Dodaj do ulubionych

Wrażenia z pobytu w Elblągu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:03
Witam,
Jestem Olsztynianinem, byłem w Elblągu po raz pierwszy w sierpniu tego roku i
ostatnio teraz na Bultic Cup.
Muszę stwierdzić, że jestem miło zaskoczony. Miałem czas, żeby zwiedzić całe
miasto. Podoba mi się bardzo miasto, Elbląg jest bardzo ładny i dużo się w
nim robi z tego co zauważyłem. Jestem ciekawy jak Stare Miasto będzie
wyglądać za 5 lat, a już teraz jest nieźle.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: 213.77.49.* 26.10.06, 09:17
      i takich olsztyniakow lubie, a nie bulterierow! Widocznie i w Olsztynie sa
      porzadni ludzie.
      • the_jazz Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu 26.10.06, 11:30
        To, że w Olsztynie mieszkają też normalni ludzie to wiadomo.
        Mam po prostu wrażenie, że zarówno elblaskie jak i olsztyńskie forum zdominowało
        parę osób, które tak naprawdę mają nikłą widzę na większość tematów, na które
        się wypowiadają.

Pozdrawiam autora i zapraszam ponownie w nasze progi :)
    • generallo Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu 26.10.06, 13:04
      Bardzo nam miło słyszeć takie słowa :)
      • Gość: Rem Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:37
        Olsztynianin. Cieszę się że podoba Ci się Elbląg. Oczywiście że elblążanom
        podoba się to jeszcze bardziej... Natomiast w jednym z tematów jest elblążanka,
        której podoba się Olsztyn. Ma nick Ania. Poczytaj co z niej zrobiono... :) :) :)
        • Gość: Rem Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:39
          Podaję link
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=50645685
          • Gość: a Do REM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 06:08
            nie ma gwarancji ze rozmawiala z Elblazanami, mogli to byc rownie dobrze
            olsztynianie!
            • Gość: powtarzalny Re: Do REM IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:39
              Racja , specyficznie i podrabialnie
              • Gość: zaraz Re: Do REM IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:40
                Z czyms mi sie to kojarzy...;
    • aniaania20 Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu 27.10.06, 19:51
      MIASTO NIE EJST BRZYDKIE, BRAKUJE TYLKO KILKU DUZYCH INWESTYCJI Z MIEJSCAMI
      PRACY I NIE MAM TU NA MYSLI HIPERMARKETOW I BYLOBY CALKIEM FAJNIE
      • Gość: schab Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 13:47
      • Gość: alfik Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elb.vectranet.pl 26.01.07, 19:40
        Mnie tez boli,ze miasto nie ma zadnych porzadnych inwestycji,mam na mysli
        te ,ktorte daja porzadna pracę,bo ani hala sportowa,ani sztuczne lodowisko,ani
        nowe linie tramwajowe i tramwaje nie powoduja spadku bezrobocia.Slonina jakby
        nie dostrzegal tego problemu,tylko rozwija tzw.pomoc spoleczną,daje pracę
        urzednikom,ktorzy sa oplacani przez nas wszystkich.Elbląg tak naprawde
        traci,oderwany od swoich historycznych i gospodarczych korzeni,powoli
        umiera,niedlugo wyprowadza sie z niego wszyscy mlodzi,poszukujacy lepszego
        chleba,zostaną tylko ludzie w srednim wieku i emeryci,nie tedy droga ,Panie
        Prezydencie.
        • Gość: Elblążanin Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:34
          miasto nie tworzy zakładów pracy.....
          • Gość: Elblążanin Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:35
            miasto ma tworzyć infrastrukturę...i to robi.
          • Gość: as Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:35
            jakby nie było inwestycji infrastrukturalnych to bys narzekał...
            • Gość: El Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:36
              Alfik to glupek z Nowego Dworu Gdańskiego, i nie wiem jakim prawem się
              wypowiada o Elblągu!
              • Gość: alfik Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elb.vectranet.pl 27.01.07, 10:12
                Nie wiem kim jestes,ale mozemy sie spotkac gdzies na miescie i mozesz mi to
                powiedziec w oczy,chcesz bohaterze?
                • Gość: El Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:29
                  Chcę bohaterze! To co na dworcu PKS? na przystanku dla wysiadających? o której
                  masz autobus z NDG?
                  • Gość: alfik Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elb.vectranet.pl 29.01.07, 16:31
                    Nie potrzebuje autobusu,mieszkam kolo przystanku siodemki,idioto.
            • Gość: Elb Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:37
              jak to nie mamy nowych zakładów dających pracę? np. Wójcik, a niedługo Stocznia
              Jachtowa.
              Miasto też daje przyslowiową wedkę, można otworzyc firmę z Inkubatorze
              Przedsiębiorczości.
              • Gość: alfik Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elb.vectranet.pl 27.01.07, 11:04
                Zaklady miesne padly,mimo ze w sse,EZNS tez niedawno,a byl inwestor,ktory na
                bazie tej firmy chcial uruchomic montownie autobusow,wielu inwestorow spoza
                Elblaga ucieka,bo nie widza pryszlosci w zbiurokratyzowanym UM.
                • Gość: Leon Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:42
                  Montownię autobusów? Jak tam? Przyjmujecie leki? Bierzcie wszystkie- nie
                  chowajcie pod język zwłaszcza neuroleptyków. Słuchajcie siostry oddziałowej. Mam
                  pytanie. Jak będę robił wam paczkę do Fromborka to proszę napiszcie co wolicie
                  chipsy czy gumę miętową? Może jakieś soki? I taka rada: jak będzie was gwałcić
                  UFO albo będziecie lecieć na księżyc lub będziecie przekonani że elbląg to
                  miasto godne szczycenia się nim to poproście lekarza o zwiększenie dawki.
                  • Gość: assas Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:31
                    jeżeli bedziesz przekonany ze olsztyn to fajne miasto to tez ci leonku przesle
                    leki.
                • Gość: e-g Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 15:57
                  Za te wypowiedz jestes the best wyjatek inteligent regionu'007.
                  Wszak ladni jestesmy , ale slabo zaradni jak na mozliwosci.
                  • Gość: alt.pl.reg.el-g Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 15:59
                    Gospodarczo dopiero sie rozwijamy...
                    • Gość: wm Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:00
                      Zapewne masz na msli korespondencyjno-internetowe kuluarum;
                      • Gość: e-g Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:01
                        O tak , ludzi w regionie mamy fajoskich;)
                        • Gość: grubasia Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:04
                          No potencjalnie i duzo do nadrobienia
                          • Gość: DzikaRoza Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:07
                            Poki mlodosc w Elblagu dojrzewa...okolica bedzie pozadana
                            • Gość: & Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:09
                              Oby cofka z zalewu ..nam nie zagrozila:\
                              • Gość: l0l Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:10
                                Coz! czasem zalewa, a czasami zrozumie.
                                • Gość: t&p Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:13
                                  Nie inaczej i tak najwazniejszy jest elektorat, a nie grupka
                • matko74 Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu 29.01.07, 16:07
                  alfiku, podaj zatem nazwę tego inwestora chcącego montować autobusy, bo pewnie
                  nie tylko ja chętnie się dowiem o czymś, o czym w ogóle się nie mówiło. Nie ma
                  co rzucać tekstów niepodpartych konkretami!

Gość portalu: alfik napisał(a):

> Zaklady miesne padly,mimo ze w sse,EZNS tez niedawno,a byl inwestor,ktory na
                  > bazie tej firmy chcial uruchomic montownie autobusow,wielu inwestorow spoza
                  > Elblaga ucieka,bo nie widza pryszlosci w zbiurokratyzowanym UM.
                  • Gość: sondaz Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:19
                    Lecz Ty naprawiaj, a nie sie czepiasz...prawdy
                    • Gość: ****************** Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:20
                      Otz to , istota nie jest temat zastepczy
                  • Gość: alfik Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elb.vectranet.pl 29.01.07, 16:43
                    To juz musztarda po obiedzie,rozmawialem o tym z bylym pracownikiem EZNS-
                    ow,ktory jest teraz woznym w jednej z elblaskich szkol srednich,opowiadal
                    wlasnie o tym,ze pare lat temu byl inwestor ,chcacy otworzyc na terenie EZNS
                    montownie autobusow(marki nie pamietam),jednak owczesny dyrektor,stary
                    komuch,bal sie o koryto i nie pozwolil wejśc inwestycji(wolal ciepla posadkę i
                    nicnierobienie,bal sie ,ze go ktos wygryzie),na tym koniec,upadala firma i kupa
                    fachowcow,mogacych po krotkim przeszkoleniu wziąśc sie za robotę,to tyle.Firma
                    zostala zlikwidowana,rozkradziona,a teren po EZNS dzierzawia rozni prywatni
                    przedsiebiorcy,budynki sa w oplakanym stanie,niedlugo się calkiem rozsypią.
        • generallo Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu 27.01.07, 12:31
          A inkubator to niby co?
          Właśnie w nim mają szanę znaleść pracę zdolni młodzi ludzie :)
          Ci najlepsi przeniosą się później do Parku Technologicznego
          na Modrzewinie :)
          • Gość: alfik Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elb.vectranet.pl 27.01.07, 13:04
            Generallo,oby,tego zycze sobie i wszystkim elblązanom:)
            • Gość: sas Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:33
              Po to do ch..a powstal IP!! dalsza droga to Centrum Technologiczne! ludzie nie
              mozna miec wszystkiego od razu! przypominam ze nasza strefa ekonomiczna jest
              juz zapelniona! sese..
              • Gość: alfik Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elb.vectranet.pl 27.01.07, 14:01
                To ja powiększyc,jest za mala jak na Elbląg.
    • Gość: e-g Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:08
      Zakochau sie tylko i tyle...
      • Gość: Lutek Faja Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:10
        Elblag zawsze by cos chacial...brakuje wam tej namietnosci w milosci co im.
        • Gość: e-g Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:10
          Musze podpatrzec - dopiero sie ucze
          • Gość: Lutek Faja Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:13
            No. Jeszcze bedzie zapewne nie jedna okazja na lekcje kochania .
            Czytajcie i podziwiajcie...Az moja dziewczyna sie zauroczyla tym wyjatkowym
            postem....
            Obym nie byl naprawde zazdrosny
            • Gość: al`a Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:15
              Ksztalcenie Olsztynskiej zyczliwosci moze wyjsc na nam raczej na dobre
        • Gość: i Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:14
          Chodzi koledze o tzw. przedstawicieli domniemam.
    • Gość: szef Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:35
      a ty **uju podobno miales siedziec i sprzatac kible, a nie po forach sie lajdaczyc
      • Gość: serducho Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:17
        I na luja tez znajdzie sie ratunek.
        Zdrófcia
    • Gość: Turysta Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 18:24
      I siedzi teraz Leoś na rencie na garnuszku u mamusi, ma taki czas i klepie
      bzdury w klawiszon.
      • Gość: nadia Re: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:28
        NIE BADZ TAKI POdRYWCZY
    • Gość: zdziwiony E B ps: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:27
      Chyba nie pomililo im sie forum Elblag z gg:(
      "
      Gość portalu: Olsztyniani napisał(a):
      > Witam,
      > Jestem Olsztynianinem, byłem w Elblągu po raz pierwszy w sierpniu tego roku i
      > ostatnio teraz na Bultic Cup.
      > Muszę stwierdzić, że jestem miło zaskoczony. Miałem czas, żeby zwiedzić całe
      > miasto. Podoba mi się bardzo miasto, Elbląg jest bardzo ładny i dużo się w
      > nim robi z tego co zauważyłem. Jestem ciekawy jak Stare Miasto będzie
      > wyglądać za 5 lat, a już teraz jest nieźle.

prywatnie zdziwiony publicznie Elblążan
      • Gość: Elblążanka Re: ps: Wrażenia z pobytu w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.07, 16:29
        Denerwuje sie troche.

• s-k-i-n czy to prawda że uwas starówka się dopiero buduje? 29.01.07, 18:03
      tylko co to będzie za starówka skoro budowana jest wspólcześnie?
      • Gość: alfik Re: czy to prawda że uwas starówka się dopiero bu IP: *.elb.vectranet.pl 29.01.07, 19:01
        Odbudowuje sie,to roznica,czyli powstaje namiastka tego,co bylo budowane przez
        stulecia.
      • Gość: sa Re: czy to prawda że uwas starówka się dopiero bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 07:03
        SKIN: nasza starówka została zburzona przez Rosjan po zakończeniu działań wojennych, komuniści odbudowali tylko główne budynki: jak katedra, biblioteka, muzum, galeria el, brama targowa i kilka kamienic, od roku 1990 zaczeto odbudowywac wszystkie inne kamienice.
        • bruxe_lee Re: czy to prawda że uwas starówka się dopiero bu 31.01.07, 15:00
          Elblążanie nie grzeszcie narzekaniem, naprawde macie ładne miasto (no -
          śródmieście, blokowisk na obrzezach nie widziałem) i co najważniejsze - idzie
          to do przodu ! a nie do tyłu jak w niektórych zadrypanych miejscach w tym
          kraju. Wiem co mówię- jestem regularnie w Elblągu mniejwięcej co 2 miesiące i
          widze gołym okiem! i bardzo dobrzez że 'starówka' się buduje jako nowoczesna
          zabudowa z inspiracjami starych kamieniczek, przynajmniej nie udaje że to stare
          miasto.
          • matko74 Re: czy to prawda że uwas starówka się dopiero bu 31.01.07, 16:26
            Też uważam, że grzeszymy narzekając, bo miasto wyglądem i infrastrukturą, którą
            posiada, naprawdę jest w gronie najlepszych. Oczekiwania są większe i tym się
            nie dziwię, ale ciągłe narzekania, to przesada. Wystarczy spojrzeć na plany
            rozwoju miasta i poczekać na rozwój wydarzeń za parę lat - w zgodzie z
            założeniami planów paroletnich.
            Szczególnie jednego mi brakuje - więcej trzeba to miasto promować i nagłaśniać
            na zewnątrz.
        • Gość: alfik Re: czy to prawda że uwas starówka się dopiero bu IP: *.elb.vectranet.pl 31.01.07, 18:03
          Tak naprawde,to komuniści niczego nie odbudowali na starowce,a kościol swietego
          Mikolaja byl przez dlugie lata ruina,gdyby nie starania elblaskich ksiezy,to
          prawdopodobnie podzielil by los innych elblaskich swiatyń,cale szczęście...
          • Gość: Leon Re: czy to prawda że uwas starówka się dopiero bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:02
            Powiedzcie elbląskie rycerzyki dlaczego nie bierzecie leków. Znowu urojenia
            wielkościowe. To już przestaje być zabawne. Napoleonie przemów do swojego
            oddziału niech biorą leki gwiazdy elbląskiej myśli ekonomiczno-społecznej.
            Pozdrawiam fromborski oddział dla VIP-ów. A jak tam dom publiczny dla UFO w
            Bażantarni?
            • Gość: El Re: czy to prawda że uwas starówka się dopiero bu IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.07, 19:34
              leon ty juz nie jestes zabawny, jestes zenujacy, jestes jak gnida, jak wrzód,
              kórego sie trzeba pozbyc, zal mi twojej matki ze ma takiego gnoja za dziecko,
              do Fromborka mozesz trafic jedynie ty gosciu!!!!!!!!!!
              • Gość: Leon Re: czy to prawda że uwas starówka się dopiero bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:13
                Ooooo nie podoba się. Cóż wy jesteście dla Olsztyna takimi gnidami jak ja dla
                was. Nieprzyjemne co? Mimo wszystko lekarstewka rycerzyki elbląskie !!!!
                Oddziałowa zrobi wam lewatywkę neuroleptyki i urojenia wielkościowe (np. że
                Elbląg coś znaczy w województwie miną wam ). Ruch witaminki spacery lewatywy.
                Niech lekarz prowadzący zwiąkszy niektórym dawki.
                • villanova prymitywne burdy 01.02.07, 02:15
                  te pyskówki i szamboretoryczne wypowiedzi są poniżej wszelkiej krytyki.
                  Elblążanie maja prawo być dumni ze swojego miasta, przykre tylko, że ciagle
                  wyłazi w pisaniu kompleks niższośći. Olsztynianie zaś prezentujący opinie w
                  tym wątku ( nie wszyscy) mają dośc prymitywny reperyuor prerswazyjny. Przypomnę
                  tylko, że Olsztyn zawsze dla mieszkanców Niemiec ( Czy to Cesarstwa czy Rzeszy)
                  BYŁ ZAPYZIAŁĄ DZIURĄ gdzie psy dupami szczekały a do klasy i poziomu życia w
                  Elbing nawet nie mógł startować. czasy sie zmieniły ale wydaje mi się, że
                  więcej pokory ze strony Olsztyna wyszłoby mu na dobre
                  • Gość: Leon Re: prymitywne burdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:07
                    O jest i pani oddziałowa. Podająca się za mieszkankę podwarszawskiego Julianowa.
                    Przynajmniej taki nick sobie obrała. Niestety też ma schizofrenię. Najpierw
                    pisze o kulturze wypowiedzi i szamborotoryce a zaraz potem
                    • villanova Re: prymitywne burdy 01.02.07, 19:13
                      rzeczywiście masz oster problemy osobowościowe. tym razem ja zalecam wizytę u
                      stosownego specjalisty sam tylko nie wiem czy ma to być proktolog czy
                      psychiatra.
                      • Gość: he Re: prymitywne burdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 07:36
                        zawsze tez leon moze cofnac sie w czasie i powstrzymac poród swojej matki
                        • Gość: Leon Re: prymitywne burdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:49
                          No wiem wiem chcecie powiedzieć że UFO was gwałci. Więcej leków rycerzyki
                          elbląskie. A może poproście o elektrowstrząsy. Pani oddziałowa ta od "szczekania
                          psów du...mi" też proszę wziąć. Od razu kultura wypowiedzi poprawi się pani.
                          Wyślę wam paczkę na oddział. Trzymajcie się.
                          • Gość: gosc Re: prymitywne burdy IP: *.elb.vectranet.pl 02.02.07, 18:46
                            Rem vel krzysiek vel swiatowy vel leon robisz z siebie malpe, ze ci sie chce te
                            cale bzdury wypisywac imbecylu, ha, ha, ty naprawde masz zlote paiery, serio!
                            • Gość: Leon Re: prymitywne burdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:36
                              O jest i historyk. Ustalasz pochodzenie i drzewo genealogiczne? Powymyślałeś mi
                              jakiś przodków? Ślicznie. Widać chłopaczku że się starasz cokolwiek robić na
                              tym oddziale. Nie wiem tylko dlaczego napisałeś vel Leon. Pewno mała
                              pomyłka "histograficzna". Mimo wszystko stosuj się do zaleceń lekarskich.
                              Urojenia wielkościowe, historyczne i inne to poważna sprawa. Nie jesteś
                              chłopczyku Kadłybkiem, Długoszem Tacytem itd. Jesteś dobrym dzieciakiem tylko
                              trochę inaczej myslisz.
                              • Gość: ehh Re: prymitywne burdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:49
                                nie dyskutujcie z tym debilem, bo sprowadza was do swojego poziomu (poziom idioty) i pobija doswiadczeniem... im bardziej obrazliwie odpowiadacie, tym wieksza ma radoche z tego ze nam Elblazanom dokucza...
                                • Gość: Leon Re: prymitywne burdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 23:19
                                  Oczywiście że poziom idioty jest mi znany. W końcu pochodzę z emblonga.
                                  Pamiętam jeszcze conieco.
                                  • Gość: ehh Re: prymitywne burdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:39
                                    no to sobie pochodz z Elmblonga.. ja takiego miasta nie znam :>
                      • the_jazz Re: prymitywne burdy 03.02.07, 00:36
                        Dajcie se spokój z tym zakompleksionym cieciem. Na takich najlepszą metodą jest
                        ignorowanie.
                        A tak przy okazji, Leon - czas na lekarstewka! :P
                        • Gość: Leon Re: prymitywne burdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:26
                          O jest i "pan bóg" tego forum. Ciekawe dlaczego mnie nie powycinałeś tym razem?
                          Nie masz już takiej mocy? Pomyśl. Rowiązanie jest tylko jedno. Lekarstwa
                          zadziałały o wielki Manitoo. Powoli stajesz się normalnym człowiekiem. Zwykłym
                          pospolitym wystraszonym chłopaczkiem i za chwilę emblong też się taki stanie
                          tylko więcej neuroleptyków. Regularnie zgodnie z zaleceniami - to może i na
                          przepustkę cię wypuszczą "krawy ludzkich postów".
                          • opuscolo prymitywne burdy 13.02.07, 14:44
                            czyli jednak proktolog i lobotomia! nic innego nie zadziała. No chyba, że to
                            problemy z erekcją albo bardzo niski wzrost. A może - o zgrozo - i to i to
                            jednoczesnie. Fuuu
                            • Gość: alfik Re: prymitywne burdy IP: *.elb.vectranet.pl 18.02.07, 15:57
                              Poprostu facio musi byc dowartosciowany,niech najlepiej dokona samogwaltu.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka