Gość: Puchatek IP: *.crowley.pl 02.12.04, 09:56 Panowie, to są po prostu jaja jak berety. To jest dowcip roku. MASONI dążą do postawienia pomnika KATOLICKIEGO BISKUPA!!!!! No, po prostu przednie :))))) Państwo radni - MYŚLEĆ, to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg Re: Św. Mikołaj od masonów IP: *.tju.edu 02.12.04, 17:06 Pani Ewa Rikowska powinna sie udac do psychiatry a ci co ja sluchali przynajmniej na konsultacje. Nie ma to jak sie osmieszyc publicznie hehehe gratuluje radnym z Rabki. A pomysl pomnika i poczty sw Mikolaja uwazam za super :)))) tez bylam kiedys dzieckiem i nie ma to jak sw Mikolaj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Św. Mikołaj od masonów 02.12.04, 17:09 Kur... najpierw Dobrzyca i uwalenie historyka z rady muzeum, teraz ta Rabka... Uważam, że należałoby kandydatów do władz wszelakich wysyłać na przymusowe kursy z zakresu historii, ze szczegolnym uwzglednieniem zagadnien dotyczacych loz masonskich. No chyba, że od jutra zakladamy czarna jak noc Rzeczpospolita Katolicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agga Re: Św. Mikołaj przyniesie Rabce rózgi - he,he,he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:13 Być może rabczańscy radni kojarzą Św. Mikołaja z Mirry z krasnoludem (krasny - czyli czerwony (ros.) z Rovaniemi, tudzież z krasnoludem od Coca-Coli. Jak znam życie, to teraz zafundują sobie - na koszt mieszkańcow i kuracjuszy oczywiscie - wycieczke poglądową do Mirry, aby święty im sie objawił i wyjaśnił, że nie ma nic wspólnego z tą zgrają czerwonych pajaców, które straszą dzieci rózgami. A jeśli im się nie objawi, to życzę poroża takiego, jakie ma renifer Rudolf. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Św. Mikołaj od masonów IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 02.12.04, 20:19 No.. tylko mnie to autentycznie przeraża, zamiast bawić. Pewnie jeszcze rzesze fanatyków będą dozgonnie wdzięczni za uratowanie ich przed takim zagrożeniem... A pani radna zamiast do psychiatryka trafi jeszcze na stołek wyżej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolf Renifer Razem z elfami założyłem lożę. Nie wiedzieliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecter masoni ale rowniez zydzi, kosmici, sld, ..... IP: *.arkonskie.v.pl 03.12.04, 11:28 ja osobisice uwazam ze za tym wszystkim staja nie tylko masoni ale rowniez zydzi, kosmici, sld, i Renata Beger( nie mozna oczywiscie zapomniec o talibach ktorych ostatnio widziano w okolicach Rabki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia wprowadzają w błąd - czytaj Re: Co za idioci IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 16:04 przeczytaj Re:Co za idioci - a zrozumiesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Co za idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:31 To jest po prostu zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budy Re: Co za idioci IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 16:00 Ludzie nic nie wiecie o co chodzi. Gazety tendencyjnie przedstawiły wydarzenia i w ten sposób, radni wychodzą na oszołomów. Tak w rzeczywistości nie jest. Pierwotnym celem burmistrza było powołanie fundacji, do której miasto miało włożyć 5 mln. zł, do funadcji miały się dołożyc i inne podmioty, a wśród nich i te podejrzane. Nie wiem jak wy, ale ja w naszym kraju wciąż słyszę o aferach związanych z fundacjami. Jeżeli Burmisztrz chce realizaować zadania związane z obsługa tzw. poczty św. Mikołaja to nie trzeba na ten cel 5 mln. zł a poza tym może się tym zająć jakikowiek inny podmiot niż te, które chciały w fundacji partycypować. Dobrze wiecie, że publiczne pieniądze najłatwiej roztrwonić powołując funadcje, spółki etc. Za chilę funadcję lub spółę przejmuje ten "cwaniszy" i po 5 mln zł.Sam pomnik to tylko ozdoba placu i nie o niego chodzi. Pamiętajcie gazety muszą mieć "HIT", gdyby opisały to w sposób wyżej przedstawiony, to "HIT" nie byłby "HITEM", a wy nie mielibyście czego komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: Co za idioci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:31 To dlaczego pani z LPR nie przedstawiła tego wprost, tylko wciska jakieś głodne kawałki o masonach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia wprowadzają w błąd - czytaj Re: Co za idioci IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 16:06 przeczytaj Re: Co za idioci - a zrozumiesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Spisek masonów !!! IP: *.miedzylesie.waw.pl 04.12.04, 10:07 Poprostu to jest obraz radnego prawdopodobnie z LPR węszącego spisek masonów. Jutro się dowiemy że św.Mikołaj też jest masonem. A po jutrze żę nas wykupią prawdopodobnie masoni. Pewnie ta radna nawet niewie w ogule kto to był św. biskup Mikołaja z Mirry Odpowiedz Link Zgłoś