gajowy555 13.07.06, 22:19 www.itvp.pl/kabarety/ Stronka telewizji interaktywnej, gdzie będzie można na żywo obejrzeć i posłuchać najlepszych polskich kabaretów wystepujących na VIII Mazurskiej Nocy Kabaretowej. Miłego oglądania... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajowy555 Re: Coś dla ducha ... 13.07.06, 22:31 ww6.tvp.pl/2897.dzialy Stronka TVP3 z informacjami dla tych, którzy są daleko, tęsknią i chcą wiedzieć co się dzieje w Olsztynie i na Warmii i Mazurach . Dużo ciekawych informacji o regionie, czasami można też obejrzeć reportaże olsztyńskich dziennikarzy. Zapraszam... Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 14.07.06, 23:02 www.itvp.pl/kabarety/ Gajowy, alez to doskonałe - trzeba to dokladniej przeglądnąc. I ta impreza jest w Lidzbarku Wrmińskim - hehe, świetne Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:28 Ale świetna jest Noc Kabaretowa w tv - transmisja na żywo Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:37 Gajowy , ale numer www.itvp.pl/kabarety/ hehe, wspaniale - cały dom sie smieje Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:37 pszczółka maja to chyba o mnie )))) ale kabaret właśnie oglądam w tv Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:38 leszczyna jak dziewczyna w tańcu sie wygina grupa folklorystyczna Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:39 tu masz rzezbe z buku ty durny nieuku )) festiwal folklorystyczny Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:40 teraz spiewamy dus dus golabki jadą jadą w gości oda do radości piosenka Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:41 pani teresa całymi dnami sie wyleguje pod slońcem a lesnik w lesie całymi dniami karmi zaskronce ona sie lubi przegladac zabą hehehe Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:43 oda do radości po teresie zostanie saszetka a po lesniczym mała plakietka tak jestem europejczykiem ))) dus , duś gołabki jada jadą w gości oda do radości Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:47 Byłam wczoraj na balandze w pewnej klatce i znów piosenka Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:49 jestem po piwie z pustą butelką mam szklanke i kabzel na melinie inaczej czas płynie posluchaj co mówią butelki o poranku zanim....Polacy do ust ja przyłoża koniec transmisji Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:51 dlaczego tu występu8jemy ? Bo mam na imię Jarek ))) Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 21:52 no tak Jarki maja teraz pierszeństwo do mediów )) Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 22:48 zaczynamy III częśc i kabaret ani mru mru Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 22:49 dwa razy w życiu mu sie udalo pierwsza kobieta odeszła , a druga nie odeszła Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 22:50 grajcie pilkarze - transmisja z meczu ktoś puka wlaz hehe dobrze idziesz opanuj, opanuj i spokoj w tylach Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 22:51 -przyszedłem prosić o ręke mojej córki -prosić to może się świnia Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 22:52 - zakochani jesteśmy po uszy i chcemy się pobrać - kiedy - jak najszybciej - jak najszybciej to się biega Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 22:54 - w wojsku bez papierosa to śmierc do nosa Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 22:55 - czy bedziesz w stanie utrzymac moją córkę - do pierwszego wystarczy, bo wypłata jest do 19-go Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 22:56 - a mieszkać zamierzacie gdzie ? - opcja u córki lub u rodziców córki - a wesele gdzie - tradycyjnie - czyli gdzie - w domu panny mlodej Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 23:00 zespół z Nowej Huty to wystawiamy wszyscy języki , zwalniamy tylko Juranda ze Spychowa Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 23:04 i Jacek Federowicz występuje - dawno go nie widzialam w mediach Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 23:28 tatata - najlepiej to smieć się z siebie Lubicie polskie kabarety i skecz Zabawa cudzym kosztem Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 15.07.06, 23:29 - organizuję impreze rodzinna i zamawiam kabaret do smiechu Odpowiedz Link
rita100 Re: Coś dla ducha ... 16.07.06, 19:06 Fejn buł wczoraj kabaret i spsiewy Nolepsi to to: Leszczyna jak dziewczyna w tańcu sie wygina grupa folklorystyczna Odpowiedz Link
gajowy555 Re:Czyści jek łza.... 07.08.06, 12:58 www.ro.com.pl/article/czysci_jak_lza/index.php/id_item_tree/0642ca68ca1240fe9026cc7a2459ccc1 Oto stronka z wiadomościami, zdjęciami i piosenkami olsztyńskiego kabaretu "Czyści jak łza". Warto obejrzeć i posłuchać... Odpowiedz Link
gajowy555 Re:Spotkania Rodzin Muzykujących 07.08.06, 13:08 informacje.wm.pl/?main=11&c=44,3,6371,,4581 Odpowiedz Link
gajowy555 Re:Spotkania Rodzin Muzykujących 08.08.06, 14:46 Tak mi się jakoś sam enter włączył, Kłobuk jeki czy cóś... 13 rodzin z Polski, Białorusi, Litwy, Rosji i Niemiec rywalizowało w Dobrym Mieście w XV Międzynarodowych Spotkaniach Rodzin Muzykujących. Festiwal trwał trzy dni. Koncerty prowadził Krzysztof Daukszewicz, potencjalny uczestnik następnych spotkań... - Moi dwaj synowie dobrze śpiewają, jeden gra na gitarze. Gdybym się zaparł, też przyjechałbym z rodziną - zapewniał jak najbardziej poważnie. W Dobrym Mieście były przyśpiewki ludowe i weselne, poetyckie ballady (piękny występ rodziny Doniec z Rosji), muzyka popularna i ta własnej kompozycji. - O doborze zespołów decyduje repertuar: nie chcemy, żeby był monotonny - mówi Beata Harań, dyrektor dobromiejskiego Centrum Kultury. Równorzędne nagrody im. Stanisława Steczkowskiego otrzymały rodziny: Maceluchów z Ukrainy i Kozaków z Białorusi; nagrodę im. Andrzeja Śleszyńskiego zdobyła rodzina Wawrzyniaków ze Zduńskiej Woli. Rodzina Gębickich otrzymała nagrodę specjalną Warmińskiego Związku Gmin. Publiczność nagrodziła rodzinę Wawrzyniaków i gości z Kaliningradu - Olega i Eugenię Doniec. Odpowiedz Link
rita100 Re:Spotkania Rodzin Muzykujących 08.08.06, 20:29 A ma sia lejdujó take muzykanty. Jó nie znom żodnych takej rodziny muzykującej. Ciekawe jeki repertuar majó ? Rodzinny czy taki regionalny ? Ukraińcy majó psiankny głos, łóni rodzinami całymi śpsiewajó. A jó zaśpsiewam takó Lwowskó psiosenke, takó ballade rodzinnó. Ballada o pannie Franciszce Na Kleparowi, za rogatkami, Mieszkała sobi z rodzicielami Piękna jak anioł, gruba jak kiszka - Na imię miała panna Franciszka ! A ojciec panny ży był rzyźnikiem Zarzynał świni, padali z kwikiem, Bo kres ich życia nadchodził bliski... Taki był ojciec panny Franciszki ! A matka panny za ladą stała, Co ojciec zabił, ona sprzydała, Więc sprzydawała szpondry i kiszki.... To była matka panny Franciszki ! A niedaleko od ich zagrody Mieszkał sy, mieszkał, fryzjerczyk młody I codzień rano kupował kiszki, Bo bardzo kochał panny Franciszki ! Te tajemnice tato wynykał: - Nie dla fryzjera córka rzeźnika ! I choćbyś codziń kupował kiszki, To nie dostaniesz panny Franciszki ! No i jak ? Fejny tyż tan lwowski spsiew , z przed II wojny światowej. Jutro dokończę balladę o pannie Franciszce Odpowiedz Link
tralala33 Re:Spotkania Rodzin Muzykujących 08.08.06, 21:26 Fejny tyż tan lwowski spsiew Nu to si wi )) Odpowiedz Link
rita100 Re:Spotkania Rodzin Muzykujących 08.08.06, 21:42 Lwowiaki mjó strasznó energie. Eszcze taki konsek zamieszcze, co cytajónc to sia bandzie podskakiwać , no ale Ballada ma taki kiszki smaczek, niby tragiczna , a humorystyczna. Odpowiedz Link
rita100 Re:Spotkania Rodzin Muzykujących 09.08.06, 21:26 Ten wyrok straszny jak wysłuchali, Z żalu si straszni roztelepali I chociaż byli w życia rozkwici, Postanowili zakończyć życi ! Biedny fryzjerczyk zalał si łzami, Taj kupił kiszki zy strychinami... A byłu tego dwa metra blisku I zjedli razym z pannu Franciszku ! Jak tylko zjedli zara poczuli, Ży si tą kichą na ament struli I ży nadchodzi kres życia bliski... Taki był koniec panny Franciszki ! Na Kleparowi ciemna mogiła Trupy kochanków na wieki skryła, Stań tu przechodniu i klęknij blisku, Westchnij nad bidnu pannu Franciszku... Pomódl si także i za fryzjera, Bo go tu miłość przywiodła szczera, On tu z nią leży z takij przyczyny, Ży w kiszkach byłu dużu strychiny. Z tyj opowiaści morał wynika: Ni kochaj nigdy córki rzyźnika... Bo miłość moży si skończyć lichu I jak tyn fryzjer strujesz si kichą... ! Odpowiedz Link
tralala33 Re:Spotkania Rodzin Muzykujących 09.08.06, 22:12 Fejn ta ballada i muzyczka do njiej znom to sobzie moga pośpsiewać bez kómputyra. Odpowiedz Link
rita100 Re:Spotkania Rodzin Muzykujących 09.08.06, 22:15 Mam do tego nuty, no ale sama nie gram. Chcesz inne tez piesniczki lwowskie ? Byłas we Lwowie ? Odpowiedz Link
rita100 Re:Spotkania Rodzin Muzykujących 10.08.06, 20:21 No i znowu coś dla ducha. Wczoraj w tv powtarzali biesiade romską i śliczne piosenki tam śpiewli, ale i biesiada lwowska nie jest gorsza. Łobaczie taka je psiosenka ło Heli - Oj, Helu, w kim ty się kochasz ? - Z lwowskim chlopakiem Z bajryszem takim, Co całą kimę ze mną będzie spać. - Oj, Helu, co ty mu za to dasz ? - Tam u Bombacha Dla mego Stacha Browar i hary, wiela chce. - Oj, Helu, jaki jego stan ? - W lecie koźlarzem, W zimie węglarzem, A zawsze gelda na browar ma. - Oj, Helu, Helu, a gdzie on jest ? - Z łaski Baziuka Dostał się pod kruka I za majcher trzy wojtki ma. - Oj, Helu, jakie życie masz ? - Na ziemię mnie rzuca, Odbija płuca I obcasami kaleczy twarz. - Oj, Helu, Helu, jak on ci da szpic ? - Wielkie mecyje ? To się upiję, Drugiego frajera wezmę na tyc ! -- ha ! Te lwowskie piosenki to też fejn, ni tak psiankne jek noju, ale dobra rzecz to jest. Jo. Odpowiedz Link
rita100 Re: Kabaret 13.08.06, 21:55 W tylywizórze buł tera kabaret Laskowika i Smolenia - fejn godali. Odpowiedz Link
rita100 Re: Kabaret 13.08.06, 21:59 Za oknami świta widac ze rozkwita rosna domy z prawej z lewej też przecie to jest nasza duma posmolita a wy jacyś tacy.... Odpowiedz Link
rita100 Re: Kabaret 13.08.06, 22:00 -lecimy na Antarktyde -dlaczego ? -bo tam warunki dyktuje lud Odpowiedz Link
rita100 Re: Kabaret 13.08.06, 22:00 Antarktydzie się nic nie stanie, bo na lód nie ma siły. Odpowiedz Link
rita100 Re: Kabaret 16.08.06, 22:33 A wydaje mi sie coć, ze Laskowik to od Pyrów jest. Ich kabaret był świetny na ówczesne czasy. Odpowiedz Link
tralala33 Re: Kabaret 17.08.06, 21:39 Łejery, Laskowik to je rychtyczny poznańczyk. Jek łon skończył ten kabaret robzić to sia łostał za listonosza w Poznaniu. Tak niejedyn myśloł co łon te listki dla śniechu roznosi Odpowiedz Link
tralala33 Re: Kabaret 18.08.06, 20:57 Pelagii to nie zabocza nigdy )) Bogdan Smoleń - Zara bede baba, obróć się hehe (ubiera chustę) Zaaraz, nie patrz się jeszcze bo nieprzygotowana jestem... Jeszcze tu - tfu... Zenon Laskowik - Baba, ha! Hyh, hyh. Prze państwa! Sam tego chciał! Sam tego chciał! Uwaga, telewizja! Dzień dobry! Jesteśmy z telewizji! Już? Dzień dobry! BS - Dobry! ZL - Czy może nam pani powiedzieć na terenie jakiego zakładu się obecnie znajdujemy? BS - Tego ni mogę powiedzieć bo to jest tajemnica państwowa! Mogę tylko powiedzieć, że mam pińć złotych od bombki! ZL - Jak pani ma na imię? BS - Pelagia! Jestem starszą pracownicą w tym zakładzie. Pracuję tutaj hoo hoo hoo ooo ooo ooo... a może i dłużyj! Mój mąż i dzieci tu też pracują a ich zdjęcia som za zakładem! ZL - Przed zakładem! BS - Za, bo się rozbudowujemy! ZL- Znaczy - za starym! BS - Stary też tam wisi! Z zakładem jesteśmy bardzo związani, szczególnie przez ''Kasę zapomogowo po....'' (płacze) ZL - Pani się uspokoi... To wszyscy tak mają, prawda... Pani Pelagio, czy pani jeszcze możee... BS - No pewno, ho...! ZL - Czy pani jeszcze może nam powiedzieć!... Jakie bombki produkujecie? BS - Panie, różne, różniste! Tu się robi tak: kuliste, w kształcie grzyba i cygara. ZL - (zmieszany) Yyy, cały czas mowa o bombkach choinkowych! BS - Też! (oklaski) Paniee, wie pan jaki mamy asortyment? Od A do N! ZL - Cicho! Cicho! ... nie... BS - To się wytnie, łoho... ZL - Ci-o! (oklaski) Pani Pelagio, tutaj widzę ma pani... tutaj napisane na karteczce... brygadzis- brygadzistka oraz mistrz zmia - no, mistrz się inaczej pisze! BS - Sama pisałam! Tak coś czasem kombinuję! Jak tak siądę i myślę... ZL - To, to, prawda... głupieję na starość... ja wiem, no. Niech pani nam powie - ile pani sama takich bombek zrobi? BS - Sama jak tak siądę i robię... to zrobię gdzieś tak 283! ZL - To jest norma dzienna. BS - A dla kogo ten wywiad? ZL - To jest dla telewidzów dziennika wieczornego. BS - O, to bez kozery powiem pińćset! (oklaski) A co ja durna baba, 10 tysięcy! 50! Milion sześćset!!! Odpowiedz Link
rita100 Re: Kabaret 18.08.06, 22:00 Tak , to było świetne , chyba kilkakrotnie to oglądałam , bo mam kasete z tym kabaretem , jeszcze z pod lady kupowanej, na giełdzie. Niezapomniane sceny kabarety "Z tyłu sklepu" . Na te czasy to nas to trzymało przy humorze. A Laskowik był listonoszem - i to jakoś gdy nadeszła wolna Polska. Szczegółów nie znam. Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybór Miss Polski 19.08.06, 20:41 glosujemy na 12 - tkę tylko pięć sekund mamy Odpowiedz Link
rita100 Re: Olsztynianka w finale 19.08.06, 20:53 To finałowa dziesiatkę znamy Teraz przerwa Odpowiedz Link
rita100 Re: Olsztynianka w finale 19.08.06, 21:02 media.putfile.com/Ty-moja-dziewczyno dodam otuchy dziewczynie Odpowiedz Link
rita100 Re: Olsztynianka w finale 19.08.06, 21:05 media.putfile.com/Oj-dygu-danaOj-dygu-dana Oj-dygu-dana Odpowiedz Link
rita100 Re: Olsztynianka w finale 19.08.06, 21:07 i walecznym krokiem zaczynamy II cześc Mon riwer, jaka sliczna piosenczka Kiedyś wykonywał ją Karel Gott Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 19:39 koncert w Sopocie - rychtyczny koncert wspomnień. A jo mam klopot z interenetem, musza łuzbroić sia w cierpliwość, no ale przy takiej muzyce mozna czkać na łotwarcie wątku. Chto psierszy wystąpi na scenie ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 19:44 Nie rozumię , dlaczego rano internet idzie szybko , a wiczorem powoli- jakies siły nieczyte , diobeł jekiś, czort cy coś ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 19:46 łoj jenu , sile tych reklam ? Co za koncert reklam loj, no kedy bandó śpsiewać ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 19:51 Czarny kot się skrada za oknami - pamiętacie ? Miałam kiedys jego płytę Odpowiedz Link
tralala33 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 19:50 He he - no to nie je jek za dawnych lat. Kiedajś nie buło co reklamować i reklam nie buło. Prazie - tlo tyn Prusakolep Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 19:54 Powinni dać spokój z reklamami , jesli ma być jak za dwanych lat ) Ale Karel bardzo się zmienił, wcole bym go nie poznała Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:06 NO ALE GLOS SIĘ NIE ZMIENIŁ, SPSIEWA ŚLICZNIUCHNO Law mi tende , law mi tu ..... Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:11 Tero Drupi - chropowaty głos - piosenki na prywatki Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:17 Drupi - jego śpiewa gościł na wszystkich prywatkach, imprezach mmm, mmm, mmu - wspaniale spiewa Tralala - Ty pewnie rozumiesz tekst. Mysmy tylko słuchali. Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:19 No ale tyż sia zestarzał, tlo włosy sia ostały te same. Tero gitara w rankach a publicznośc piszczy ale spiewa.... Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:23 Posłuchajta, bo psianknie spsiewa Cosi pikola - pamniantacie ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:25 A ludziska fest sia zabaziajó przy cozi pikola.... Jek za dawnych lat Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:27 Bradzo mniły tan Drupi, nie zmnienił sia ani troche, łuśniechnienty - no , rychtycznie bawzi ludziska. Mniło sia jygo słucha cozi pikola... Odpowiedz Link
gietpe Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:28 jo gupsi chcioł posłuchać jek łon spsiewa ale ni mom tvn Odpowiedz Link
tralala33 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:32 Mamma mia - che capelli! Ale włosy! A ziedziliśta kedy Adriano Celentano. Łon mo zowdy kapelusz na głozie bo je prazie łysy. Ma che canta - śpiewa wspaniale, lepsi co Drupi. Tlo nie ziam czy buł kedajś w Sopocie. Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:46 No bo też koncert powinni na dwójce zrobić, przynajmnie mniej reklam by bylo. Dla wszystkich. Adriano Celentano chyba nie buł w Sopocie. A przd państwem Denis Russos - pamnietacie tan glos i tó grubość Odpowiedz Link
rita100 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:47 Gietpe - fejn co nie łoglóndasz, bo ja zidze, co cias leci, łoj leci. To łuż nie ci sami, choć ci sami. Prowda Tralala ? Odpowiedz Link
tralala33 Re: Jak za dawnych lat 03.09.06, 20:49 Musza to łobaczyć - banda nazod za chwiułka. Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 20:50 Publiczność szaleje , a artysta mówi ajlawiu ))) Wita się z Sopotem i śpiewa song publiczność bzije brawo Gudbaj maj lajf , gudbaj .... to buł przebój lalalala sis star ide skaj .... Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 20:51 Tak , to trzeba widzieć - Gietpe , zidzisz ? Ewri bady song - goda Denis Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 20:52 lejduje takie koncerty aj law ju - goda senkiu i brawa, brawa, brawa publicznośc zachwycona ar ju ok ? senku wery macz Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 20:53 i przyszło mi pisać po angielsku aj low ju ludziska spsiewajó Gietpe, szkoda , co nie loglóndasz - Talala zidzi to ludziska szalejó Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 20:55 Mowi , że jest bardzo szczajśliwy co spiewa z takimi gwiazdami co Drupi , Elton Jon itd i wychwala Lecha Wałęsę tak polityka musi być wszędzie Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 20:58 ludziska sia zabaziajó , tańczó Zorbę - lalalalalala lala lal lala , lala , lala, lala i klawiaturka tez tańczy lalalala lala la lala la la Fajna poseneczka i rram , i ram i tararam ach ta muzyka Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 20:58 lalalalala, hej , hej , lalalala, hej , hej alala lalaa lalalala, lalalala , lalal hej , hej , hej lalalala i szybciej i szybciej Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 21:00 i pomalutku i lalala lala , lala lala , lala , lala lala , a aa lala, lala , lala - rychtyczno tak je i nozki skaczą i rączki też ))) i szybciutko ewri bady )) hej , hej , lalalalalalala - swietne to Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 21:02 gietpe napisał: > oj Swietne aż mi się wesele przypomniało ja tez na weselu tańczyłam zorbę - to rozbawia towarzystwo Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 21:02 i klaskamy w ręce i się bawimy..... i tak żegnamy się Denisem ..... muzykalnie , tanecznie i lalalala i ja... i hej , hej , alalalala i 100 lat ewri bady hej , hej, ej senkiu wery macz aj lawiu Odpowiedz Link
gietpe Re: Dens Russos 03.09.06, 21:00 jo nolepsi pamnientam mój przyjaciel wiatr no a na 2 Ula Dudziak Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 21:04 Publicznośc woła DENISA na bis 0 nie chcą go wypuścić ze sceny Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 21:09 I nowa gziozda bandzie Zgaduje Vondraczkowa Malowany zbanek.... Odpowiedz Link
rita100 Re: Helenka Wondraczkowa 03.09.06, 21:11 Archimedes królowa czeskiej piosenki uroda, talen , energia Odpowiedz Link
rita100 Re: Helenka Wondraczkowa 03.09.06, 21:13 Kobziety sia nie starzejó - Helenka sliczniuchna i nie zidać starości , żodnej. Jej cias stanół na urodzie wiecznej. Odpowiedz Link
tralala33 Re: Dens Russos 03.09.06, 21:11 Bo nolepsi je publiczność. Tak sia ludzie radujó, potrasió zabaziać, tak tańcowali Zorba - super! Odpowiedz Link
rita100 Re: Dens Russos 03.09.06, 21:15 No bo Zorba to fantastycznie , łączący taniec w więzi zabawowe i jek - jedzie pociąg z daleka )) Mowamy gziazdy w tan jedyn dziań Odpowiedz Link
rita100 Re: Helena Vondraczkowa 03.09.06, 21:17 dobry wieczór państwu, bardzo się ciesze że jestem w Polsce Zaspiewam piosenkę -Malowany dzbank Odpowiedz Link
rita100 Re: Helena Vondraczkowa 03.09.06, 21:18 Malowany dzbanku znasz ten cias lalalala znasz ten cias piosenka zwycięzyła w 77 roku w Sopocie hej ..... Odpowiedz Link
rita100 Re: Helena Vondraczkowa 03.09.06, 21:27 I kóniec śpsiewania - reklamy Tero sia przygotowuje do występów Marylka Rodowicz - pywniakiem je co da czadu. Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:28 no to przygotujmy sia do łuczty. Czy bandzie Jadą wozy kolorowe ? Odpowiedz Link
tralala33 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:30 'Jadą wozy kolorowe' to była pierwsza piosenka polityczna, jaką śpiewaliśmy w przedszkolu Oczywiscie, przerobiona - było coś o Gomułce i o Gierku. szkoda, że nie pamiętam słów. Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:34 Nie znom jinnego tekstu - ale psiosenka zrobziła furrore i taka jedna - Niech zuje bal. Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:35 Czkam na Budke Suflera - to łulubiony zespół Odpowiedz Link
tralala33 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:37 He he Jadą wozy kolorowe z ormowcami ... Daleyj zaboczyłam. No paniom przedszkolankom to sia ta psiosenka nie lejdowała. Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:41 Fejniste mnieliście panie przedszkolanki , co w przedszkolu mozna było takie co śpsiewać. No ale dzieciuki wszystko mogó. Tera na scene wchodzi 'Małgośka" Kiedy patrze hen za siebie, w tamte lata co minęły Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:42 ma 600 piosenek w dorobku Tygrysica polskiej piosenki Grałam w nią w tenisa, a właściwie udzielałam jej lekcji w Krakowie , kiedy występowała w 'Lokomotywie'Marka Grechuty. Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:44 Jest , jest Maryla Rodowicz na scenie - troche stremowana Mówiły mu , że on mówily mu że drań ze takie byle co .... Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:47 Jada wozy kolorow taborami jadą wozy kolorowe wieczorami .... u nas wiele i nie wiele u nas dole i niedole ale zawsze kolorowo jest wśród nas ulaula ula .... Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:48 hej cyganie tak bym chciała jechac z wami będę słuchać opowieści starych skrzypiec damy wiele i nie wiele bo w sam raz damy dole i niedole ale będzie kolorowo pośród nas ulaula ....ula Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:49 Marylka tez się n ie zmienia, ladnie wygląda Wsiąść do pociagu byle jakiego nie dbać o bagaz , nie dbac o bilet ściskając w ręku kamyk zielony patrzeć jak wszystko zostaje w tyle Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:50 a ja tak pragne , czemu , nie wiem uciec pociagiem od jesieni nie trzeba dłudo się namyślać wystarczy tylko wybiec z domu i wsiąśc do pociagu byle jakiego Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:52 patrzeć jak wszystko zostaje w tyle w taka podróz chće wyruszyć gdy podły nastroj i pogoda zostawic łózko i szafę niczego nie będzie mi szkoda w taką podróż chce wyruszyć tylko czy kiedyś się odważe Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:54 Kiedy patrze hen za siebie w tamte lata co minely kiedy mysle co przegrała a co diabli wzieli com wylicz eto wylicze ale wtenczas sobie powiem że najbardziej mi żal Kolorowych jarnmarków ..... Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 21:56 koników bujanych cukrowej waty i z piernika chaty małą rzecza zostajemy pamiętają wierni zamiast serca odpustowy piernik bo najbardziej mi żal Kolorowych jarmarków,.... motyli drewnianych koników bujanych cukrowej waty i z piernika chaty oj, stara piosenka Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 22:00 i zaprasza Helenke Wondraczkową by zaspiewać Małgośke i platynowa plyta dla Marylki i dialogi i Małgoścka wspólnie śpiewana Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 22:03 Małgośka mówią mi on nie jest grosza wart weź go czart, weź go czart Małgośka tańcz i pij a z niego sobie kpij jesień juz.... Wspaniale śpiewaja razem , energicznie i publicznośc znów tańczy podskakując hehe Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 22:04 Co ta Marylka ma napisane na koszulce ? Borusia ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 22:06 Niech zyje bal - jest ! Życie, kochanie, trwa tyle co taniec, fandango, bolero, bibop, manna, hosanna, różaniec i taniec, i jazda, i basta, i stop. Bal to najdłuższy, na jaki nas proszą, nie grają na bis, chociaż żal, zanim więc serca upadłość ogłoszą - na bal, marsz na bal ! Szalejcie aorty, gdy idę na korty, roboto, ty w rękach się pal, miasta nieczułe, mijajcie jak porty, bo życie, bo życie to bal. Bufet, jak bufet, jest zaopatrzony, zależy, czy tu, czy gdzieś tam, tańcz, póki żyjesz, i śmiej się do żony, i pij zdrowie dam...... Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 22:06 Niech żyje bal, bo to życie to bal jest nad bale, niech żyje bal, drugi raz nie zaproszą nas wcale, orkiestra gra, jeszcze tańczą i drzwi są otwarte, dzień wart jest dnia i to życie zachodu jest warte Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 22:07 Chłopo-robotnik i boa-grzechotnik z niebytu wynurza się fal, widzi swą mamę i tatę, i żonkę i rusza, wyrusza - na bal. Sucha kostucha, ta Miss Wykidajło wyłączy nam prąd w środku dnia, pchajmy więc taczki obłędu jak Byron, bo raz mamy bal ! Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 22:08 Niech żyje bal, bo to życie to bal jest nad bale, niech żyje bal, drugi raz nie zaproszą nas wcale, orkiestra gra, jeszcze tańczą i drzwi są otwarte, dzień wart jest dnia i to życie zachodu jest warte ! --- Bardzo mądre sa te piosenki Maryli Rodowicz Odpowiedz Link
rita100 Re: Maryla Rodowicz 03.09.06, 22:13 I tak zakończyła koncert Maryla Rodowicz - wspaniały występ, choc czuło się stremowanie. Brawa, duże brawa I wszyscy razem Drupi, Gott, Russos Wondraczkowa i Rodowicz. Na tym się kończy pierwsza część koncertu. Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:14 to bandzie gratka dla niedźwiadka Czkamy na zakończenie przerwy Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:30 Zbigniew Hołdys na scenie i wspomnina zespół Budkę Suflera Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:32 Zasługi Romana Lipko i całego zespołu - Zlote slowiki za dokonania. Brawo, brawo, brawo Tomek Zeliszewski grał w tenisa i tez zapowiadał się mistrzowsko ale jako perkusista został supermistrzem Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:34 teraz jest menadzerem zespołu Tomek ZELISZEWSKI TEZ ODBIERA NAGRODĘ - piekna scena - piekna nagroda. Po raz pierwszy na scenie Sopotu, nigy na nim nie występowali. i Wystep będzie Znowu w życiu mi nie wyszło..... śpiewaja Joka, Jolka , pamiętasz lato ze snów Dmuchawce latawce wiatr Martwe morze Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:35 Sam wiem , ze zbyt póżno jest by zaczynać wszystko znów Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:36 To przygotujmy się do koncertu Wlasnie zaczynają Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:37 I jaka piosenką nas przywitają ? Tak dziwna ta chwila brakuje słów Tak dziwna ta chwila brakuje słów Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:39 Za horyzontem wielka korona gór Na karoserii różowieje kurz Odsuwasz dach, w rękę łapiesz wiatr Powiedz prawdę, ile lat mnie kochasz? Droga ucieka, noga już ciężka jest Opór decha i z oczu znika sen Będzie nam najbliższych czasem brak Spalone mosty to najlepszy w życiu start Ratujmy co się da Obróćmy jeszcze raz Kalejdoskop Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:40 Znowu w życiu mi nie wyszło, Uciec pragnę w wielki sen, Na dno tamtej mej doliny, Gdzie sprzed dni doganiam dzień, W tamten czas, lub jego cień. Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:45 To ja to dla Ciebie gra Twoje Radio To ja to dla Ciebie gra Twoje Radio Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:46 Wychodząc z cienia coś w czlowieku się zmienia Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:48 Myśli wychodzą z cienia Coś w człowieku się zmienia I powracam z wyprawy na słoneczny ląd Oto znowu dni ruszyły Serce bije mocno szybko I nie rzucam ciągle słowa Słowa sens tylko znowu Biec przez tłoczne chcę ulice Zwykłym życiem się zachwycę Bo widziałem jak wygląda Jak wygląda mroczny brzeg Tyko w porze wieczornej Bluesa koniem szalonym Na wyprawy się wypuszcza Gdzie bywała już Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:49 Góry wysokie ..... Góry wysokie, co im z Wami walczyć każe? Ryzyko, śmierć, te są zawsze tutaj w parze. Największa rzecz, swego strachu mur obalić, Odpadnie stu, lecz następni pójdą dalej! Góry wysokie, wiem co z Wami walczyć każe, Ryzyko, śmierć, te są zawsze tutaj w parze. Na rzęsach szron, inni już idą dalej, Na twarzy śnieg lecz są nowi, śmiali są, Tylko czasem zamyślenie, tylko czasem zamyślenie. Sam możesz wybierać los, szczytów, szczytów ślad Sam możesz wybierać los, zrozum to, wejdź na szczyt! Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:50 Góry wysokie, co im z Wami walczyć każe? Ryzyko, śmierć, te są zawsze tutaj w parze. Największa rzecz, swego strachu mur obalić, Odpadnie stu lecz następni pójdą dalej Tylko czasem zamyślenie, tylko czasem zamyślenie. Sam możesz wybierać los, szczytów, szczytów ślad Sam możesz wybierać los, zrozum to, wejdź na szczyt! Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:51 Sam możesz wybierać los, szczytów, szczytów ślad Sam możesz wybierać los, zrozum to, wejdź na szczyt! Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:52 Każdy ma to co mu w zamian miłość daje Co dnia, co dnie Więc wypijmy za tych, którzy nas kochają Do dna, do dna Każdy ma to co mu w zamian miłość daje Bez głośnych braw Więc wypijmy za tych, którzy nas kochają Pomimo wad Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:52 Jolka , Jolka Jolka, Jolka, Pamiętasz lato ze snu, Gdy pisałaś: "tak mi źle, Urwij się choćby zaraz, Coś ze mną zrób, Nie zostawiaj tu samej, o nie". Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:53 Żebrząc wciąż o benzynę, Gnałem przez noc, Silnik rzęził ostatkiem sił, Aby być znowu w Tobie, Śmiać się i kląć, Wszystko było tak proste w te dni. Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:53 Dziecko spało za ścianą, Czujne jak ptak, Niechaj Bóg wyprostuje mu sny! Powiedziałaś, że nigdy, że nigdy aż tak słodkie były, jak krew Twoje łzy Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:54 Emigrowałem z objęć Twych nad ranem, Dzień mnie wyganiał, nocą znów wracałem, Dane nam było, słońca zaćmienie, Następne będzie, może za sto lat. Plażą szły zakonnice, a słońce w dół, Wciąż spadało nie mogąc spaść, Mąż tam w świecie za funtem, odkładał funt, Na Toyotę przepiękną, aż strach. Mąż Twój wielbił porządek i pełne szkło, Narzeczoną miał kiedyś, jak sen, Z autobusem Arabów zdradziła go, Nigdy nie był już sobą, o nie Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:54 W wielkiej żyliśmy wannie i rzadko tak, Wypełzaliśmy na suchy ląd, Czarodziejka gorzałka tańczyła w nas, Meta była o dwa kroki stąd. Nie wiem ciągle dlaczego zaczęło się tak, Czemu zgasło też nie wie nikt, Są wciąż różne koło mnie, nie budzę się sam, Ale nic nie jest proste w te dni. Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 22:58 Wspaniała piosenka teraz idzie - Martwe morze Dokąd idziesz bracie Dokąd gnasz Po co tak zabijać się W jednym punkcie przecież W końcu trwasz Tylko czas do przodu mknie Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:00 Świat się wokół nas wciąż mniejszy staje, Kontynenty na odległość dłoni są, Samoloty jak z dziecinnych bajek, Ponad głową coraz szybciej niebo tną. Ludzie wciąż wędrują wielkim, głośnym stadem, Z pomieszania mowy słychać jeden głos Zbudowano drugą, większą Wieżę Babel, Kto pamięta tamtej, pierwszej wieży los? Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:00 Świat się kurczy jak przekłuty balon, Człowiek też maleje szybko razem z nim, Przerażony swą niewielką skalą, Coraz bardziej samotnieje w tłumie tym. Stąd ucieczki nieprzytomne pustą drogą, Jakby gdzieś coś za zakrętem było tam I te wiersze napisane dla nikogo, I te płótna pełne nostalgicznych plam. Wieża Babel, Piękny, choć nieludzki ląd, Coraz dalej, Czy to postęp, czy to błąd, Coraz dalej Coraz trudniej uciec stąd Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:01 To napewno znacie Ta niedziela jest jak film, tani klasy "B", Facet się pałęta w nim w nieciekawym tle, Scenarzysta forsę wziął, potem zaczął pić I z dialogów wyszło dno, zero, czyli nic. Wszyscy święci balują w niebie, Złoty sypie się kurz, A ja włóczę się znów bez Ciebie I do piekła mam tuż. Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:01 Tak bym chciał Cię spotkać raz, w ten jedyny dzień Lub o tydzień cofnąć czas, ale nie da się, Chociaż samotności smak aż do bólu znam, Kiedy innych niedziel brak, trudno, co mi tam... Wszyscy święci balują w niebie, Złoty sypie się kurz, A ja włóczę się znów bez Ciebie I do piekła mam tuż. Świat się tylko już ze mną kręci, Gwiazdy płoną jak stal, Skasowałaś mnie z swej pamięci, Aż mi siebie jest żal. W niebie dzisiaj wszyscy, wszyscy świeci mają bal... Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:04 Na sali wielkiej i błyszczącej Tak jak nocne Buenos Aires Które nie chce spać Orkiestra stroi instrumenty Daje znak i zaraz zacznie Nowe tango grać Siedzimy obok obojętni Wobec siebie jak turyści Wystukujemy rytm Nie będzie tanga między nami Choćby nawet cud się ziścił Nie pomoże nic Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:05 Chociaż płyną ostre nuty W żyłach płonie krew Nigdy żadne z nas do tańca Nie poderwie się Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych ciał i chętnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten świat złożony jest Zaleje w końcu Buenos Aires Noc tak gęsta jak atrament A gdy przyjdzie brzask Co było w naszych sercach kiedyś Kiedyś jak świecący diament Cały straci blask Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:05 I choć będą znowu grali Bóg to jeden wie Nigdy razem na tej sali Nie spotkamy się Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych ciał i chętnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten świat złożony jest Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:09 Znowu w życiu mi nie wyszło, Uciec pragnę w wielki sen, Na dno tamtej mej doliny, Gdzie sprzed dni doganiam dzień, W tamten czas, lub jego cień. Znowu obłok ten różowy, Pod nim dom i tamta sień, Wszystko w białej mej dolinie, Gdzie sprzed dni doganiam dzień, Jeszcze głębiej zapaść w sen. Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:09 Późno, późno, późno... późno jest, Sam wiem, że zbyt późno jest, By zaczynać wszystko znów. Późno, późno, późno... późno jest, Sam wiem, że zbyt późno jest, By zaczynać wszystko znów. Znowu szarych dni pagóry, Znów codziennych rzeczy las, Wolę swoją znów dolinę, Obok której płynie czas, Szuka jej, kto był tu raz. Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:13 A po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój nawet ptaki budza mnie tłukąc się do okien Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:14 I na tym kończymy koncert Butki Suflera naspiewaliśmy sie, a naśpiewaliśmy się jestem pod wrażeniem wspaniale , brawa jeszcze, jeszcze Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:16 Moja ulubiona piosenka Sza, cicho sza czas na ciszę, Już oddech jej coraz bliżej, Tego naprawdę Ci brak, Ona jedna prawdziwy ma smak, Cisza jak ta. Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:16 Sza, cicho sza, zbliż się do niej, Drga, ledwie drga, blady płomień, Podejdź i zanurz się w nią, Rryształową i czystą jej toń, Zanurz do dna. Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:16 REF: Bliżej i bliżej, i bliżej, i bliżej Masz do niej, Ciszej i ciszej, i ciszej, i ciszej Co dnia Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:17 Kończ, po co ten ciągły hałas, Sam zdwoić go wciąż się starasz, Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak! Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:17 Sza, cicho sza, czas na ciszę, Tę, którą w swym sercu słyszysz, Kiedyś śpiewało, jak z nut, Teraz gładkie i zimne jak, lód, Smutny to cud, o smutny cud! Odpowiedz Link
rita100 Re: Budka Suflera 03.09.06, 23:18 Podejdź i zanurz się w nią, Kryształową i czystą jej toń, Cisza jak ta, jak ta... Odpowiedz Link
rita100 Re: Koniec koncertu 03.09.06, 23:19 To buła transmisja na żywo Piekne śpiewanie, cudowne, dawno takiego koncertu nie było Co tu dużo mówić, kocham tę piosenkę... Odpowiedz Link
rita100 Re: Koniec koncertu 03.09.06, 23:21 Którz z nas nie zachwyci się nad głosem pana Cugowskiego. Ta piosenka jest naprawdę wyjątkowa i zawiera prawdę, której każdy z nas pragnąłby zasmakować. Odpowiedz Link
rita100 Re: Koniec koncertu 03.09.06, 23:26 Jakaś melodia w duszę się zakradła Głosy dzieciństwa i ten blues Jednak odchodzę, kurtyna zapadła Spektakl skończony, trzeba wyjść! Tak dziwna to chwila brakuje słów Odpowiedz Link
rita100 Re: Powtarzają koóncert 07.09.06, 22:20 włączcie tvn Drupi i koza pikola ..... Odpowiedz Link
rita100 Re: Tercet Egzotyczny 10.09.06, 21:15 pamnientacie ? schlesien.nwgw.de/n/z/15-tercet_egzotyczny-zofia-bfpmp3.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Tercet Egzotyczny 10.09.06, 21:15 schlesien.nwgw.de/n/z/12-tercet_egzotyczny-czerwona_kredka-bfpmp3.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Tercet Egzotyczny 10.09.06, 21:16 schlesien.nwgw.de/n/z/11-tercet_egzotyczny-do_vera_cruz-bfpmp3.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Tercet Egzotyczny 10.09.06, 21:17 schlesien.nwgw.de/n/z/09-tercet_egzotyczny-zakopianska_noc-bfpmp3.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Tercet Egzotyczny 10.09.06, 21:17 schlesien.nwgw.de/n/z/08-tercet_egzotyczny-piesn_o_mojej_wyspie-bfpmp3.mp3 Odpowiedz Link