Gość: hujowiny od coca coli jeszcze nikt nie utyl IP: *.hsd1.wa.comcast.net 20.01.06, 06:45 przestancie bredzic, od coca coli jeszcze nikt nie utyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Rekord grubego Polaka IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 20.01.06, 06:59 zylem przez jakis czas wedlug tego wyszukanego menu jaki prezentuje autorka jako antyporadnik, i nic, jak bylem szczuply tak jestem nadal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Rekord grubego Polaka IP: *.Red-80-35-37.staticIP.rima-tde.net 20.01.06, 09:38 Cola nie jest zla jesli jest napojem od czasu do czasu a nie kiedy sie zlopie przez caly dzien, noc i do jedzenia. Ludzie trzeba pic wode i nie jakies kolorowe chemikalia. Kolejna psrawa to to, ze ludzie patrza na cene producktu a nie na sklad. Kupuja jakies badziewne marki slodyczy i wedlin a ze tanio, to biora pol koszyka. Za te same pieniadza kupiliby porzadne produkty i slodycze, ktore lepiej smakuja i sa zdrowsze. I zdjeliby mniej bo drozsze. Czasem jak widze jak ludzie robia zakupy to az zal sie robi. Gruby facet pakuje 10 tabliczek "wyrobu czekoladopodobnego" przeslodzonego i mazacego sie po zebach do koszyka. Jedna tabliczka prawdziwej dobrej czekolady moglby sie delektowac, tym sie tylko zapcha. Ja osobiscie uciekam od produktów light, odtluszczonych i innych przetworzonych i stram sie ruszac jak najawiecej. I jesc mniej bo do siedzenia przed komputerem 8 godzin nie potrzebuje tylu kalorii. Ale najgorsze ze wszystkiego jest odzywianie sie dzieci w Polsce. Slodycze w drodze ze szkoly, w szkolnym sklepiku i nawet nie wiedza, ze woda jest do picia. Ale coz, skoro nie daje im sie przykladu w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylka Gruby i chudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:27 Czy ktos zwrocil uwage na to, ze istnieje spoleczne przyzwolenie na bycie tlustym? Nie do pomyslenia jest aby powiedziec komus - ty grubasie, a ja juz pare razy od calkiem obcych osob slyszalam, ze wygladam jak wieszak. I te osoby nie widzialy w tym absolutnie nic zlego a mi bylo zwyczajnie przykro. Waze 46 kg przy wzroscie 164 cm. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sangawly Re: Gruby i chudy IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.01.06, 11:56 Dziwisz sie? Ja przy wzroscie 160 waze 51 kg i mowia, ze jestem chuda... Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Rekord grubego Polaka 20.01.06, 10:27 Naukowcy z Wielkiej Brytanii wyliczyli, że wysiłek fizyczny Europejczyków zmalał przez ostatnie pół wieku tak bardzo, że aby żyć tak aktywnie jak ludzie z 1950 roku, każdy z nas musiałby codziennie biegać maraton! to jakas głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Rekord grubego Polaka- to z biedy IP: *.chello.pl 20.01.06, 11:29 TO z biedy. jak polak kupi 10 piw dziennie to juz na dietetyczny posiłek szmalu brak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sangawly Do Este IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.01.06, 11:52 Jesli nie wiesz o czym ona pisze to przypatrz sie ludziom na okolo. Moze wtedy przejrzysz na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś