thor_tr 08.04.03, 20:51 Wedle życzenia.Oto część 2. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 20:56 Mam taką nadzieję! I ciepełka człowiek by chciał i słoneczka trochę,a także czegoś zielonego. I będzie można już pożyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:01 Wczoraj mówili, że od czwartku, dziś, że od soboty albo niedzieli... Jutro powiedzą, że po Świętach:( Dzisiaj rano dłuższy czas szukałam swego samochodu - 15 cm śniegu na wszystkim co się da:((( Ja chcę wiosny!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:04 Znam ten ból.Już tuż,tuż,a tu nagle dają po łapkach i mówią,że się odwlecze. Kiedyś pogoda im się w końcu sprawdzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe II IP: *.chello.pl 08.04.03, 21:03 Będzie błocko w sobotę. Się utaplam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:05 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Będzie błocko w sobotę. Się utaplam :) ... na kuligu?? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:06 He,he.To chyba dobre na cerę.Może też spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:10 thor_tr napisał: > He,he.To chyba dobre na cerę. I na włosy też;) Spróbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:11 A nie wypadną? Nie chcę być łysy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:12 Andulko w Olsztynie nie ma duzo sniegu,więc jak ten stopnieje to nie przewiduje błoicka:))) Mika oni to se mogą gadać i dni wymyślać,ale to mowie ja jakem Angi więc uwierz mi na słowo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe II IP: *.chello.pl 08.04.03, 21:19 A łyżka na to: niemożliwe. Przecież pada od piątku. A ja mam tylko jedne spodnie (do tego jasne) bo z zasady w galotach nie chadzam. Jak się pokażę w eNCe jeśli sie ufaflunią ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:22 Chyba nie będzie tak żle.Od weekendu rzeczywiście ma być lepiej. A plamy z błotka są teraz w modzie.Wszak mamy wojnę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:23 dzisiaj chodniki były suche,teraz zaczęło troche padać-przejdzie,a jak spodnie sie ufaflunią to bardziej rajdowe będą;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rozmówki pogodowe II 08.04.03, 21:24 Włosy po błocie nie wypadną.... Thor - możesz być spokojny. Zawiera dużo róznego rodzaju pierwiastków (hmmm, chociaż nie wiem, czy metale cięzkie też są zbawienne na nasz organizm...;)) W każdym razie spróbować nie zaszkodzi... Andulka - a Ty się wyglądem nie martw - w końcu ze Stolicy przyjeżdżasz, a tam taka moda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe II IP: *.chello.pl 08.04.03, 21:28 Na brudne galoty? Serio serio? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 09:21 Nie no tym gadaniem wykrakałam tyle śniegu ze głowa mała...czuje sie jak przed Gwiazdką a nie przed Wielkanocą...bedzie dobrze,tylko Andulko zmarzniesz,ubieraj sie ciepło i moze kup jakies ciemne spodnie-specjalnie na olsztyński wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe II IP: 158.66.18.* 09.04.03, 09:29 Nie zdążę już niczego kupić, zresztą na mnie się nie da, bo jestem małogabarytowa a na takie osoby gotowców nie ma, prawie wszystko muszę dawać do uszycia. Nie ma tak, że wejdę do sklepu i kupię. Czasem się coś uda, ale muszę oblecieć pół miasta. To już wolę uszyć. A tu, krucabomba, mało casu, mało casu :))) Miała być wiosna, skąd mogłam wiedzieć, że będą potrzebne galoty w kolorze ochronnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Do Angeli IP: *.chello.pl 09.04.03, 18:58 Kupiłam zapasowe galoty. Czarne. Dopiero będzie błotko widać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Andulki:))) 09.04.03, 19:29 ciesze sie,ze dostałaś na siebie zapasowe galoty i nie trzeba było szyć,ale z tego co widze snieg topnieje i jak tak dalej bedzie to w sobote ładnie sie zrobi,czekamy z niecierpliwością,moze przywieziesz wiosne do Olsztyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 17:47 Po co ten dziadowski śnieg jeszcze pada.I tak się w końcu stopi ;-) Ta zima jest jak blokady rolnicze.Upierdliwa dla wszystkich,a cieszy nielicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe II IP: *.chello.pl 09.04.03, 18:56 U mnie też pada. Już nie wali a prószy, ale ciągle. A czasem wściekła krupa śnieżna :( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 20:25 Przestało padać, ale ja nie wierzę tej aurze. Rano Samochód był całkowicie zasypany. Póżniej wyjazd na letnich oponach i wyniosło mnie na łuku. Na szczęście moja bardzo wielka i wspaniała umiejętność w prowadzeniu auta spowodowała bezkolizyjne wyjście z opresji. No może przesadziłem trochę z tym "bardzo"... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 20:42 bpkw-ja Ci obiecuje ze w niedziele bedzie cieplutko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 20:48 Współczesne "Chmurki" i "Wicherki" też tak mówią. I to na każdej stacji. Podchodzę do tego z bardzo dużą rezerwą. Oni mnie wcześniej oszukali, a człek ufny zmieniłem "kapcie" na letnie. Ale skoro Ty tak mówisz to Ci wierzę. Planuję być u Was jutro lub w niedzielę, ale incognito... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 20:49 a podpisu nie bedziesz składał?:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 21:20 Jak zobaczysz Lady to sie przełamiesz,jej urok tak działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 21:23 Pewnie tak będzie, ale trochę musi to potrwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe II IP: *.chello.pl 09.04.03, 21:30 Twardziel :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 23:13 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Twardziel > :DDD Nie, cykor... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 23:23 Lady nie gryzie,a jeszcze przy takiej pogodzie Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 23:30 Bpkw - poczekaj z tym podpisem na mnie - raźniej nam będzie, bo ja też się trochę stresuję;) A co do pogody - to u nas dziś bardzo przyjemnie było... Słoneczko, i dość ciepło - ok 10 stopni:) Tylko wiało sakramencko:( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 23:33 mika_1 napisała: > Bpkw - poczekaj z tym podpisem na mnie - raźniej nam będzie, bo ja też się trochę stresuję;) Kiedy dokładnie przyjeżdżasz ?. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rozmówki pogodowe II 09.04.03, 23:56 bpkw napisał: > > Kiedy dokładnie przyjeżdżasz ?. > Czwartek albo piątek... Dokładnie jeszcze nie wiem. Więc bezpieczniej bedzie, jak powiem, że w piatek będę w Olsztynie. Mam nadzieję, że eNka będzie otwarta - zastanawiam się, bo to przed świętami i róznie wszystko jest czynne. Ale mam nadzieję, że w piątek jeszcze Angela będzie pracować;))) To co? Poczekasz na mnie? Mam nadzieję, że może ktoś z forumowiczów jeszcze będzie - ja też chciałabym Was spotkać! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 10.04.03, 11:26 wiosna idzie,po wczorajszym śniegu zostało tylko wspomnienie jesli chodzi o chodniki,ale i pobocza szybko sie oczyszczą.Andulko moze nie bedzie tak zle z tym błotemi plamami na spodniach-pozdrawiam wszystkich wiosennie:)) ps.jak przyjdzie i sie zadomowi ta wiosna to na 100% to poczuje w powietrzu tego zapachu ciągle mi brakowało,moze dzisiejsze wiatry go przywieją:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 10.04.03, 13:54 To prawda śnieg znika.Chociaż jestem trochę niepocieszony.Ok.godz.10 niebo było bezchmurne,świeciło piękne słońce i czuć było wiosnę. A teraz znowu ciemne chmury i zimny wiatr. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 11.04.03, 08:00 Nad Olsztynem deszczyk.Śnieg znika błyskawicznie.Teraz niech się tylko rozchmurzy i zazieleni. Andulko może lepiej zabierz ze sobą parasol,bo niebo zaciągneło się na całej lini. "Ciągle pada..." :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Rozmówki pogodowe II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 08:49 No co ty thor, to nie deszcz tylko odkurzacz pozimowy, a trawka to z czego sie zazieleni? :-) Parasol... owszem, zeby loki sie nie wyprostowały, jest pieknie i tak trzymac. Jak juz kiedys pisalem najwazniejsza jest ta pogoda którą mamy w sobie... Do sobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 11.04.03, 09:06 Ależ ja się z deszczu cieszę.W końcu zginie śnieg i będzie zielono. Fakt pogodę mamy dzisiaj nieciekawą,ale we mnie już od kilku dni jest słońce. Teraz niech będzie jeszcze ono na zewnątrz. :-) Angela zapowiada dobrą pogodę na weekend i założę się,że tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe II IP: 158.66.18.* 11.04.03, 09:32 Jako żywo. Prognoza mówi, że przez weekend niebo nad Olsztynem będzie bezchmurne i temperatura w sobotę dojdzie do 10 stopni a w niedzielę nawet powyżej. Pewnie już podawałam , ale sprawdźcie sami: weather.icm.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Rozmówki pogodowe II IP: 213.25.179.* 11.04.03, 09:53 I tak trzymac! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 11.04.03, 10:02 "O szyby deszcz dzwoni,dzeszcz dzwoni wiosenny......" Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 11.04.03, 15:19 Ale piękny śnieg pada.A płatki jakie duuuuuże. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rozmówki pogodowe II 11.04.03, 21:16 U mnie dziś optymistycznie było, choć i deszcz szaleńczy padał. Ale ogólnie jest fajnie, ciepło i przyjemnie. Zieleni się... Jeszcze tylko kilka dni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 12.04.03, 10:13 Uszczypnijcie mnie.Mamy słońce nad Olsztynem.Jest też zdecydowanie cieplej. Wiosna wróciła :-) Huuuurrrrrraaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II 12.04.03, 10:48 witam wszystkich wiosennie i papa mowie -spadam do eNki,trzeba przygotować wszystko na przybycie Andulki i innych.Mam nadzieje ze Andulka czuje sie lepiej i dotrze do Olsztyna :))cała i zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza2 Re: Rozmówki pogodowe II IP: *.chello.pl 12.04.03, 10:59 Życze wam fantastycznych wrażeń, takiego cudnego słoneczka przez cały dzień i oczywiście czekamy na relację z obchodów Cmooooki wiosenne:))))) brzoza Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rozmówki pogodowe II 12.04.03, 15:13 Gość portalu: brzoza2 napisał(a): > Życze wam fantastycznych wrażeń, takiego cudnego słoneczka przez cały dzień i > oczywiście czekamy na relację z obchodów > Cmooooki wiosenne:))))) > brzoza Dołączam się do życzeń:))) Ech, aż chce się żyć - taaaakie piękne słońce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 13.04.03, 09:32 Cóż za piękny poranek w Olsztynie.Jest bardzo ciepło,świeci piękne słońce na niebieskim niebie.Tydzień takiej pogody i będzie zielono :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Rozmówki pogodowe II 13.04.03, 09:50 u mnie podobnie czy my przypadkiem nie mieszkamy w tym samym mieście? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 13.04.03, 09:59 O kurcze!Rzeczywiście.Ale teraz na niebo wchodzi jakaś kasza. Nasza pogoda ma humory :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Rozmówki pogodowe II 13.04.03, 10:08 U mnie tez jest fajnie, jeszcze oczeta mi sie kleja, ale za oknem slonce... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rozmówki pogodowe II 13.04.03, 10:12 Mnie też się oczęta kleją, ale widzę mega słońce za oknem i świetną temperaturę. Chyba trzeba wybyć na spacerek i pooddychać świeżym (krakowskim) powietrzem;) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 13.04.03, 10:15 No to nareszcie w całym kraju podobna(świetna)pogoda.I tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 14.04.03, 09:18 Ale cudowny dzień.Słońce świeci,a ciepełko takie że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe II IP: 158.66.18.* 14.04.03, 09:50 Nareszcie :))) Miłego dnia, thor Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II 14.04.03, 09:53 Dzięki. :-) Tobie również życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II-wiosne czuje!!! 14.04.03, 10:32 Kochani czujecie ten zapach??? "A powietrze takie wonne...." Wyspiański. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmówki pogodowe II-wiosne czuje!!! 14.04.03, 10:37 O jasne.Zapach wiosny w pełnej krasie(nareszcie). A co powiecie na dzwięki wiosenne? Wszystko ćwierka,wszystko śpiewa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II-wiosne czuje!!! 14.04.03, 17:35 Ćwierka piknie tylko czemu juz od 5 rtano???No ale nie bązmy wybredni,wole to niz mrozy i cisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Rozmówki pogodowe II-wiosne czuje!!! 14.04.03, 19:04 angela-rt napisała: > Ćwierka piknie tylko czemu juz od 5 rtano???No ale nie bązmy wybredni,wole to > niz mrozy i cisze:) Zyski male bo barmanka towar podbiera!!! Kiepska ta wiosna, bez kurtki to brzuch mi widac... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rozmówki pogodowe II-wiosne czuje!!! 14.04.03, 19:07 ha ha ha ja Ci dam podbiera,a ten brzusio to pewnie od piwka hihih Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Rozmówki pogodowe II-wiosne czuje!!! 14.04.03, 19:11 oj nastraja mnie tak nastraja. Tylko co ja będę odbierać. Kiedyś mnie tak nastrajało to odbierałem RWE a teraz? Te fale Dunaju na włosach kobiet, lub rozwiane włosy podmuchem zefirka, kurka wodna, rozmarzyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Pięknie jest :-) 15.04.03, 10:50 Cudowny dzionek.Jest tak ciepło,że spokojnie można wyjść bez kurtki.Termometr wskazuje 15 stopni. Pięknie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Pięknie jest :-) IP: *.vit.de / 172.16.2.* 15.04.03, 11:20 thor_tr napisał: > Cudowny dzionek.Jest tak ciepło,że spokojnie można wyjść bez kurtki.Termometr > wskazuje 15 stopni. > Pięknie :-) Nie mogłeś tej pogody załatwić wcześniej? Deszcz, śnieg z deszczem, śnieg bez deszczu, wiatr. Nawet co poniektórzy grzane piwo pić musieli, a teraz to pogoda. Do du... z taką aurą. Teraz to ja też mam ciepełko - całe 18 w cieniu. Pozdrowienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Pięknie jest :-) 15.04.03, 11:26 Przykro mi.Zamówienie na piękną pogodę było,ale niestety dostawca nie dojechał. :-) Za to teraz mamy cudowną pogodę za pół ceny ;-) Również pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Pięknie jest :-) 16.04.03, 15:43 A dzisiaj jest jeszcze lepsza pogoda. Prawie bezchmurne niebo i temperatura w cieniu ponad 15 st. :-) To mogą być naprawdę piękne święta :-) Ahhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Deszczyk?!? 18.04.03, 09:24 Zachmurzyło się i zaczeło kropić. I co ta Mika nam z tego Krakowa przywiozła. ;-) Ale jutro ma być ładnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Deszczyk?!? IP: 213.25.179.* 18.04.03, 09:38 thor, wybywasz z Olsztyna czy zawitasz do eNki? Dzis będzie deszczowo, ale to chwilowe - przejsciowe! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Deszczyk?!? 18.04.03, 09:53 Niestety wybywam. Ale duchem będę z Wami. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Wieje! IP: *.chello.pl 19.04.03, 19:10 Czy w Olsztynie też silny wiater? Poszłam na spacer do Łazienek ale mnie strrrrrasznie przewiało. Zażyję profilaktycznie pół butelki Kadarki, która mi od wczoraj została :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wieje! 19.04.03, 19:32 Thor - ja Wam chyba słońce przywiozłam:)))) proszę - jak dzisiaj ładna pogoda:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wieje! IP: *.chello.pl 19.04.03, 20:03 U mnie w zasadzie też ładna, słońce było przez cały dzień jak złoto. Tylko wichura zimna, brr Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Wieje! 20.04.03, 19:33 Dzisiaj w Olsztynie pięknie,wręcz cudnie.Wiaterek jest ale ciepły. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Wieje! 20.04.03, 20:27 Rzeczywiście,rzeczywiście.Tylko nam tej cud-pogody do Krakowa nie zabieraj. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wieje! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:30 nie mówcie , w Krakowie to dopiero cud pogody - jestem już opalona górami Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Wieje! 20.04.03, 20:35 U nas pogoda na opalanie nie najgorsza,a że trochę wiaterek przeszkadza. Mnie słoneczko także na buzi złapało.I dobrze mi z tym:-) Gorzej,że drzewa jeszcze nie zielone :-( Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Lato,lato lato czeka... 21.04.03, 19:34 Pogoda iście letnia.Pierwszy raz w tym roku wyszedłem w koszulce z krótkimi rękawami.Wiatru ani śladu,a słoneczko cudnie świeci. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Lato,lato lato czeka... 23.04.03, 10:11 Wiecie co no przy takiej pogodzie mozna zyc az mi sie buźia uśmiecha jak patrze przez okno-ja wiedziałam ze tak będzie hi hi-wiosennie wszystkich pozdrawiam i miłego dnia Wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Lato,lato lato czeka... 23.04.03, 13:00 Właśnie z Olsztyna wróciłam. Kraków mnie przywitał zielonymi listkami i takimi żółtymi kwiatkami na krzakach. Dziś jakby nieco chłodniej, może trochę popada. Chciałabym się burzy doczekać:) Wisenenej, nie letniej! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Lato,lato lato czeka... 23.04.03, 19:38 O tak.Wiosenna burza by się nam przydała. Po takiej burzy powietrze jest takie świeże,że aż miło. :-) Dzisiaj myślałem już,że pokropi deszczyk,a tu nic. Chmury są,ale cosik nas nie olewają(wodą oczywiście). :-I Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lato,lato lato czeka... 25.04.03, 00:14 U nas była dziś wiosenna burza - z gradem wielkości grochu:( Ale było też zimo - niefajnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Lato,lato lato czeka... 25.04.03, 13:55 Słońce piękne,niebo prawie bezchmurne,ale po jakiego grzyba potrzebny jest ten zimny wiatr. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Lato,lato lato czeka... 25.04.03, 14:32 thor_tr - wiesz, że się tej burzy doczekałam? To cud, wracałam ze sklepu (coś mnie tknęło na maślanke truskawkową:) i jak nie błysnęło! Jak weszłam do domu nawet radia nie włączyłam:) Tylko grzmotów słuchałam, słuchałam... Kiedyś czytałam, że jest coś takiego jak kompleks Ikara i on się objawia m.in. tym, że ludzi fascynuje burza. Myślisz, że to mamy? :) A u mnie dziś ładnie. Wieczorkiem idę w kosza pograć. Albo tylko pokibicuję:P Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Lato,lato lato czeka... 25.04.03, 14:46 Fajnie :-) Bardzo lubię burze.Niestety ja burzy ostatnimi czasy nie widziałem. Oprócz grzmotów lubię także błyski.Czym częstsze i większe tym lepsze :-) Więc jeśli to się tak nazywa to chyba to mamy :-) Miłej zabawy życzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Lato,lato lato czeka... IP: *.chello.pl 25.04.03, 21:22 Inka, przepraszam że tak obcesowo i wprost (nie zostałyśmy sobie przedstawione, hi, hi) ale czy poza 28 masz jeszcze coś wspólnego z beingiem ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lato,lato lato czeka... 25.04.03, 21:33 Hmmm - a Beinga dalej nie ma...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Lato,lato lato czeka... IP: *.chello.pl 25.04.03, 22:42 Inkę też wcięło. Może to cecha dwudziestek ósemek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lato,lato lato czeka... 25.04.03, 22:43 Hmmm - myślę, że dzisiaj to cecha wiekszości forumowiczów:( Czyżby rozrywkowy piatek???? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Lato,lato lato czeka... 26.04.03, 19:35 Się zachmurzyło.I chyba będzie padać.No i niech pokropi,bo sucho,nieświeżo i wszędzie pełno kurzu. Czuję na karku oddech egzaminów,a co za tym idzie będę rzadziej pojawiał się na forum:-( Do usłyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Lato,lato lato czeka... IP: *.chello.pl 26.04.03, 19:59 Będzie padało. Jutro w dzień i pojutrze w dzień. A w nocy nie, wrrr Można sie tylko pocieszyć, że u nas deszcz a w Finlandii - śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Lato,lato lato czeka... 26.04.03, 20:22 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Będzie padało. Jutro w dzień i pojutrze w dzień. A w nocy nie, wrrr > Można sie tylko pocieszyć, że u nas deszcz a w Finlandii - śnieg. ...a we Wrocławiu 22 stopnie ciepła. Nie lubię zimna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Lato,lato lato czeka... IP: *.chello.pl 26.04.03, 20:35 A nad morzem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Lato,lato lato czeka... 26.04.03, 21:28 Jak nad morzem - nie wiem. Wiem, jak na południu... Ciepło - jeszcze teraz 15 stopni, bezwietrznie, piekne słońce było...:) Pięknie:) Posiedziałyśmy sobie z Ritą na świeżym powietrzu i było bardzo miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Wiosenka 27.04.03, 22:22 popadało i polało no i sie zielono zaczelo robic,pieknie pachnie,wiosna przenika przez skore i jakoś sie tak miło robi:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Wiosenka 28.04.03, 10:55 Witam wszystkich:) Nawet nie wiecie, jak bardzo się cieszę, że mnie zauważyliście, a w zasadzie zauważyliście moją nieobecność. Zaistnieć w tak zacnym gronie! Wzruszyłam się po prostu, chlip, chlip... A nieobecność już tłumaczę - po prostu jestem w weekendy odcięta od sieci. Ale już nadrabiam wszystkie zaległości:) thor_tr: tan kompleks Ikara ma też inne objawy. Czy lubisz np. słuchać jak pada deszcz? Albo wietrzną pogodę? Ja osobiście za tym przepadam. Od tzw. ładnej pogody wolę jak nie jest za ciepło i za spokojnie. Jak się coś dzieje w przyrodzie:) Kompleks Ikara objawia się też fascynacją wzburzonymi falami rozbijającymi się o brzeg morza. Tylko, że ja się akurat morza boję. Ale jeśli Ty masz wszystkie objawy, znaczy że jesteś kliniczny przypadek:P Andulka: Żałuję, że nie zostałyśmy sobie przedstawione, więc ja się nieco ujawnię. Chciałam mieć login "inka" - tak zdrabniał mnie mój brat, kiedy jeszcze nie za bardzo umiał mówić:) Ale przy rejestracji wyskoczyło mi, że ten nick jest już zarezerwowany. Miałam do wyboru "inka 26, 27, 28". Coś mną targnęło:) i wybrałam 28, jak being. Mam nadzieję, że się nie obraził. Widok za oknem Jagiellonki dziś taki: Niebieskie niebo, trochę chmur i drzewa całe w świeżych listkach. Zielony naprawdę uspokaja:) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosenka IP: *.kprm.gov.pl 28.04.03, 13:29 inka28 - ładnie . Lubię ósemki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosenka 28.04.03, 14:32 Inka - popatrz w drugą stronę - na Błonia - jak tem jest zielono!!! A na Plantach byłaś??? A nad Wisłą??? Pięknie!!! Zielono!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Wiosenka 28.04.03, 14:57 mika_1 napisała: > Inka - popatrz w drugą stronę - na Błonia - jak tem jest zielono!!! A na Planta > ch byłaś??? A nad Wisłą??? > Pięknie!!! Zielono!!!! Byłam prawie na Błoniach - wiesz, jak się idzie do BJ z Rynku. Tak, widok piekny! Ale Ciebie zielony nie uspokaja, tylko ożywia:) Też dobrze:) Jakaś Ty wiosenna wariatka:) Andulka - to 28 to tylko zgapiłam od Beinga. Ale jeszcze mnie nie okrzyczał. Może wyjdę z tego obronna ręką:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosenka 28.04.03, 15:01 inka28 napisała: > mika_1 napisała: > > Byłam prawie na Błoniach - wiesz, jak się idzie do BJ z Rynku. Tak, widok > piekny! Ale Ciebie zielony nie uspokaja, tylko ożywia:) Też dobrze:) Jakaś Ty > wiosenna wariatka:) Taaak - mnie to otoczenie daje takiego kopa energetycznego, że szok:) Aż chce się żyć:))) Pięęeknie jest:))) Cały Kraków kwitnie i zieleni się - wiosenny zawrót głowy:) A Ciebie to nie cieszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Wiosenka 28.04.03, 15:16 > > Taaak - mnie to otoczenie daje takiego kopa energetycznego, że szok:) Aż chce s > ię żyć:))) Pięęeknie jest:))) > Cały Kraków kwitnie i zieleni się - wiosenny zawrót głowy:) > A Ciebie to nie cieszy??? Dla mnie większym kopem jest burza. Ale masz rację - tak jest pięknie - aż chce sie żyć:))) Tylko ja (gdzieś już o tym pisałam) mam przejściowe problemy z Lubym, ale co mi tam:) Pięknie jest! Wpadam w hedonistyczny nastrój hi hi. To przez Ciebie! :P Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosenka 28.04.03, 15:21 Każdy ma jakieś problemy - dobrze, że Twoje są przejściowe:) Ale własnie ten nastrój sprawia, że wszystko łatwiej wychodzi... Może więc te problemy okażą się być "bardzo" przejściowymi... Oby... Wyciągnij Lubego na spacer - musi zmieknąc:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Wiosenka 28.04.03, 15:31 Luby jest w Olsztynie!!! Tak, ja to mam takie problemy! :))) Ale tak sobie myślę, jak mi przyśle jakiegoś smska na dobranoc, to znaczy, że problem był rzeczywiście przejścoiwy:) Na razie się nie martwię. Na spacer pójdę sama, bo na mnie wisona działa:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosenka 28.04.03, 15:34 No i bardzo dobrze, że wiosna działa na Ciebie optymistycznie:) Od razu lżej się sercu robi, przyjemniej:) Pójdź sobie do Rynku, usiądź w jakimś miłym ogródeczku (te od stony Floriańskiej są bardzo fajne) i kontempluj ten piekny czas:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Wiosenka 28.04.03, 15:46 mika_1 napisała: > No i bardzo dobrze, że wiosna działa na Ciebie optymistycznie:) Od razu lżej si > ę sercu robi, przyjemniej:) > Pójdź sobie do Rynku, usiądź w jakimś miłym ogródeczku (te od stony Floriańskie > j są bardzo fajne) i kontempluj ten piekny czas:)))) Chyba się dostosuje do Twojej rady:) Będę kontemplować piękny czas, co prawda samotnie, ale może jakiś piękny pan zacznie kontemplować mnie... Tfu tfu!!! Co ta wiosna ze mną wyczynia! Jeszcze przed chwilą się użalałam na milczenie Lubego! Wiosna:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosenka 28.04.03, 15:50 To własnie znaczy, że szklanka jest w połowie pełna:))) Optymistycznie nas ta wiosna nastraja:)))) I wystaw buźkę do słońca - od raaazu lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosenka 28.04.03, 16:07 Ja? Własnie opuszczam (niestety) forum (ale tylko na jakiś czas:))) Wsiadam w samochód i pędzęęęę. Lecę na basen, jakieś skakanie albo coś takiego:) Za jakieś 30 minut znowu przejadę koło Błoń, minę Jagiellonkę (pomacham Ci oczywiście) i bedę podziwiać piękny, zielony Kraków. A tak w ogóle - wsytarczy, że wyjrzę za okno - piekny, zielony las:)) Ech, szkoda gadać... A może jeszcze Zakrzówek zaliczę.... Hmmm - tam teraz też jest pieknie:))) Tak więc, do wieczora:) Pa:)) I pamiętaj - buźka do słoneczka - od razu cieplej się zrobi (również na sercu) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Wiosenka 28.04.03, 16:27 Czekam na machanie:) Ale mnie już pewnie na sieci nie będzie. Będę jutro, a przynajmniej się postaram:) Miłego wieczoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosenka 28.04.03, 22:13 OK - Inka - nie ma sprawy:) Jutro też tamtędy jadę i też Ci pomacham:) I popatrz jeszcze sobie na Kopiec - już jest piękny i zieloooooony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosenka 28.04.03, 15:02 inka28 napisała: > > Byłam prawie na Błoniach - wiesz, jak się idzie do BJ z Rynku. Ja tamtędy przejeżdżam ze cztery razy dziennie - jadę od strony Salwatora, który też jest cudny:) Pięknie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Część trzecia!!! Trzecia!!! Trzecia!!! 28.04.03, 15:54 Thor - egazminy egzaminami, ale trzecią część założyć musisz:))) Z góry wielkie dzięki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Część trzecia!!! Trzecia!!! Trzecia!!! 28.04.03, 22:18 mika_1 napisała: > Thor - egazminy egzaminami, ale trzecią część założyć musisz:))) > Z góry wielkie dzięki:))) Nie ma Thora, nie ma części trzeciej... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Część trzecia!!! Trzecia!!! Trzecia!!! 28.04.03, 22:19 Sorry, sorry - część trzecia jest, ale ja się zagalopowałam i rezultat taki, że druga wyprzedziła trzecią:( A Thor się pięknie wywiązał ze swoego zadania:))) Odpowiedz Link Zgłoś