Gość: aree87 IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 20.03.06, 17:45 ahhhh wiosenny artykuł :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Zrób sobie wiosnę IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.03.06, 17:58 Coś mi się wydaje, że gawrony to raczej zimowe ptaszki:-D Ja za to widziałam już szpaczki, jeden co rano śpiewa na moim oknie! Wiosna się zbliża!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Zrób sobie wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:27 u mnie też już jakieś ptaszki śpiewają, więc nie jest tak źle :) jeszcze tylko trochę i juz będzie wiosna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Zrób sobie wiosnę IP: *.Red-83-58-171.dynamicIP.rima-tde.net 20.03.06, 18:42 Żeby zrobić sobie wiosnę, proponuję wyemigrować do Hiszpanii. Oprócz ciepła (no dobra, dziś zimno - ze 16C), to kraj, gdzie nie ma ksenofobicznych prezydentów, rządów i parlamentarzystów. Do tego kibole nie napadają bawiących się w klubach (vide Łódź) i imprezy są na całego (przed trzema godzinami z Las Fallas w Walencji wróciłem... w głowie się nie mieści). Pozdrawiam z Barcelony. No dobrze - to nie do końca Hiszpania, ale w/g map przynajmniej nadal tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Zrób sobie wiosnę na twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 08:31 polecam żywe kolorki makijażu - zielone oczy - czerwone usta - zaróżowione policzki i piękny obezwłasniający otoczenie uśmiech... >>Wiosno! przyjdź do nas nago a nie w kożuchu, polarze, czapce, szaliku...<< Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo_snu Re: Zrób sobie wiosnę na twarzy 21.03.06, 12:35 a do tego biale kozaczki szyk i klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Zrób sobie wiosnę na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:46 i dużo bardzo dużo ...tipsów!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś