Dodaj do ulubionych

Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:42
Dla mnie ta kandydatura to po prostu szok!
Obserwuj wątek
    • bpkw A miało być tak pięknie.. 27.03.06, 21:47
      TKM kwitnie cala geba. Byly wielkie obietnice o walce z nepotyzmem, o
      konkursach.PiS skutecznie zwalcza bezrobocie,ale tylko we wlasnych,partyjnych
      szeregach.
      A mialo byc tak pieknie...:(((
      • Gość: sam_sob Re: A miało być tak pięknie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 08:49
        A gdzie był wół, jak cielęciem był? Uczył się, jak igłę w stogu siana
        wypatrzeć, a belkę we własnym oku ominąć. Te praktyki nie spadły nikomu z
        nieba, a latami wytężoną pracą zostały wdrożone i utrwalone. A może się mylę?
    • edico Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie 28.03.06, 00:00
      Nie ma czemu się dziwić. Ponoć naczelnym szefem Agencji Własności Rolnej był
      szwagier Glempa przez baaaardzo długie lata.
      • Gość: maturzysta Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 28.03.06, 06:10
        Jeżeli ministrem rolnictwa jest geolog,który wszystko olewa i w ministerstwie
        otwiera firmę TAXI to już mnie nic nie zaskoczy.
    • Gość: ula Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 07:17
      pop prostu ŻENUJĄCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      tyle gadania o kompetencjach..............dyrektor biura poselskiego- to moze
      moja sekretarrka jest dyrektorem
      sekretariatu????????????????????????????????????? miało ć uczciwie, a tu taki
      wstyd!!!!!!!
    • maretina ot zwykly TKM/nt 28.03.06, 08:27

• being28 Co napisze sam-sob? 28.03.06, 09:08
      Posel Szczygło jest wiceministrem MON, szkoda, ze wcisnal Żujewskiego na
      generala naszej armii:) Ale nie uprzedzajmy faktow, kolejka "dyrektorów" jest
      zapewne długa.
      • maretina czy ja sie myle? 28.03.06, 09:29
        czy pis pieprzyl, ze takie agencje bedzie likwidowal?
        • Gość: www Re: czy ja sie myle? IP: 193.227.131.* 28.03.06, 09:35
          do Kajtusia tez odzywasz sie w taki sposob?
          • maretina Re: czy ja sie myle? 28.03.06, 09:46
            Gość portalu: www napisał(a):

> do Kajtusia tez odzywasz sie w taki sposob?

badz laskaw/a moje dziecko zostawic w spokoju.zajmij sie swimi 4 literami. od
            mojej rodziny wara.zrozumiano? wypowiadaj sie w temacie, wycieczki osobiste
            sobie daruj.
    • Gość: Azja Szczygło -Śmigło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:34
      Ja nie mogę to sie poseł uwija, bez żadnej żenady- nie mam pytań!!
      AWS=PIS, ale jak to dowieść??
      "Po czynach ich poznacie"
      No to macie!!!!
    • Gość: Jurek Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:41
      Dla wszystkich pracowników Agencji Rynku Rolnego jest to więcej niż szok.
      Gostek trochę się u nas kręcił i dyrektor Seksciński musiał podjąć decyzję o
      rezygnacji z jego "umiejętności zawodowych" Zlitował się wojewoda Babalski i po
      pół roku dyrektor Wołos misiał pozbyć się "pracownika" który nie radził sobie z
      najprostszymi zadaniami. Potem była poczta i tam to samo. Kierowanie biurem
      poselskim w ktorym poseł ostatni raz był w grudniu 2005 roku sprowadza się do
      PILNOWANIA POMIESZCZENIA. Ten człowiek nigdy w życiu nie podpisał ani jednej
      faktury. Będzie dysponował milionami złotych dotacji unijnych. Skończył studia
      podyplomowe w szkole sołtysa gdzie jedynym wysiłkiem było uiszczenie czesnego i
      odebranie "dyplomu" Zatem dlaczego wygrał "konkurs" w którym dr Sekściński (10
      lat kierowania ARR) przegrywa. Było tam jeszcze conajmniej 2-3 kandydatów
      którym gostek do kostek nie sięga. SLD i Kowalski raczej rozegrają partię do
      końca. Nie wykluczam,że podważą kompetencje i zamiar wyrządzenia Agencji szkody
      poprez zatrudnienie niekwalifikowanego kierownictwa. Oczywiście ludzie Wydziału
      Rolnictwa UW także jak my w ARR wytrzeszczają oczy. Kto za nim stał. Dlaczego
      dopuszczono się takiego matactwa w Centrali ARiMR. Myslę że "zabawa" dopiero
      się zaczyna. Dla SLD jest to gratka której odpuszczenie byłoby niewybaczalnym
      błędem.
      • Gość: bierny obserwator Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:43
        A poprzedni dyrektor Wieslaw Kowalski szef SLD to znow taki super fachowiec od
        rolnictwa byl? Wart pac Palaca i tyle. Nie oklamujmy sie, wszystkie te agencje
        jak i wiekszosc urzedow jest potrzebnych tylko po to, zeby kolesie mieli gdzie
        siedziec i pieniazki tluc.
        Jak sie juz czepiac, to nie tylko do PiS , ale wszystkich po rowno. Czy w
        urzedach kontrolowanych przez nasz SLD- owski Urzad Marszalkowski rzadza sami
        spece? A co sie wlasnie dzieje w Radiu Olsztyn, gdzie Heniusie Lanki i inne
        spady z Ordynackich (5 z 6 calej rady nadzorczej nalezy do tego stowarzyszenia )
        wlasnie wpychaja znow swoich kolesi na stolki, bo wiedza, ze moze nadchodzi ich
        ostatnia godzina i skoncza sie dietki 1800 zl/miesiecznie za nic? A dyr.
        Sekscinskiego nie ma co zalowac, bo chlopak kreci sie przy samoobronie z
        zamiarem akcesu, tak wiec i dla niego stolek szybko sie znajdzie.
        • Gość: Dukat Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:39
          Drogi bierny obserwatorze! Nie martw się o dyr. Sekścińskiego. Jegomość nie
          musi oczekiwać posadki od Samoobrony.Nieźle majstruje w biznesie i zarabia dużo
          więcej niż w rządowej agencji.
      • h.castorp Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie 29.03.06, 09:05
        pójdziesz na bruk partyjniaku? zabierz kolegów.
        pozdro.
    • Gość: radek Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 28.03.06, 14:57
      A pryszczaty Czesiek jakie miał doświadczenie gdy z przewodniczącego rady
      zostawal prezydentem. No byl partyjniakiem we Wielbarku, pracownikiem aparatu
      paretyjnego zajmując się Inspekcją Robotniczo Chłopską i któtko był cenzorem a
      więc samych skompromitowanych instytucji. Miał więc jedynie parszywą przeszłość
      i sprawuje urząd Prezydenta. To jest dopiero kompromitacja.
      • Gość: bierny obserwator Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 16:02
        No wlasnie, masz zupelna racje. Tym bardziej trzeba ubolewac, ze Czesia na
        prezydenta wybrali mieszkancy Olsztyna, ktorzy dali sie oglupic.
        • Gość: furman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 00:36
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka