Gość: ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:42 Dla mnie ta kandydatura to po prostu szok! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw A miało być tak pięknie.. 27.03.06, 21:47 TKM kwitnie cala geba. Byly wielkie obietnice o walce z nepotyzmem, o konkursach.PiS skutecznie zwalcza bezrobocie,ale tylko we wlasnych,partyjnych szeregach. A mialo byc tak pieknie...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: A miało być tak pięknie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 08:49 A gdzie był wół, jak cielęciem był? Uczył się, jak igłę w stogu siana wypatrzeć, a belkę we własnym oku ominąć. Te praktyki nie spadły nikomu z nieba, a latami wytężoną pracą zostały wdrożone i utrwalone. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie 28.03.06, 00:00 Nie ma czemu się dziwić. Ponoć naczelnym szefem Agencji Własności Rolnej był szwagier Glempa przez baaaardzo długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 28.03.06, 06:10 Jeżeli ministrem rolnictwa jest geolog,który wszystko olewa i w ministerstwie otwiera firmę TAXI to już mnie nic nie zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 07:17 pop prostu ŻENUJĄCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle gadania o kompetencjach..............dyrektor biura poselskiego- to moze moja sekretarrka jest dyrektorem sekretariatu????????????????????????????????????? miało ć uczciwie, a tu taki wstyd!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Co napisze sam-sob? 28.03.06, 09:08 Posel Szczygło jest wiceministrem MON, szkoda, ze wcisnal Żujewskiego na generala naszej armii:) Ale nie uprzedzajmy faktow, kolejka "dyrektorów" jest zapewne długa. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina czy ja sie myle? 28.03.06, 09:29 czy pis pieprzyl, ze takie agencje bedzie likwidowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: czy ja sie myle? IP: 193.227.131.* 28.03.06, 09:35 do Kajtusia tez odzywasz sie w taki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy ja sie myle? 28.03.06, 09:46 Gość portalu: www napisał(a): > do Kajtusia tez odzywasz sie w taki sposob? badz laskaw/a moje dziecko zostawic w spokoju.zajmij sie swimi 4 literami. od mojej rodziny wara.zrozumiano? wypowiadaj sie w temacie, wycieczki osobiste sobie daruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Szczygło -Śmigło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:34 Ja nie mogę to sie poseł uwija, bez żadnej żenady- nie mam pytań!! AWS=PIS, ale jak to dowieść?? "Po czynach ich poznacie" No to macie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:41 Dla wszystkich pracowników Agencji Rynku Rolnego jest to więcej niż szok. Gostek trochę się u nas kręcił i dyrektor Seksciński musiał podjąć decyzję o rezygnacji z jego "umiejętności zawodowych" Zlitował się wojewoda Babalski i po pół roku dyrektor Wołos misiał pozbyć się "pracownika" który nie radził sobie z najprostszymi zadaniami. Potem była poczta i tam to samo. Kierowanie biurem poselskim w ktorym poseł ostatni raz był w grudniu 2005 roku sprowadza się do PILNOWANIA POMIESZCZENIA. Ten człowiek nigdy w życiu nie podpisał ani jednej faktury. Będzie dysponował milionami złotych dotacji unijnych. Skończył studia podyplomowe w szkole sołtysa gdzie jedynym wysiłkiem było uiszczenie czesnego i odebranie "dyplomu" Zatem dlaczego wygrał "konkurs" w którym dr Sekściński (10 lat kierowania ARR) przegrywa. Było tam jeszcze conajmniej 2-3 kandydatów którym gostek do kostek nie sięga. SLD i Kowalski raczej rozegrają partię do końca. Nie wykluczam,że podważą kompetencje i zamiar wyrządzenia Agencji szkody poprez zatrudnienie niekwalifikowanego kierownictwa. Oczywiście ludzie Wydziału Rolnictwa UW także jak my w ARR wytrzeszczają oczy. Kto za nim stał. Dlaczego dopuszczono się takiego matactwa w Centrali ARiMR. Myslę że "zabawa" dopiero się zaczyna. Dla SLD jest to gratka której odpuszczenie byłoby niewybaczalnym błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierny obserwator Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:43 A poprzedni dyrektor Wieslaw Kowalski szef SLD to znow taki super fachowiec od rolnictwa byl? Wart pac Palaca i tyle. Nie oklamujmy sie, wszystkie te agencje jak i wiekszosc urzedow jest potrzebnych tylko po to, zeby kolesie mieli gdzie siedziec i pieniazki tluc. Jak sie juz czepiac, to nie tylko do PiS , ale wszystkich po rowno. Czy w urzedach kontrolowanych przez nasz SLD- owski Urzad Marszalkowski rzadza sami spece? A co sie wlasnie dzieje w Radiu Olsztyn, gdzie Heniusie Lanki i inne spady z Ordynackich (5 z 6 calej rady nadzorczej nalezy do tego stowarzyszenia ) wlasnie wpychaja znow swoich kolesi na stolki, bo wiedza, ze moze nadchodzi ich ostatnia godzina i skoncza sie dietki 1800 zl/miesiecznie za nic? A dyr. Sekscinskiego nie ma co zalowac, bo chlopak kreci sie przy samoobronie z zamiarem akcesu, tak wiec i dla niego stolek szybko sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dukat Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:39 Drogi bierny obserwatorze! Nie martw się o dyr. Sekścińskiego. Jegomość nie musi oczekiwać posadki od Samoobrony.Nieźle majstruje w biznesie i zarabia dużo więcej niż w rządowej agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
h.castorp Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie 29.03.06, 09:05 pójdziesz na bruk partyjniaku? zabierz kolegów. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 28.03.06, 14:57 A pryszczaty Czesiek jakie miał doświadczenie gdy z przewodniczącego rady zostawal prezydentem. No byl partyjniakiem we Wielbarku, pracownikiem aparatu paretyjnego zajmując się Inspekcją Robotniczo Chłopską i któtko był cenzorem a więc samych skompromitowanych instytucji. Miał więc jedynie parszywą przeszłość i sprawuje urząd Prezydenta. To jest dopiero kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierny obserwator Re: Nowy dyrektor rządowej agencji w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 16:02 No wlasnie, masz zupelna racje. Tym bardziej trzeba ubolewac, ze Czesia na prezydenta wybrali mieszkancy Olsztyna, ktorzy dali sie oglupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 00:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś