Gość: leXXX Re: Sopotus Ramolus IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 03.08.05, 05:18 "Metro"to syf do kwadratu!Dobre dla tow.Szmajdzinskiego,Siemiatkowskiego,Jaskierni i innych dupkow z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Sopotus Ramolus 03.08.05, 06:48 Autor tego "artykułu" jest głupszy niz konstytucja przewiduje. W takim razie jakieś miesiąc temu gościli w Polsce naprawdę zasłużeni dinozaury sceny muzycznej: podstarzały U2, który powstał na początku lat 80-tych! A co ma być w Sopocie: sistars, Mezo, Mandaryna i hip-hop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marceli Re: Sopotus Ramolus IP: *.geofizyka.pl 03.08.05, 07:30 Kolejne lato Sopocka plaża, Sopocka plaża syfem zaraża... pozrażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerk a jakby tak zaprosić wreszcie kogoś ciekawego? IP: *.wam.bp / *.crowley.pl 03.08.05, 07:58 chociaż i tak wiadomo że to festiwal dla emerytów a całą tą kasę można by wydać na dwie większe gwiazdy... albo niech będzie nawet jedna! i cymes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Sopotus Ramolus IP: *.server.ntli.net 03.08.05, 10:12 Jestem zdziwiona trescią, a raczej sformułowaniami użytymi w tym artykule. Rozumiem, ze ktos "musial" obsmarowac oba festiwale, (Dodam, ze nie jestem ich zwolenniczka), ale używanie okresleń np. "Craig David... - to gwiazda sprzed pięciu lat" jest, przepraszam, głupie. Inne zagraniczne festiwale zapraszają Craiga Davida i nikt nie mówi, że to przestała gwiazda. Przez te "pięć lat" wydał już drugą płytę, która może nie sprzedawała się tak dobrze jak poprzednia, ale równiez była sukcesem i nie przeszła bez echa. Teraz ma kolejny kawałek i nowy album, moim zdaniem świetny. Przepraszam, że się czepiam, ale komentowany przeze mnie artykuł napisał dziennikarz nie będący w temacie. Młby przynajmniej sparwdzić zamieszczane przez siebie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś