Dodaj do ulubionych

Sopotus Ramolus

• Gość: leXXX Re: Sopotus Ramolus IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 03.08.05, 05:18
      "Metro"to syf do kwadratu!Dobre dla
      tow.Szmajdzinskiego,Siemiatkowskiego,Jaskierni i innych dupkow z SLD
      • yagres Re: Sopotus Ramolus 03.08.05, 06:48
        Autor tego "artykułu" jest głupszy niz konstytucja przewiduje.
        W takim razie jakieś miesiąc temu gościli w Polsce naprawdę zasłużeni dinozaury
        sceny muzycznej: podstarzały U2, który powstał na początku lat 80-tych!
        A co ma być w Sopocie: sistars, Mezo, Mandaryna i hip-hop?
    • Gość: Marceli Re: Sopotus Ramolus IP: *.geofizyka.pl 03.08.05, 07:30
      Kolejne lato Sopocka plaża,
      Sopocka plaża syfem zaraża...
      pozrażka...
    • Gość: kerk a jakby tak zaprosić wreszcie kogoś ciekawego? IP: *.wam.bp / *.crowley.pl 03.08.05, 07:58
      chociaż i tak wiadomo że to festiwal dla emerytów
      a całą tą kasę można by wydać na dwie większe gwiazdy... albo niech będzie
      nawet jedna! i cymes
    • Gość: M Re: Sopotus Ramolus IP: *.server.ntli.net 03.08.05, 10:12
      Jestem zdziwiona trescią, a raczej sformułowaniami użytymi w tym artykule.
      Rozumiem, ze ktos "musial" obsmarowac oba festiwale, (Dodam, ze nie jestem ich
      zwolenniczka), ale używanie okresleń np. "Craig David... - to gwiazda sprzed
      pięciu lat" jest, przepraszam, głupie. Inne zagraniczne festiwale zapraszają
      Craiga Davida i nikt nie mówi, że to przestała gwiazda. Przez te "pięć lat"
      wydał już drugą płytę, która może nie sprzedawała się tak dobrze jak
      poprzednia, ale równiez była sukcesem i nie przeszła bez echa. Teraz ma kolejny
      kawałek i nowy album, moim zdaniem świetny. Przepraszam, że się czepiam, ale
      komentowany przeze mnie artykuł napisał dziennikarz nie będący w temacie. Młby
      przynajmniej sparwdzić zamieszczane przez siebie informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka