Dodaj do ulubionych

Jak "Awangarda" broni się przed multipleksem

IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.05, 04:38
jeśli nie wymienią foteli, nic z tego
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Jak "Awangarda" broni się przed multipleksem IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.06.05, 08:49
      albo jak nie bedzie normalnych cen w bufecie...
    • marduck Re: Jak "Awangarda" broni się przed multipleksem 17.06.05, 09:45
      Obudzili się z ręką w nocniku ...
      szkoda gadać
      ... ale na pewno znajdą sie forum osoby wychwalające ten przybytek ze
      skrzypiącymi i niewygodnymi krzesłami, z dennym dźwiękiem, ponurym wystrojem,
      źle położonym ekranem ...
      pozdrawiam
      • Gość: pr Re: Jak "Awangarda" broni się przed multipleksem IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.05, 11:08
        ale filmy sa fajne no i nie ma zgrai ludzi szeleszczacych cukierkami i
        popkornem, ale kapitalny remont potrzebny, to fakt, pozdr
        • Gość: Enola Gay co.uk Kino Lenkiewicza jest moim ulubionym w Olsztynie IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.06.05, 11:43
          Ja wiem,ze to najbrzydsza i najmniej wygodna salka kinowa w Europie,dzwiek do
          dupy,ekran z dyspersja,ale lubie to male,smierdzace brudem,kino na Starowce,bo
          ma swoj klimat.Szanuje tez walnietego na punkcie kina Konrada,ktory teraz robi
          to,co ja robilem po sp.Tomaszewskim ,a tuz przed nim.Bufet to nieglupi
          pomysl.Ale nie obejdzie sie i to szybko,bez generalnego remontu Awangardy.Tylko
          skad pieniadze?Jesli Lenkiewicz jest wlascicielem,to remontu w najblizszych
          latach nie bedzie,bo on nie smierdzi kasa.
          • Gość: pr Re: Kino Lenkiewicza jest moim ulubionym w Olszty IP: 212.160.211.* 17.06.05, 12:45
            z tego co wiem to on tylko dzierzawi kino, poprzedni własciciel nie byl za
            skory do inwestowania w nasze kina, no i dla tego sa w takim stanie a nie
            innym, przeciez Polonia to tez fajne kino z klimatem,
            i chyba nic sie w tej materii nie zmieni, nowemu wlascicielowi tylko nasze
            (jego) kina przeszkadzaja, polonia i kopernik do likwidacji, a awangarda bedzie
            dryfowac, moze sie okazac ze wiksze zyski bedzie mial ten nowy pab MM ze
            sprzedazy biletow niz z kino z projekcji filmow, tylko od nas zalezy czy nie
            zamkna Awangardy, i dobre filmy bedziemy ogladac w domu na dvd,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka