Dodaj do ulubionych

Zrób sobie wiosnę

IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 20.03.06, 17:45
ahhhh wiosenny artykuł :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Zrób sobie wiosnę IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.03.06, 17:58
      Coś mi się wydaje, że gawrony to raczej zimowe ptaszki:-D Ja za to widziałam
      już szpaczki, jeden co rano śpiewa na moim oknie! Wiosna się zbliża!!!
      • Gość: alicja Re: Zrób sobie wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:27
        u mnie też już jakieś ptaszki śpiewają, więc nie jest tak źle :) jeszcze tylko
        trochę i juz będzie wiosna! :)
    • Gość: życzliwy Re: Zrób sobie wiosnę IP: *.Red-83-58-171.dynamicIP.rima-tde.net 20.03.06, 18:42
      Żeby zrobić sobie wiosnę, proponuję wyemigrować do Hiszpanii. Oprócz ciepła (no
      dobra, dziś zimno - ze 16C), to kraj, gdzie nie ma ksenofobicznych prezydentów,
      rządów i parlamentarzystów. Do tego kibole nie napadają bawiących się w klubach
      (vide Łódź) i imprezy są na całego (przed trzema godzinami z Las Fallas w
      Walencji wróciłem... w głowie się nie mieści).

Pozdrawiam z Barcelony. No dobrze - to nie do końca Hiszpania, ale w/g map
      przynajmniej nadal tak.
      • jago albo na Balkany! W Skopje +18 i bajeczne slonce! 21.03.06, 13:36
    • Gość: jatoja Zrób sobie wiosnę na twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 08:31
      polecam żywe kolorki makijażu - zielone oczy - czerwone usta - zaróżowione
      policzki i piękny obezwłasniający otoczenie uśmiech...

>>Wiosno! przyjdź do nas nago a nie w kożuchu, polarze, czapce, szaliku...<<
      • drzewo_snu Re: Zrób sobie wiosnę na twarzy 21.03.06, 12:35
        a do tego biale kozaczki
        szyk i klasa
      • Gość: Gienio Re: Zrób sobie wiosnę na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:46
        i dużo bardzo dużo ...tipsów!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka