Gość: bbb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 08:24 Jaka drużyna takie pieniądze.Chyba nikogo to nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: umbro Przecież można podpisać umowę z umbro... IP: 212.160.172.* 16.01.07, 08:28 ... ta firma ma o niebo lepsze rozwiązania techniczne niż niemiecki outsider, ładniejsze i nowocześniejsze wzornictwo i na pewno uznałaby poslką pisownię polskich nazwisk... ale umowę podpisywał na pewno jakiś wielbiciel mercedesów lub opli... Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix Opli? 16.01.07, 10:21 Od początku lat TRZYDZIESTYCH zeszłego stulecia, Opel jest marką firmy GENERAL MOTORS, Detroit (Michigan, USA) - tak, jeszcze przed wujkiem Adolfem (nota bene AUSTRIAKIEM) i po nim, chłechłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Przecież można podpisać umowę z umbro... IP: *.netcologne.de 16.01.07, 10:42 puma jest corka adidasa wiec zadnych kompleksow ,-znakomita firma .trzeba wierzyc w swoja druzyne nie krytykowac.! a w negocjcjach handlowych stawiac twarde warunki . A tak naprawde to sukces osiaga sie przede wszystkim wytrwaloscia . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala Re: Przecież można podpisać umowę z umbro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 10:44 Najfajniejsze stroje robi włoska Kappa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ryja Re: czy trampki są nasze IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.07, 10:48 Oj pismaki z gazety, nawet niemiecki Fakt w Polsce nie robi takich sensacji i nie podjudza jak wy! Mieszkam tu od wielu lat i wasze spojrzenie na Niemcy i Niemców jest takie polackie i pelne kompleksów. Czy niemiecka druzyna zagra w Adidasie czy w Nike, to tu wszystkim wisi jak kilo kitu u sufitu. W prasie to nie jest tematem, bo decyduja o tym ci, co ponosza za takie decyzje odpowiedzialnosc - inaczej niz w Polsce i dlatego tylko w Polsce ludzie sie takimi rzeczami ekscytuja. Ten tu jest brany, co daje wiecej. Gdzie sie zaczyna mowa o pieniadzach, koncza sie sentymenty. Zacznijcie dzialac wedlug tej recepty, to i w Polsce bedzie lepiej, a ludziom bedzie sie zyc dostatniej. A tak swoja droga zrobcie cos aby polska druzyna nareszcie wygrywala, a nie tylko cala nacja podejrzliwie patrzyla, za ile Niemcy przekupili sedziego, ze taki werdykt dal - co swierzbi deba, jak sie jakas swinia o niego ociera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asics Fajka za paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:29 asics jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic a co mnie cholera obchodzą stroje niemców ?? IP: *.man.poznan.pl 16.01.07, 09:55 za to stroje naszych są okropne,i to jeszcze bez nazwisk. powinni się na adidasa przerzucić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniuś A za te kontrakty... IP: *.chello.pl 16.01.07, 09:56 .... płaci oczywiście zwykły użytkownik. Ku.. .... chory świat. Zeby było weselej.... Adidasy mego syna rozsypały się po 3 miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi9930 Re: A za te kontrakty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 10:18 Niuniuś, nic się nie martw, w moich Pumach odchodził napiętek po 3 tygodniach, reklamowałam je w sklepie, w którm kupiłam. Facet stwierdził, że to moja wina, bo nie umiem ściągać butów, wredny szkop, mogłam walczyć dalej w federacji konsumentów, ale chyba nie warto, już nie kupię Pumy. Kiedyś były dla mnie symbolem Zachodu, problem z reklamacją zniechęcił mnie do tej marki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnt Re: A za te kontrakty... IP: *.zetobi.com.pl 16.01.07, 12:39 dokładnie, zapłacą wszyscy amatorzy markowych ciuchów i obuwia "markowych", czyli produkowanych w Chinach, jak cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nike Łyżwa a nie fajka!!! IP: 83.168.89.* 16.01.07, 09:58 coraz młodsi dziennikarze i glupoty pisza, tradycji nie znaja, pochodzenia symboli tez... Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix A gdzie jest "recherché"? 16.01.07, 10:14 Przecież Puma i Nike to firmy "mniemnieckie", tak jak AdiDas, tylko, że jednemu z braciszków zebrało się na przeniesienie firmy do USA. Buciory i tak są robione w Chinach, a szmaty w Indiach... Co to ma do rzeczy, kiedy pewne Drużyny Narodowe pewnego Narodu z Narodów Wybranych nawet w zwykłych trampkach grają tak jak tańczą w panczenach baletnice Baletu Narodowego Narodu z Narodów Wybranych na deskach... nie mówiąc o Wielce Oświeconych Przedstawicielach Narodu z Narodów Wybranych na innej scenie... niestety też międzynarodowej. I do przodu... siać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Fajka za paski IP: *.netcologne.de 16.01.07, 10:45 puma jest corka adidasa wiec zadnych kompleksow ,-znakomita firma .trzeba wierzyc w swoja druzyne nie krytykowac.! a w negocjcjach handlowych stawiac twarde warunki . A tak naprawde to sukces osiaga sie przede wszystkim wytrwaloscia . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3pasy forever Fajka za paski IP: *.server.ntli.net 16.01.07, 11:56 Adidasie, chrzan wszystkie reprezentacje swiata, nie chca w twych wyrobach to nie. Olej pilke i zajmij sie innymi dziedzinami. A nike niech sobie ubiera wszystkich jak chce, i tak wzornictwo ma do kitu. Nie ma jak adidasowska klasyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi9930 Re: Fajka za paski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:21 nike nie jest najgorszy, podkoszulek nosiłam 5 lat, nie zrobiła się ani jedna dziurka, lekko spłowiał (po 5 latach!!!) dres nike też się długo trzymał najdłużej trzymają się spodnie marki "pchli targ", praktycznie niezniszczalne... Odpowiedz Link Zgłoś
ele.gancki Fajka za paski 16.01.07, 12:41 Niemodna to dziś marka. słusznie, że się wycofują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outoftune Re: Fajka za paski IP: 212.191.75.* 16.01.07, 13:29 Nie mam jakichś specjalnych preferencji. Nosiłem buty Pumy, Adidas, Nike i Reebok, ale ostatnio przekonałem się do Conversów (która to firma notabene należy do Nike) Od roku mam drugą parę (poprzednia też jest w dobrym stanie i czasem w nich chodzę) Co do strojów to Nike i Kappa mają chyba najfajniesze. Stroje Adidasa nie podobają mi się już od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś