markizza 10.05.05, 16:37 forum umarlo czy co? Brak ciekawych spostrzezen czy weny? Ludzie robcie cos... A mialo byc tak pieknie:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camillie Re: jest tu kto? 10.05.05, 19:37 No Markizza, Twoja wina :) jak powiedzialas o spotkaniu, wszyscy wyszli po angielsku :P Odpowiedz Link
darek_olsztyn Re: jest tu kto? 10.05.05, 21:17 jezd jezd... ;-) W sobotę się wybieram na swoje stare śmieci czyli w odwiedziny do rodziny ;-) Odpowiedz Link
camillie Re: jest tu kto? 10.05.05, 21:54 to czego tak milcząco? Mati bedzie wyrzucal milczków!! Prawda Mati? :) Odpowiedz Link
mati_77 Re: jest tu kto? 11.05.05, 08:04 No nie moge sie z Toba zgodzic Camillio, ale wietrze tu jakis podstep. Ja jak juz wspomnialem bardzo zarobiony jestem, ale obserwuje co sie dzieje na forum. Odpowiedz Link
markizza Re: jest tu kto? 11.05.05, 09:56 moja wina, moja wina (...) Ja mysle, ze oni poprostu sie boja spotkania :P Ale spokojnie ja nie gryze, poza tym niedlugo sie zaobraczkuje - takze ataki na tle erotycznym tez odpadaja:) Odpowiedz Link
mati_77 Re: jest tu kto? 11.05.05, 10:07 A ty mialabys atakowac, czy ciebie miano by atakowac? Bo jezeli ty to ja nie chce, nawet pod pretekstem twojego malzenstwa. Odpowiedz Link
markizza Re: jest tu kto? 11.05.05, 13:34 Widze, ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale nieszkodzi z przyjemnoscia wytlumacze, co mialam na mysli:)) Otoz moj drogi, zeby osmielic - nie tylko ciebie - oraz przekonac do ewentualnego spotkania - rowniez nie tylko ciebie - napisalam, ze jestem otwarta na nowe znajomosci, oparte tylko na kolezenstwie niz wspomnianym "atakowaniu" - niewazne czy ja czy mnie:) BTW kawalerzy z odzysku nie sa w moim typie - nawet pod pretekstem malzenstwa - takze spij spokojnie... Odpowiedz Link
mati_77 Re: jest tu kto? 11.05.05, 14:34 Nie mowilem tego o sobie, a jezeli o mnie chodzi to nie jestem "do wziecia", mam kogso bardzo waznego w moim zyciu i jestem szczesliwy, bardzo szczesliwy. Odpowiedz Link
markizza Re: jest tu kto? 11.05.05, 16:30 matti_77 napisal: "Bo jezeli ty to _ja_ nie chce, nawet pod pretekstem twojego malzenstwa." - wiec o kim mowiles jak nie o sobie? Zastanow sie:) I zrozum:) Pozdr. Odpowiedz Link
mati_77 Re: jest tu kto? 12.05.05, 07:07 No wlasnie zrozum. Mialas moze logike na studiach? Sprobuj teraz zastosowac te wiedze. Odpowiedz Link
markizza Re: jest tu kto? 16.05.05, 10:03 Logicznego myslenia mnie uczono juz w podstawowce, a ciebie dopiero na studiach - to wiele wyjasnia. Zakladajac, ze miales logike na studiach:) Teraz sprobuj wykorzystac zdobyta wiedze i skonstruuj odpowiedz. Odpowiedz Link
mati_77 Re: jest tu kto? 17.05.05, 07:17 No jednak jestes uparta bab..., kobieta. Logiczne myslenie a logika, to dwie rozne rzeczy. Logika to nauka zajmujaca sie analiza elementarnych zasad poprawnego rozumowania. Logika (zarowno matematyczna, jak i filozoficzna) NIE ANALIZUJE ZAWARTOSCI MERYTORYCZNEJ BADANYCH ZDAN, LECZ TYLKO BADA CZY SA ONE POPRAWNIE SKONSTRUOWANE, z czysto formalnego punktu widzenia. A tu dosyc szczegolowo encyklopedia.pwn.pl/42295_1.html Odpowiedz Link
markizza Re: jest tu kto? 17.05.05, 08:49 hahahaha - dzieki. Mam nadzieje, ze w pierwszej kolejnosci ty skorzystasz z tej 'lekcji':) Odpowiedz Link
blue.door Re: jest tu kto? 17.05.05, 23:30 Najpierw sie przywitam - sledze forum z czystej sympatii do Szczytna - bywam w Waszym miescie czasami. Wracajac do meritum - mysle mati_77, ze powinienes zmienic nick na bardziej "napuszony".. ;)) Przeczytaj raz jeszcze dyskusje od poczatku i... zastanow sie.. Mowie to jako zupelnie bezstronny obserwator i co smieszniejsze - mezczyzna - heheh :) Pozdrawiam i milego dnia Odpowiedz Link
markizza Re: jest tu kto? 18.05.05, 09:17 czesc blue.door:) Moze przylaczysz sie do dyskusji, rozwija sie ona nader ciekawie - zapraszam. Wogole zastanawiam sie, dlaczego nikt (poza mna, toba i matti) nic nie napisal w tym watku od jakiegos czasu. Odpowiedz Link
piotrskw Re: jest tu kto? 22.05.05, 00:45 No i stąd bierze się brak odzewu. Wiosna się spóźnia, kocyk cały czas w użyciu? A na komplet poscieli chciałem swego czasu forumowiczów naciągnąć... Odpowiedz Link
markizza Re: jest tu kto? 25.05.05, 10:40 wiosna i lato nie trwaja wiecznie - komplet poscieli wciaz pozadany:) Odpowiedz Link
dupekzoledny Re: jest tu kto? 18.06.05, 10:52 chyba forum zdycha przez ten ORTELSBURG.polakom ta nazwa się nie widzi a autochtony mają gdzieś. Odpowiedz Link
mati_77 Re: jest tu kto? 18.06.05, 17:35 Ortelsburg czy Szczytno, moim zdaniem nie ma znaczenia. Forum zdycha bo nie ma sie nim kto zajac. Oglaszalem wszem i wobec ze przekaze komus czesc roboty zwiazanej z naszym forum, jakos nikt sie nie zglosil. Ja mam teraz inne problemy i nie zawsze moge sie zajac ta fucha. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
camillie Re: jest tu kto? 29.06.05, 19:09 Mati, ewentualnie ja na pół etatu :) zajmuję się swoim to mogę pomóc. Też miałam problem ze znalezieniem admina na lato :) Odpowiedz Link
mbj42 Re: jest tu kto? 13.10.05, 00:01 reszta też pewnie nie odpowie, bo "zapija smutek po" Odpowiedz Link
mati_77 Re: jest tu kto? 13.10.05, 09:15 Była szansa i ją zmarnowaliśmy, my znaczy Polacy. Nasi piłkarze też mogli się popisać trochę lepiej, ale... Jedziemy do Niemiec i to jest najważniejsze. A ja będę się starał też tam pojechać. Odpowiedz Link