Dodaj do ulubionych

Remedium Doradcy Finansowi

IP: *.play-internet.pl 01.01.13, 11:54
Witam.

Zostaliśmy okradzeni przez firmę parabankową Remedium Doradcy Finansowi z Olsztyna. Czy znają Państwo dobrą firmę windykacyjną z okolic Olsztyna?
Uwaga na Ramedium. Firma została wpisana do rejestru ostrzeżeń KNF, zaraz obok Amber Gold. Prowadzone jest również przeciw nim śledztwo przez ABW.

Bardzo proszę o odpowiedzi na temat.

Jak wcześniej biorę pełną odpowiedzialność za powyższe słowa. Wszystko mogę udokumentować.
Mam również pytanie do moderatora tego forum dlaczego kasuje moje wątki.
Czyżby pan salach maczał w tym palce?
Obserwuj wątek
    • Gość: rea Re: Remedium Doradcy Finansowi IP: *.centertel.pl 01.01.13, 13:07
      Moderator milczy?
    • Gość: piotr Re: Remedium Doradcy Finansowi IP: *.centertel.pl 01.01.13, 13:11
      Składam pozew do sądu.
      • Gość: gosc Re: Remedium Doradcy Finansowi IP: *.dolsat.pl 04.01.13, 10:45
        a znacie ich strone www, lub kontakt emailowy?
        • Gość: jan Re: Remedium Doradcy Finansowi IP: *.centertel.pl 04.01.13, 15:13
          wejdż na Remedium Olsztyn Doracy Finansowi w internecie.
    • Gość: obserwator Re: Remedium Doradcy Finansowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 10:49
      istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że w tej firmie środki zainwestowało wielu ważnych ludzi i robią wszystko by na razie była "cisza", właściwie wszystkie rzeczowe wątki "znikają", taka nasza mała olsztyńska ojczyzna - pieniądz rządzi śiatem ....
      • Gość: kool Re: Remedium Doradcy Finansowi IP: *.centertel.pl 04.01.13, 15:15
        Wejdż np. w internecie na parabank remedium olsztyn. Tam nie kasują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka