mika_1 20.08.03, 18:45 Pozdrawiam wszystkich:) Jestem od wczoraj w NYC, bawie sie swietnie:) No i wlasnie musze uciekac:) Biegne dalej:) PA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Pozdrawiam.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 21:22 oczywiście odwzajemniam pozdrowienia - baw się dobrze Czy uwieczniasz swoje szaleństwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Pozdrawiam.... 20.08.03, 22:06 Niestety nie - nie mamy zbytnio na to czasu - uwieczniam wszystko w glowie;) Wlasnie wrocilam do domu i musze przyznac, ze czulam sie dosc dziwnie... Dookola sami skosnoocy, a ja jak atrakcja turystyczna;) Posiedze wiec chwile w chlodnym klimatyzowanym pokoiku i zaraz ruszam dalej. Pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdrawiam.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 22:13 a nie możesz sobie kupić tam aparat cyfrowy i się tam uwiecznić - tracisz okazję, co nam pokażesz jak przyjedziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Pozdrawiam.... 20.08.03, 22:37 Alez ja tu jestem pierwszy, ale nie ostatni raz!!! Planuje tu osiasc na jakis czas, wiec wszystko jeszcze zdaze zrobic... Spokojna glowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Pozdrawiam.... 21.08.03, 14:51 Mika! trzymaj sie mocno! uwazaj na siebie :) Omijaj ludzi ciemnej karnacji w arafatkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Pozdrawiam.... 22.08.03, 01:17 Mika, a ja tam jade w piatek, w zgola odmiennych celach:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Pozdrawiam.... 23.08.03, 06:53 Lecart - dzieki, postaram sie trzymac jakos, ale z tym omijaniem moze byc roznie;))) Musialabym ominac te czesc NYC, w ktorej bylam;))) A mnie sie tam calkiem podobalo:) Najfajniejsze wrazenie zrobilo na mnie mkniecie 5th Avenue o 6 rano sportowym "wozkiem". I Ci ciemni w arafatkach tak dziwnie patrzyli... Ale coz, raz sie zyje:))) Inka, bede trzymac kciuki, wypij sobie pare buteleczek pokladowego wina i w kimonko;) podroz szybciej zleci:) A co:) Odpowiedz Link Zgłoś