, 18:17
        zgłaszajmy doniesiena do prokuratury! nie popuscmy, jest nas duzo! okolo 500 osob z calej polski! zglaszajmy to!
        • Gość: olsztynianka Re: OJB recruitment IP: *.play-internet.pl 31.08.12, 11:32
          Witam mieszkam w Olsztynie i podobnie jak Wszyscy tutaj ja też podpisałam umowę z tą firmą. Aktualnie firma ma ogłoszoną upadłość. Po wizycie u prawnika dowiedzieliśmy się że w związku z brakiem poniesienia jakich kolwiek strat, a wręcz przeciwnie to firma poniosła straty z tytułu kosztów nauki języka niemieckiego oraz ubezpieczenia, jest mała szkodliwość czynu i wywalczenie jakiego kolwiek odszkodowania jest znikome. Pomijam fakt iż w ciągu uczestniczenia na kurs nauki języka mogłam podjąc normalne zatrudnienie, jednak z wynikającej podpisanej umowy z tą firmą odmawiałam ponieważ nie stać mnie było na poniesienie kosztów zwiazanych z opłaceniem kursu z tytułu zerwania umowy. Firma ta wysłała pisma do wszystkich osób które podpisały umowę, iż sama została oszukana przez holenderką firmę i w związku z tym umowę zawrtą z nami określa jako nieaktualną za co najmocniej przeprasza i życzy żeby nas nikt już tak nie oszukał. Dla mnie to poprostu jedna WIELKA KPINA.!!!!! Pan Radosław posiada jeszcze 4 firmy i co najdziwniejsze wszędzie jest prezesem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka