Gość: as IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.05, 04:38 jeśli nie wymienią foteli, nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Jak "Awangarda" broni się przed multipleksem IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.06.05, 08:49 albo jak nie bedzie normalnych cen w bufecie... Odpowiedz Link Zgłoś
marduck Re: Jak "Awangarda" broni się przed multipleksem 17.06.05, 09:45 Obudzili się z ręką w nocniku ... szkoda gadać ... ale na pewno znajdą sie forum osoby wychwalające ten przybytek ze skrzypiącymi i niewygodnymi krzesłami, z dennym dźwiękiem, ponurym wystrojem, źle położonym ekranem ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Jak "Awangarda" broni się przed multipleksem IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.05, 11:08 ale filmy sa fajne no i nie ma zgrai ludzi szeleszczacych cukierkami i popkornem, ale kapitalny remont potrzebny, to fakt, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay co.uk Kino Lenkiewicza jest moim ulubionym w Olsztynie IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.06.05, 11:43 Ja wiem,ze to najbrzydsza i najmniej wygodna salka kinowa w Europie,dzwiek do dupy,ekran z dyspersja,ale lubie to male,smierdzace brudem,kino na Starowce,bo ma swoj klimat.Szanuje tez walnietego na punkcie kina Konrada,ktory teraz robi to,co ja robilem po sp.Tomaszewskim ,a tuz przed nim.Bufet to nieglupi pomysl.Ale nie obejdzie sie i to szybko,bez generalnego remontu Awangardy.Tylko skad pieniadze?Jesli Lenkiewicz jest wlascicielem,to remontu w najblizszych latach nie bedzie,bo on nie smierdzi kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Kino Lenkiewicza jest moim ulubionym w Olszty IP: 212.160.211.* 17.06.05, 12:45 z tego co wiem to on tylko dzierzawi kino, poprzedni własciciel nie byl za skory do inwestowania w nasze kina, no i dla tego sa w takim stanie a nie innym, przeciez Polonia to tez fajne kino z klimatem, i chyba nic sie w tej materii nie zmieni, nowemu wlascicielowi tylko nasze (jego) kina przeszkadzaja, polonia i kopernik do likwidacji, a awangarda bedzie dryfowac, moze sie okazac ze wiksze zyski bedzie mial ten nowy pab MM ze sprzedazy biletow niz z kino z projekcji filmow, tylko od nas zalezy czy nie zamkna Awangardy, i dobre filmy bedziemy ogladac w domu na dvd, Odpowiedz Link Zgłoś