Dodaj do ulubionych

Fajna sala na wesele

08.01.06, 17:04
Gdzie są w Olsztynie ładne, duże i tanie sale weselne? Znamy kilka miejsc, ale może o czymś zapomnieliśmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: aśka Re: Fajna sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:57
      Mogę powiedzieć , że nie polecam restauracji , w której jest szwedzki stół, jak
      np na Przystani - goście wstydzą się podchodzić po jedzenie a szczególnie Ci
      starsi.
      Moje wesele było w Piracie. jedzenie gosciom smakowało, obsługa super - nikt
      nie czekał pół godziny na obiad, talerze często wymieniane.
      Jest jeszcze taka restauracja Stadion czy Przy stadione. Tam jest niedrogo i
      podobno też fajnie
      • ytoraj Re: Fajna sala na wesele 12.01.06, 20:19
        Ze szwedzkim stołem cenna uwaga - dzięki.

Nie ma innych ciekawych sal? Może jakieś własne przemyślenia? Każda rada jest cenna.
    • saskiaplus1 Re: Fajna sala na wesele 13.01.06, 12:05
      Ja miałam wesele w kortowskim "Artonie" - sympatyczni właściciele, dobre
      jedzenie, żadnych problemów z rozliczeniami. Trochę nieciekawa podłoga do tańca
      (jakieś kamienne płyty), ale w praktyce okazała się lepsza, niż to się
      zapowiadało. Polecam.
      Ze znajomych wesel:
      1. Sala Dębowa w Hotelu Warmińskim: niezła kuchnia, świetny parkiet do tańca,
      dużo miejsca.
      2. Ośrodek Copernicus w Tomaszkowie (właściwie Sząbruk-Siła) - piękna okolica,
      zwłaszcza na wesele latem, smaczne jedzenie, trochę mało miejsca do tańca, ale
      widoki wiele rekompensują.
      3. Pensjonat Kryst-Tad na ul. Żurawiej - jak wyżej, tylko lepszy parkiet.
      Wszystkie imprezy, na których byłam w tych lokalach były powyżej 100 osób, w
      Krys-Tadzie bawiło się nawet ponad 200 (no, było już lekko ciasno).
    • Gość: Helmi Re: Fajna sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:18
      Krystan po prawej za wiaduktem, byłem na kilku weselach i poprawinach, mogę
      polecić, wszystko świeze, dobrze przygotowane, mają doświadczeniem. Zakątki
      Europy w hotelu na Żołnierskiej, Chata wiejska przy campingu na Dajtkach,
      Zajazd u Leszka w Bartągu, KrisTdad w Gutkowie, ostatnio znajomi chwalą sobie
      Różaną na starówce.
    • Gość: Mary Re: Fajna sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:06
      Również polecam Krist Tad w Gutkowie. Niedrogo, dobra obsługa, często
      wymieniane czyste talerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka