Dodaj do ulubionych

Graffiti na przystankach

IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.05, 11:53
a kto pokryje koszty ewentualnego procesu o bezprawne uzycie zarejestrowanych
znakow graficznych (pixara oraz disney'a)? a moze mpk podpisala umowe
licencyjna? ale cicho sza, moze nikt nie zauwazy...
Obserwuj wątek
    • Gość: swiatowy Re: Graffiti na przystankach IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.04.05, 17:02
      Mpk znowu mydli oczy ludziom.Zamiast wymieniac na szklane jak to sie robi w
      calej Polsce maluje sie przystanki ktore chyba postawiono we wczesnych latach
      70-tych(to ewenement w skali kraju).Takie udawanie "pomyslowosci".Inna sprawa
      ze tak zniszczonych przystankow nie ma nigdzie.Co za dzicz i holota to robi?
    • Gość: Gabriella Re: Graffiti na przystankach IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.05, 19:45
      a mnie sie ten pomysl bardzo podoba na tych szklanych to tylko brud widać aha
      JESZCZE JEDNA ISTOTNA SPRAWA skokor takie ladn przystanki sie pojawia to niech
      tez ktos pozamiata woklo nich bo KOSZMAR TYLE PETÓW ludzie jak palicie to
      wrzucajcie do smietników!!!! anie gdzie popadnie taki syf!!!! potem tylko...i
      dzieci tylko podnoszą i jeszcze jakaś chorobę złapią!!!!!!

a przystanku malujcie AHA na Jarotach prosze o ładne widoczki:)!!!!

• Gość: nagórek Re: Graffiti na przystankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 07:58
      Mi malowanie się również podoba. Widać , że chcą coś zrobić by przystanki były
      ładniejsze. A jeśli kto s mówi, ze lepiej by było postawić wiaty oszklone, to
      ja się pytam „Po Co??”. Naprzeciwko mojego bloku 4 lata temu postawiono nowy
      przystanek ( Krasickiego – Synów Pułku). Po tygodniu jacyś debile powybijali
      szyby. Moim zdaniem każdy pomysł jest dobry, a tym bardziej skuteczny pomysł. A
      grafiiti jest takim pomysłem.Na nagórkach poproszę coś wesołego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka