Dodaj do ulubionych

Dobry endokrynolog?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:45
Czy ktoś zna dobrego endokrynologa w Olsztynie? Mam problem z tarczycą.
Leczyłam ją już kilka lat, niestety z marnym skutkiem :(
Obserwuj wątek
    • Gość: dobry Re: Dobry endokrynolog? IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.09, 03:54
      Jeśli leczyłaś się z marnym skutkiem, to znaczy, że znasz ich wszystkich. I tyle
      w temacie...
      • Gość: jemioł Re: Dobry endokrynolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 08:30
        Bauknecht podobno jest dobra.
        • Gość: nina Re: Dobry endokrynolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 00:17
          Nie leczyłam się u wszystkich w Olszynie, a tylko u jednego lekarza, przez parę
          lat. Nic to nie dało, tylko zmieniał lub zwiększał mi za każdym razem leki.
          Czułam się jak królik doświadczalny. Przerwałam to "leczenie" na następne parę
          lat. Teraz dostałam ponownie skierowanie na leczenie tarczycy, ale nie
          chciałabym wracać do tego samego lekarza.

Gdzie przyjmuje dr Bauknecht?
          • Gość: anna Re: Dobry endokrynolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 01:18

Jeżeli masz problem z tarczycą po operacji to najlepsi są endokrynolodzy ukraińscy.
            Po Czarnobylu lekarze z Ukrainy zostali zmuszeni do wyjścia po za wiedzę
            książkową, czego nie uczynili olsztyńscy endokrynolodzy.
            Niewiele brakowało aby olsztyńscy medycy doprowadzili u mnie do polekowego
            zawału serca na skutek nieumiejętnego doboru leków "tarczycowych".
            Obecnie nie potrafię wskazać lekarza z Ukrainy.
            Teraz już od dłuższego czasu sama jestem w stanie ustalać sobie dawkę leku.
          • Gość: anka Re: Dobry endokrynolog? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.09, 06:09
            Dr Krystyna Ciechanowicz-Bartoś.Jestem jej pacjentką od kilku lat.
            Rzeczowa ,konkretna ,b.merytoryczna.Przyjmuje w Szp.Psychiatrycznym na Wojska
            Polskiego (parter).Endokrynolog-ginekolog.Stale poszerza wiedzę,jest na bieżąco
            w farmakologii specjalistycznej.
            Dr Lucyna Bauknecht tez jest b.dobra.Wiedza,merytoryka,kompetencje fachowe
            jednej i drugiej wspaniałe.
            • Gość: nina Re: Dobry endokrynolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:08
              Dzięki serdeczne.
              Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka