Dodaj do ulubionych

Uśmiechnij się!

17.11.04, 12:05
glosniki i jazda....
www.zosia.piasta.pl/usmiechnij-sie.htm
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: Uśmiechnij się! 17.11.04, 18:03
      :-)))))))))))
      • rita100 Re: Uśmiechnij się! 17.11.04, 21:48
        wspaniałe :)
        Muraszka, bardzo dziękuję , ze podzieliłas sie swoim usmiechem, to bardzo miłe
        dostać coś takiego :)
        gratuluję :)
        • rita100 Re: Uśmiechnij się! 21.11.04, 21:59
          warto !
          • rita100 Re: Uśmiechnij się! 21.11.04, 22:00
            6300 moje !
            dzięki uśmiechowi :)
            • oso1 Re: Uśmiechnij się! 21.11.04, 23:00
              Jeszcze dzisiaj się uśmiechnę na dzisiaj , bo jutro niestety do pracy.
              :)
    • Gość: luna37 Re: Uśmiechnij się! IP: *.ols.vectranet.pl 21.11.04, 23:19
      tego potrzebowałam...:)))
      • zbyszek07 Re: Uśmiechnij się! 22.11.04, 07:16
        :-)
        • rita100 Re: Uśmiechnij się! 22.11.04, 21:16
          6330
          oto mój stan licznika
          i usmiech :)
          • oso1 Re: Uśmiechnij się! 22.11.04, 22:30
            Będę się śmiał w niebogłosy w czwartek, bo mi to wszystko lotto
            :)
            • rita100 Re: Uśmiechnij się! 22.11.04, 22:35
              w środe jest lotto
              • rita100 Re: Uśmiechnij się! 23.11.04, 20:33
                moje 3660
                proszę o usmiech :)
                klatka -stop !
                • rita100 Re: Uśmiechnij się! 23.11.04, 20:34
                  3650
                  • rita100 Re: Uśmiechnij się! 23.11.04, 20:34
                    przepraszam
                    6350
                    • muraszka1 Re: Uśmiechnij się! 24.11.04, 06:50
                      :-)Gratulacje
                      • rita100 Re: Uśmiechnij się! 25.11.04, 21:03
                        6400 moje
                        • muraszka1 Re: Uśmiechnij się! 26.11.04, 05:38
                          No nie! Pewnie juz spalam.
                          Rita GRATULUJE!
                          • Gość: rita Re: Uśmiechnij się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:38
                            1420 - + uśmiech :))))

wylogowuje mnie , więc jestem bez seteczki
                            • Gość: rita Re: Uśmiechnij się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:17
                              1430 moje - chocaiż licznik stoi :)
                              powód do usmiechu
                              • rita100 Re: Uśmiechnij się! 29.11.04, 22:44
                                6450
                                i uśmiech obowiązkowo :)
                                • muraszka1 Re: Uśmiechnij się! 30.11.04, 06:46
                                  :-))
                                  • rita100 Re: Uśmiechnij się! 30.11.04, 20:58
                                    6470 - moje
                                    • muraszka1 Re: Uśmiechnij się! 01.12.04, 07:10
                                      Rita ,ale kosisz!
                                      • rita100 Re: Uśmiechnij się! 01.12.04, 22:14
                                        6490 - również moje, bez walki
                                        usmiech bez towarzystwa ;)
                                        co tak puściutko ?

Muraszka liczysz ?
                                        teraz Twoja kolej
                                        • rita100 Re: Uśmiechnij się! 01.12.04, 22:51
                                          6500 - strzeliła sola - gratulacje :)
                                          prosze o uśmiech :)
                                          • sola28 Re: Uśmiechnij się! 01.12.04, 23:04
                                            :)))
                                            • Gość: rita Re: Uśmiechnij się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:08
                                              6530
                                              cichutenki usmiech - cicho :)
                                              • Gość: Muraszka Re: Uśmiechnij się! IP: *.olsznet.ec.pl 03.12.04, 22:10
                                                Dobrze,nikomu nie powiem ;-) :-*
                                                • muraszka1 Re: Uśmiechnij się! 07.12.04, 11:03
                                                  Czuje sie zwolniona z obietnicy,
                                                  bo juz sie ujawnilas Rita.
                                                  Ciesze sie :-)
                                                  • rita100 Re: Uśmiechnij się! 12.12.04, 22:42
                                                    6630 - moje
                                                  • rita100 Re: Uśmiechnij się! 13.12.04, 21:25
                                                    6650 - tez moje, nikt mi nie odbierze
                                                    usmiech za to rozdaję :)
                                                  • rita100 Re: Uśmiechnij się! 13.12.04, 21:42
                                                    kurcze, zaczynam do siebie mówić :)
                                                  • rita100 Re: Uśmiechnij się! 13.12.04, 21:51
                                                    6660 - również moje
                                                    rekordzistka ze mnie
                                                    + usmiech
                                                  • rita100 Re: Uśmiechnij się! 13.12.04, 22:27
                                                    i 6670 - również zdobyte :)
                                                    to jest nałóg
                                                  • muraszka1 Re: Uśmiechnij się! 14.12.04, 06:47
                                                    Usmiech poranny nocny marku ;-)
                                                  • rita100 Re: Uśmiechnij się! 14.12.04, 21:48
                                                    Muraszka jest 6670 - w Twoim watku jest chyba licznik ;))))))
                                                  • muraszka1 Re: Uśmiechnij się! 15.12.04, 04:26
                                                    Obudzilam sie dzisiaj przed 3:00.
                                                    Ciekawe czy znajde licznik w tym watku? ;-)
                                                  • rita100 Re: Uśmiechnij się! 15.12.04, 22:05
                                                    zaraz będzie licznik właczony
                                                    uwaga
                                                    czas leci
                                                  • rita100 Re: 6710 15.12.04, 22:06
                                                    jest
                                                    bardzo prosze o uśmiech
                                                  • rita100 Re: 6710 18.12.04, 22:14
                                                    cos smutno w Klubie
                                                    czym was rozweselić ?
                                                  • muraszka1 Re: 6710 19.12.04, 09:46
                                                    Nie bylo mnie wczoraj.Wyjezdzalam jak zwykle.
                                                    Nic nie ustrzelilas Rita :-)
                                                    Masz dzisiaj wolne,czy juz pobieglas do pracy?
                                                  • rita100 Re: 6800 20.12.04, 23:11
                                                    też moje :)
                                                    ha, ha
                                                    przesypiacie coś
                                                  • rita100 Re: 6900 26.12.04, 10:30
                                                    spokojniutko :)
                                                  • muraszka1 Re: 6900 29.12.04, 16:37
                                                    Gratuluje Rita,po cichu wiele spraw przejdzie bez wstrzasow.
                                                  • muraszka1 Usmiechnij sie! 29.12.04, 16:45
                                                    Wczoraj moje Szczescie powiedzialo - "nareszcie sie usmiechasz".
                                                    Usmiecham sie, "do kazdej chwili usmiecham".... :-)
                                                  • ktos2104 Re: Usmiechnij sie! 29.12.04, 17:17
                                                    Muraszko to dobrze..bo ten uśmiech bardzo pomaga innym..
                                                    Powiedzcie mi o co chodzi z tymi licznikami..?
                                                    czy to jest dla Was takie ważne??:-)
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! 29.12.04, 17:48
                                                    Te liczniki ,to jest zabawa.
                                                    Czasem pare osob jest na forum i robia wyscigi,
                                                    kto ustrzeli nastepna okragla cyferke.
                                                    Jest przy tym duzo zabawy i nic wiecej. :-)))
                                                  • ktos2104 Re: Usmiechnij sie! 29.12.04, 20:40
                                                    dziękuję za wyjaśnienie Muraszko..
                                                    jakoś dziś niż jakiś..
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! 29.12.04, 21:29
                                                    licznik jest okazją do usmiechu
                                                    bo drobnostki czasami nas cieszą :)
                                                  • rita100 Re: 6990 29.12.04, 22:12
                                                    ha, usmiech :)
                                                  • rita100 Re: 7000 - oso 29.12.04, 22:32
                                                    i uśmiech + piwo
                                                  • ktos2104 Re: 6990 29.12.04, 22:32
                                                    czy ten:-) od tego:) się czymś różnią??
                                                  • muraszka1 Re: 6990 30.12.04, 07:20
                                                    :-) i :) ?
                                                    Wrzuc to komus na gg ,zobaczysz po przeslaniu, jaki jest zapis usmiechu.
                                                    :-D
                                                  • ktos2104 Re: 6990 01.01.05, 21:35
                                                    nie mam gg, ale już wiem
                                                  • sola28 Re: 6990 01.01.05, 22:05
                                                    Ktosia - czas zainstalować GG ;)
                                                  • ktos2104 Re: 6990 01.01.05, 22:08
                                                    a kiedy będzie na to czas...
                                                    jak koniec laby się zbliża siedmiomilowymi krokami...;-)
                                                  • rita100 Re: 6990 01.01.05, 22:15
                                                    i spotkać się w eNce :)
                                                  • ktos2104 Re: 6990 01.01.05, 22:23
                                                    na to znajdę chwilkę, tylko kto chciałby się tam spotkać z nami??
                                                  • rita100 Re: 7100 02.01.05, 21:10
                                                    w pięknym stylu :)
                                                  • zbyszek07 Usmiechnij sie! :-) 17.01.05, 14:38
                                                    Usmiechnij sie,
                                                    jutro bedzie lepiej!
                                                    a moze juz jest?
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 18.01.05, 21:18
                                                    usmiech ucieszy innego usiechającego się
                                                    usmiech za usmiech
                                                    ząb za ząb ;))))))))))))
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 18.01.05, 21:57
                                                    Brakuje mi Twoich seteczek w tym watku,Rita.
                                                    Nieważne co inni pisza!
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 18.01.05, 22:03
                                                    Muraszka - ślicznie Cię pozdrawiam, ale z braku czasu jest jak jest,
                                                    najwazniejsze , ze uśmiech jest
                                                  • ktos2104 Re: Usmiechnij sie! :-) 19.01.05, 22:56
                                                    to miłe..
                                                    móc cieszyć się i uśmiechać..
                                                    do tych cudownych chwil i zdarzeń..
                                                    jak mało potrzeba..:-)
                                                    życie jest piękne!!
                                                  • zbyszek07 Re: Usmiechnij sie! :-) 20.01.05, 07:40
                                                    usmiechajmy sie wiec do siebie,
                                                    do swiata...
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 21.01.05, 06:42
                                                    Usmiecham sie dzisiaj do wszystkich Babć :-)))
                                                    Dzisiaj Dzien Babci!
                                                  • ktos2104 Re: Usmiechnij sie! :-) 21.01.05, 06:51
                                                    Jeszcze nie jestem Babcią..:-)
                                                    ale chciałabym doczekać..:-)))
                                                    Dziekuję za przypomnienie..
                                                    to piąteczek faktycznie już..
                                                    jakoś te dni umykają ekspresowo..
                                                    Dzieciom pora przypomnieć o życzeniach..
                                                    odspiewaniu piosenek..wręczeniu laurek..
                                                    Babunie..Babulenki..to balsam dla serc naszych..:-)
                                                    Radości i zdrówka i usmiechów..:-)
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 21.01.05, 20:53
                                                    Babcią też jest teściowa - słynna teściowa, która inaczej sie kojarzy ;)))))
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 21.01.05, 21:12
                                                    Moje niedoszle tesciwe byly wspaniale.
                                                    Ta ostatnia byla wyjatkowa.
                                                    Nie ma juz Jej ,ale kocham ja nadal.
                                                    Dobrze wychowala swoje dzieci.
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 24.01.05, 21:32
                                                    ucieka mi czas
                                                    i wciąz jestem zła
                                                    nie widzę już w sobie
                                                    pozytywnych barw
                                                    może to zbyt długa zima
                                                    zmieniła mnie
                                                    bo nie, czasem nie wiem czego chce ......

Bajm sobie tak śpiewa
                                                    ale się uśmiecha przy tym
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 02.02.05, 17:04
                                                    Poczekam na Rite,
                                                    Ona tak ładnie sie usmiecha.
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 02.02.05, 21:31
                                                    76700 i uśmiech :)
                                                    a stronka zawsze wesoła
                                                  • zbyszek07 Re: Usmiechnij sie! :-) 03.02.05, 07:10
                                                    a ja sie usmiechne siedem razy,
                                                    a co
                                                    nie wolno?
                                                    no niech mi ktos zabroni!
                                                    :-)))))))
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 03.02.05, 21:30
                                                    7480
                                                    Witaj uśmiechnięty zbyszku
                                                    Nikt tu nic nie zabrania, raczej nakuzuje usmiech z rana, popołudniu i
                                                    wieczorem. W nocy proponujemy sen z uśmiechem
                                                    a co ?
                                                    nie wolno ?
                                                    noe niech mi ktos zabroni !
                                                    ;)))))))))
                                                    znajdzie sie "ktoś" ?
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 04.02.05, 09:20
                                                    *Ktos*, ma usmiech, jak najpiekniejsza reklama usmiechu. :-)
                                                  • ktos2104 Re: Usmiechnij sie! :-) 04.02.05, 23:13
                                                    :-)))))
                                                    dziękuję..Muraszko chyba się rumienię..
                                                    uwielbiam te Wasze pogodne duszyczki..
                                                    zaraz lepiej się pracuje..
                                                    i jak tu się nie usmiechać??
                                                    Zabraniać...ja???uśmiechu..???
                                                    w życiu..:-)))))))
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 05.02.05, 08:34
                                                    :-))))))) sobotni z przedluzeniem na niedziele :-))))))))
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 05.02.05, 21:18
                                                    www.zosia.piasta.pl/usmiechnij-sie.htm
                                                    Muraszko, na taki wieczor mam ze sobą Twoją stronkę
                                                    same posłuchajcie
                                                    czyż nie karnawalowe ?
                                                    Uśmiech sam przychodzi
                                                    Bawcie sie dobrze
                                                  • ktos2104 Re: Usmiechnij sie! :-) 05.02.05, 21:28
                                                    dzięki Rito...
                                                    wszystkie pozytywne mysli i muzyczki zbieram dziś..
                                                    bo trochę w niedobrym kierunku zmierza nastrój...:)
                                                    i usmiecham sie nawet troszeczkę...
                                                    że nie jestem sama..
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 05.02.05, 22:00
                                                    nawet sie nie wygłupiaj, wszystko można znieść, trzeba tylko chcieć, wiesz
                                                    przecież , ze jutro zaświeci slońce
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 05.02.05, 22:07
                                                    popatrzcie 7500
                                                    mi wyszlo
                                                    i uśmiech :)
                                                  • zbyszek07 Re: Usmiechnij sie! :-) 06.02.05, 19:21
                                                    a mi wychodzi tylko
                                                    :-)!
                                                    i dobrze mi tak,
                                                    bo z tym usmiechem jest mi tak dobrze!
                                                  • oso1 Re: Usmiechnij sie! :-) 06.02.05, 20:03
                                                    mi tam nie do śmiechu - to wszystko przez ostatki :(
                                                  • zbyszek07 Re: Usmiechnij sie! :-) 06.02.05, 20:12
                                                    zartujesz?!
                                                    nie wydaje mi sie zeby ostatki mogly zepsuc Ci humor,
                                                    pewnie co innego Cie smuci...
                                                    Jest tyle milych dni przed nami...
                                                    co z tego ze to juz nie karnawal?
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 06.02.05, 21:33
                                                    smutno jest tym co przybierają sobie coś do glowy
                                                    odrzucie złe myśli
                                                    a humor wróci
                                                    uśmiechem witam uśmiech ;)
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 07.02.05, 06:32
                                                    :-) ku przestrodze
                                                    www.fcmx.net/vec/v.php?i=001787
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 08.02.05, 20:21
                                                    Muraszko, skąd masz tą stronkę ?
                                                    Ktokolwiek Ci dał ją ma nieczyste intencje
                                                    Raczej się do niej nie usmiechnę
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 08.02.05, 21:53
                                                    Jeszcze po poludniu byla Ok,przykro mi :-(
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 08.02.05, 21:59
                                                    mnie nie jest przykro, bo ja mam czyte sumienie
                                                    widziałam tą stronke
                                                    tylko nie odpowiedziałas mi - kto Ci ją dał ?
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 09.02.05, 08:34
                                                    Chyba ktos przez GG.
                                                    Kasuje stare wiadomosci.
                                                    I dlatego nie moge odpowiedziec na Twoje pytanie Rita.
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 09.02.05, 19:20
                                                    Muraszka i Ty nie wiesz co wkładasz do swojego wątku ?
                                                    Prosisz jeszcze o usmiech
                                                    Widzisz ja nie prowadze korespondencji ani nie siedzę na gg - wszystko co
                                                    widzisz jest na forum, więc przed czym mnie przestrzgałaś ?
                                                    Możesz mi wyjaśnić ?
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 09.02.05, 20:54
                                                    7540 - i usmiech
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 10.02.05, 06:43
                                                    A dzisiaj watek znowu sie otwiera.
                                                    Ostrzezenie nie dotyczylo Ciebie Rita.
                                                    Ty masz to juz za soba(małżeństwo).
                                                    To jest zwyczajny smieszny *kawalek*.
                                                    Rita ,a co tak napadasz na mnie ;-)
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 14.02.05, 20:37
                                                    Muraszko - w związku z tą stroną o małżeńtwie i ku przestrodze mam pytanie,
                                                    takie psychologiczne.

Jak myslisz , jak zachowa się ich dziecko kiedy zobaczy, że tata trzyma nóż w
                                                    ręce i chce zabić matkę ?
                                                    Dziecko małe ma instynk, jak myślisz co zrobiło to dziecko by uratować matkę.
                                                    usmiechnij się i odpowiedz :)
                                                    Kto wie ?
                                                    Kto odpowie ?
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 15.02.05, 20:09
                                                    mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,21219.html
                                                  • Gość: muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) IP: *.olsznet.ec.pl 15.02.05, 21:27
                                                    Nie czekalas do konca Rita.
                                                    Wszystko dobrze sie konczy.
                                                  • rita100 Re: Usmiechnij sie! :-) 15.02.05, 22:11
                                                    po deszczu kiedys wychodzi słońce
                                                  • muraszka1 Re: Usmiechnij sie! :-) 06.03.05, 07:11
                                                    :) taki przy niedzieli
                                                  • oso1 Re: Usmiechnij sie! :-) 10.03.05, 10:10
                                                    jaki tu śmiech jak połowa zlozona chorobą :(
                                                  • oso1 Re: Usmiechnij sie! :-) 10.03.05, 10:10
                                                    chciaż podobno to dla zdrowia :)))))))
                                                  • ktos2104 Re: Usmiechnij sie! :-) 10.03.05, 13:14
                                                    uśmiecham sie na przekór temu..że cos nie wyszło..:-)
                                                    bo i tak się wszystko da...:)
                                                    zdrówka życzę pociągającym...:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka