Gość: Mike IP: *.k1.pl 12.05.05, 10:02 Bolek i Lolek superstars - lepsi niż całe Hollywood, nie wspomnę już o Reksiu !!! czy Zaczarownym Ołówku !!! albo Misiu Uszatku !!! Polish Power !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sedin bravo!!! 12.05.05, 10:14 bardzo dobry pomysl. no i wkoncu jakas alternatywa dla tego japonskiego paskudztwa z telewizji regionalnych. takiej jakosci import to jest wyraz jakis bardzo glupich kompleksow polskiej kinomatorgafii, no i nienajlepiej swiadczay o polskim widzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerth Ja chce Tolę a nie Tolka, Tola lepsza jest od Olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_f Re: Powrót Bolka i Lolka IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.05.05, 09:32 A ja pamiętam jeszcze, jak dobranocki były o 19.20. Bolek i Lolek leciał w czwartki. A ja byłem wtedy taki mały, że na stojąco wchodziłem pod stół i się dziwiłem, co tak wysoko he he he. Jedna z moich ulubionych bajek. Tylko szkoda, że Toli nie będzie - nie dogadfali się w kwestiach praw autorskich czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Re: Powrót Bolka i Lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:52 To fajnie,bo zachodnie kreskówki to zeszły na psy,a na polskim rynku animowanym już praktycznie nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś