michal_el 11.12.02, 11:57 Już wiem, że zanim otworza trzeciego McDonalda, czy tez Pizza Hut najpierw powstanie u nas TelePizza. Zostałem poinformowany z działu inwestycyjnego tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: TelePizza 11.12.02, 19:47 francuz_el napisał: > A gdzie ona mialaby byc?? PÓKI NIE SFINALIZUJEMY TRANSAKCJI NIE MOGĘ UDZIELAĆ TAKICH INFORMACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: TelePizza IP: *.24-151.libero.it 11.12.02, 23:29 jaka pizze tam serwuja? wole pizze amerykanska (jak w pizza hut)niz neapolitanska, ktora przypomina wyschniety podplomyk. (mowie to cicho, by nie narazic sie mafii!;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: TelePizza 11.12.02, 23:29 Gość portalu: apv napisał(a): > jaka pizze tam serwuja? > > wole pizze amerykanska (jak w pizza hut)niz neapolitanska, ktora przypomina > wyschniety podplomyk. (mowie to cicho, by nie narazic sie mafii!;) Mafii włoskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: TelePizza IP: *.umcs.lublin.pl 12.12.02, 09:52 Gość portalu: apv napisał(a): > jaka pizze tam serwuja? > > wole pizze amerykanska (jak w pizza hut)niz neapolitanska, ktora przypomina > wyschniety podplomyk. (mowie to cicho, by nie narazic sie mafii!;) jak wszystko na tym świecie także i to jest rzeczą gustu- osobiście bardziej wolę tę postać włoskiej pizzy- w wykonaniu telepizzy, rzeczywiście jest na cienkim cieście, ale ma ten plus, że jest sporo dodatków- nie żałują, poza tym jest smaczna- ma smak, z kolei wg mnie ciasto z którego zrobiona jest pizza hut to gruby kluch, owszem jeśli chodzi o dodatki też sporo ich kładą, ale ogólnie całość jest dla mnie beż smaku dlatego, że cały smak zabija to ciasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: TelePizza IP: *.24-151.libero.it 12.12.02, 13:25 Gość portalu: anna napisał(a): > Gość portalu: apv napisał(a): > > > jaka pizze tam serwuja? > > > > wole pizze amerykanska (jak w pizza hut)niz neapolitanska, ktora przypomin > a > > wyschniety podplomyk. (mowie to cicho, by nie narazic sie mafii!;) > > jak wszystko na tym świecie także i to jest rzeczą gustu- osobiście bardziej > wolę tę postać włoskiej pizzy- w wykonaniu telepizzy, rzeczywiście jest na > cienkim cieście, ale ma ten plus, że jest sporo dodatków- nie żałują, poza tym > jest smaczna- ma smak, z kolei wg mnie ciasto z którego zrobiona jest pizza hut > > to gruby kluch, owszem jeśli chodzi o dodatki też sporo ich kładą, ale ogólnie > całość jest dla mnie beż smaku dlatego, że cały smak zabija to ciasto... nigdy jeszcze nie bylem w "telepizza", stad ciekaw jestem, co to takiego? szczerze mowiac, to nawet nie slyszalem o czyms takim! szczerze mowiac, to sie nawet tym nie interesowalem! ;) vivant gli spaghetti!!! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 12.12.02, 15:30 Ja tam wole pizze, ktora sie robi w mojej rodzinie... ciasto drozdzowe zawsze dobrze wyrosniete, bez zadnych barwnikow, konserwantow etc. Dodatkow zawsze jest duzo i wiadomo skad one sa :) Tyle, ze trzeba czasu zanim bedzie gotowa. Najwazniejszy jest jednak ten niepowtarzalny smak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano Dla chcącego nic trudnego... 12.12.02, 16:04 www.franchising.info.pl Tu znajdziecie dostępne sieci, które możecie zainstalować w Elblągu jeżeli tylko widzicie w tym szansę na rentowność... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dla chcącego nic trudnego... 12.12.02, 21:10 tony.soprano napisał: > www.franchising.info.pl > > Tu znajdziecie dostępne sieci, które możecie zainstalować w Elblągu jeżeli > tylko widzicie w tym szansę na rentowność... > > pozdrawiam > > Logo znanej sieci zawsze przyciąga ludzi. I jest to pewny zysk. Tylko trzeba mieć jeszcze sporo własnego wkładu zanim się otworzy sklep bądź lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Dla chcącego nic trudnego... 12.12.02, 23:40 michal_el napisał: > tony.soprano napisał: > > > www.franchising.info.pl > > > > Tu znajdziecie dostępne sieci, które możecie zainstalować w Elblągu jeżeli > > > tylko widzicie w tym szansę na rentowność... > > > > pozdrawiam > > > > > > Logo znanej sieci zawsze przyciąga ludzi. I jest to pewny zysk. Tylko trzeba > mieć jeszcze sporo własnego wkładu zanim się otworzy sklep bądź lokal. > > > No właśnie na miejscu franczyzobiorcy bym sie poważnie zastanowił czy aby nie za późno na to w E-gu przecież jest Activ Pizza (rozwożą pizzę żółto-czarnym zegarko-mercem :))) ), La Capra (chyba najlepsza piz... w E.), Pod Strzechą itd. no i chyba z czterech żółtków również rozwożących swoje chine fast foody, niewiem czy arab ze ST.M. też wozi ? brakuje tylko wietnamców hindusów !! :-) no a siła nabywcza jest taka jaka jest Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dla chcącego nic trudnego... 13.12.02, 17:17 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > tony.soprano napisał: > > > > > www.franchising.info.pl > > > > > > Tu znajdziecie dostępne sieci, które możecie zainstalować w Elblągu j > eżeli > > > > > tylko widzicie w tym szansę na rentowność... > > > > > > pozdrawiam > > > > > > > > > > Logo znanej sieci zawsze przyciąga ludzi. I jest to pewny zysk. Tylko trze > ba > > mieć jeszcze sporo własnego wkładu zanim się otworzy sklep bądź lokal. > > > > > > > No właśnie na miejscu franczyzobiorcy bym sie poważnie zastanowił czy aby nie > za późno na to w E-gu przecież jest Activ Pizza (rozwożą pizzę żółto-czarnym > zegarko-mercem :))) ), La Capra (chyba najlepsza piz... w E.), Pod Strzechą > itd. no i chyba z czterech żółtków również rozwożących swoje chine fast foody, > niewiem czy arab ze ST.M. też wozi ? brakuje tylko wietnamców hindusów !! :- ) > > no a siła nabywcza jest taka jaka jest Wietnamski jest na Grottgera, Meksykański (który też rozwozi) jest na rogu Związku jaszczurczego i Oboźnej). Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Dla chcącego nic trudnego... 13.12.02, 22:52 To tylko juz nam kuchni japonskiej brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dla chcącego nic trudnego... 13.12.02, 22:55 francuz_el napisał: > To tylko juz nam kuchni japonskiej brakuje :) :))) Nie wspominając już o włoskiej czy francuskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Dla chcącego nic trudnego... 13.12.02, 23:23 Czepiasz sie szczegolow :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dla chcącego nic trudnego... 13.12.02, 23:27 francuz_el napisał: > Czepiasz sie szczegolow :) Ale za to jak ważnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Dla chcącego nic trudnego... no wlasnie! IP: *.24-151.libero.it 14.12.02, 00:17 michal_el napisał: > Nie wspominając już o włoskiej czy francuskiej:) nie ma problemu! na wiosne zapraszam na helix pomatia czyli les escargots à la bourguignonne, czyli slimaki winniczki po burgundzku; a spaghetti moge przyrzadzac na okraglo;o)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Dla chcącego nic trudnego... no wlasnie! 14.12.02, 16:02 Trzymamy Cie za slowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dla chcącego nic trudnego... no wlasnie! 14.12.02, 19:38 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > > Nie wspominając już o włoskiej czy francuskiej:) > > nie ma problemu! na wiosne zapraszam na helix pomatia czyli les escargots &agra > ve; la > bourguignonne, czyli slimaki winniczki po burgundzku; a spaghetti moge > przyrzadzac na okraglo;o)))))))))))))))))))))))))) Otwierasz lokal w E-gu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Dla chcącego nic trudnego... no wlasnie! IP: *.24-151.libero.it 15.12.02, 18:53 michal_el napisał: > Otwierasz lokal w E-gu? nie, otwieram salon :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dla chcącego nic trudnego... no wlasnie! 15.12.02, 19:11 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Otwierasz lokal w E-gu? > > nie, otwieram salon :o))) A gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: TelePizza IP: *.24-151.libero.it 14.12.02, 00:03 francuz_el napisał: > Ja tam wole pizze, ktora sie robi w mojej rodzinie... ciasto drozdzowe zawsze > dobrze wyrosniete, bez zadnych barwnikow, konserwantow etc. Dodatkow zawsze > jest duzo i wiadomo skad one sa :) Tyle, ze trzeba czasu zanim bedzie gotowa. > Najwazniejszy jest jednak ten niepowtarzalny smak :))) u mnie w domu tez taka robia! od czasu do czasu przywoze do domu swieza pikantna papryczke peperoni i podrzucam mamie, ktora - niczego nie swadoma - "wciska" ja do pizzy niczym zwykla papryke. potem wszyscy pluja ogniem: takie z nas smoki! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: TelePizza 12.12.02, 21:05 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: anna napisał(a): > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > jaka pizze tam serwuja? > > > > > > wole pizze amerykanska (jak w pizza hut)niz neapolitanska, ktora przy > pomin > > a > > > wyschniety podplomyk. (mowie to cicho, by nie narazic sie mafii!;) > > > > jak wszystko na tym świecie także i to jest rzeczą gustu- osobiście bardzi > ej > > wolę tę postać włoskiej pizzy- w wykonaniu telepizzy, rzeczywiście jest na > > > cienkim cieście, ale ma ten plus, że jest sporo dodatków- nie żałują, poza > > tym > > jest smaczna- ma smak, z kolei wg mnie ciasto z którego zrobiona jest pizz > a > hut > > > > to gruby kluch, owszem jeśli chodzi o dodatki też sporo ich kładą, ale > ogólnie > > całość jest dla mnie beż smaku dlatego, że cały smak zabija to ciasto... > > nigdy jeszcze nie bylem w "telepizza", stad ciekaw jestem, co to takiego? > szczerze mowiac, to nawet nie slyszalem o czyms takim! szczerze mowiac, to sie > nawet tym nie interesowalem! ;) > > vivant gli spaghetti!!! Pewnie nie ma ich w tym kraju, w którym mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: TelePizza IP: *.24-151.libero.it 14.12.02, 00:38 michal_el napisał: > Pewnie nie ma ich w tym kraju, w którym mieszkasz. jesli to "nie ma ich" odnosi sie do wypiekow typu pizza hut, to rzeczywiscie nie ma tu czegos takiego. pamietam jak w angers we francji (100 km za zach. od paryza, skad pochodzila nasza sw. jadwiga i nieco mniej "swiety" henryk walezjusz) znajomi mediolanczycy zamowili pizze i dziwili sie, jak mozna do niej dodac zolty ser zamiast mozzarelli! a co ja poradze na to, ze mnie wlasnie z zoltym serem smakuje! :(((((((((((((( vivat pizza hut! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 14.12.02, 16:04 Bo pizza z zoltym serem jest lepsza jak z mozarella... a jeszcze lepsza jak ten ser jest z ESM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: TelePizza IP: *.24-151.libero.it 15.12.02, 18:57 francuz_el napisał: > Bo pizza z zoltym serem jest lepsza jak z mozarella... a jeszcze lepsza jak ten > > ser jest z ESM :) popieram!!! francuz_el ma prezydenta! ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 15.12.02, 20:46 poczekaj az zacznie sie moja kampania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: TelePizza 15.12.02, 20:51 francuz_el napisał: > poczekaj az zacznie sie moja kampania :))) A jak będziesz potrzebował kierowcy to apv się zgodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 16.12.02, 15:44 Nie potrzebuje kierowcy... ale kazda oferte przejrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: TelePizza 16.12.02, 18:37 francuz_el napisał: > Nie potrzebuje kierowcy... ale kazda oferte przejrze :)) Ja jako wice będę potrzebował kierowcy, proszę o składanie ofert z CV poniżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 16.12.02, 18:43 Widze ze juz sie przyzwyczailes, ze bedziesz wice... dobra, pozwalam aby moj wice mial kierowce... ja wole sobie sam posmigac i mnie zaden radiowoz nie zlapie, bo prezydenta nie wolno :) Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: TelePizza 23.02.03, 13:59 Wracając do tego wątku, Co z tym kierowcą?;))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 23.02.03, 19:02 Kierowce mozesz miec ale Urzad Miasta nie bedzie za niego placil :P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 23.02.03, 21:44 Ten kto sie pyta :P Skoro prezydent sam bedzie prowadzil to nie inaczej wiceprezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: TelePizza 23.02.03, 21:53 Ale nowy wozik za pieniążki podatników przydałby mi się ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: TelePizza IP: 194.204.173.* 21.02.03, 10:53 ... właśnie. dobre pytanie. co prawda też słyszałem takie pogłoski ale póki co konkretów brak.... Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: TelePizza 21.02.03, 12:38 Odpowiedź już dałem na forum, niestety daty nie znam dokładnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuska Re: TelePizza IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.02.03, 08:45 Jakies dwa tygodnie temu w dodatku "gazety w." zwiazanej z praca, czytalam ,ze "tele-pizza" poszukuje dwoch osobek do pracy w jej sieci wlasnie w Elblagu.Takze dzien otwarcia sie zbliza...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: TelePizza 23.02.03, 09:52 Może obstawiajmy miejsca gdzie powtanie?;) Ja stawiam na pasaż. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 23.02.03, 11:41 Ty bys wszystko na pasazu umiescil... ale dla zmotoryzowanych byloby to troche uciazliwe. Dlatego lepszym rozwiazaniem jest ul.Giermkow, bedaca pomiedzy Pasazem,a Starowka, ktora miasto ma w planach ozywic (dlatego te wszystkie remonty). Jak dobrze pamietam Giermkow ma byc wlasnie takim lacznikiem i na parterze budynkow maja sie pojawic sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: TelePizza 23.02.03, 13:36 Mój drogi rozmówco, może na Girmków powstaną sklepy, ale tylko wtedy gdy ktoś kto mieszka na parterze sprzeda mieszkanie. Ja gdybym tam mieszkał pokusiłbym sie na to i sprzedalbym za sporą sumkę chatę;) P.S Obstawiam jeszcze ulicę Św Ducha;) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 23.02.03, 13:44 Sa rozne sposoby na sprzedaz mieszkania... jak miasto bedzie chcialo tak zrobic to mieszkania zostana sprzedane czy sie to komus podoba czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: TelePizza 23.02.03, 13:58 Już były takie obawy mieszkańców, potwierdzono im, że tak nikt nie będzie robił. Jak ktoś chce to może sprzedać. Jak ktoś nie che, nie musi. A ja załuję, że tam nie mam chaty:( €€€€€€ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafko Re: TelePizza IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 22:09 Telepizza będzie w CH Ogrody już tam szyjkują lokal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: TelePizza 18.03.03, 22:18 Ale chyba nie w foodcourcie, byłem dwa dni temu tam to tylko w dwóch miejsach cos powstaje, w pobliżu Wranglera i w pobliżu Autoradexu. Może i dobrze , ze powstanie poza foodcourtem bo chociaż pizzy na talerzykach papierowych z plastikowymi widelcami nie będziemy jeśc;> Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 18.03.03, 22:37 Jak Ci przywioza do domu to na pewno nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: TelePizza 23.03.03, 18:28 Na otwarciu to dosyć cięzko będzie, pewnie wszyscy się rzucą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiking_elblag Re: TelePizza 23.03.03, 18:31 Pójdziemy arystokrata na otwarcie, wezmę swojego doga to nikt nam w drogę nie wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 23.03.03, 22:36 Lepiej nie wchodz tam z dogiem... nie wypada... wystarczy,ze ustawisz sie grzecznie w kolejce o 6 rano :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: TelePizza 23.03.03, 22:41 Ewentualnie powiec, że jesteś w ciąży. Może Ciebie przepuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: TelePizza IP: *.umcs.lublin.pl 24.03.03, 09:54 masz doga- na myśli psa, czy doga- na myśli rasa??? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: TelePizza 24.03.03, 23:06 On tylko tak gadał bo ma jaszczurkę, tzn jamnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: TelePizza 25.03.03, 08:08 No nieladnie tak oszukiwac forumowiczow... nieladnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: TelePizza 29.03.03, 22:05 Tak ten wiking to nieżły przekręt:) No żeby tego nie przeczytał;) Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin ILE 16.03.03, 12:36 Sądze, że Telepizzę otworza u nas w dwóch miejscach, w CH Ogdrody i w centrum miasta bądź na Starym Mieście. A McDonaldy: Sądze, że trzeci powstanie w CH PLAZA, a czwary przy hipermarkecie na obwodnicy. O Pizza hut i KFC musimy na razie pomarzyć, ale może właśnie w CH PLAZA powstaną najpierw. Takie miejsca zachęają przeróżnych inwestorów. Odpowiedz Link Zgłoś
jamtupanek Re: TelePizza 16.03.03, 16:42 PRZEPRASZAMY ZA JAKOSC ODBIORU POMIEDZY 12.02 A 12.36 NA "PRZELOTY NAD KUKULCZYM GNIAZDEM" WPLYWU NIE MAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el To wkońcu gdzie będzie 29.03.03, 22:04 Bardzo duzy lokal który ostatnio był remontowany w CH Ogrody odpada, tam powstał właśnie sklep Chicco (mama i ja:) , remontują jeszcze jeden lokal vis a vis Sunset Suit, ale nie sądzę, żeby tam powstała Telepizza - kolorystyka chyba nie ta. Odpowiedz Link Zgłoś
wiking_elblag Re: To wkońcu gdzie będzie 31.03.03, 10:51 Ja też myślałem że tam powstanie, a ku moim zdziwieniu objawil się sklep Chicco, może na przeciwko Sunseta powstanie, cóż okarze się, albo ten co to powiedział , ze w Ogrodach powstanie nia miał wogóle racji. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: To wkońcu gdzie będzie 04.04.03, 14:30 Dzis w radiu uslyszalem,ze 2 nowe sklepy zostana otwarte w Ogrodach: Levi's i Morgan :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: To wkońcu gdzie będzie 04.04.03, 14:49 Levis jest już na ukończeniu, poza tym 1 kwietnia otworzyli Chicco (przyda się wkrótce;), Morgan - to pewnie obok levisa bo tam jest teraz remontowany lokal. (jeszcze kilka marek i będziemy mieli całe centrum Elbląga;) Rok temu mówiono, ze wszytskie powierzchnie będą zajęte w przeciągu pół roku, jak zycie pokazuje jest inaczej- jeszcze jest ok 10 lokali do zagospodarowania od Deichmanna po Sunseta, z drugiej strony od Kwiaciarni po Plusa i jeszcze obok Chicco i CCC, nie wspominając już o zwolnionej powierzchni po biurze podróży oraz o tej wciąż zamkniętej za fototapeta przestrzeni za pralnią. A co z Telepizzą???? Coś mi się wydaje, że ona nie będzie raczej w Ogrodach. Wogóle nie spotkałem się osobiście z tym żeby Telepizza byla w jakimś centrum handlowym, często jest lokowana choćby np biorąc na przykład nasza Zawadę własnie równiez na takich osiedlach. Odpowiedz Link Zgłoś