Gość: oj,oj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:12 www.youtube.com/watch?v=v3IEJzciW-U&eurl=http Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stulejarz Re: 1,5 m - ale numer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 11:21 dobre und motzne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: 1,5 m - ale numer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 12:31 W Olsztynie taka akcja przydałaby się niemal w każdej dzielnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: 1,5 m - ale numer! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.09.08, 00:25 Na szczescie mam biale autko ;-). Oczywiscie to zart bo staram sie zyc w zgodzie z przepisami i nie ogranczac praw innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewis Re: 1,5 m - ale numer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 19:26 dobre dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaganiacz Re: 1,5 m - ale numer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 06:30 na chodnikach to ja widze psie klotze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeks Re: 1,5 m - ale numer! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.11.08, 09:01 Chętnie bym uczestniczył w takiej akcji mimo że mam 38 lat,tylko ja takim frajerom jeszcze fotki bym robił i na policje wysyłał. Tylko czy policja coś robi z takimi?Przyjadą pouczą ,a ten dalej swoje robi,bo czuje się bez karnie.Jest taki post,"stowarzyszenie"(proszę o pomoc).Jest to mój pomysł może wspólnymi siłami da się coś zrobić,zapraszam wszystkich chętnych do wypowiedzi ,a może jakoś się skrzykniemy .Jestem otwarty na wszelkie propozycje.W grupie siła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: 1,5 m - ale numer! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.11.08, 13:16 popieram takie akcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: 1,5 m - ale numer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 16:44 Ile razy ja poruszałem na forum temat parkowania samochodów na chodnikach, chyba z pięć razy na ten temat pisałem.Ale postanowiłem się nie poddawać i dalej o tym pisać. Osobiście posiadam samochód ale jestem bardzo daleki od tego żeby wjeżdżać całym autem na chodnik,ponieważ wychodzę z założenia że, chodnik służy po prostu po to żeby po nim chodzić a nie ładować się tam samochodem .Dziwi mnie fakt że Policja ani straż miejska nie interesują sie takimi sprawami.na ul. przyjaciół położone są nowe chodniki a już wyglądają jak stare, zapadają sie ,zalane są olejem i innymi płynami z samochodów.Wczoraj wybrałem sie na spacer nad jezioro krzywe a tam przy restauracji "Przystań" stoi na chodniku już nie samochód osobowy ale autobus.Tam w tym miejscu zresztą są nagminne takie sytuacje ,za nic mają jakiekolwiek przepisy itp.Jak pieszy idzie po ulicy to na pewno nie jeden trąbi na niego. A co ma zrobić pieszy co ? Zastanówcie sie niektórzy pseudo szoferzy nad tym że to nie pole za oborą gdzie nie ma nikogo tu też są ludzie którzy chcą przejść a nie siatki w górę i gęsiego. W czasach gdy ludzie nie widzą nic oprócz swego nosa warto pomyśleć o innych.Pozdrawiam tych osiołków co wjeżdżają na chodniki całymi autami, nie jesteście świętymi krowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Akcja godna powielenia: 1,5 m dla pieszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 18:54 Użył bym jednak farby bardzo szybko wiążącej się z podłożem i nie zmywalnej :) Odpowiedz Link Zgłoś