Dodaj do ulubionych

Życzenia dla Rity

30.12.03, 18:26
Pomimo upływającego czasu
Pomimo przełomu wieków
Ritka jest tym lekarstwem
A my potrzebujemy tego leku

Życzenia Ritka ode mnie.
Czego wymarzysz i czego pragniesz.
Niech się spełnią Twe pragnienia
Urodzinowe i Noworoczne - ślę życzenia.
Obserwuj wątek
    • sola28 Re: Życzenia dla Rity 30.12.03, 18:39
      Dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego :)
      • brzoza Re: Życzenia dla Rity 30.12.03, 19:09
        Rita - nikt nie ma tyle co Ty wiary, optymizmu, radosci zycia i nadziei.
        Dlatego pomimo wszystkich cieni i mroczności dnia codziennego zachowaj swoj
        uśmiech, energię oraz entuzjazm dla spraw prostych i wielkich. Po prostu bądź
        soba. I niech Tobie i Twoim bliskim dopisuje zdrówko i spokój. I niech Ci się
        spełni to wszystko, co powinno się spełnic, o czym marzysz na jawie i snisz po
        nocach. To, na co tak ciężko pracujesz, a także to, co los Ci w nagrode
        przynieśc powinien.
        Ściskam Cie bardzo, bardzo mocno:)))))))))))))))))
        • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 19:45
          ale dajecie popalić - taki piękny wiersz oso, a życie toczy sie dalej - jestem
          najmłodsza w tym forum ostatnia obchodze urodziny w tym roku ;)))))))))
          dzieki - przejdżmy do pracy :)
    • Gość: od_M Re: Życzenia dla Rity IP: 80.51.196.* 30.12.03, 20:17
      ...niech każda sekunda składajaca się w minuty
      przynosi wiele przyjemnych chwil,
      ...niech każda godzina wypełniona będzie radością,
      każdy skończony dzień spełniony,
      ...a każda nowa doba możliwością urzeczywistnienia marzeń ...
      Wszystkiego, czego jeszcze nie masz ...
      ...a pragniesz
      i co pominęłam - życzy JarOlka
      • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 20:36
        ślicznie napisaliście M i JarOl
        najważniejsze, żeby chcieć być szczęśliwą

jak wy ślicznie piszecie, macie talent - miło sie to czyta i zastanawia sie
        człowiek czy to sen ?
    • thor_tr Re: Życzenia dla Rity 30.12.03, 20:40
      Wszystkiego najlepszego Rito:-)))
      Jesteś dobrym duchem tego forum:-)
      • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 20:44
        i Ty thor_tr też sie zjawiłeś w urodzinki - jak to miło - długo ciebie nie było
        • Gość: sud Re: Życzenia dla Rity IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 20:53
          Dobrego wszystkiego
          z Olsztyna śnieżnego
          I szczęścia
          I zdrowia
          śle Sud
          nie z Krakowa
          • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 20:58
            dziękuję za obecność
            i za zdjęcia, takie piekne :)
            miłe to !
            • Gość: koza Re: Życzenia dla Rity IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 21:08
              Moc calusow z okazji urodzin.
              • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 21:16
                koza- i ciebie gorąco witam, tak mi miło, czuję sie jak na balu - taka
                uwerturka przed Sylwestrem ;))))
                dzięki !
                • Gość: koza Re: Życzenia dla Rity IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 21:26
                  A gdzie spedzasz sylwestra?
                • Gość: nat Re: Życzenia dla Rity IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.12.03, 21:29
                  Rito, szlachetna jubilatko, w tworczosci poetyckiej kiepska jestem na trzezwo,
                  wiec zwykla proza, zycze Tobie spelnienia wszelkich nieprozaicznych marzen,
                  duzo ciepla na codzien i wspanialych przezyc literackich jako, ze wydajesz sie
                  bardzo wrazliwa na piekne slowo pisane. Twoja przyjacielska i ciepla natura
                  daje sie odczuc nawet z bardzo daleka, zaslugujesz wiec na wszystko co naj...
                  Duza buzka.
                  • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 21:34
                    nat - jak tu się nie cieszyć, bardzo mi miło ciebie spotykać na forum, czekaj
                    na Wimblendonie , kiedyś tam dotrzemy
                    jeszcze raz dziękuję :)
                    • Gość: nat Re: Życzenia dla Rity IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.12.03, 21:36
                      OK, bede czekala, tylko nie zwlekaj za dlugo bo nie wszyscy jestesmy tacy
                      mlodzi jak ty dzisiaj! Na zdrowie!.
                      • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 21:39
                        Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku bezpośrednio ci zyczę - niech sie wiedzie
                        nam wszystkim :)
                      • Gość: kot Re: Życzenia dla Rity IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 30.12.03, 22:14
                        Dziękuję za słowa otuchy na forum Wm, jesteś jedną z niewielu osób,która
                        potrafi tak prosto ująć skomplikowane nieraz sprawy.Już kiedyś na tym forum
                        stwierdziłem ,że twoje wpisy należą do najlepszych nie tylko w olsztyńskich
                        forach.Ztcczę ci zdrowia wszystko inne jest mało wazne!
                        • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:21
                          dziękuję kot - tak siedze i przyjmuję gości na tym wątku, ale ciebie sie nie
                          spodziewałam
                          nie mów o moich wpisach, twoje są niczego sobie , czytałam nawet na naszej
                          gazecie, dlaczego tak mało się wypowiadasz, przecież Olsztyn jest wszystkich GW
                          i GO , tu chyba nie ma konkurencji
                          Trzymaj się kotku, atakują cię, ale dzielnie się bronisz :)
                          Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
                          pozdrów MobyDicka
                          • bpkw Re: Życzenia dla Rity 30.12.03, 22:24
                            Ricia. Wszystkiego naaaaajlepszego od mojej Wspolniczki no i ode mnie.
                            Badz zawsze tak pogodna i tak aktywna.
                            • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:32
                              czekam i czekam i się zjawili - kto jak kto, stawiałam na pewniaka tą wizytę w
                              tym wątku , ale zaskoczyliście mnie
                              dziękuję bpkw i Teresce - Wszystkiego Najlepszegom w Nowym Roku :)
    • Gość: giga Re: Życzenia dla Rity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:26
      Ależ się spóźniłam:)

Wszystkiego o czym marzysz,
      Dużo słoneczka na każdy dzień,
      Ogromnej ilości miłości
      od bliskich i mniej bliskich
      życzy Giga
      • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:34
        Giga, chyba mogę już iść spać - całe grono zjawiło sie na urodzinkach - tego w
        moich myślach nawet nie było - tylko, ze tak na sucho, szkoda , ze nie serwują
        tu toastów płynnych
        Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
        miłe to bardzo miłe :)
        • Gość: giga Re: Życzenia dla Rity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:47
          Z okazji Twojego święta
          zrobiłam sałatkę warstwową,
          upiekłam pasztecik.
          Zabiorę to wszystko na jutrzejszą imprezkę do znajomych:)
          Oczywiście pomyślę o Tobie o północy:)
          • Gość: rita Re: Życzenia dla wszystkich IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:14
            i dla tych z wątku Urodziłam sie W Olsztynie i innych miłych forumowiczów
            miłą pisenkę zanucę , myślę , że wszyscy ją znacie i w Sylwestra glośno i
            hucznie zaśpiewacie z radości :)

Życie, kochanie, trwa tyle co taniec
            Fandango, bolero, bi-bop
            Manna, hosanna, różaniec i szaniec
            I jazda i basta i stop
            Bal to najdłuższy, na jaki nas proszą
            Innego kochani nie będzie
            Zanim więc serca upadłość ogłoszę
            Na bal, marsz na bal

Niech żyje bal, bo to życie to bal jest nad bale
            Niech, żyje bal, drugi raz nie zaproszą nas wcale
            Orkiestra gra jeszcze tańczą i drzwi są otwarte
            Dzień wart jest dnia i to życie zachodu jest warte

Szalejcie aorty gdy idę na korty
            Roboto ty w rękach się pal
            Miasta nieczułe mijajcie jak porty
            Bo życie, bo życie to bal
            Bufet, jak bufet zaopatrzony
            Zależy czy tu czy gdzieś tam
            Żyj, póki żyjesz i śmiej się do żony
            I pij zdrowie dam

Chłoporobotnik i boa grzechotnik
            Z niebytu wynurza się fal
            Widzi swa mamę, i tatę, i żonkę
            I rusza wyrusza na bal
            Sucha kostucha, ta miss wykidajło
            Wyłączy nam prąd w środku dnia
            Pchajmy więc taczki obłędu jak Byron
            Bo raz mamy bal

• andulka7 Re: Życzenia dla Rity 30.12.03, 23:20
      rita, jeszcze raz: 100 lat, 100 pomysłów na minutę, 100 przyjaciół w Olsztynie
      i 100 wizyt w tym mieście. A może byśmy tak obie tu na emeryturkę ...?
      :)))
      • Gość: rita Re: Życzenia dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:25
        Andulko, oczywiście , ze czytałam , tam zostali lustro , zbyszek, inka +being,
        JarOl - wszystkim dziękuję
        Wszystkiego Najlepszego z okazji Nowego Roku
        bardzo jest mi przyjemnie
      • bpkw Re: Życzenia dla Rity 30.12.03, 23:27
        No prosze. I Andulka sie znalazla. I to mnie cieszy. A do emerytury moje
        Gwiazdy macie wyjatkowo daleko. Ale jest to mile Andulka , ze tu chcesz sie
        sprowadzic. Z cala pewnoscia Twoja decyzja bedzie wsparta przez forumowiczow.
        • zbyszek07 Re: Życzenia dla Rity 31.12.03, 13:31
          Jeszze raz wszystkiego najlepszego!
          Jak wyzej napisano:
          "Jestes dobrym duchem Forum"
          Niech Ci Nowy Rok zycia przyniesie same szczesliwe chwile!
          :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka