dr.jung 01.05.07, 19:42 www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,60970.html?rss=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.jung Re: dr.jung? 01.05.07, 20:31 doro48 napisał: > A co sługusa frojda juz wywalili z posady? Nie znam, ale jeżeli pracował w PiSie to niewykluczone. Kaczyński, tak jak Stalin, wywala z posad swoich najwiekszych slugusów - Marcinkiewicza, Dorna, Wildsteina. Teraz Jurka, a w kolejce czeka chyba Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. 01.05.07, 20:51 Głupiście jung, oj głupiście towarzyszu. Tak jak wasze alter ego frojd, wasz kamrat agorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. 01.05.07, 21:19 doro48 napisał: > Głupiście jung, oj głupiście towarzyszu. Tak jak wasze alter ego frojd, wasz > kamrat agorowy. Nie jestem żadnym towarzyszem, w szczególności twoim odoro48. Musisz se poszukać towarzystwa w psiarni, co najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. 01.05.07, 21:38 Samżeś pies, patałachu jeden. Czerwony ślepaku oszołomski :) Doczekałeś się beęcwale jeden! Będę cię naparzał kiedy tylko przyjdzie mi taka wola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:18 doro48 napisał: > Samżeś pies, patałachu jeden. Nie nakręcać adiustującego. Im szybciej jego wątki spadną, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Michnik - ten ciągle obrażony IP: *.wlan.pl 02.05.07, 12:45 Gdyby był naprawdę kimś, uwagi pod swoim adresem znosił by albo z pokorą, albo mężnie. Czy rozprawy sądowe dają mu jakąś satysfakcję? Po sprawie Rywina, ludzie się boją z nim rozmawiać, bo jeszcze doniesie. Ech szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. 02.05.07, 15:18 doro48 napisał: > Będę cię naparzał kiedy tylko przyjdzie mi taka wola. Naparzać kundlu to sie możesz z lusterkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura56 Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. IP: 83.238.201.* 02.05.07, 14:37 A gdzie ty Maleszka widzisz napisane,ze on jest TWOIM towarzyszem? Chyba cię do reszty kapusiu pogięlo. Nikt normalny nie ryzykowałby faktu bycia twoim towarzyszem. Pamiętamy jak się to skończyło dla św pamięci Stanisława Pyjasa. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Gnębic buca! 02.05.07, 15:15 frojd to pała do lania! Sługus chrzaniony! Dawaj patałachu, dalej! Odezwij się świrze! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchowe 02.05.07, 15:15 ..Wołać będzie: "Pomawiać, bluzgać ile wlezie" I spusci swoje kundle szambowe.! Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 02.05.07, 16:21 A jak już cię te psy i suki dopadną to ci z dupska zrobią co? Jesień średniowiecza ma się rozumieć frajerpompko w rurę dęta :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 02.05.07, 22:22 doro48 napisał: > A jak już cię te psy i suki dopadną to ci z dupska zrobią co? Jesień > średniowiecza ma się rozumieć Zawsze podejrzewałem ze shocking, kura i większość wszechpolaków to pedały. Nie pisałem tego nigdy bo nie miałem dowodów. Ale teraz już mam. Dziękuję Ci za nie, drogi odoro48! Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 00:41 Ty się chłoptaś martw o siebie. Pedały i wszechpolacy dadzą se radę. Bo widzisz, dwubiegunowość tego świata jest niezmienna. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 01:29 doro48 napisał: > Ty się chłoptaś martw o siebie. Przecież odoro, nie martwię sie o ciebie. Myslisz że mam jakiekolwiek powody by sie martwic o pedałowatego weszpolaka? Megaloman jesteś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 09:54 Głupiś ty frojdak, oj durnyś na cały mózg! Zaraz cię nadredaktor agorowy pogoni, że pedałów atakujesz, bo przecież pedał dla agory to świętość! Ustaw się ośle bardziej frontem do pedałów, otwarty bardziej bądź. I uważaj, bo co będzie jak cię nie żaden pedał tylko agora wydyma? Wiesz, takie przypadki już w historii bywały. Że cię pedał skroił to jakoś byś światu wytłumaczył, ale jak wytłumaczysz, że cię matecznik posunął? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 10:30 doro48 napisał: > Ustaw się ośle > bardziej frontem do pedałów, otwarty bardziej bądź. Spokojnije odoro48! Nie podniecaj sie tak. Możesz mieć pewność odoro że zawsze będę do Was frontem, a nigdy tyłem. Do pedałów lepiej się tyłem nie odwracać! To wie każde dziecko, pod warunkiem ze jego starzy nie są weszpolakami. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:05 I wiedziałem, że się tego czepisz jak psiej budy suka, biedaku. Uważaj, bo ci pieski jajca kłami przytną. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:33 doro48 napisał: > I wiedziałem, że się tego czepisz jak psiej budy suka, Wiesz odoro! Głupszego porównania jeszcze chyba nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:38 No właśnie zastanawiałem się co by tu durnego wymyslic i tak mi na myśl przyszło. Zgoda, mądre nie jest, ale za to jakie emocjonalne :) No i pasuje do ciebie frojdaku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:42 doro48 napisał: > No właśnie zastanawiałem się co by tu durnego wymyslic Napisz cokolwiek, bez zastanowienia. Też będzie durne, jak Cie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:46 Guzik mnie znasz patałachu, trollu agorowy w morde lany ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pendrive widze, ze jakiś miękki plastyczny twór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 14:04 elegnacją przypominajacy słynne dziewice z vii.lupanaru postanowił cię wykroić, dr.freud a może sam piękny umysł Ziemkiewicz? bo jakiś dziwnie rozżarty i niespożyty Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 21:20 Gość portalu: pendrive napisał(a): > elegnacją przypominajacy słynne dziewice z vii.lupanaru postanowił cię wykroić, dr.freud > a może sam piękny umysł Ziemkiewicz? bo jakiś dziwnie rozżarty i niespożyty Raczej kolejne wcielenie Lelekla. Takie "rustykalne" z kłonicą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 21:38 A właśnie, że nieprawda! Takich jak ja, co cię patałachu nienawidzą jak psa, jest wielu, boś ludziom krwi napsuł już dosyć oszołomie jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 21:48 doro48 napisał: > Takich jak ja, co cię patałachu nienawidzą jak psa, To by sie odoro48 nie zgadzało z tym co mówi shiting truth, ze mnie olewają. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 21:53 Olewają, bo nienawidzą. Proste nie? I milcz bucu, bo mi meczyk przeszkadzasz oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 22:00 doro48 napisał: > Olewają, bo nienawidzą. Proste nie? Dla takich jak ty idotów proste, dla nieco mniejszych, jak dziedzicznacytadelafinansjery, nie całkiem. ( Lepiej sie chwal odoro48 ze oglądasz mecz w pracy, bo cie twoj oficer prowadzący wycofa, i znów pójdziesz szorować PiSuary). Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 22:13 Głupku obleśny, ja w życiu ani chwili nie przepracowałem! Ani za prlu, ani za 3rp, ani teraz! Zaślepiony bęcwale, a ty co? W robocie na forum nadajesz? Za to ci tam płacą? Idź zamelduj prowadzącym cię psom, że bronisz posterunku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 22:48 doro48 napisał: > Głupku obleśny, ja w życiu ani chwili nie przepracowałem! Znaczy całe życie w służbie! No to nie dziwię sie że obok udostępniania innym swego odbytu, i niedzielnej mszy jedyna twoja przyjemnościa jest wypisywanie tych prymitywnych epitetów na forach internetowych. O.K - teraz masz przerwę gdzies do 2 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 01:04 Słuchaj pedale z obsesją rury! Ja nie jestem prymitywny, ja jestem wyrafinowany! Ty za to jesteś skończony! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 06:15 doro48 napisał: > Słuchaj pedale z obsesją rury! Ja nie jestem prymitywny, ja jestem wyrafinowany To widać odoro! Jesteś tak wyrafinowany jak Two guru - Ziemkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 08:36 A co ty wiesz o moich górach frojdak? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 09:28 doro48 napisał: > A co ty wiesz o moich górach frojdak? Nie o górach odoro, tylko o guru. Czytanie książek Ziemkiewicza stanowczo szkodzi twojemu i tak już niewybujałemu intelektowi. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 09:46 A co to jest guru? To cos takiego jak dla ciebie twój oficer prowadzący? Ziemkiewicz? Nie znam, bo ja prosty chłop jestem i tylko chamstwa nie lubię, to cię frojdak naparzam boś się rozpanoszył niemożebnie. A swoją drogą, to ty chyba jakiś durny jesteś. Skąd to wiem? Ano patrze i widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 10:14 doro48 napisał: > Ziemkiewicz? Nie znam, bo ja prosty chłop jestem i tylko chamstwa nie lubię, Nie szkodzi odoro48. Ziemkiewicz ciebie zna, wie ze jesteś prosty, jak zresztą wszyscy jego czytelnicy, i do tego kłamczuch. Bo z tym "chłopem" to conajmniej przsada. Sam stwerdziłez wczesniej że nie pracujesz, a utrzymujesz sie z penetracji odbytnic. P.S. Możesz sie bidaku teraz wyspac, gdzies do 16:00. Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Łajdak i łajno 04.05.07, 10:40 Ty mnie szmaciarzu nie obrażaj i nie mów fałszywego świadectwa przeciwko mnie, bo cię zetrę na proch łajdaku. Jesteś homoseksualistą i odbyty ci sie marzą, to idż na miasto, może sobie cos przygruchasz głupolu. Ty zgejowany warchole! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Mylisz sie - jesteś głupek i łajno ( rzadkie..) 04.05.07, 14:46 Ale jestem pełen podziwu dla Ziemiekwicza! Musial przejrzeć sporo weszpolskich falang, by znaleźć takiego obesranego młota ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doro48 Re: Mylisz sie - jesteś głupek i łajno ( rzadkie. 04.05.07, 15:09 Sam jesteś młot obesrany ot co! I do tego z trzonkiem w dupie kręcisz się na zydelku nerwowo wypisując bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Mylisz sie - jesteś głupek i łajno ( rzadkie. 04.05.07, 15:11 doro48 napisał: > Sam jesteś młot obesrany ot co! Cuchnie od ciebie drogi odoro, nie chce cie martwic, ale takie sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Do administracji tego forum. Penetracje odbytnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:10 Czy bylibyście tak uprzejmi skasować te plugawe "penetracje odbytnic" i innego tego typu żygowiny zdegenerowanych frustratów z freudem na czele ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Do administracji tego forum. Penetracje odbyt 04.05.07, 15:16 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Czy bylibyście tak uprzejmi skasować te plugawe "penetracje odbytnic" i innego > tego typu żygowiny zdegenerowanych frustratów z freudem na czele ? .. a także psychicznie chorych wszechpolaków, których nasyła Ziemkiewicz albo Mazurek aby "naparzali" forumowiczów. Nie mówić juz o piSowskich intelektualistach, którzy nie potrafia napisać jednego postu bez błędów ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Podtrzymuję swoje żądanie. Administracja forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:22 Masz kłopoty z odróżnieniem rynsztoka, który w tym wątku zrobiłeś od poglądów czy błędów obojętnie jakich i do czego zblizonyc Zrobiłeś rynsztok ścieków bytowych z tego forum. Mam cytować ? Sam to zrozum i sam kliknij "skasuj" Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Znów oszukujesz Lelekl. Amsz to we krwi? 04.05.07, 16:10 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Masz kłopoty z odróżnieniem rynsztoka, który w tym wątku zrobiłeś od poglądów Nie mam kłopotów Lelkl - klamiesz, jak to masz w zwyczju. Toto nie ja zrobiłem szambo, tylko Twop przyjaciel doro48. Zapowiedział a to wczoraj w jednym z postów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=61670467&a=61677073 A ty z kurą56 byliscie tak mili ze go podburzyliście. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Stałeś się analfabetaą z powodu negowania PRLu? 04.05.07, 20:31 www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,60970.html?rss=1 Odpowiedz Link Zgłoś