Dodaj do ulubionych

Czy Ziemkiewicz przeprosił już Michnika?

01.05.07, 19:42

www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,60970.html?rss=1

Obserwuj wątek
    • t-800 A p. wicepremier Giertych? /bt. 01.05.07, 19:57

• doro48 dr.jung? 01.05.07, 20:01
        A co sługusa frojda juz wywalili z posady?
        • dr.jung Re: dr.jung? 01.05.07, 20:31
          doro48 napisał:

> A co sługusa frojda juz wywalili z posady?

Nie znam, ale jeżeli pracował w PiSie to niewykluczone.
          Kaczyński, tak jak Stalin, wywala z posad swoich
          najwiekszych slugusów - Marcinkiewicza, Dorna, Wildsteina.
          Teraz Jurka, a w kolejce czeka chyba Ziobro.
      • dr.jung P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. 01.05.07, 20:32
        • doro48 Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. 01.05.07, 20:51
          Głupiście jung, oj głupiście towarzyszu. Tak jak wasze alter ego frojd, wasz
          kamrat agorowy.
          • dr.freud Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. 01.05.07, 21:19
            doro48 napisał:

> Głupiście jung, oj głupiście towarzyszu. Tak jak wasze alter ego frojd, wasz
            > kamrat agorowy.

Nie jestem żadnym towarzyszem, w szczególności twoim odoro48.
            Musisz se poszukać towarzystwa w psiarni, co najwyżej.
            • doro48 Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. 01.05.07, 21:38
              Samżeś pies, patałachu jeden. Czerwony ślepaku oszołomski :) Doczekałeś się
              beęcwale jeden! Będę cię naparzał kiedy tylko przyjdzie mi taka wola.
              • Gość: shocking truth Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:18
                doro48 napisał:

> Samżeś pies, patałachu jeden.
                Nie nakręcać adiustującego. Im szybciej jego wątki spadną, tym lepiej.
                • Gość: neon Michnik - ten ciągle obrażony IP: *.wlan.pl 02.05.07, 12:45
                  Gdyby był naprawdę kimś, uwagi pod swoim adresem znosił by albo z pokorą, albo
                  mężnie.
                  Czy rozprawy sądowe dają mu jakąś satysfakcję? Po sprawie Rywina, ludzie się
                  boją z nim rozmawiać, bo jeszcze doniesie. Ech szkoda gadać.
              • dr.freud Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. 02.05.07, 15:18
                doro48 napisał:

> Będę cię naparzał kiedy tylko przyjdzie mi taka wola.

Naparzać kundlu to sie możesz z lusterkiem.
            • Gość: kura56 Re: P. wicepremier Giertych oszolom, jak zawsze. IP: 83.238.201.* 02.05.07, 14:37
              A gdzie ty Maleszka widzisz napisane,ze on jest TWOIM towarzyszem? Chyba cię do
              reszty kapusiu pogięlo. Nikt normalny nie ryzykowałby faktu bycia twoim
              towarzyszem. Pamiętamy jak się to skończyło dla św pamięci Stanisława Pyjasa.
              • doro48 Gnębic buca! 02.05.07, 15:15
                frojd to pała do lania! Sługus chrzaniony! Dawaj patałachu, dalej! Odezwij się
                świrze!
    • dr.freud Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchowe 02.05.07, 15:15

..Wołać będzie: "Pomawiać, bluzgać ile wlezie"
      I spusci swoje kundle szambowe.!
      • doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 02.05.07, 16:21
        A jak już cię te psy i suki dopadną to ci z dupska zrobią co? Jesień
        średniowiecza ma się rozumieć frajerpompko w rurę dęta :)
        • dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 02.05.07, 22:22
          doro48 napisał:

> A jak już cię te psy i suki dopadną to ci z dupska zrobią co? Jesień
          > średniowiecza ma się rozumieć

Zawsze podejrzewałem ze shocking, kura i większość
          wszechpolaków to pedały.
          Nie pisałem tego nigdy bo nie miałem dowodów.
          Ale teraz już mam. Dziękuję Ci za nie, drogi odoro48!
          • doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 00:41
            Ty się chłoptaś martw o siebie. Pedały i wszechpolacy dadzą se radę. Bo widzisz,
            dwubiegunowość tego świata jest niezmienna.
            • dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 01:29
              doro48 napisał:

> Ty się chłoptaś martw o siebie.

Przecież odoro, nie martwię sie o ciebie.
              Myslisz że mam jakiekolwiek powody by sie martwic
              o pedałowatego weszpolaka?
              Megaloman jesteś czy co?
              • doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 09:54
                Głupiś ty frojdak, oj durnyś na cały mózg! Zaraz cię nadredaktor agorowy pogoni,
                że pedałów atakujesz, bo przecież pedał dla agory to świętość! Ustaw się ośle
                bardziej frontem do pedałów, otwarty bardziej bądź. I uważaj, bo co będzie jak
                cię nie żaden pedał tylko agora wydyma? Wiesz, takie przypadki już w historii
                bywały. Że cię pedał skroił to jakoś byś światu wytłumaczył, ale jak
                wytłumaczysz, że cię matecznik posunął?
                • dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 10:30
                  doro48 napisał:

> Ustaw się ośle
                  > bardziej frontem do pedałów, otwarty bardziej bądź.

Spokojnije odoro48! Nie podniecaj sie tak.

Możesz mieć pewność odoro że zawsze będę do Was frontem,
                  a nigdy tyłem.
                  Do pedałów lepiej się tyłem nie odwracać! To wie każde
                  dziecko, pod warunkiem ze jego starzy nie są weszpolakami.

• doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:05
                    I wiedziałem, że się tego czepisz jak psiej budy suka, biedaku. Uważaj, bo ci
                    pieski jajca kłami przytną.
                    • dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:33
                      doro48 napisał:

> I wiedziałem, że się tego czepisz jak psiej budy suka,

Wiesz odoro! Głupszego porównania jeszcze chyba
                      nie czytałem.
                      • doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:38
                        No właśnie zastanawiałem się co by tu durnego wymyslic i tak mi na myśl
                        przyszło. Zgoda, mądre nie jest, ale za to jakie emocjonalne :) No i pasuje do
                        ciebie frojdaku.
                        • dr.freud Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:42
                          doro48 napisał:

> No właśnie zastanawiałem się co by tu durnego wymyslic

Napisz cokolwiek, bez zastanowienia.
                          Też będzie durne, jak Cie znam.
                          • doro48 Re: Ziemkiewicz spuscił swie psy i suki łańcuchow 03.05.07, 12:46
                            Guzik mnie znasz patałachu, trollu agorowy w morde lany ty!
    • Gość: pendrive widze, ze jakiś miękki plastyczny twór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 14:04
      elegnacją przypominajacy słynne dziewice z vii.lupanaru postanowił cię wykroić, dr.freud
      a może sam piękny umysł Ziemkiewicz? bo jakiś dziwnie rozżarty i niespożyty
      • dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 21:20
        Gość portalu: pendrive napisał(a):

> elegnacją przypominajacy słynne dziewice z vii.lupanaru postanowił cię
        wykroić, dr.freud
        > a może sam piękny umysł Ziemkiewicz? bo jakiś dziwnie rozżarty i niespożyty

Raczej kolejne wcielenie Lelekla.
        Takie "rustykalne" z kłonicą :-)
        • doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 21:38
          A właśnie, że nieprawda! Takich jak ja, co cię patałachu nienawidzą jak psa,
          jest wielu, boś ludziom krwi napsuł już dosyć oszołomie jeden!
          • dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 21:48
            doro48 napisał:

> Takich jak ja, co cię patałachu nienawidzą jak psa,

To by sie odoro48 nie zgadzało z tym co mówi shiting truth,
            ze mnie olewają.
            • doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 21:53
              Olewają, bo nienawidzą. Proste nie? I milcz bucu, bo mi meczyk przeszkadzasz
              oglądać.
              • dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 22:00
                doro48 napisał:

> Olewają, bo nienawidzą. Proste nie?
                Dla takich jak ty idotów proste, dla nieco
                mniejszych, jak dziedzicznacytadelafinansjery, nie całkiem.

( Lepiej sie chwal odoro48 ze oglądasz
                mecz w pracy, bo cie twoj oficer prowadzący
                wycofa, i znów pójdziesz szorować PiSuary).
                • doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 22:13
                  Głupku obleśny, ja w życiu ani chwili nie przepracowałem! Ani za prlu, ani za
                  3rp, ani teraz! Zaślepiony bęcwale, a ty co? W robocie na forum nadajesz? Za to
                  ci tam płacą? Idź zamelduj prowadzącym cię psom, że bronisz posterunku.
                  • dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 03.05.07, 22:48
                    doro48 napisał:

> Głupku obleśny, ja w życiu ani chwili nie przepracowałem!

Znaczy całe życie w służbie!
                    No to nie dziwię sie że obok udostępniania
                    innym swego odbytu, i niedzielnej mszy
                    jedyna twoja przyjemnościa jest wypisywanie
                    tych prymitywnych epitetów na forach internetowych.

O.K - teraz masz przerwę gdzies do 2 w nocy.
                    • doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 01:04
                      Słuchaj pedale z obsesją rury! Ja nie jestem prymitywny, ja jestem wyrafinowany!
                      Ty za to jesteś skończony!
                      • dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 06:15
                        doro48 napisał:

> Słuchaj pedale z obsesją rury! Ja nie jestem prymitywny, ja jestem wyrafinowany
                        To widać odoro!
                        Jesteś tak wyrafinowany jak Two guru - Ziemkiewicz.
                        • doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 08:36
                          A co ty wiesz o moich górach frojdak?
                          • dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 09:28
                            doro48 napisał:

> A co ty wiesz o moich górach frojdak?

Nie o górach odoro, tylko o guru.
                            Czytanie książek Ziemkiewicza stanowczo
                            szkodzi twojemu i tak już niewybujałemu
                            intelektowi.
                            • doro48 Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 09:46
                              A co to jest guru? To cos takiego jak dla ciebie twój oficer prowadzący?
                              Ziemkiewicz? Nie znam, bo ja prosty chłop jestem i tylko chamstwa nie lubię, to
                              cię frojdak naparzam boś się rozpanoszył niemożebnie. A swoją drogą, to ty chyba
                              jakiś durny jesteś. Skąd to wiem? Ano patrze i widzę.
                              • dr.freud Re: widze, ze jakiś miękki plastyczny twór 04.05.07, 10:14
                                doro48 napisał:

> Ziemkiewicz? Nie znam, bo ja prosty chłop jestem i tylko chamstwa nie lubię,

Nie szkodzi odoro48.
                                Ziemkiewicz ciebie zna, wie ze jesteś prosty,
                                jak zresztą wszyscy jego czytelnicy, i do tego kłamczuch.
                                Bo z tym "chłopem" to conajmniej przsada.
                                Sam stwerdziłez wczesniej że nie pracujesz, a utrzymujesz
                                sie z penetracji odbytnic.

P.S.
                                Możesz sie bidaku teraz wyspac, gdzies do 16:00.
                                • doro48 Łajdak i łajno 04.05.07, 10:40
                                  Ty mnie szmaciarzu nie obrażaj i nie mów fałszywego świadectwa przeciwko mnie,
                                  bo cię zetrę na proch łajdaku. Jesteś homoseksualistą i odbyty ci sie marzą, to
                                  idż na miasto, może sobie cos przygruchasz głupolu. Ty zgejowany warchole!
                                  • dr.freud Mylisz sie - jesteś głupek i łajno ( rzadkie..) 04.05.07, 14:46

Ale jestem pełen podziwu dla Ziemiekwicza!
                                    Musial przejrzeć sporo weszpolskich falang,
                                    by znaleźć takiego obesranego młota ... ;-)
                                    • doro48 Re: Mylisz sie - jesteś głupek i łajno ( rzadkie. 04.05.07, 15:09
                                      Sam jesteś młot obesrany ot co! I do tego z trzonkiem w dupie kręcisz się na
                                      zydelku nerwowo wypisując bzdety.
                                      • dr.freud Re: Mylisz sie - jesteś głupek i łajno ( rzadkie. 04.05.07, 15:11
                                        doro48 napisał:

> Sam jesteś młot obesrany ot co!

Cuchnie od ciebie drogi odoro,
                                        nie chce cie martwic, ale takie sa fakty.
                                    • Gość: Lelekl Do administracji tego forum. Penetracje odbytnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:10
                                      Czy bylibyście tak uprzejmi skasować te plugawe "penetracje odbytnic" i innego
                                      tego typu żygowiny zdegenerowanych frustratów z freudem na czele ?
                                      • dr.freud Re: Do administracji tego forum. Penetracje odbyt 04.05.07, 15:16
                                        Gość portalu: Lelekl napisał(a):

> Czy bylibyście tak uprzejmi skasować te plugawe "penetracje odbytnic" i innego
                                        > tego typu żygowiny zdegenerowanych frustratów z freudem na czele ?

.. a także psychicznie chorych wszechpolaków, których nasyła
                                        Ziemkiewicz albo Mazurek aby "naparzali" forumowiczów.
                                        Nie mówić juz o piSowskich intelektualistach, którzy nie potrafia
                                        napisać jednego postu bez błędów ortograficznych.
                                        • Gość: Lelekl Podtrzymuję swoje żądanie. Administracja forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:22
                                          Masz kłopoty z odróżnieniem rynsztoka, który w tym wątku zrobiłeś od poglądów
                                          czy błędów obojętnie jakich i do czego zblizonyc
                                          Zrobiłeś rynsztok ścieków bytowych z tego forum.
                                          Mam cytować ? Sam to zrozum i sam kliknij "skasuj"
                                          • dr.freud Znów oszukujesz Lelekl. Amsz to we krwi? 04.05.07, 16:10
                                            Gość portalu: Lelekl napisał(a):

> Masz kłopoty z odróżnieniem rynsztoka, który w tym wątku zrobiłeś od poglądów

Nie mam kłopotów Lelkl - klamiesz, jak to masz w zwyczju.
                                            Toto nie ja zrobiłem szambo, tylko Twop przyjaciel doro48.
                                            Zapowiedział a to wczoraj w jednym z postów:
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=61670467&a=61677073
                                            A ty z kurą56 byliscie tak mili ze go podburzyliście.

• t-800 Zaraz, zaraz! Ale którego, Stefana? /bt. 04.05.07, 19:27

• dr.freud Stałeś się analfabetaą z powodu negowania PRLu? 04.05.07, 20:31

www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,60970.html?rss=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka