Dodaj do ulubionych

Ginekolog który poprowadzi ciążę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:58
Poszukuję dobrego ginekologa w Olsztynie. Jestem w ciąży i chciałabym znaleźć
dobrego ginekologa. Może ktoś poleci mi do którego się udać?
Obserwuj wątek
    • Gość: sari Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.ols.vectranet.pl 22.12.05, 15:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11905446
      • Gość: iviivi Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 16:58
        Czy znacie Grażynbe korolczuk? Chodziłam do niej, ale ona chyba wyjechała do Warszawy, gdyż tam ma lepsza pracę. Dawno u niej nie byłam, czy przyjmuje jeszcze? sprawiała wrażenie bardzo miłej, ale za względu na te wyjazdy odsyłała z ciążą do kogoś innego.
        • Gość: Ewelina Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsznet.ec.pl 31.01.06, 16:22
          Przestrzegam każdą kobietę przed dr Rymkiewiczem. Każdą.
          Wmówił, mi ze mam stan przedrakowy, że mam nadzerkę (której nie miałam) że
          jedyna forma antykoncepcji dla kobiety to wkładka (osobiscie zakłada za jedyne
          350zł), ze mam inną budowę niz mówiło mi o tym ośmiu lekarzy!
          Co z tego, że za darmo,a pomyślecie o swoich nerwach, ze sie martwicie czyms
          czego nie ma a co jest tylko w jego chorej wyobraźni.
          Jesli zalezy Wam na zdrowiu swoim czy maluszków które nosicie pod sercem to
          omijajcie jego gabinet szerokim łukiem.
          • Gość: aga Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 31.01.06, 18:55
            Prawda! Gabinet dr Rymkiewicza należy omijać szerokim łukiem. Uwielbia wypalać
            mikroskopijne nadżerki ( oczywiście prywatnie!!!) i każdej kobiecie najchętniej
            zakładałby spiralę ( też prywatnie!!!). Wmawia pacjentkom bardzo poważne
            choroby, ja już wychodziłam z jego gabinetu z płaczem. Łez które wtedy
            wypłakałam i nerwów nikt mi nie zwróci, a inni lekarze słysząc co ten konował
            wymyślił pukali się w czoło.
            • Gość: karli Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 03.03.06, 22:10
              Boże broń przed Rymkiewiczem! Naciągacz i partacz. Omijać szerokim łukiem.
          • Gość: bizzka Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.agora.pl 07.02.06, 10:25
            a rymkiewicz mojej mamie uratował życie. Gorąco polecam doktora Kawkę z
            Binpolu na ul Partyzaantów. Umowa z NFZ. stary lekarz fachowiec bardzo dokładny
            itp...
    • Gość: elw Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 22.12.05, 20:14
      Dr Tomasz Rymkiewicz, przyjmuje na Pstrowskiego 14c/d
      • Gość: Agga Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:52
        Do Rymkiewicza kiedyś byłam. On jest trochę zakręcony. Elw a prowadził Twoją
        ciążę?
        • elwee Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 26.12.05, 20:22
          Agga:
          Niestety, nie miałam tej przyjemności bycia w ciąży, ale tylko on mi pomógł,
          gdy potrzebowałam natychmiastowej pomocy- inni lekarze nie przyjęli mnie, bo
          nie potrzebowałam karetki lub postinoru..Tyle, a nawiasem mój problem
          9niewyjaśnione szalejące hormony)trwał trzy miesiące i okazało się, że czas
          grał rolę. Rezcywiście jest troszkę zakręcony, ale to z nadmiaru
          pacjentek..Pozdrawiam, elw
      • delfinmm Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 27.12.05, 18:54
        Boze broń przed tym lekarzem!!! Nie dosc,ze ciagle wypala nadzerki,ktorych nie
        ma to daje leki hormonalne na potege jak dla konia-a nie bylo takiej
        potrzeby-inni gin lapali sie za glowe jak poszlam na konsultacje!!!!!!!
        Chodzilysmy do niego we 3 osoby...kazda ma takie same przygody!!!! Moze jest
        mily ale nie po to chodzi sie do lekarza zeby "byl mily"
        • pinkivi Ginekolog który poprowadzi ciążę 13.01.06, 21:30
          f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3175973
        • Gość: GOŚĆ Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 18.01.06, 10:40
          JA TEZ TWIERDZE ŻE JAK NAJDALEJ OD RYMKIEWICZA.MNIE TEZ NAMAWIAŁ NA WYPALANIE
          NADŻERKI NA CO PO DŁUŻSZYM CZASIE SIE ZGODZIŁAM.NADŻERKA BYŁA MALUSIEŃKA NIE
          WYMAGAŁA WYPALANIA A JA BYŁAM JUŻ W PIERWSZYCH TYGODNIACH CIĄŻY TYLKO TEGO
          LEKARZA TO WCALE NIE OBCHODZIŁO BO NIE ZROBIŁ MI ŻADNYCH BADAŃ A TESTY TEGO NIE
          CIĄŻOWE TEGO NIE WYKAZAŁY.NAJWAŻNIEJSZE BYŁO LEKARSTWO ZA 120 ZŁ ZA KTÓRE
          ZAPŁACIŁAM U NIEGO!NA SZCZĘŚCIE WSZYSTKO JEST OK I CHODZE DO WSPANIAŁEGO
          LEKARZA DR.WAŚNIEWSKIEGO KTÓRY PRZYJMUJE NA GRUNWALDZKIEJ 8.
          • Gość: ann Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 19.01.06, 18:12
            Dziewczyny trzymajcie się z daleka od dr Rymkiewicza! Każdej pacjentce
            najchętniej by przepisywał koszmarne dawki hormonów albo zakładał spiralę w
            swoim prywatnym gabinecie. Nadżerki często usuwa zupełnie niepotrzebnie -
            wiadomo, za to też bierze pieniążki. Myli się odczytując USG. Za to jest bardzo
            miły i uprzejmy, ale chyba tylko po to, by ukryć swoja niekompetencje.
          • Gość: maja Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 21.01.06, 14:57
            Dr Rymkiewicz prawie kazdej pacjence wmawia nadżerkę, która wymaga
            natychmiastowego usunięcia. Najlepiej w swoim prywatnym gabinecie. Na dodatek
            płaci się za lekarstwo, które powinno starczyć na 2 takie zabiegi, ale przy
            maleńkich nadżerkach Pan doktor twierdzi, że wystarczy je raz zaleczyć...więc
            co się dzieje z wykupioną przez pacjentki drugą porcją tego specyfiku?????
            Wnioski pozostawiam Wam, dziewczyny...
            • Gość: mala Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 25.01.06, 12:40
              Zgadzam się w 100% !!! Odradzam tego lekarza!!!
        • Gość: kacha Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 27.01.06, 17:42
          Trzymajcie sie z dala do dr Rymkiewicza! Rzeczywiscie przepisuje koszmarne
          dawki hormonow, ktore na dodatek wcele nie pomagaja. Mu sie chyba wydaje ze
          kazda kobieta przychodzi tylko po antykoncepcje. Oprocy tego wymysla pacjentkom
          bardzo powazne choroby. Ja przez jego diagnoze biegalam od lekarza do lekarza i
          zaden jego diagnozy nie potwierdzil, tylko sie niepotrzebnie denerwowalam i
          rwalam wlosy y glowz
        • Gość: olsztynianka Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.06, 21:24
          Dr Rymkiewicz - koszmar nie lekarz!
      • Gość: Aga Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.barczewo.macrosat.pl 17.01.06, 17:17
        Jest w porządku ja do niego chodziłam.Trochę miśkowaty.
      • Gość: małaMi Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsznet.ec.pl 31.01.06, 16:16
        Konował, każdy tylko nie on
      • Gość: ania82 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsznet.ec.pl 15.03.06, 17:03
        każdy tylko nie Rymkiewicz-nieuk
    • Gość: Gaag Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 14:21
      Czy moze byc ginekolog hobbysta?
    • delfinmm Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 27.12.05, 19:01
      Goraco polecam dr Perlińskiego ze Szpitala Miejsciego!!! mialam klopoty ze
      zdrowiem i troche gin zdazylam poznac...potem jak zaszlam w ciaze trafilam z
      polecenia do tego lekarza i juz nie chce innego!!! Ciaza prowadzona wzorcowo,
      lekarz z powolania!!! Bardzo dobry gin:-)))
    • Gość: Gochaj Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 29.12.05, 22:33
      A ja bardzo polecam dr Szarejko ze Szpitala Miejskiego. Ciąża poprowadzona
      super,bardzo miły człowiek,fachowiec,w którymś roku,chyba w 2000, został
      lekarzem roku w akcji przeprowadzonej przez Twój Styl. Został doceniony przez
      pacjentki,jak widać.Przyjmuje na ulicy Jagiellończyka,w tym nowym budynku.
      Jeśli chodzi jeszcze o moją ciążę, pan doktor idealnie przewidział przebieg
      porodu,obliczył datę również idealnie, przewidział wagę synka,wszystko się
      zgadzało.Gorąco polecam..
      • aniazch Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 02.01.06, 22:30
        Dziewczyny, prosze o opinie o doktorze Szarejko ze szpitala miejskiego.
        • Gość: Edta Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsznet.ec.pl 03.01.06, 11:43
          Dr Szarejko prowadził moje dwie ciąże. Pacjentka czuje sie doinformowana i
          bezpieczna, moja córeczka miała problem z serduszkiem i obiecał, ze przy
          porodzie bedzie kardiolog dziecięcy, żeby wszystko od razu sprawdzić i tak
          było. :)
    • maretina Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 29.12.05, 23:40
      polecam dr Mariusza Przybyłowicza.
      Moge o nim pisać długo i w samych superlatywach:-)
    • balbi1 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 30.12.05, 13:13
      Hejka

Ja również byłam pacjentką dr. Tomasza Rymkiewicza - prowadził moją ciążę . I
      moge go polecić, bo opiekę miałam bezpłatną ( przyjmyje w poliklinice
      wszystkich) , dostęp do niego codziennie, nikogo nie odeśle z kwitkiem. Kolejek
      wielkich nie było , a wiem ,że dziennie przyjmował po 50 pacjentek. Na badanie
      wszystkie potrzebne kierował . USG robił tyle ile uważał za konieczne( miałam 5
      razy). Wię po co płacić, skoro za darmo też jest OK!!!!
    • saskiaplus1 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 03.01.06, 12:38
      Moją ciążę prowadziła dr Majewicz. Przyjmuje w Bratniaku na NFZ, ale
      trudno "wskoczyć" w kolejkę, bo pacjentek tłum. Ale jak już się załapie na
      pierwszą wizytę, to opieka do końca ciąży bez problemu. Ma też prywatny gabinet
      na Polnej, tam nie ma problemu z rejestracją.
      Ja chodziłam do Bratniaka, wizyty wspominam bardzo dobrze, pani doktor zawsze
      miała na mnie uspokajający wpływ. Jest bardzo sympatyczna i mimo kolejek w
      poczekalni zawsze wyczerpująco odpowiadała na pytania. Nie wiem, jak jest przy
      trudniejszych ciążach, bo moja była prawie podręcznikowa, ale ja jestem
      zadowolona, bo dla mnie liczył się spokój i zdroworozsądkowe podejście do ciąży.
      • pinkivi Ginekolog który poprowadzi ciążę Majewicz 13.01.06, 21:32
        Witam, wybieram się do dr Majewicz. Czy ma w gabinecie USG?w tym prywatnym?Czy ususwa w razie czogo nadżerki?laserem lub krioterapią itp?pozdrawiam
        • sbial Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę Majewicz 14.01.06, 17:13
          dr Majewicz ma oczywiście USG, a nadżerki usuwa czym tym tylko chcesz:)
          • Gość: ivi Re: Ginekolog Majewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:17
            to wspaniale idę do niej!!! mam bardzo optymistyczne nastawienie!!! super, myślę, ze to bedzie moja pani doktor
    • Gość: Marcin Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:50
      Polecam Doktora Wojciecha Gimełę, przyjmuje na ulicy 1 maja przy tunelu.
      Prowadził 2 ciąże mojej żony, wcześniej ją leczył, i wszystko było ok.
    • Gość: kasianau Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.01.06, 19:38
      Ja również polecam dr Majewicz, prowadziła moją ciążę (niezbyt łatwą) i jestem
      bardzo zadowolona. Kieruje na wszystkie niezbędne badania (u mnie były
      genetyczne), informuje bardzo dokładnie i nie śpieszy się, choć naprawdę ma
      mnóstwo pacjentek.
      Kasia.
      • Gość: mamuska Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:46
        Polecam Rymkiewicza-przyjmuje w Lancecie na koszt NFZ.Dobry fachowiec,nie załuje
        USG ale trzeba go męczyc o zdjęcia. Jedno zrobi, a potem wciska kity ze mu sie
        papier skonczył itd. Uwazac na Gimełę przy porodzie-facet lubi jak się kobieta
        męczy jak natura chciała i odmawia znieczulenia.
        • Gość: gosia Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.06, 20:57
          wlasnie tego szukalam! dopiero dzisiaj tu zajrzalam. mam straszne problemy ze
          znalezieniem dobrego gina a jestem wlasnie z olsztyna. w grudniu mialam
          poronienie,w sierpniu ciąze pozamaciczną. jestem zalamana bo z tymi lekarzami
          jest roznie?polecili mi Niczyporowicza lub Gimele. prosze napiszcie cos co
          mogloby mnie podniesc na duchu.gosia
          • maretina Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 15.01.06, 12:18
            Gość portalu: gosia napisał(a):

> wlasnie tego szukalam! dopiero dzisiaj tu zajrzalam. mam straszne problemy ze
            > znalezieniem dobrego gina a jestem wlasnie z olsztyna. w grudniu mialam
            > poronienie,w sierpniu ciąze pozamaciczną. jestem zalamana bo z tymi lekarzami
            > jest roznie?polecili mi Niczyporowicza lub Gimele. prosze napiszcie cos co
            > mogloby mnie podniesc na duchu.gosia
            napisalam do ciebie w Twoim watku.
            • Gość: agata Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.ols.vectranet.pl 08.02.06, 18:52
              tez odradzam Nieczyporowicza chodziłam do niego z pierwszą ciążą i poroniłam
              chociaż pan doktor uspokajał mnie ze wszysto jest w najlepszym porządku.teraz
              jestem w drugiej ciąży i jestem pod opieką dr.Hoppe i chociaz ciaza jest
              wysokiego ryzyka to jestem w 30 tyg mysle ze skonczy sie pomyslnie
              • Gość: ulcia Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 04.03.06, 14:42
                Niczyporowicz to nie lekarz. Byłam w drugiej ciąży i przez niego poroniłam bo
                nie zajął się mną jak lekarz. Polecam dr.Szarejko.
          • Gość: beata Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.06, 19:03
            Gosiu odradzam Niczyporowicza, szczególnie w przypadku ciąży z problemami!!!!!!!
        • Gość: Ela Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:00
          Mogę Ci z czystym sumieniem polecić Dr.Gimełę.
          Przez 6 lat nie mogłam zajsc w ciąze.Zmieniałam lekarzy (wystrzegaj się Dr.Kuli)
          Gdy trafiłam do Gimeły to po trzech miesiacach byłam w ciaży i kasy wczle ze
          mnie nie zdarł choć chodziłam prywatnie.
          Pozdrawiam i życzę powodzenia Ela
        • Gość: gość Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.06, 15:43
          Owszem, dr Rymkiewicz USG nie żałuje...ale obecnie to nic niezwykłego. Teraz
          USG to nie jest żaden luksus, tylko standard. A co z tego, że zrobi USG, jak
          nie potrafi go odczytać?? Wymyśli za to jakąś bardzo poważną chorobę, żeby
          później miał się czym wykazać w leczeniu...co mu też nie bardzo wychodzi.
          Próbuje za to nadrabiać uprzejmością, która i tak jest tylko na pokaz.
          • ewucha28 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 16.01.06, 11:34
            ja chodzilam do doktora Mariaka ,przyjmuje na Janowicza ,ale doktor Szarejko
            odbieral moj poród i jestem pod wielki -pozytywnym wrazeniem,super lekarz super
            czlowiek POLECAM ,rozmawialam z innymi pacjetkami w szpitalu ktore chodzily do
            niego podczas ciazy, wszystkie mowily o nim w samych superlatywach,a na
            porodówce jedna z poloznych powiedziala mi ze mam wielkie szczęście ze pan
            doktor odbiera moj poród bo inne pacjetki to "daly by wszystko za ten przywilej"
    • maretina Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 09.01.06, 09:04
      ktosiek-ktosiek napisała:

> Ja również nie polecam dr Rymkiewicza. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że
      > przepisuje końskie dawki hormonów.

straciłam jedną ciąże przez podobnego lekarza, który twierdził,że mimo dobrych
      poziomów hormonalnych należy mnie "podrasować".
    • Gość: mama Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:29
      Zdecydowanie mogę polecić panią doktor Majewicz. Bardzo pozytywnie wypowiadają
      się rónież moje znajome oraz kuzynki o panu doktorze Przybyłowiczu (nr telefonu
      dostępny w książce telefonicznej), ja również miałam okazję przekonać się o
      Jego fachowości przebywając na oddziale położniczym w Szpitalu Wojewódzkim.
      Pozdrawiam!
      • monika450 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 17.01.06, 23:02
        dr Majewicz jest ok 60 zł
        dr Przybyłowicz jest ok 70 z cytologią i usg 100 zł.
        dr Malarkiewicz jest ok 100 zł
        • 1jagienka Wańczyk i Hoppe 18.01.06, 20:23
          Nie polecam Rymkiewicza. Prowadził moją pierwszą ciążę, było ok, ale
          potem "zaszalał" - o mało się nie przekręciłam z wkładką.
          Natomiast dwóch wymienionych w tytule uważam za świetnych fachowców. Hoppe ma
          specyficzny sposób bycia, ale nie na kawkę się do niego chodzi:)
          • Gość: ryba696 Re:Lucynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:51
            A ja polecam doktor Lucyne Schrandt-Litepło przyjmuje na Wiecherta 15. Uratowała mi życie robiąc operacje szyjki macicy,po operacji mówili lekarze że juz nie będę mogła mieć dzieci bo nie donosze ale doktor Lucynka był pełna optymizmu i zawsze był blisko na każdy telefon o kazdej porze. Teraz mój synek ma 2 lata i 6 miesięcy. Jest bardzo sympatyczna naprawde polecam.
          • Gość: Izuś Re: Wańczyk i Hoppe IP: *.160.233.236.olsznet.ec.pl 31.01.06, 17:11
            Ja polecam dr Waśniewskiego, wspaniały lekarz i każdej pacjentce poświęca tyle
            czasu ile trzeba i jest dobrym lekarzem, Hoppe dobrze robi usg, natomiast
            stanowczo odradzam Przybyłowicza, krótko mówiąc chyba nie wie co to jest
            ginekologia...

• Gość: Kasia Re: Wańczyk i Hoppe IP: *.ols.vectranet.pl 03.02.06, 21:39
              Chyba jestescie smieszne!Hoppe dobrym ginekologiem moja siostra prawie nie
              straciła dziecka przez tego pseudo lekarza zwyrodnialca!
              • Gość: fran Re: Wańczyk i Hoppe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:35
                przesadzasz
              • 1jagienka do Kasi 08.02.06, 23:58
                Śmieszna raczej nie jestem. Wg mnie to specjalista. Ma doskonałą opinię i jedna
                negatywna nie przekreśla go jako doskonałego lekarza.
            • maretina Re: Wańczyk i Hoppe 04.02.06, 07:56
              Gość portalu: Izuś napisał(a):

> Ja polecam dr Waśniewskiego, wspaniały lekarz i każdej pacjentce poświęca
              tyle
              > czasu ile trzeba i jest dobrym lekarzem, Hoppe dobrze robi usg, natomiast
              > stanowczo odradzam Przybyłowicza, krótko mówiąc chyba nie wie co to jest
              > ginekologia...

będę bronić dr Przybyłowicza do upadłego. Dzieki niemu po CZTERECH
              poronieniach donosiłam piatą ciąże i mam syna. nie sądzę Izus, żebyś oprócz
              własnych uprzedzeń miała jakąkolwiek podstawę do tak brutalnego ataku na tego
              wspaniałego lekarza! Jesteś ginekologiem, że oceniasz czyjąś fachowość? Moim
              zdaniem zachowujesz sie histerycznie. Dr Przybyłowicz to człowiek fachowy,
              dobry specjalista o niesamowitej kulturze osobistej, bardzo etyczny mądry i
              LUDZKI lekarz. Ze swoimi poronienami zwiedziłam sporo ginekologów, mam co
              porównywać. Uważam, że krzywdzisz tego człowieka pisząc o nim takie brednie.
            • Gość: goga Re: Wańczyk i Hoppe IP: *.olsztyn.mm.pl 15.03.06, 19:19
              Ja tez polecam dr Wasniewskiego. Jest super, kompetentny, cierpliwy, spokojny, wie co mowi i co robi. Wizyta kosztuje 60 zl, kazdorazowo robi usg. Wszystko opisuje, tlumaczy, nie pogania ja tam czesto siedzialam po 30-40 minut a pewnie nawey dluzej. Super lekarz!!!
            • Gość: olsztynianka Re: Waśniewski Tomasz IP: 217.97.159.* 16.03.06, 13:59
              i ja go polecam za fachowosc, delikatnosc, kompetencje, dobry gabinet i usg,
              przejcie sie pacjentka , czas wizyty uzalezniony od wymagan wspaniały psycholog
              POLECAM
        • justigr Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 19.01.06, 16:22
          Ja zdecydowanie polecam dr Tomasz Waśniewskiego - ok. 70 zł napewno nie więcej.
          To naprawdę świetny specjalista (pracuje w Szpitalu Wojewódzkim), ma
          fantastyczne podejście do swoich pacjentek, o które naprawdę dba. Ma to miejsce
          zarówno w jego gabinecie gdzie poświęca tyle czasu i pacjentka potrzebuje na
          rozwianie różnych wątpliwości, dodatkowo potrafi być stanowczy jesli chodzi o
          dobro maleństwa, będąc w szpitalu pacjentka ma świadomość, że ktoś nad nią
          czuwa i nie da zrobić krzywdy. U mnie wykrył niewydolność szyjkowo-naczyńkową,
          przez co musiałam kilka miesięcy oszczędzć się i leżeć (nadmienie, że
          wcześniejszy lekarz nawet tego nie zauważył). Dzięki takich ekspertom jestem
          już na finiszu a Mały jest cały i zdrowy. Gorąco polecam tego lekarza, naprawdę
          świety specjalista i człowiek, warto się samemu o tym przekonać.
          Będąc osobą obiektywną jedydnymi wadami są: opłaty za badania lekarskie we
          własnym zakresie i czasami trzeba poczekać w kolejce, bo jak już wspomniałam
          każda pacjentka traktowana jest indywidualnie.
        • Gość: ivi hej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:15
          Czy dr. Majewicz ma usg i cały osprzęt do ewentualnego usuwania nadżerki np. laser?
    • Gość: ktosss Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 22.01.06, 22:40
      Polecam dr Bayata. Lekarz z powołania, dla każdej pacjentki ma czas, cierpliwy,
      odpowiada na każde pytanie, rozwieje każdą wątpliwość. Nie ma problemu z
      dodatkowymi badaniami, jeśli zachodzi taka potrzeba. Przy tym taktowny i
      delikatny
    • doroti26 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 25.01.06, 14:18
      Polecam drBeatę Majewicz.Prowadziła moją ciążę jest konkretna,sumienna,udziela
      pełnych informacji...
      • Gość: ivvvvvvvv Majewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:47
        Byyyyyyyyyyłam u dr. Betay Majewicz, baaardzo mi sie podobało, miło, przepiekny gabinet, super nowy i nowoczesny, przemiła pani doktor. Bardzo pozytywne wrażenia. Ze mną wszyustko super, zdrowa jak ryba, choć długo nie byłam ponad 2 latka, a obawiałam się, ze może być coś nie tak.
        wizyta bardzo tanio, bo za cytologię, badanie usg, oraz badanie piersi za wszystko zapłaciłam 70 zł, to mało, jak na Olsztyn.

Gorrrąco polecam.
        • Gość: ivvvvvv Majewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:48
          to bedzie moja pani doktor
    • Gość: mama Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 25.01.06, 19:28
      Aga poszukaj może na tej stronce:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090

Jeśli znajdą się jakieś osoby, które chciałaby podzielić się doświadczeniem,
      napiszcie.

mama
      • henri4 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 10.02.06, 23:51

• henri4 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 11.02.06, 00:05

• Gość: tralalumpek ja poznałam kozerskiego IP: *.ols.vectranet.pl 22.02.06, 22:06
        Poznalam podczss pobytu w szpitalu. Owszem fachowy... mily BYWA sporadycznie.Ma
        fochy. Mi sie to nie podobało.Czułam się przez chwilę jak śmieć.
    • Gość: kacha Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 14.02.06, 18:55
      Z czystym sumieniem polecam dr Bayata. Anioł nie człowiek.
      • ja295 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 19.02.06, 22:35
        Ja obstaję za Rymkiewiczem-on tez dostał nagrodę Lekarza Roku ale 2005 w Twoim
        Stylu.Chyba sam na siebie nie głosował?Dzieki niemu zaszłam w ciaże,mimo
        problemów niestety moja dzidzia jest aniołkiem.Załamałam sie i nie wierzyłam że
        znowu mi sie uda,a tutaj znowu Pan Rymkiewicz zadziałał i ...jestem w 29
        tyg.ciąży.Jest troszke zakręcony,ale to dobry lekarz.Moje maleństwo ma małe
        problemy musiałam wykonać usg 3d i płaciłam za nie 200zł dla lekarza ktory
        wykonywał je na sprzęcie szpitalnym ufundowanym ze środków UE.Badanie musiałam
        powtórzyc ,ale jak Rymkiewicz sie dowiedział że tyle płacę to od razu dał mi
        skierowanie na te samo badanie,ale już za darmochę.Poza tym on jedyny przejął
        sie stanem mojej dzidzi,bo dla reszy lekarzy [chodzę jeszcze do 2 bo nie
        mieszkam w Olsztynie]nie było problemu.Ja uważam że jest b.dobrym lekarzem,ale
        to tylko moja opinia.A o nagrodzie rymkiewicza wyczytałam w numerze wakacyjnym
        Twojego Stylu.Pozdrawiam:)))
        • Gość: mala Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 19.02.06, 23:01
          A za co oni te nagrody dawali? Bo napewno nie za kompetencje zawodowe. Gdyby
          był rzeczywiście taki świetny nie wywaliliby go ze szpitala. Nie oszukujmy sie -
          on się cofa w swojej medycznej karierze.
    • Gość: gra Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.barczewo.macrosat.pl 22.02.06, 21:59
      Niewiecie może gdzie obecnie przyjmuje dr Rymkiewicz bo z tego co się orjentuję to w Poliklinice już nie przyjmuje i czy na kasę chorych.
      • maretina Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 22.02.06, 22:04
        Gość portalu: gra napisał(a):

> Niewiecie może gdzie obecnie przyjmuje dr Rymkiewicz bo z tego co się
        orjentuję
        > to w Poliklinice już nie przyjmuje i czy na kasę chorych.
        kolo mnie:D na pstrowskiego, na tylach tesco jest taki duzy szary blok. gabinet
        jest od strony 5 zoltych nowych blokow. jak chcesz to moge jutro spisac numer i
        Ci podac:)
        • Gość: ja Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.06, 22:11
          Nie musisz spisywać. 609 511 045. Idź jeśli masz ochotę stracić kupę forsy i
          nerwów na jego urojenia i wysłuchiwać fochów. W Poliklinice już nie pracuje.
          Ciekawe dlaczego...chyba są tam lepsi od niego
          • Gość: gra Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.barczewo.macrosat.pl 22.02.06, 22:20
            Niewiem czy w Poliklinice są lepsi od niego ale w zeszłą środę miły starszy pan powiedziął, że mnie nie przyjmie ponieważ on już ma komplet pacjentek na dzisiaj , a moja sytuacja nie zagraża życiu. Zapalenie piersi nic wielkiego. Nawet na moją usilną prośbę żeby mnie jednak przyjął to odmwił.
            • Gość: ja Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.06, 22:25
              Z całego serca mogę Ci polecić dr Bayata. To anioł nie człowiek i napewno Ci
              nie odmówi przyjęcia. Ja też kiedyś byłam w takiej sytuacji i mi nie odmówił.
              Przyjmuje w przychodni Zdrowie na ul. Ratuszowej. Na wizytę czeka się 2 dni, a
              jak pilna sytuacja to można nawet nie pokazywać się pani w rejestracji tylko od
              razu iść do gabinetu. Rymkiewicz...to temat nie na forum...
              • Gość: graża Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.barczewo.macrosat.pl 03.03.06, 08:52
                A ja szukam dobrego ginekologa ktory przyjmuje popołudniami i na kasę chorych.
                • Gość: ja Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.olsztyn.mm.pl 03.03.06, 12:23
                  Wiec także polecam dr Bayata ;) przyjmuje popoludniami chyba do 18 albo do 19
                  tylko trzeba sie dowiedziec w jakie dni. W społdzielni Zdrowie na Ratuszowej
                  czeka sie na wizyte na kase chorych jakies 2 - 3 dni. Wszytskie badania tez sa
                  bezplatne. Z usg nie ma problemow, jest w gabinecie na miejscu. Naprawde
                  swietny czlowiek, mily i bardzo sympatyczny, a przy tym kompetentny lekarz. Ja
                  go znalazlam calkiem przypadkiem i nie chce juz nikogo innego.
    • stonoga111 Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę 16.03.06, 14:31
      Bardzo proszę o jakies namiary na dr Waśniewskiego. Czy przyjmuje tylko
      prywatnie czy także na NFZ? Gdzie? Czy ma w gabinecie usg? Słyszałam wiele
      dobrego o tym lekarzu i chciałabym się do niego umówić na wizytę.
      • Gość: anet Re: Ginekolog który poprowadzi ciążę IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.03.06, 11:33
        Ja tez sie dziwie, ze nikt nie pisze o Kozerskim, prowadzil moja ciaze, zna sie
        na rzeczy, robil mi cesarskei ciecie i jestem bardzo zadowolona, goraco polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka