ytoraj 08.01.06, 17:04 Gdzie są w Olsztynie ładne, duże i tanie sale weselne? Znamy kilka miejsc, ale może o czymś zapomnieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aśka Re: Fajna sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:57 Mogę powiedzieć , że nie polecam restauracji , w której jest szwedzki stół, jak np na Przystani - goście wstydzą się podchodzić po jedzenie a szczególnie Ci starsi. Moje wesele było w Piracie. jedzenie gosciom smakowało, obsługa super - nikt nie czekał pół godziny na obiad, talerze często wymieniane. Jest jeszcze taka restauracja Stadion czy Przy stadione. Tam jest niedrogo i podobno też fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
ytoraj Re: Fajna sala na wesele 12.01.06, 20:19 Ze szwedzkim stołem cenna uwaga - dzięki. Nie ma innych ciekawych sal? Może jakieś własne przemyślenia? Każda rada jest cenna. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Fajna sala na wesele 13.01.06, 12:05 Ja miałam wesele w kortowskim "Artonie" - sympatyczni właściciele, dobre jedzenie, żadnych problemów z rozliczeniami. Trochę nieciekawa podłoga do tańca (jakieś kamienne płyty), ale w praktyce okazała się lepsza, niż to się zapowiadało. Polecam. Ze znajomych wesel: 1. Sala Dębowa w Hotelu Warmińskim: niezła kuchnia, świetny parkiet do tańca, dużo miejsca. 2. Ośrodek Copernicus w Tomaszkowie (właściwie Sząbruk-Siła) - piękna okolica, zwłaszcza na wesele latem, smaczne jedzenie, trochę mało miejsca do tańca, ale widoki wiele rekompensują. 3. Pensjonat Kryst-Tad na ul. Żurawiej - jak wyżej, tylko lepszy parkiet. Wszystkie imprezy, na których byłam w tych lokalach były powyżej 100 osób, w Krys-Tadzie bawiło się nawet ponad 200 (no, było już lekko ciasno). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: Fajna sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:18 Krystan po prawej za wiaduktem, byłem na kilku weselach i poprawinach, mogę polecić, wszystko świeze, dobrze przygotowane, mają doświadczeniem. Zakątki Europy w hotelu na Żołnierskiej, Chata wiejska przy campingu na Dajtkach, Zajazd u Leszka w Bartągu, KrisTdad w Gutkowie, ostatnio znajomi chwalą sobie Różaną na starówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Fajna sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:06 Również polecam Krist Tad w Gutkowie. Niedrogo, dobra obsługa, często wymieniane czyste talerze. Odpowiedz Link Zgłoś