Gość: Marta IP: *.ols.vectranet.pl 04.05.07, 20:49 Ehhhhh, a jaki to z niego rajdowiec.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.ols.vectranet.pl 04.05.07, 21:14 "Treningi" Hołka na olsztyńskich ulicach też mi się nie podobają.NO FEAR,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor. To jest zwykły CHAM! IP: *.fuw.edu.pl 05.05.07, 14:15 To jest zwykły CHAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik a kłonicą przez łeb pirata jednego IP: 80.54.200.* 05.05.07, 16:50 chipsami pasionego i zachipowanego! brone mu na drogę wystawić i WuRCa gnojowicą zalać co by se nie myślał! przez te jego rajdowanie i strumienice kury zielone, kwadratowe jaja znoszą a krowy kwaśne mliko dają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyzu Re: a kłonicą przez łeb pirata jednego IP: *.access.uk.tiscali.com 10.05.07, 02:42 kwadratowe jaja to ty masz ziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirinti Chamy to mu prszeszkadzają IP: 87.105.164.* 08.05.07, 10:41 Zamiast podziwiać sztukę jazdy robią na złość. JA tam bym chętnie sam potrenował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyzu Re: To jest zwykły CHAM! IP: *.access.uk.tiscali.com 10.05.07, 02:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyzu Re: To jest zwykły CHAM! IP: *.access.uk.tiscali.com 10.05.07, 02:40 tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.07, 08:56 NO FEAR to jego auto? samochód parę razy widziałem, ale kierowcy nigdy nie zdążyłem. :) kiedyś wyprzedzał mnie po polu na drodze barkweda-kajny. takim autem można i po polu... Odpowiedz Link Zgłoś
chavez6 Hołek kup se plac!, albo przestań szaleć 07.05.07, 17:32 jestem przeciwko testowej jeździe po drogach publicznych, bo: - jadąc samochodem może taki typ wypaść nagle zza zakrętu - jeżeli ktoś idzie lub jedzie rowerem, Hołek może go nie zauważyć i "skosić" - dzieci wszędzie się nie upilnuje i ta jego "ekipa zabezpieczająca" może ich nie zauważyć - nie można traktować przepisów wybiurczo.. ."bo on może, mo jest dobry i ma super samochód, a poza tym trenuje do zawodów"---> co to za usprawiedliwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.07, 22:23 wymadrzac sie tylko umie, zarozumialec a po miescie jezdzi jak wariat "stop wariatom drogowym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwazny fan wrc Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:55 za Holkiem : On musi cwiczyc zeby wygrac rajd polski,agapit to trening.Musi gdzies cwiczyc i to ze zadbal o ludzi ktorzy zabezpieczyli trase jego przejazdu to + dla jego osoby.Musi cwiczyc w "tajemnicy"czyli ,ze nie idzie do wlasciciela drogi prosc o jej zamkniecie bo najechalo by sie osob stwarzajacych zagrozenie nie tyle dla holka co dla potecjalnych "biegaczy".Bylaby ochrona policji ,na koszt podatnikow.Juz przeniesli rajd z okolic olsztyna pod miksy - samorzady inne na tym zarobia:) teraz przeciw:jezeli fucktycznie holek podjechal pod dom owego pana i zrobil to co sie opisuje to zachowal sie .....nieprzyzwoicie,jestem tez ciekaw czy faktycznie holek dba o drogi na ktorych trenuje - twardy szuter jeszcze jakos przezyje przejazd na cztery lapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.07, 23:13 Hołek lubi popisy... jak jego córka zdawała na prawko (byłam przy tym, bo też zdawałam), to z piskiem opon odjechał swoim subaru spod wojewódzkiego ośrodka ruchu drogowego (obejrzał się oczywiście, czy wszyscy go zauważyli), żeby za nią jeździć. dziwne, że zdała, jak na placu jej nie szło, a z miasta wróciła po 3 minutach... a potem wszedł do ośrodka razem z tą córką i pytał, czemu córka nie może dostać prawa jazdy od razu :D bo on jej kupił subaru i myślał, że już sama wróci do domu. komentarz dodajcie sobie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www holdupczyc to glupi buc IP: *.5.15.vie.surfer.at 05.05.07, 01:27 i kazdy o tym wie... krzysiu moze chipsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Ten typ mi kiedyś groził. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:23 Jadąc koło ratusza w Olsztynie Pan Hołowczyc był uprzejmy mi grozić. Pytając retorycznie czy szukam przygód. Zapewniłem że szukam i ogólnie zaproponowałem by wysiadł z samochodu celem przedyskutowania problemu. Później mi uciekł. Po roku. Dorwałem juhasa na CPN A.WOJSKA POLSKIEGO. O szukaniu przygód nie wspominał. Był milutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Ten typ mi kiedyś groził. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:21 Napewno Cię zapamiętał po tamtym incydencie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyzu Re: Ten typ mi kiedyś groził. IP: *.access.uk.tiscali.com 10.05.07, 02:50 ale z ciebie juhas wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: holdupczyc to glupi buc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 01:05 Zje nawet karton chipsów, byleś oddał na niego głos! on chce do europarlamentu :) Krzysiu, tłumaczki są brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palantunio Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: 87.127.125.* 05.05.07, 01:31 a ty tam byłaś i wszystko dokładnie widziałaś a najbardziej jak holek sie wykłócał o to żeby wydali prawko na miejscu, buhahaha idź babinko do swojego malucha i poćwicz lepiej ruszanie pod górkę bo od internetu to cię tylko głowa rozboli Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... 05.05.07, 02:23 ten nick wyraźnie ci pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki niezGuła IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 05.05.07, 10:24 Nasz mały zawistny pudelek szpicelek. Niektórzy już tacy się urodzili. To prawda. Kłopoty z potencją jakiegoś pana niezGuły, które przekładają się na ogólną nienawiść do świata są żałosne w swojej miernocie. Odpowiedz Link Zgłoś
to777mash Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... 05.05.07, 11:45 ZAJEBISTE!!! (Polska jest jak dziecko z zespołem Downa - trzeba ją kochać ale cudów się spodziewać nie należy..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol. Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.07, 13:42 Nicka wybrales pasujacego do twojej miernej osoby cpunie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość (od prawka) Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.olsztyn.mm.pl 05.05.07, 15:25 a wyobraź sobie,że byłam. nie zamieszczam nieprawdziwych informacji ani na tym forum,ani nigdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rym Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.matcom.com.pl 05.05.07, 09:06 Zdecydowanie przeciw: reprezentuje właściciela dróg o nawierzchni gruntowej. Znam dokładnie naprawianie dróg po "ćwiczebnych" przejażdżkach. mieszkańcy nie mają prawa wyjechać na pola - bo "coś" pędzi. Często rano bydła nie mogą przepędzić na pastwisko bo znowu coś jedzie a jedzie z taką prędkością,że nie ma możliwości zeskoczyć na bok. Co by się działo? - zamykana ulica między osiedlowa bez wcześniejszego powiadomienia - bo "coś" jedzie. Nie, w mieście to nie możliwe - bo ludzie muszą pracować, wypocząć - drogi gruntowe to tereny wiejskie a tam nic nie muszą. O GŁUPOTO ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falisty Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.ols.vectranet.pl 06.05.07, 00:16 Ale czemu nie ma doniesień o innych rajdowcach, którzy denerwuja zwykłych obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik A co to jest "Dom Qultury" ???? IP: *.BudneyOverhaul.com 05.05.07, 01:57 Rece mi opadly... w latach 90-tych Gazeta Wyborcza byla dla mnie zrodlem jak najbardziej poprawnej polszczyzny z ktorego czerpalem sporo informacji... Zalamalem sie... Jak mozna zatrudniac ludzi, ktorzy nie potrafia poprawnie pisac po polsku i popelniaja tak koszmarne bledy... Z bolem serca stwierdzam, ze gazeta zchodzi na psy... niestety nie jest to odosobniony przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzet Re: A co to jest "Dom Qultury" ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 07:55 To nie prowokator - to ignorant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczorek [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.07, 13:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rym Re: A co to jest "Dom Qultury" ???? IP: *.matcom.com.pl 05.05.07, 09:10 KRECIK: z Twoim źródłem to coś chyba nie tak do końca.... z dedykacją Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy joe Re: A co to jest "Dom Qultury" ???? IP: *.acn.waw.pl 05.05.07, 10:09 Gość portalu: Krecik napisał(a): > Rece mi opadly... w latach 90-tych Gazeta Wyborcza byla dla mnie zrodlem jak > najbardziej poprawnej polszczyzny z ktorego czerpalem sporo informacji... > Zalamalem sie... Jak mozna zatrudniac ludzi, ktorzy nie potrafia poprawnie > pisac po polsku i popelniaja tak koszmarne bledy... > Z bolem serca stwierdzam, ze gazeta zchodzi na psy... niestety nie jest to > odosobniony przypadek. www.cdq.pl/ zanim coś napiszesz poszukaj. Google nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: A co to jest "Dom Qultury" ???? IP: 88.220.41.* 05.05.07, 14:22 Czego się za przeproszeniem czepiasz Wyborowej? Nie jej wina że ktoś sobie nazwał lokal "Dom Qultury"??? Nie znasz to zapytaj a potem krytykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 02:16 Holowczyca nie znam, tego drugiego tez nie, lecz: Jarek Guła, warszawiak (...)Warszawiak zdenerwował się,(...) - co za różnica czy warszawiak czy nie - jak mu się tam nie podoba lub mu coś przeszkadza to może sobie gdzie indziej kupić dom. Jak nie to niech się dostosuje do "zwyczajów". Pewnie jeden i drugi siebie warci a gazeta nie ma o czym pisać chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.range86-141.btcentralplus.com 05.05.07, 07:18 Cholowczyc to Dres (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyzu Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.access.uk.tiscali.com 10.05.07, 02:38 qaz to pala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martama Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.aster.pl 05.05.07, 10:53 >Jak nie to niech się dostosuje do "zwyczajów". od kiedy "zwyczajem" jest że na publicznej drodze odbywają się treningi rajdowców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzet TAK - tys dopiero rajdowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 07:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: TAK - tys dopiero rajdowiec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.07, 13:49 a ta wyscigowcu i tak wyladujesz na drzewie ,a twoje zwloki zeskrobia do czarnego woreczka i po idiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Reklama czipsów to robota dla 'Hołka" 05.05.07, 08:00 Taki z niego rajdowiec jak z koziej ..... trąba.Chłopisko chciało się poisać na wsi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grin Re: Reklama czipsów to robota dla 'Hołka" IP: *.red.mundo-r.com 05.05.07, 08:19 to dlatego arogant holek jest przeciwko drzewom na wiejskich drogach, bo mu subaru 250 pociagnac nie moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abydo Re: Hołek? Dupa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:10 No cóz on Mistrzostwo Europy ma a ty?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozka Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:12 Zawsze znajdzie się jakiś upierdliwiec. Hołowczyc jest odpowiedzialnym facetem i musi gdzieś ćwiczyć, a robienie tego na nieuczęszcznej drodze za miastem jest jak najbardziej sensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... 05.05.07, 08:30 Odpowiedzialny człowiek zna prawo. Jakim prawem "grupa mężczyzn" (dla mnie paragang) "prosi o przerwanie podróży" ? Taką prośbę wyraża się znakami, mundurem itp. Jeśli ktoś wyraż ją "dresem", to jest to forma bezprawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakson Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:53 Przepraszam, ale co u nas robi ten pieprzony warszawiak?????. Nie potrafi sie kulturowa dostosować do naszego regionu to wypad do warsiawy. Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... 05.05.07, 09:04 niesie pogaństwu (drogowemu) prawo RP Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... 05.05.07, 10:26 bah napisał: > Odpowiedzialny człowiek zna prawo. Jakim prawem "grupa mężczyzn" (dla mnie paragang) > "prosi o przerwanie podróży" ? Taką prośbę wyraża się znakami, mundurem itp. Jeśli ktoś wyraż ją "dresem", to jest to forma bezprawna. Prawem życzliwości dla drugiego człowieka. Słyszałeś o czymś takim? Jeśli podeszli i zapytali - Czy byłby Pan tak uprzejmy... to co, od razu lecisz z ryjem, i walisz tekstem - Wyp... bo mnie to g. obchodzi co kto ćwiczy? Liczy się dla Ciebie tylko policyjna pała? Typowo polska zawistna mentaloność. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... 05.05.07, 14:24 > Prawem życzliwości dla drugiego człowieka. Słyszałeś o czymś takim? Jeśli podes > zli i zapytali - Czy > byłby Pan tak uprzejmy... "Bardzo mi przykro, ale musze tedy przejechac". I koniec dyskusji. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.chello.pl 06.05.07, 01:38 życzliwość, to można okazać a nie wymuszać. Tacy sami "uprzejmi" kręcą się po parkingach by "pilnować" samochodu. Nie chodzi o zawiść ale o zasady. Zgłasza właścicielowi i ten decyduje. Niech "potrenuje" tak "u Niemca" i opowie wrażenia. Nie ma zgody na samowolne dysponowanie drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:00 jak ten gosc taki madry to czemu nie pokaze filmu co nagral i co holek robil tam zle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free4321@interia.p Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.gdynia.mm.pl 05.05.07, 09:03 niech reklama go szprzeda z chipsami na kosmos za 2,25 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyzu Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.access.uk.tiscali.com 10.05.07, 02:47 free gon sie pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Typowo polskie - sąsiedzi się kłócą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:42 Jeden i drugi chcieliby żeby te kilkaset hektarów wokół ich domu było tylko na wyłączność. Kłótnia o drogę między sąsiadami ma w Polsce baardzo długą historię i tradycję (tak sam jak o miedzę). Kargul i Pawlak się kłaniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnome83@wp.pl Re: No może Hołek myślał że to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:14 Odezwali się znawcy tematu! Hehe... Którzy gdzieś tam, kiedys, kogoś widzieli... Przecież to normalne, że trenować trzeba. Gość minimalizuje ryzyko wybierając jakieś zadupia, bierze ludzi od zabezpieczenia trasy i już się mu rogi doczepia. Ale ten naród tak ma - zawiść i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacunek Według pana G. od kur..ltury to lepiej byłoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:57 żeby każdy Polak całował jego stópki i najlepiej kartofle zbierał na polu . Takich typów w Polsce jest dużo ,którzy hamują wszystko co się rusza w tym kraju . Po prostu facetowi nie wychodzi życie intymne i lubi się wszystkiego czepiać . Taki polski frustracik . Panie Hołowczyc niech Pan się nie przejmuje takimi ludźmi tzw. qltury ,bo nie warto . Pokazał ten pan G. na jakim poziomie jest jego kultury - zrobił igły z widły . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Według pana G. od kur..ltury to lepiej byłoby IP: *.tomaszow.mm.pl 05.05.07, 10:25 No cóż to klasyczny przykład niedowartościowanej "warszafki", która z Warszawą ma tyle wspólnego, że w okolicach pracuje :) Takich ludzi jest niestety na pęczki i jest o nich coraz głośniej, bo chcą się przedstawiać, że są z Warszawy i wszystko wiedzą najlepiej. No cóż, to zupełnie jak "inteligencja" najdalej w pierwszym pokoleniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Według pana G. od kur..ltury to lepiej byłoby 05.05.07, 10:37 Gość portalu: Pablo napisał(a): > No cóż to klasyczny przykład niedowartościowanej "warszafki", która z Warszawą > ma tyle wspólnego, że w okolicach pracuje :) To nawet rzecz nie w samej warszawce, facet jest przecież od Qultury, czuje że ? ma misję?, wprowadza ją w życie na "swojej" wsi, (polecam Misję Kabaretu MN), a Hołek to przecież dla niego inna forma mięśniaka. www.skecze.eu/skecze.php?id=513&PHPSESSID=33da7792028f5b4ffd009637dfdbcb4b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drag Re: Według pana G. od kur..ltury to lepiej byłoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:52 Niech pan Qlturalny lepiej przypilnuje "warszafki" rajdującej po wiejskich drogach... Strach się na wycieczkę wybrać, nawet do rezerwatu potrafią idioci samochodem wjechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josif Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.eranet.pl 05.05.07, 10:01 Guła organizuje Mistrzostwa Świata w Rzucie Młotkiem Do Telewizora. Ciekawe, czy informuje o tym policję. Czy sami zawodnicy nie stwarzają zagrożenia? Czy kilkadziesiąt lecących młotków nie może trafić dzieci wracających ze szkółki niedzielnej? Obaj są siebie warci. Dlaczego "Gazeta" daje się w to wmanewrować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:05 Bardzo dobrze to ująłeś, Guła sam w sobie jest zagrożeniem dla otoczenia, szczególnie po trawce z kolesiami. Jednym z potrawkowych pomysłów jest chyba ten z mistrzostwami. On koniecznie chce wprowadzić jasność wśród ciemniaków z gminy Jonkowo. Przecież to pan z Warszawy a tu na drodze ciemnota wiejska. Chce wszystko skontrolować i podporządkować swoim wizjom. Przyjeżdża trzy razy w roku i warjacji dostaje że nikt na niego uwagi nie zwraca. Hi Hi. A gazeta za tanią sensacją węszy, a fu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Hołek jest fajny, guły nikt nie zna. Więc... :P IP: *.acn.waw.pl 05.05.07, 10:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianin Pan Guła niech spad do tej swojej wioski warszawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:12 tam przynajmniej po ulicach jeżdzą jak na rajdzie ale o prowadzeniu auta nie mają pojęcia co zresztą widać na trasie wawa-gd. a pan gaduła niech zajmie się swoją wielką ulturą i szuka problemów u siebie na wiosce bo przez takich pożal się boże dziennikarczyków ludzie mają tylko spie.rzony dzień bo on odkrył wielką aferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Przecież nie było żadnego zagrożenia, jechał IP: *.tpnet.pl 05.05.07, 10:17 z włączonymi światłami, a to wyklucza wypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH hehehe.... dobre... ze światłami.... IP: *.swietochlowice.org 05.05.07, 10:24 .. udał ci się dowcip :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH "(...) dbam aby nie zniszczyć dróg" ale bzdury! IP: *.swietochlowice.org 05.05.07, 10:21 Temu Hołowczycowi to chyba naprawdę już na dekel bije! Każda ostra jazda na szutrowej drodze ją niszczy, więc niech ten pan nie pieprzy bzdur! Sami mieliśmy pajaców jeżdżących jak wariaci na naszej drodze szutrowej ale pozbyliśmy się ich dopiero rozsypując im gwoździe na drodze przed ich "wyczynami" ... od tego czasu mamy w końcu spokój i nie zniszczoną drogę dojazdową... Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: "(...) dbam aby nie zniszczyć dróg" ale bzdu 05.05.07, 10:41 Gość portalu: HH napisał(a): > Temu Hołowczycowi to chyba naprawdę już na dekel bije! Każda ostra jazda na szutrowej drodze ją niszczy, więc niech ten pan nie pieprzy bzdur! Miszczu, bo drogi to w ogóle się niszczą od jeżdźenia po nich, no trochę od leżenia asfaltu też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józik Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.05.07, 10:43 Hołowczyc gdzieś potrenować musi, ale jednak ta jego ekipa zabezpieczająca jest chyba kiepska, bo raczej nie było głośno o takich problemach innych rajdowców, którzy także trenują i to często, bo regularnie startują w Polsce. A może on celowo robi takie burdy dla większego rozgłosu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.proxy.aol.com 05.05.07, 11:27 jechalam raz ''z'' Panem Holowczycem po Wislostradzie .najpierw jechal za mna potem przede mna i co ten Pan wyprawia na normalnej drodze w warszawie to szczyt nieodpowiedzialnosci bo nie wszyscy kierowcy reaguja tak jak sie od nich oczekuje a jazda 110 zygzakiem ,skakanie po pasach i czeste hamowanie konczy sie czsami zle . dla innych kierowcow Odpowiedz Link Zgłoś
to777mash Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... 05.05.07, 11:37 Pozdro dla Mistrza Hołowczyca. Skierowanie do psychologa dla zakompleksionego i zezłoszczonego p. Goli. Odpowiedz Link Zgłoś
ginewra0702 Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... 05.05.07, 12:11 to, ze gazeta nie ma o czym pisac to prawda, ale to ze hołek musi byc bucem to tez fakt. Nie znam go osobiscie, ale wystarczyl mi przyklad jego dzikiej jazdy na skuterze wodnym po jez. mikolajskim w czasie regat. wezyk miedzy sciagajacymi sie omegami chyba sprawial mu jakas frajde:/ Szkoda ze zawodnikom nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloniu Dbam by nie zniszczyć dróg... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:13 celująco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Dbam by nie zniszczyć dróg... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.05.07, 12:28 Ludzie o Wam chodzi? Przecież to śmieszne, że daliście sie sprowokować na ten marny artykulik.. porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesniczy Jakim prawem IP: *.chello.pl 05.05.07, 12:23 Jakim prawem Hołowczyc trenuje na drogach leśnych?! Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... 05.05.07, 12:24 hehe no dobre. Hołek - dróg lokalnych niszczyciel :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloz Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: *.euro-net.pl 05.05.07, 12:44 Panie Krzysztom ! Prosze nie przejmowac sie tymi sepami!!! A panem niezGULA tym bardziej.tak sie sklada, ze moja rodzina mieszka bardzo blisko Jonkowa, sama pol zycia tam spedzilam i bylaby to dla mnie frajda zobaczyc Pana cwiczacego.A ludzie tam, naprawde uwazaja Pana treningi jako oderwanie od nudnej rzeczywistosci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdy "Hołek" trenuje na wiejskiej drodze... IP: 199.133.152.* 11.05.07, 22:48 a szczegolnie bedzie ta rodzina szczesliwa zasypujac koleiny w drodze.... Odpowiedz Link Zgłoś