Gość: Emma25 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:14 Szukam zakładu fryzjerskiego gdzie pracują ludzie z poletem, fantazją, naciełam się juz tyle razy. Czy ktoś może mi coś polecić. Dziękuje z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikado Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 13:24 polecam zakład w Ince. Na 6-tkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 14:25 NIE POLECAM zakładu w REALU.Banda bezczelnych gówniarzy,zła organizacja,brak nadzoru,drogo,bałagan,brak talentu i chęci do pracy. Czy tam jest właściciel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:05 Co do fryzjera w Real'u - zgadzam sie w pelni. Sam chodze do "Hair Salon" (albo cos takiego) na Wilczynskiego kolo Sliwy - i jestem z nich bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: szukam dobrego fryzjera IP: 212.160.150.* 11.07.02, 22:18 a co sadzicie o zakladzie fryzjerskim na ul. Dworcowej ( w bloku) na przeciwko przystanku autobusu nr 14? Odpowiedz Link Zgłoś
bleblu Re: szukam dobrego fryzjera 09.07.02, 17:27 idz do salonu Gabriel - tam pracuja fryzjerzy-wizazysci :)))) bylem tam ostatnio zaplacilem 25 zl. ale mysle ze bylo warto - chyba nikt tak bardzo nie stara sie obcinajac wlosy jak oni - poza tym mialem na poczatku bardzo duzo propozycji fryzur - kolesie sie znaja na rzeczy :) polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.ols.vectranet.pl / *.ols.vectranet.pl 09.07.02, 18:21 Jedynym dobrym fryzjerem w Olsztynie jest Wacek zakład fryzjerski czar na kościuszki. Dobrze scina włosy. Może nie robi bajerów na głowie ale włosy sa bardzo dobrze podciete. pozostałe zakłady szpan. A tak naprawdeę to widać jak fryzjer scina i zrobił fryzure jak na 2 dzień myje głowe i mam tak jak mnie fryzjer uczesał. Duzo chodzę po fryzjerach ale to wszystko poza zakładem Wacka lipa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 22:48 Gość portalu: Iwona napisał(a): > Jedynym dobrym fryzjerem w Olsztynie jest Wacek zakład fryzjerski czar na > kościuszki. Dobrze scina włosy. Może nie robi bajerów na głowie ale włosy sa > bardzo dobrze podciete. pozostałe zakłady szpan. A tak naprawdeę to widać jak > fryzjer scina i zrobił fryzure jak na 2 dzień myje głowe i mam tak jak mnie > fryzjer uczesał. Duzo chodzę po fryzjerach ale to wszystko poza zakładem Wacka > lipa! ZGADZAM SIĘ W 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 22:27 Zakład Fryzjerski "EWA" - super! vis a vis Szpitala Wojewódzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.tvk.tpsa.pl 10.07.02, 00:12 a co trzeba obciąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 10:05 Polecam Panią Emilkę o Pana Stasia z Salonu Gabriel!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdur Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 12:49 a gdzie jest ten mityczny Gabriel??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.gazetaolsztynska.pl 22.07.02, 12:32 JAK NAJBARDZIEJ P. EMILKA Z SALONU GABRIEL A TAKZE P.EMILKA Z SALONU W INCE. SATYSFAKCJA GWARANTOWANA! Bylam klientaka wielu innych zakladow, roznie sie to konczylo, jedynie tym paniom mozna "w ciemno" powierzyc swoja glowke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 22:02 Polecam panią Magdę w LeClercu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 02:53 Gość portalu: pioter napisał(a): > Polecam panią Magdę w LeClercu! Czy właściwie piszecie o fryzjerach męskich, czy damskich. A może są już fryzjerzy unisex? Odpowiedz Link Zgłoś
mess Re: szukam dobrego fryzjera 23.07.02, 14:54 niestety to co dla jednego jest dobre dla drugiego może być koszmarem. Na przestrzeni kilku lat "cięło" mnie wielu uniseksów poleconych przez zadowolonych klientów, więc wiem to z własnego doświadczenia. czy cheć posiadania fryzury na której widok w lustrze usta nie wykrzywiają się w grymasie niezadowolenia to jest aż tak wiele? Dobrze że włosy odrastają i to w miare szybko. Pani Emilka z Inki , owszem, po raz pierwszy było ok. W ogóle wkurza mnie jak siedzę na fotelu i fryzjer zamiast mi poświęcac czas (w końcu za to mu płacę) "dogląda" co chwila innych, doradza im, zagaduje...Potem wraca do mnie i po raz setny pyta "to jak tniemy?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 19:07 Napisałem o doznaniach z męskiej strony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.tvk.tpsa.pl 23.07.02, 23:56 Jak taka Pani fryzjerka połechce po głowie - ech!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: szukam dobrego fryzjera IP: 2.4.STABLE* / *.ols.vectranet.pl 24.07.02, 18:47 z jednego zakładu fryzjerskiego wracałam na tyłach starego miasta. tak dobrze, ze włosy odrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 20:16 Oj, tek, jak siedzę na fotelu u pani Magdy i kiedy masuje mi podczas mycia głowę, to ona myśli zapewne o moich włosach, a ja o ... ..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: szukam dobrego fryzjera IP: 217.153.107.* 16.09.02, 12:45 Chciałabym polecić wszystkim dwójkę fantastycznych fryzjerów z salonu New Image (nie jestem pewna czy ciągle są pod tą nazwą), który znajduje sie w bloku na Kopernika, vis a vis Urzędu Wojewódzkiego.Nie uprawiam tu żadnej kryptoreklamy po prostu autentycznie byłam tam trzy razy i tyleż razy byłam zachwycona efektem. Ścinała mnie pani Wiola (prowadzi salon razem z kolegą, który też podobno jest świetny), która jest fantastyczną kobietą : niesamowity talent, podejście do klienta itp. Muszę dodać,że chodzę do fryzjera dość często i mam porównanie. Obecnie mieszkam w Poznaniu i nie znalazłam tu salonu,po opuszczeniu którego byłabym naprawdę zadowolona (z powodu usługi albo ceny). W tym tygodniu muszę coś załatwić w Olsztynie więc na pewno wpadnę do pani Wioli więc spotkamy się tam z tymi, których przekonałam. Trzymajcie się ciepło . Odpowiedz Link Zgłoś
anna.miklaszewicz Re: szukam dobrego fryzjera 20.09.02, 12:23 Chodzilam do Pani Wioli bardzo czesto jednak najlepszy z tego salonu jest Kacper (ktory juz tam niestety nie pracuje!) - to moj ulubiony fryzjer. Teraz go poszukuje bo w tym salonie nie chca mi powiedziec gdzie pracuje, nie chca tez powiedziec jego nazwiska(!!!) Pani Wiola owszem kiedys obcinala super ale niestety teraz jest juz chyba znudzona swoim zajeciem bo robi to duzo gorzej a w dodatku ciagle jest obrazona na caly swiat. Jesli ktos wie gdzie jest Kacper to prosze o informacje. Kacper to mistrz swiata! Pozdrawiam goraco w zimny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: szukam dobrego fryzjera 18.09.02, 14:46 Przyłączam sie głosów krytyki wzgledem fryzjera w Realu. Kiedys tam chodzilem. Bylo niezle, ale po ostatnich zmianach jest fatalnie: najpierw zrezygnowali z zajmowania miejsc telefonicznie (wiecie co to oznacza...), poźniej w ciagu kilku miesiecy cene strzyżynie podnieśli prawie dwukrotnie (z 14 do 25 zł teraz), zmienila sie ekipa, starzy, sparwdzeni fryzjerzy gdzies znikneli (odbilo sie to dramatycznie na jakosci). Ostatnio moja kolezanka skorzystala z promocji - pasemka za 80 zl. Okazalo sie, juz gdy skonczyła oczywiście, ze jej promocja sie nie nalezala, zaplacila 120 zl, a zamiast pasemek jednolity kolor na glowie. Super promocja, prawda??? Gdy zajeżdżam do Reala patrzę juz na ten zakład z politowaniem i omijam ich z daleka. Sami sobie winni... Odpowiedz Link Zgłoś