Dodaj do ulubionych

Rekord grubego Polaka

• Gość: hujowiny od coca coli jeszcze nikt nie utyl IP: *.hsd1.wa.comcast.net 20.01.06, 06:45
      przestancie bredzic, od coca coli jeszcze nikt nie utyl
    • Gość: bb Re: Rekord grubego Polaka IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 20.01.06, 06:59
      zylem przez jakis czas wedlug tego wyszukanego menu jaki prezentuje autorka
      jako antyporadnik, i nic, jak bylem szczuply tak jestem nadal :)
      • Gość: Agnieszka Re: Rekord grubego Polaka IP: *.Red-80-35-37.staticIP.rima-tde.net 20.01.06, 09:38
        Cola nie jest zla jesli jest napojem od czasu do czasu a nie kiedy sie zlopie
        przez caly dzien, noc i do jedzenia.
        Ludzie trzeba pic wode i nie jakies kolorowe chemikalia.
        Kolejna psrawa to to, ze ludzie patrza na cene producktu a nie na sklad. Kupuja
        jakies badziewne marki slodyczy i wedlin a ze tanio, to biora pol koszyka. Za
        te same pieniadza kupiliby porzadne produkty i slodycze, ktore lepiej smakuja i
        sa zdrowsze. I zdjeliby mniej bo drozsze.
        Czasem jak widze jak ludzie robia zakupy to az zal sie robi. Gruby facet pakuje
        10 tabliczek "wyrobu czekoladopodobnego" przeslodzonego i mazacego sie po
        zebach do koszyka. Jedna tabliczka prawdziwej dobrej czekolady moglby sie
        delektowac, tym sie tylko zapcha.
        Ja osobiscie uciekam od produktów light, odtluszczonych i innych przetworzonych
        i stram sie ruszac jak najawiecej. I jesc mniej bo do siedzenia przed
        komputerem 8 godzin nie potrzebuje tylu kalorii.
        Ale najgorsze ze wszystkiego jest odzywianie sie dzieci w Polsce. Slodycze w
        drodze ze szkoly, w szkolnym sklepiku i nawet nie wiedza, ze woda jest do picia.
        Ale coz, skoro nie daje im sie przykladu w domu.
    • Gość: Sylka Gruby i chudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:27
      Czy ktos zwrocil uwage na to, ze istnieje spoleczne przyzwolenie na bycie
      tlustym? Nie do pomyslenia jest aby powiedziec komus - ty grubasie, a ja juz
      pare razy od calkiem obcych osob slyszalam, ze wygladam jak wieszak. I te osoby
      nie widzialy w tym absolutnie nic zlego a mi bylo zwyczajnie przykro.
      Waze 46 kg przy wzroscie 164 cm.
      Pzdr.
      • Gość: sangawly Re: Gruby i chudy IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.01.06, 11:56
        Dziwisz sie? Ja przy wzroscie 160 waze 51 kg i mowia, ze jestem chuda...
    • koaa Re: Rekord grubego Polaka 20.01.06, 10:27
      Naukowcy z Wielkiej Brytanii wyliczyli, że wysiłek fizyczny Europejczyków
      zmalał przez ostatnie pół wieku tak bardzo, że aby żyć tak aktywnie jak ludzie
      z 1950 roku, każdy z nas musiałby codziennie biegać maraton!

to jakas głupota
    • Gość: janusz Re: Rekord grubego Polaka- to z biedy IP: *.chello.pl 20.01.06, 11:29
      TO z biedy. jak polak kupi 10 piw dziennie to juz na dietetyczny posiłek szmalu
      brak!
    • Gość: sangawly Do Este IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.01.06, 11:52
      Jesli nie wiesz o czym ona pisze to przypatrz sie ludziom na okolo. Moze wtedy
      przejrzysz na oczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka